واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: خام فروشی محصولات کشاورزی مهمترین نقیصه در مسیر پیشرفت گلستان گرگان - ایرنا- معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استاندار گلستان خام فروشی محصولات کشاورزی را از مهمترین نقیصه ها در مسیر پیشرفت استان بیان کرد و گفت: گلستان سرشار از مواد اولیه وتولیدات کشاورزی بوده که نیازمند ایجاد ارزش افزوده هستند.
به گزارش سه شنبه ایرنا از معاونت توسعه مدیریت و منابع انسانی استانداری گلستان ، محمود ربیعی اظهارداشت: یکی ازمهمترین راهکارهای تحول اقتصادی و افزایش سطح درآمد اقتصاد خانوارها تجاری سازی طرحها و ایدهها می باشد.
وی تصریح کرد: باید با استفاده از فناوریهای روز دنیا و بهرهگیری از ایدههای نخبگان ضمن بالا بردن ارزش افزوده محصولات کشاورزی، سطح درآمد اقتصادی مردم استان را افزایش دهیم.
معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استاندار گلستان گفت: نخستین اقدام برای رسیدن به این مهم در بخش نخبگان، فعال کردن شورای علمی نخبگان استان برای تدوین نقشه راه و تهیه راهبردهای کلان توسعهای با بهرهگیری و همکاری و همیاری نخبگان فکری و علمی منطقه است.
استان گلستان افزون بر 650 هزار هکتار اراضی کشاورزی و باغی دارد که با توجه به صنایع تبدیلی محدود هم اینک بخشی از تولیدات این بخش در استان مصرف و مابقی بصورت خام به دیگر مناطق ارسال می شود.
گلستان در بخش تولید برخی محصولات همچون غلات و دانه های روغنی جزو چهار استان برتر کشور است.
ربیعی همچنین گفت: شناسایی، هدایت و حمایت از ایدههای نخبگان و نزدیکی و ارتباط دوسویه بین مراکز علمی، دانشگاهی با مراکز تولیدی و صنعتی برای تجاریسازی طرحها باید در اولویت دستگاههای اجرایی استان باشد.
وی نقش بنیاد نخبگان استان برای هدایت و شناسایی استعدادها را مهم ببیان کرد و افزود: اگر حمایتها از نخبگان به درستی صورت گیرد شاهد رشد و شکوفایی در همه بخشهای استان خواهیم بود.
ربیعی ادامه داد: تجاری سازی ایده ها و طرحهای نخبگان زمانی امکانپذیر خواهد بود که مراکز علمی و دانشگاهی و مدیران دستگاه های اجرایی همراهی و همکاری ویژهای داشته باشند.
وی که در جمع اعضای بنیاد نخبگان استان گلستان سخن می گفت همچنین افزود: برای استفاده بهینه از ظرفیت بنیاد نخبگان ابتدا باید جایگاه، وظایف و همچنین علمی بودن یا اجرایی بودن آن مشخص شود.
معاون توسعه مدیریت استاندار گلستان همچنین اظهارداشت: استعدادیابی از نخبگان باید از رده نوجوانی آغاز شود.
ربیعی افزود: باید از استعدادها و طرحهای جوانان استان برای توسعه و پیشرفت منطقه به درستی به کار گرفته شود.
در این جلسه برخی از نخبگان نیز با ارایه نقطه نظرات علمی، کارگروههای علمی متشکل از نخبگان را برای توسعه استان پیشنهاد دادند که در نهایت تشکیل کارگروه گردشگری و محیط زیست و کارگروه آب و خاک و خشکسالی مورد تصویب حاضران قرار گرفت
7464/1648
16/04/1394
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 40]