تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 4 دی 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):براستى كه قرآن ظاهرش زيباست و باطنش عميق، عجايبش پايان ندارد، اسرار نهفته آن پايان نم...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ساختمان پزشکان

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1844058806




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

رابطه جنسی و اعتماد زوجین


واضح آرشیو وب فارسی:دکتر سلام:
Bed_Sheets_Sleep_Insomnia_Sex
آیا می توانید به همسرتان در رابطه جنسی اعتماد کنید و آیا رابطه جنسی شما رابطه سالم و مراقبت شده ای است! عوالم درونی همه ما بی‌شک روی اندیشه‌ها و رفتارهایمان تاثیر دارد. چیزهایی که دنیای درونی ما را ساخته‌اند تجربه‌هایی است که در خانواده و یا روابط اجتماع دیگری که در طول زندگی‌مان داشته‌‌ایم به دست آورده‌ایم. اگرچه بسیاری از آنها در زیر تفکر آگاهانه پنهان شده‌اند اما می‌توانند روی شکل گیری احساسات، اعمال و واکنش‌های ما تاثیر بگذارند. مهم است که بدانیم چیزهایی که در گذشته اتفاق افتاده‌اند چطور روی روابط امروز به ویژه در روابط دوستانه یا رابطه زناشویی‌مان اثر دارند.
آیا در رابطه زناشویی احساس امنیت و راحتی می‌کنید؟
آیا در کودکی از نظر روحی و جسمی به پدر و مادرتان وابستگی شدیدی داشته‌اید؟ این وابستگی ممکن است بخاطر احساس نیاز، اضطراب با حساسیت و ترس از طرد شدن بوده باشد. شما آدمی هستید که فکر می‌کنید کسی که دوستتان دارد ممکن است روزی رهایتان کند.
آیا کسی در گذشته شما را مورد آزار جسمی و روحی قرار داده است؟ این مساله می‌تواند در شما احساس شرم، سوء‌ظن و وحشت ایجاد کرده باشد. و شاید شما الان این ترس را داشته باشید که کسی که دوستتان دارد به شما آسیب بزند. تجربه خشونت و آزار گذشته از شما فردی حساس، کنترلگر و وابسته می‌سازد. این تجربه‌ها شما را در لایه‌ای محافظتی قرار می‌دهد تا بتوانید از خودتان در برابر دیگران دفاع کنید.
آیا می‌توانید هویت فردی‌خودتان را تعریف کنید؟
در کودکی چطور کودکی بودید؟ آیا می‌توانستید خودتان را به عنوان یک کودک با هویتی مستقل احساس کنید؟ آیا والدین‌تان در همه امور مربوط به دنیای کودکی‌تان دخالت می‌کردند؟ آیا آنها هرگز به توانایی‌ها، استعداد و هوش و تصمیم‌هایتان اعتماد می‌کردند؟ آیا دیگران به قدرت تحلیل و دانش‌تان اعتماد داشتند و روی حرف‌هایتان حساب باز می‌کردند؟ اگر دیگران شما را انسانی مستقل، صاحب اعتبار و هویت نمی‌دانسته‌اند بعید نیست که امروز در روابط‌تان و در زندگی مشترک با دیگری به شدت وابسته، غیرمستقل ومطیع باشید. این روحیه از شما در روابط زناشویی آدمی تحت کنترل‌، مطیع و منفعل می‌سازد. ترسی که ناشی از وابستگی است محتاط‌تان می‌کند و امکان داشتن روابط باز و مستقیم با دیگران به ویژه همسرتان را می‌گیرد. یک باور عمیق درشما شکل می‌گیرد که نمی‌توانید به تنهایی تصمیم بگیرید و همه چیز را به همسرتان می‌سپارید. برای شما سخت خواهد بود که خودتان باشید و تصمیم‌های فردی خودتان را بگیرید.
آیا می‌توانید با همسرتان ارتباط عاطفی سالم برقرار کنید؟
آیا شما در محیطی رشد کرده‌اید که محبت، صمیمیت و گرمای دوستی در آن کم بوده است؟ شاید شما در روابط گذشته‌تان در برقراری ارتباط عاطفی با دیگران مشکل داشته‌اید. حتی ممکن است وقتی به احساسات خودتان رجوع می‌کنید احساس خلا، تنهایی و بی‌توجهی مهم‌ترین و عمیق‌ترین توصیف حال روحی‌تان باشد. شاید آنقدر اعتماد به نفس نداشته باشید که فکر کنید همسر یا دوستتان بخاطر خود شما در کنارتان قرار گرفته باشد. این روحیه باعث می‌شود که در رابطه صمیمیت و تعهد و همدلی احساس نکنید و واقعا ندانید چه پیوند عاطفی‌ای شما را در این ارتباط نگه داشته است. برایتان سخت خواهد بود که عشق و محبت‌تان را نشان همسرتان بدهید به نیازهای هم توجه کنید و خواسته‌هایتان را بیان کنید. کمبود عاطفه رابطه زناشویی‌تان را آسیب می‌زند و کیفیتش را پایین می‌آورد.
آیا برای خودت ارزش قائل هستی؟
آیا در گذشته روزهایی را به یاد می‌آورید که هیچ وقت خودتان را به حساب نمی‌آوردید؟ آیا مدام به گذشته و رفتارهایتان انتقاد می‌کنید؟ آیا هیچ وقت صدای درونتان تحسین‌تان کرده است؟ آیا هرگز موفقیت‌هایتان به چشمتان آمده است؟ هرگز از کسی انتظار داشته‌اید که دوستتان داشته باشد چون خودتان را شایسته دوست داشتن می‌دانسته‌اید؟ و آیا هرگز منتظر تحسین دیگران بوده‌اید چون خودتان را مستحق تشویق و تحسین می‌دیدید؟
با وجود پیشینه‌ای که در آن هرگز برای خودتان ارزش قائل نبوده‌اید بعید نیست که حالا هم خودتان را به قدر کافی خوب نبینید و مدام خودتان را برای هرچیزی مقصر بدانید. در بهترین حالت شاید کسی از شما تقدیر و تشکر کند اما اگر این اتفاق هم نیفتاد خیلی به نظرتان عجیب نیست چون خودتان هم چنین نظری درباره خودتان ندارید. شما ناکافی و نامناسب هستید. به تبع این احساسات در روابط‌تان به مشکل بر می‌خورید چون هرچند شما برای خودتان ارزشی قائل نیستید اما این مساله برای دیگران عجیب است که چرا خودتان را دوست ندارید. اگر شریک زندگیتان هم آدمی باشد که به منافع خودش فکر می‌کند شما بستری برای او فراهم خواهید کرد که به هدفش برسد.
در وضعیتی دیگر این کمبود اعتماد به نفس یا احساس بی‌ارزشی شما را وادار می‌کند برای جبران چیزی که ندارید مدام شریک زندگیتان را وادار کنید تا تائیدتان کند، دوستتان داشته باشد و به شما ارزش و هویت بدهد.
آیا شما بیش از اندازه ایده‌ال گرا هستید؟
اگر در خانواده‌ای رشد کرده باشید که استرس و تنش در آن زیاد بوده باشد و یا پدر و مادری داشته‌اید که مبانی و شعائر مذهبی را با فشار زیاد و به شکلی تحمیلی به شما آموخته باشند و یا مسئولیت‌هایی فراتر از توان و درک کودکی به شما سپرده باشند این احتمال وجود دارد که در بزرگسالی آدمی حساس، وسواسی یا ایده‌ال گرا و بیش از اندازه مبادی آداب شوید. همین طور از همسرتان نیز انتظار دارید مثل شما باشد. چیزی در درون تان تکرار می‌کند «هیچ کس بهتر از تو از پس این کار بر نمی‌آد». این روحیه و حساسیت‌فکری باعث می‌شود گاهی انتخاب‌هایی ناگهانی، غلط و اشتباه داشته باشید چون اصلا به مشورت و هم فکری دیگران اعتماد ندارید و روی نظر کسی حسابی باز نمی‌کنید. رابطه شما با همسرتان معمولا با تنش و اختلاف نظر همراه خواهد بود وداشتن روابط عاشقانه برایتان کار آسانی نیست.
اگر نمی‌توانید محدودیت‌ها را بپذیرید و تابع قوانین باشید
آیا در کودکی همه امکانات و آزادی‌های فردی برایتان فراهم بود؟ اگر پدر و مادرتان شما را بیش از اندازه بالا می‌دیدند، محدودیتی برای رفتارهایتان قائل نبودند و همه چیز را به راحتی در اختیارتان قرار می‌دادند اکنون برایتان سخت خواهد بود که محدودیت‌های رفتاری در اجتماع و روابط خصوصی‌تان را بپذیرید. اینکه انتظار دارید همه شما را تائید کنند، کسی مرزی برای افکار و رفتارتان قرار ندهد و به شما انتقادی نکند و هر آزادی عملی را در رابطه به زندگی مشترک داشته باشید ناشی از این سبک زندگی و تربیت شما در گذشته است. هیچ کس به خصوص همسرتان نمی‌تواند همه خواسته‌ها و انتظاراتتان را برآورده کند چون شما همیشه عادت داشته‌اید دیگران تائیدتان کنند. زندگی زناشویی محدودیت ایجاد می‌کند. قواعدی دارد که باید پیرو آنها باشید. اگر نمی‌توانید این تابعیت‌ها را بپذیرید اشکال کار را در گذشته جستجو کنید.
آیا به پرسش‌های بالا جواب نه داده اید؟ اگر اینطور است به مرور زمان میزان نارضایتی‌هایتان از ازدواج بیشتر خواهد شد و بسیاری از مشکلات عاطفی و اختلافات زناشویی را به دنبال خواهد داشت. نسبت به رفتار و افکار و احساسات خودتان صادق باشید. خیلی از احساسات و افکار امروزتان ریشه در تجربه‌ها و سبک زندگی گذشته‌تان دارد و در ارتباط امروزتان به شدت تاثیر می‌گذارد. آنچه شما به عنوان اصول رفتاری آموخته‌اید در شما نهادینه می‌شوند و ناخودآگاه در زندگی امروزتان تاثیر می‌گذارند.
اگر فکر می‌کنید برای حل این مسائل و تلاش برای بنای یک ارتباط سالم با همسرتان نیاز به کمک و حمایت بیشتر داریداین مساله را ابتدا با همسرتان مطرح کنید و سپس تصمیم بگیرید تا باهم رفتارها را تغییر بدهید. این تلاش نه تنها برای رابطه زناشویی‌تان خوب است بلکه به شما کمک می‌کند تا آدم خوشحال‌تر با احساساتی متعادل و افکاری سلیم باشید. ضمیمه خانواده روزنامه اطلاعات

15 تیر 1394





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: دکتر سلام]
[مشاهده در: www.hidoctor.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 170]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


پزشکی و سلامت

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن