تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 25 دی 1403    احادیث و روایات:  امام سجاد (ع):بار الها... باطل را از درون ما محو نما و حق را در باطن ما جاى ده. زيرا كه ترديدها...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کلینیک زخم تهران

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

تور بالی نوروز 1404

سوالات لو رفته آیین نامه اصلی

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

ساندویچ پانل

ویزای ایتالیا

مهاجرت به استرالیا

میز کنفرانس

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1853053300




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

عوارض جانبی مصرف آنتی بیوتیک‌ها


واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: عوارض جانبی مصرف آنتی بیوتیک‌ها
هنگامی که عوارض جانبی جدی مرتبط با بینایی مطرح می شود کلاسی از آنتی بیوتیک ها به نام فلوروکینولون ها هشدارهای بیشتری را به خود اختصاص داده است.
آفتاب : تمامی آنتی بیوتیک ها با فهرستی طولانی از هشدارهای عوارض جانبی در جعبه هایشان عرضه می شوند که البته نادر یا نسبتا جزئی هستند. این عوارض جانبی می تواند هر قسمت بدن انسان از پوست تا سیستم عصبی مرکزی را تحت تاثیر قرار دهند. چشمان شما نیز از این مساله مستثنی نیست و بسیاری از آنتی بیوتیک ها می توانند عوارض جانبی مرتبط با بینایی داشته باشند. بیشتر آنها موقتی هستند (قرمزی، خارش، خشکی) اما برخی نیز آسیب دائمی به چشم وارد می کنند.

سازمان غذا و داروی آمریکا (FDA) هشدارهایی درباره داروهایی که دارای عوارض جانبی بالقوه شدید هستند را منتشر کرده که پزشکان باید با دقت بسیار زیاد آنها را تجویز کنند. این داروها تنها زمانی باید مصرف شوند که مزایای بالقوه آنها از خطر عوارض جانبی بیشتر باشد و به بیان دیگر باید گزینه آخر برای درمان باشند. هنگامی که عوارض جانبی جدی مرتبط با بینایی مطرح می شود کلاسی از آنتی بیوتیک ها به نام فلوروکینولون ها هشدارهای بیشتری را به خود اختصاص داده است.

به عنوان مثال، در بازار آمریکا نه فلوروکینولون در دسترس هستند که یکی از آنها به نام لواکوین، پر فروش‌ترین آنتی بیوتیک در سال 2010 بوده است. از دیگر زیر مجموعه های رایج فلوروکینولون می توان به سیپروفلوکساسین، لووفلوکساسین و موکسی فلوکساسین اشاره کرد.

شاید این پرسش برای شما مطرح شود که اگر داروهایی با هشدارهایی که در جعبه آنها قرار داده شده اند، باید با احتیاط مصرف شوند پس چرا فلوروکینولون ها از محبوب‌ترین آنتی بیوتیک ها هستند؟ پاسخ این پرسش در دنیای آنتی بیوتیک ها ساده است: تجویز بیش از اندازه. مراکز کنترل و پیشگیری از بیماری آمریکا از پزشکان خواسته است تنها در موارد حاد و ضروری فلوروکینولون تجویز کنند زیرا تجویز بیش از اندازه موجب افزایش مقاومت در برابر آنتی بیوتیک و بروز عوارض جانبی مرتبط با بینایی شده است.

جدایی شبکیه یکی از شایع‌ترین عوارض جانبی فلوروکینولون ها است. بنابر نتایج یک پژوهش، خطر ابتلا به این عارضه در افرادی که فلوروکینولون ها مصرف می کنند، پنج برابر بیشتر بوده است. جدایی شبکیه با انجام عمل جراحی قابل درمان است اما اگر این کار سریع صورت نگیرد می تواند آسیب دائمی چشم را به همراه داشته باشد. همچنین، خطر خونریزی شبکیه وجود دارد که می تواند آسیب غیر قابل بازگشت بینایی در موارد شدید و عدم رسیدگی و درمان فوری را موجب شود.

چرایی مخرب بودن فلوروکینولون ها برای چشمان کاملا روشن نیست. آنها آشکارا موجب آسیب کلاژن و بافت همبند داخل چشم می شوند اما پژوهشگران درباره چگونگی دقیق آن مطمئن نیستند. تهدید این عوارض با توجه به سن بیمار افزایش می یابد و با اشکال دهانی و تزریقی، و نه داروهای موضعی مرتبط هستند.

به گزارش عصرایران، چند کلاس دیگر آنتی بیوتیک نیز وجود دارند که موجب واکنش های چشمی جزئی می شوند. مصرف پنی سیلین ها (آموکسی سیلین و آمپی سیلین) و تتراسایکلین ها در برخی موارد با قرمزی، خارش و خشکی چشم مرتبط هستند. اتامبوتول و ایزونیازید، دو داروی بیماری سل، می توانند عصب بینایی را تحریک کرده و تاری دید و مشکل در مشاهده رنگ ها را موجب شوند. بیشتر این واکنش ها موقتی هستند و پس از قطع مصرف آنتی بیوتیک برطرف می شوند.



تاریخ انتشار: ۱۷ تير ۱۳۹۴ - ۰۹:۲۸





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 123]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن