تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 4 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):علم میراث گرانبهائی است و ادب لباس فاخر و زینتی است و فکر آئینه ای است صاف.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1833461503




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

اطلاعاتی مربوط به عارضه آپاندیس در سنین پایین


واضح آرشیو وب فارسی:دکتر سلام:
index.jpg4527878



از مهمترین نشانه های آپاندیسیت در اطفال به کدام موارد می توان اشاره کرد؟بهترین درمان ها برای آن کدامند؟

 دکتر جواد غروبی دانشیار متخصص جراحی عمومی وفوق تخصص جراحی و ارولوژی کودکان  آپاندیسیت را شایع‌ترین علت جراحی شکمی در انسان ذکر کرد و  گفت: آپاندیسیت در قسمت راست و پایین شکم قرارگرفته است و در ۳۰ در صد آن نیز نوک آپاندیس در لگن واقع‌شده است.
وی با بیان اینکه حدود ۹۰ در صد موارد آپاندیس در پشت سکوم یا خلف روده کور هست گفت: طول متوسط آپاندیس حدود ۸ سانتی‌متر است و ریسک ابتلا به آپاندیسیت در طول زندگی ۹ در صد برای مردان و ۷ در صد برای زنان گزارش‌شده است و  1،3 از ابتلایان به آپاندیسیت زیر ۱۸ سال می‌باشند.  این استاد دانشگاه بالاترین سن شیوع آ پاندیسیت در کودکان بین سن ۱۱ تا ۱۲ سالگی است و  در شیرخواران کمتر و غیر شایع است.
 این متخصص جراحی عمومی آپاندیسیت  را به 4 مرحله تقسیم کرد و گفت: این مراحل شامل، آپاندیسیت حاد، آپاندیسیت چرکی، آپاندیسیت گانگرنه و آپاندیسیت سوراخ شده است.
علائم بالینی آپاندیسیت چیست؟
آپاندیسیت به علت انسداد مدخل آن و عفونت ثانویه ایی که به دنبال آن ایجاد می شود به وجود می آید  و از  علائم اولیه آن می توان به بی اشتهایی، تهوع و درد شکم اشاره کرد .درد شکم در مراحل اولیه آپاندیسیت، خفیف و دور ناف است که به ‌تدریج با پیشرفت بیماری درد شدت پیدا  و در ناحیه راست و پایین شکم متمرکز می‌شود. اگر نوک آپاندیس در لگن قرار بگیرد ممکن است علائم ادراری را تقلید کرده و بیمار از سوزش و تکرر ادرار شکایت کند.
دکتر غروبی ادامه داد: در مراحل پیشرفته آپاندیس پاره شده و چرک حاوی آن با مدفوع وارد حفره شکم و یا لگن شده و این سبب عفونت موضعی بسیار خطرناک شکم می‌شود. در این فاز تب بیمار افزایش پیدا کرده و ضمن افزایش شمار گلبول‌های سفید بیمار بسیار بدحال می‌شود.
دکتر غروبی در مورد علایم این بیماری در اطفال نیز گفت: در کودکان زیر سن مدرسه علائم این بیماری بسیار گمراه‌ کننده بوده و تشخیص آن سخت است. در این کودکان ابتدا استفراغ شروع‌شده سپس علائم تب و درد شکم ظاهر می‌شود.
تشخیص آپاندیسیت چگونه است؟
این استاد دانشگاه در مورد تشخیص آپاندیسیت گفت: بیمار مبتلابه آپاندیسیت به علت تشدید درد شکم معمولاً بی‌حرکت و بی‌حال در بستر می‌خوابد. با سرفه و عطسه درد بیمار تشدید می‌شود به طوریکه در مسیر بیمارستان حرکت ماشین هنگام عبور از دست‌اندازها باعث تشدید درد می‌شود.
درد ناحیه مک برنی (ناحیه راست و پایین شکم) در لمس دلالت بر آپاندیست است که  در صورت تردید در تشخیص آپاندیسسیت بررسی‌های آزمایشگاهی شامل شمارش گلبول‌های سفید و آزمایش ادرار انجام  می شود و در صورتی که باز هم تردید وجود داشته باشد گرفتن عکس ساده شکم و عکس قفسه سینه  و در نهایت انجام سونوگرافی توسط یک فرد مجرب انجام می شود.
گاهی از سی‌تی‌اسکن هم برای تشخیص آپاندیسیت استفاده می‌کنند.  وی ادامه داد: گاهی تشخیص قطعی آپاندیسیت علی رغم بررسی‌های دقیق و معاینات فیزیکی میسر نشده و لذا در صورت ظن قوی بر  وجود آپاندیسیت، عمل جراحی برای پیشگیری از ترکیدن و سوراخ شدن احتمالی آپاندیس توصیه می‌شود.
درمان:
  این متخصص جراحی عمومی در مورد درمان این بیماری گفت: تجویز آنتی‌بیوتیک، درمان با مایعات از طریق ورید، احیا بیمار و برداشتن آپاندیس با جراحی اقدام انتخابی در بیمار مبتلا به آپاندیسیت است. در موارد غیر پاره شده درمان به وسیله لاپاروسکوپی هم توصیه می‌شود.
عوارض آپاندیسیت چیست؟
 دکتر غروبی در مورد عوارض  آپاندیسیت نیز گفت: عفونت زخم، تشکیل آبسه‌های چرکی داخل شکمی، انسداد روده به علت چسبندگی، عفونت وریدهای کبدی، فیستول های پوستی و نازایی در خانم‌ها به علت چسبندگی لوله‌های رحمی در موارد آپاندیسیت پاره شده ازجمله عوارض این بیماری است که تشخیص زودرس و اقدام عاجل درمانی و جراحی باعث می شود تا میزان مرگ‌ومیر در این بیماری به صفر برسد.
عصر ایران –


15 تیر 1394





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: دکتر سلام]
[مشاهده در: www.hidoctor.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 120]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


پزشکی و سلامت

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن