تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 14 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):هیچ ثروتی چون عقل و هیچ فقری چون جهل و هیچ میراثی چون ادب و هیچ پشتیبانی چون مشورت نخ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

تاثیر رنگ لباس بر تعاملات انسانی

خرید ریبون

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1804248057




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

روند رو به رشد اعتیاد در زنان استان مرکزی نگران کننده است


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: روند رو به رشد اعتیاد در زنان استان مرکزی نگران کننده است اراک- ایرنا- دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان مرکزی گفت: روند رو به رشد اعتیاد در بین زنان کشور و استان نگران کننده است و باید لایه های پیشگیری در این بخش با حساسیت و جدیت بیشتری دنبال شود.


محمد زیدوند روز دوشنبه به مناسبت هفته مبارزه با مواد مخدر در جمع خبرنگاران استان مرکزی افزود: گرایش بانوان به مواد مخدر به مخصوص ماده شیشه که مخدری سخت ترک است بسیار نگران کننده است و باید برای پیشگیری از گسترش این آسیب چاره اساسی شود.
وی عنوان کرد: بر اساس مطالعات شیوع شناسی سال 1390 بانوان حدود 10 درصد معتادان استان را به خود اختصاص داده اند در حالی که در مطالعات شیوع شناسی سال 1386 چهار درصد کل معتادان زن بودند.
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان مرکزی گفت:32 مرکز مجاز ترک اعتیاد در نقاط مختلف این استان فعالیت می کنندکه از این مراکز، 18 مرکز به عنوان معتمدان شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان وظیفه نگهداری معتادان دستگیر شده از سوی پلیس مبارزه با مواد مخدر را بر عهده دارند.
وی ادامه داد: همچنین 130 نفر از معتادان پرخطر دستگیر شده از سوی پلیس مبارزه با مواد مخدر استان مرکزی نیز در دوره های سه ماه و با استفاده از جدیدترین داروهای رایج در کشور درمان می شوند.
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان مرکزی با بیان اینکه سال گذشته بیش از 600 عملیات پاکسازی از سوی پلیس مبارزه با مواد مخدر در نقاط مختلف استان مرکزی انجام شد، بیان کرد: در این عملیات بیش از 10 هزار نفر دستگیر شدند که 40 درصد از این افراد در حوزه خرده فروشی مواد مخدر فعالیت می کردند.
وی گفت: عملیات پاکسازی از حاشیه های شهرها و سکونتگاه های غیر رسمی فراتر رفته ،به طوری که بخش قابل توجه ای از کشفیات مواد مخدر در سال گذشته از مراکز شهرها کشف شده است.
زیدوند عنوان کرد: در سال جاری نیز 85 عملیات پاکسازی در نقاط مختلف استان مرکزی انجام شد که بر این اساس شهرستان های اراک و ساوه آلوده ترین شهرستان های استان در بخش مواد مخدر معرفی شدند.
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان مرکزی اضافه کرد: 25 درصد از مواد مخدری که از دو هزار کیلومتر مرز بین پاکستان و افغانستان وارد می شود به مرکز کشور می رسد و بقیه این مواد در لایه های اولیه بازرسی در استان های مرزی کشف می شوند.
وی بیشتر سنین گرایش به مصرف مواد مخدر را 20 تا 35 سال عنوان کرد و گفت: در سال های گذشته تنها به مقابله با توزیع کنندگان مواد مخدر و درمان معتادان توجه شده است و برنامه های مدونی برای پیشگیری صورت نگرفته است.
زیدوند با بیان اینکه برنامه های فرهنگی و پیشگیری در دستور کار ستاد مبارزه با مواد مخدر کشور قرار گرفته است بیان کرد: 18 دستگاه اجرایی در استان مرکزی همکاری های خود را با شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان آغاز کرده اند که تفاهم نامه های علمی و کاربردی زیادی نیز به توافق مدیران دستگاه ها رسیده است.
وی، پوشش بیمه معتادان را یکی دیگر از اولویت های شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر عنوان کرد و گفت: معتادانی که در فرآیند درمان برای ترک مواد هستند می توانند به مدت شش ماه از این پوشش بیمه ای استفاده کنند.
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان مرکزی با بیان اینکه بیش از 210 هزار هکتار از اراضی کشور افغانستان زیر کشت خشخاش قرار دارند، بیان کرد: بر اساس جدیدترین اطلاعات سازمان ملل سالانه بیش از 75 هزار کیلوگرم تریاک در کشور افغانستان تولید می شود.
وی اضافه کرد: شرایط جمهوری اسلامی ایران از لحاظ گرایش جوانان به مواد مخدر نسبت به دیگر نقاط جهان بحرانی تر است چرا که بیش از 90 درصد از انواع مواد مخدر در دو کشور افغانستان و پاکستان که در همسایگی ایران هستند تولید می شود.
زیدوند اظهار کرد: نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران در 22 سال گذشته چهار هزار شهید و 12 هزار جانباز در صحنه های مختلف مبارزه با مواد مخدر تقدیم انقلاب اسلامی کرده است که نشانگر حساسیت مسوولان انتظامی کشور به این امر است.
وی گفت: کشف مواد مخدر در استان مرکزی از سال 1391 با رشد 36 درصدی روبه رو بوده است به طوری که در سال 1392 با کشف سه هزار و 270 کیلوگرم و 68 درصد رشد، در سال 1393 با کشف شش هزار و 270 کیلوگرم مواد مخدر و 90درصد رشد و در سه ماه نخست سال جاری با کشف یک هزار و 370 کیلوگرم با رشد 36 درصد روبه رو بوده است.
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان مرکزی یادآوری کرد: بیش از 90 درصد از مواد مخدر کشف شده از سوی پلیس مبارزه با مواد مخدر استان مرکزی در محورهای مواصلاتی این استان به دست آمده است و این مهم نشان می دهد که استان مرکزی مبداء و مقصد مواد مخدر محسوب نمی شود و تنها قرار گرفتن این استان در کریدور شمال به جنوب و شرق به برای قاچاقچیان مواد مخدر از حساسیت بالایی برخوردار است.
وی گفت: اقدامات فرهنگی برای پیشگیری از گرایش جوانان و نوجوانان به مواد مخدر حلقه مفقوده این مقوله در جامعه است.
زیدوند بیان کرد: در گذشته نیروی انتظامی، سپاه پاسداران، وزارت اطلاعات و دستگاه قضایی مسوول مبارزه با مواد مخدر در جامعه بودند اما پس از ابلاغ سیاست های کلان مبارزه با مواد مخدر از سوی مقام معظم رهبری در سال 1385 این امر به عنوان یک معضل اجتماعی مورد توجه مسوولان قرار گرفت.
وی خاطرنشان کرد: فرهنگ مبارزه با مواد مخدر باید در بین اقشار مختلف مردم نهادینه شود به طوری که آحاد جامعه نسبت به آن حساس شوند چرا که در غیر این صورت نیروی انتظامی به تنهایی نمی تواند با این معضل مبارزه کند.
دبیر شورای مبارزه با مواد مخدر استان مرکزی اضافه کرد: هم اکنون 340 نوع مواد مخدر روانگردان و شیمیایی در نقاط مختلف جهان به ثبت رسیده که همه انواع آن نیز در کشور ایران به راحتی در دسترس جوانان و نوجوانان قرار دارد.

3017/6013/



15/04/1394





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 36]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن