واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: جوان: حزب الله در آستانه پیروزی بزرگ دیگر تهران- ایرنا- روزنامه جوان در شماره روز دوشنبه پانزدهم تیر نوشت: جنبش مقاومت اسلامی لبنان در ادامه عملیات قلمون یک شهر مهم و استراتژیک را در این منطقه به محاصره درآورده و بر بخش هایی از این شهر مسلط شد. تسلط نیروهای مقاومت بر این شهر تأثیرات بزرگی بر تحولات امنیتی جنوب شرقی سوریه، مناطق مرزی لبنان و همچنین شمال سرزمین های اشغالی خواهد داشت.
این روزنامه در تیتر نخست به عنوان کری: توافق تا تصمیم های سخت دوطرف فاصله دارد، اشاره کرد.
روزنامه جوان با بازتاب موضوع ایران امروز هیچ شباهتی به دوران امام حسن(ع) ندارد، از قول حسین رجبی دوانی رییس مرکز مطالعات حدیث ولایت دانشگاه امام حسین(ع) نوشت:کجا موقعیت نظام ما، مردم و رهبری ما قابل مقایسه با دوران امام مجتبی است. در آن دوران خواص و اشراف خائن با معاویه ارتباط برقرار کردند و به خواست او می خواستند امام حسن(ع) را زنده یا کشته تحویل دشمن دهند، حال آنکه سیل مردم انقلابی و ولایی که حماسه های عظیمی چون نهم دی، بیست و دوم بهمن و اخیراً حماسه بزرگ تشییع شهدای غواص را آفریدند هرگز نخواهند گذاشت نظام مقدس ولایت و رهبر انقلاب در آن موقعیت قرار گیرد.
قرار نیست به هر قیمتی توافق کنیم، تیتر دیگر این روزنامه است. محمدصالح جوکار از اعضای کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی گفت: خب ما شاهد بودیم که پس از گذشتن ضرب الاجل دهم تیر برای حصول توافق و تمدید مجدد مذاکرات تا شانزدهم تیر، که منجر به طول دادن این روند خواهد شد، چندان در تصمیمات جمهوری اسلامی تاثیرگذار نخواهد بود و تا وقتی که منافع جمهوری اسلامی ایران در این مذاکرات تامین نشود، ما الزامی به امضای این توافقنامه نخواهیم داشت. هم اکنون نیز هیچ فشاری بر روی جمهوری اسلامی ایران برای امضای توافق وجود ندارد و قطعا زمان می تواند بسط پیدا کند تا از این طریق ما بتوانیم منافع خود را تامین کنیم.
روزنامه جوان در بخش سرمقاله با انتخاب عنوان شاخص های توافق بد به قلم عبدالله گنجی، نوشت: روزهای منتهی به پایان زمان مذاکرات طوری طی می شود که گمانه زنی رسانه ها از نتایج مذاکرات جلوتر از اعلام نظر مقامات رسمی است و گویی نوعی بی تابی در اعلام نتیجه در بخش هایی از رسانه های دو طرف مذاکره قابل درک است. طولانی شدن مذاکرات و بی حاصل بودن برخی از مراحل آن در شش سال گذشته در بخش هایی از مردم نوعی خستگی تولید نمود که ماحصل این خستگی نوعی اشتیاق به توافقی است که محتوا و نتیجه آن فرع ماجراست. از سوی دیگر می توان با اندکی تعمق فهمید که امیدها به توافق اگر به عینیت ملموس منجر نشود هم سرخوردگی اجتماعی خواهد داشت و هم برای دولت مستقر شکننده خواهد شد. از چند ماه پیش دوگانه توافق خوب- توافق بد وارد گفتمان هسته ای- رسانه ای کشور شد و برای هر کدام شاخص هایی ارائه گردید.
*گروه اطلاع رسانی
پژوهشم**9128**9131
15/04/1394
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 58]