تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 15 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):از كسانى مباش كه بى‏عمل، به آخرت اميد دارند... از گناه باز مى‏دارند، اما خود باز ن...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1826234779




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

مسوولان از پژوهش های این مرکز در احیاء دریاچه ارومیه استفاده کنند


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: رئیس مرکز تحقیقات کشاورزی آذربایجان شرقی: مسوولان از پژوهش های این مرکز در احیاء دریاچه ارومیه استفاده کنند تبریز - ایرنا - رئیس مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی آذربایجان شرقی با بیان اینکه این مرکز در انجام پروژه های تحقیقاتی مربوط به احیاء دریاچه ارومیه پیشرو می باشد گفت: مسوولان ذیربط می توانند در عمل از نتایج این پژوهش های کاربردی استفاده کنند.


حسین لطفعلی زاده روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: با وجود رایزنی های متعدد و ارائه نتایج پروژه تحقیقاتی مختلف به مسوولان ذیربط استانی، این فعالیت ها تا حال حاضر کمتر مورد استفاده قرار گرفته اند.
وی گفت: از جمله این پژوهش ها می توان به "مدیریت مصرف آب با استفاده از تکنیک های دانش بنیان و نوین آبیاری" و " طراحی کمربند سبز اقتصادی در اطراف دریاچه ارومیه به منظور کاهش ریزگردهای نمکی" اشاره کرد.
وی افزود: با این وجود محققان این مرکز، فعالیت های تحقیقاتی مربوط به احیاء دریاچه ارومیه را وظیفه خود می دانند و در انجام و تداوم آنها کوتاهی نمی کنند.
به گفته وی متخصصان این مرکز از دهه 70 نسبت به بحران این دریاچه حساسیت نشان داده و به جهت حفاظت کمی و کیفی از دشت های کشاورزی حاشیه دریاچه، پروژه های تحقیقاتی متعددی را در این زمینه به اجرا در آورده اند.
وی افزود: این مرکز به عنوان یکی از واحدهای دانش بنیان کشاورزی استان در راستای تغییر الگوی کشت دریاچه و ارائه روش های به کاشت و بهینه در زمینه های باغی و زراعی تلاش های بی وقفه داشته که معرفی ارقام جدید گندم و جو و درختان میوه از آن جمله است.
وی گفت: مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی آذربایجان شرقی آمادگی خود را برای همکاری تنگاتنگ با کشاورزی استان و جلوگیری از صدمات جبران ناپذیر ناشی از این بحران به اقتصاد پایدار روستاییان اعلام می دارد.
وی افزود: سایر نهادهای ذیربط همچون ادارات کل منابع طبیعی و محیط زیست استان آذربایجان شرقی نیز از این پتانسیل بالقوه استانی بیش از پیش می توانند بهره برداری نمایند.
مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی آذربایجان شرقی با هفت ایستگاه تحقیقاتی در شهرستان های خداآفرین، تسوج، آذرشهر، ملکان، بناب، تیکمه داش و جنگل های ارسباران سالانه بیش از 100 طرح تحقیقاتی اجرا و بیش از چند صد مورد را در قالب مقالات علمی و پژوهشی در سمینارها، کنفرانس ها و مجلات داخلی و خارجی ارائه می کند.
دریاچه ارومیه در شمال غربی ایران و بین دو استان آذربایجان شرقی و غربی قرارگرفته و بزرگ ترین دریاچه داخلی ایران و دومین دریاچه آب شور دنیاست.
آب این دریاچه بسیار شور بوده و عمدتا از رودخانه های زرینه رود، سیمینه رود، تلخه رود، گادر، باراندوز، شهرچای، نازلو و زولا تغذیه می شود.
این دریاچه در خطر خشک شدن کامل قرار دارد و طی 13 سال گذشته شش متر کاهش سطح داشته و تا تیر سال 1392 بیش از 75 درصد از آب آن خشک شده بود.
براساس نظر کارشناسان، در صورت خشک شدن این دریاچه هوای معتدل منطقه تبدیل به هوای گرمسیری با بادهای نمکی شده و زیست محیط منطقه را تغییر خواهد داد
2340/6183



16/04/1394





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 29]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن