محبوبترینها
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1845382741
سازمان شانگهای، وزنه ای مهم برای مقابله با یکه تازی غرب
واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: سازمان شانگهای، وزنه ای مهم برای مقابله با یکه تازی غرب مسکو - ایرنا - سازمان همکاری شانگهای که روسیه و چین اعضای اصلی آن را تشکیل می دهند، در شرایط یک جانبه گرایی غرب به رهبری آمریکا در عرصه بین المللی به عرصه ای برای مقابله با نظام تک قطبی تبدیل شده است که از آن برای پیشبرد طرح نظام چندقطبی با مراکز قدرت غیر غربی استفاده می شود.
به گزارش خبرنگار ایرنا، مقامهای روس در شرایطی که کشورشان تحت تحریم های آمریکا و کشورهای غربی هم پیمانش است، به برگزاری اجلاس سران سازمان همکاری شانگهای که روزهای پنجشنبه و جمعه این هفته در «اوفا» پایتخت جمهوری باشقیرستان این کشور برگزار می شود، توجه خاص دارند.
روسیه تلاش می کند سازمان شانگهای از سازمانی منطقه ای با اهداف اقتصادی محدود به سازمان قدرتمند در سطح بین المللی تبدیل شود که در معادلات سیاسی در سطح جهانی نقش مهم و تاثیرگذاری را برعهده می گیرد.
سازمان همکاری شانگهای یک سازمان بین دولتی منطقه ای است که در سال 2001 برای همکاری های چند جانبه امنیتی و اقتصادی تشکیل شده است.
روسیه، چین، قزاقستان، قرقیزستان، تاجیکستان و ازبکستان اعضای فعلی این سازمان هستند. مغولستان، هند، ایران، پاکستان و افغانستان در جایگاه ناظر و سریلانکا، ترکیه و ارمنستان در جایگاه شریک گفت و گو در سازمان همکاری شانگهای حضور دارند.
در شرایطی که از یک و نیم سال پیش روابط روسیه و کشورهای غربی و آمریکا بر اثر مساله اوکراین تیره شده و این کشورها چند بسته تحریم های مالی و اقتصادی در مورد روسیه اعمال کرده اند، مقامهای روس به برگزاری اجلاس سران سازمان شانگهای برای نشان دادن شکست سیاست های غرب برای منزوی سازی در سطح بین المللی و تضعیف این کشور امید بسته اند.
مقامهای روس از هر فرصت و مناسبتی برای تاکید بر شکست تلاش های آمریکا و کشورهای هم پیمانش برای منزوی سازی روسیه استفاده می کنند و اجلاس شانگهای فرصت دیگری برای اشاره به این موضوع و نشان دادن آن در عمل با استفاده از حضور سران کشورهای قدرتمندی مانند چین، ایران و هند در اوفا است.
به نظر کارشناسان، برگزاری همزمان اجلاس سران گروه بریکس متشکل از روسیه، چین، هند، برزیل و آفریقای جنوبی در اوفا با اجلاس سران سازمان همکاری شانگهای، به روسها کمک می کند تا پیام های لازم را به رقبای غربی این کشور برساند تا از این طریق آنها را وادار به تجدیدنظر در سیاست اعمال فشار بر روسیه کند.
روسها همچنین با برگزاری این اجلاس ها تلاش می کنند کنار گذاشتن کشور خود از گروه هفت کشور صنعتی را که فعلا بطور موقت با تلاش آمریکا صورت می گیرد را جبران کنند.
دعوت نشدن روسیه به اجلاس سران گروه هفت در آلمان، در شرایطی انجام گرفت که روسیه امسال می باید ریاست دوره ای این گروه را برعهده داشته باشد.
در چنین شرایطی و با هدف اصلی خنثی کردن فشارهای سیاسی غرب و آمریکا بر روسیه، اجلاس سران سازمان همکاری شانگهای برگزار می شود.
روسیه در ریاست دوره ای خود بر این سازمان، شش اولویت را اعلام کرده است که شامل تعیین راهبرد 10 ساله توسعه سازمان شانگهای، همبستگی سیاسی و توسعه همکاری ها، تحکیم مشارکت کشورهای عضو سازمان، تقویت نقش سازمان شانگهای به عنوان عرصه ای برای گفت و گو، ایجاد مرکزی برای مقابله با چالش های امنیتی و تقویت روابط اقتصادی و فرهنگی می شود.
سران روسیه به تقویت همکاری و توسعه روابط کشورهای عضو و ناظر سازمان همکاری شانگهای توجه خاص دارند، بطوری که اخیرا ولادیمیر پوتین رئیس جمهوری این کشور بر ضرورت همکاری نزدیک این کشورها برای تحکیم امنیت بین المللی تاکید کرد.
پوتین در سخنان خود در دیدار با دبیران شورای امنیت کشورهای عضو و ناظر سازمان همکاری شانگهای، به افزایش اهمیت سازمان شانگهای در عرصه بین المللی اشاره و خاطرنشان کرد: سازمان شانگهای سهم بزرگی در تامین ثبات بخش زیادی از جهان دارد.
وی افزود: "متاسفانه دیدار ما در شرایط بسیار پیچیده بین المللی برگزار می شود؛ اوضاع مناطق شمال آفریقا، یمن، سوریه و لیبی نگران کننده است؛ بدون شک اوضاع اوکراین ما را به شدت نگران کرده است.
" این مسایل مسوولیت بزرگی را بر دوش سازمان های اطلاعاتی و شورای امنیت و ساختارهای مرتبط با امنیت ملی کشورهای عضو سازمان شانگهای می گذارد".
***دیدگاه چین به سازمان همکاری شانگهای
چین هر چند در سازمان همکاری شانگهای با روسیه همراهی و همکاری می کند اما نگاه سران پکن به نقش و جایگاه این سازمان در عرصه جهانی به ویژه در رویارویی با غرب و آمریکا کمی با روسیه تفاوت می کند و چند علت مهم برای این پدیده وجود دارد.
مهمترین علت این تفاوت دیدگاه های روسیه و چین، تحریم های غرب است که حال بخش های مختلف اقتصادی و مالی روسیه را در برگرفته است.
این در حالیست که غرب هیچ تحریمی در مورد چین اعمال نکرده و پکن با کشورهای غربی همکاری های گسترده ای دارد.
چین بیشترین همکاری را با آمریکا دارد و دو کشور همکاری های اقتصادی و بازرگانی گسترده ای دارند و در مجموع واشنگتن بیش از سه هزار میلیارد دلار به پکن بدهکار است.
اما روسیه با آمریکا چنین همکاری گسترده ای ندارد و در حالی که حجم مبادلات بازرگانی دو کشور کمتر از 30 میلیارد دلار است، روسیه سرمایه گذاری در اوراق بهادار آمریکایی را همچنان کاهش می دهد و اگر سابق بیش از 200 میلیارد دلار از ذخایر طلا و ارز خارجی روسیه در آمریکا نگهداری می شد، در یک سال اخیر به میزان قابل توجهی کاهش داده که برخی اخبار حاکی از کاسته شدن حدود 40 درصد این موجودی است.
در هر حال میزان ارتباط و وابستگی چین و روسیه به همکاری با غرب و آمریکا متفاوت است و این وضعیت بر نگاه آنها بر سازمان همکاری شانگهای هم تاثیر می گذارد و در مجموع پکن کمتر از مسکو علاقمند و خواهان رویارویی با غرب است و با احتیاط رفتار می کند.
اما این دو کشور به عنوان دو عضو اصلی و موسسان سازمان همکاری شانگهای در چارچوب این سازمان و در مناسبات دوجانبه و عرصه بین المللی با یکدیگر همکاری بسیار نزدیک دارند.
حجم مبادلات بازرگانی روسیه و چین در سال های اخیر به 100 میلیارد دلار نزدیک شده است و روابط دو کشور پس از تحریم های غرب در مورد روسیه گسترش بیشتر یافته و به نظر می رسد سران پکن برای جلوگیری از تضعیف مسکو به عنوان متحد و شریک راهبردی خود برنامه ریزی کرده اند.
روسای جمهوری روسیه و چین اواسط اردیبهشت ماه امسال در مسکو دیدار کردند و در حضور آنها دهها قرارداد و موافقت نامه همکاری به ارزش میلیاردها دلار امضا شد.
پوتین در آن دیدار با تاکید بر مشارکت راهبردی روسیه و چین و لزوم توسعه آن خاطرنشان کرد: روسیه چین را شریک مهم خود در خاور دور و توسعه روابط و همکاری ها با این کشور را عامل مهم حفظ موازنه راهبردی و ثبات بین المللی می داند.
رئیس جمهوری چین هم خاطرنشان کرد که برای توسعه روابط کشورش با روسیه و تحرک بخشیدن به این روابط آمادگی دارد.
وی همچنین گفت که کشورش از ریاست دوره ای روسیه بر گروه بریکس و سازمان همکاری شانگهای حمایت می کند.
***همکاری ایران با سازمان همکاری شانگهای
جمهوری اسلامی ایران از 10 سال پیش به عنوان عضو ناظر در سازمان همکاری شانگهای حضور دارد و روسای جمهوری کشورمان (محمود احمدی نژاد رییس جمهوری وقت و حسن روحانی رییس جمهوری اسلامی ایران) بطور منظم در اجلاس های سران سازمان شانگهای در کشورهای عضو آن شرکت جسته اند.
کشورمان در سالهای اخیر حجم همکاری های خود با این سازمان را گسترش داده است.
ایران برای مشارکت بیشتر با سازمان شانگهای به عنوان سازمان منطقه ای با مواضع مستقل تلاش می کند و در این راستا مقامهای کشورمان بر تلاش های دیپلماتیک برای عضویت دائم در این سازمان افزوده اند.
مهدی سنایی سفیر ایران در روسیه در این رابطه معتقد است که اصول سازمان همکاری شانگهای با مواضع ایران در مسائل منطقه ای و نظام جهانی منطبق است.
سنایی در مصاحبه با روزنامه پرشمارگان «کامرسانت» با بیان اینکه ایران در سیاست خارجی از دو اصل عمده پیروی می کنند، اظهار داشت: اولا، ایران ایده جهان تک قطبی را نمی پذیرد. دوم اینکه ایران مخالف هر گونه دخالت کشور های غیر منطقه ای در امور منطقه می باشد.
وی اضافه کرد: مشکلات منطقه ای باید با مشارکت کشورهای منطقه حل و فصل شود و مفهوم و ساختار سازمان همکاری شانگهای کاملا با این اصول سازگار است. موفقیت های این سازمان همانند گروه بریکس حاکی از حمایت گسترده از این اصول در سطح جهانی است.
سفیر کشورمان گفت: "معتقدم که برای سازمان همکاری شانگهای هم ایران کشور مهمی است. ایران می تواند از تجربیات و نفوذ خود در منطقه خاور میانه و جهان اسلام در سازمان همکاری شانگهای استفاده کند. این سازمان از الحاق ایران منفعت خواهد برد.
" انتظار می رود با لغو تحریم ها علیه ایران که از طرف مدیریت سازمان شانگهای به عنوان مانع عضویت ایران شده است، سطح حضور در این سازمان ارتقاء یافته و به عضویت دائمی درآید".
سفیر کشورمان در مورد امکان عدم عضویت ایران در سازمان همکاری شانگهای در صورت ادامه تحریم ها در مورد کشورمان گفت: مرتبط کردن موضوع عضویت ایران در سازمان همکاری شانگهای با حذف تحریم ها ناعادلانه است. اما ایران به مذاکرات با گروه 1+5 در مورد برنامه هسته ای خود ادامه می دهد و امیدوارم این مذاکرات با موفقیت و به موقع به پایان برسد.
وی با بیان اینکه وضع منطقه و جهان تغییر کرده و ایران روز به روز به بازیگر مهم در سطح منطقه ای و بین المللی تبدیل می شود، گفت: روسیه و چین سهم سازنده ای از مذاکرات موضوع هسته ای ایران داشته و امیدواریم که آنها در موضوع الحاق ایران به سازمان همکاری شانگهای نیز رویکرد سازنده ای داشته باشند.
سازمان شانگهای هم اکنون با اصرار ایران، مساله عضویت دائمی کشورمان را بررسی می کند و طرف های تصمیم گیرنده در این سازمان در انتظار نتایج مذاکرات هسته ای در وین هستند که قرار است در روزهای آینده در مورد شاخص های برنامه هسته ای کشورمان مشخص شود.
دیمیتری مزونتسف دبیر کل سازمان همکاری شانگهای در این باره بتازگی اعلام کرد که این سازمان از گسترش همکاری ها با ایران استقبال می کند.
وی یادآوری کرد: شرایط حقوقی سازمان همکاری شانگهای اجازه عضویت کشورهای تحت تحریم سازمان ملل را نمی دهد اما در شرایط کنونی شاهد علاقمندی و تمایل این کشور برای گسترش همکاری ها با سازمان شانگهای به عنوان عضو ناظر آن هستیم.
دبیر کل سازمان همکاری شانگهای تصریح کرد که ایران از امکانات بسیار گسترده ای برخوردار است که می تواند در همکاری با سازمان شانگهای بکار گرفته شود.
وی ادامه داد: از همکاری ایران با سازمان همکاری شانگهای در قالب 5+6 (شش کشور عضو سازمان شانگهای و پنج عضو ناظر) استقبال و برای گسترش این همکاری ها آمادگی داریم.
مزونتسف گفت: لغو تحریم های ایران شرایط حقوقی لازم را برای بررسی هر چه زودتر درخواست عضویت این کشور در سازمان همکاری شانگهای به وجود خواهد آورد.
به گفته وی سازمان همکاری شانگهای با علاقه مندی تهران برای عضویت کامل در این سازمان با احترام برخورد کرده و تحرک ایران را به عنوان یک عضو ناظر، عالی ارزیابی می کند.
در همین حال کارشناسان روس نیز در مورد همکاری های کشورمان با سازمان همکاری شانگهای دیدگاههای مثبت دارند و از توسعه این همکاری ها استقبال می کنند.
پروفسور «سرگئی بابورین» استاد دانشگاه و معاون سابق دومای روسیه نیز با اعلام حمایت از عضویت ایران در سازمان شانگهای گفت: ایران باید از عضویت ناظر به عضو کامل سازمان همکاری شانگهای تبدیل شود و این امر بر فعالیت و جایگاه سازمان شانگهای تاثیر مثبت خواهد گذاشت.اعلام کرد:
کارشناس روس با بیان اینکه سازمان همکاری شانگهای، سازمانی است که در آن کشورها از استقلال خود در برابر جهانی شدن آمریکایی دفاع می کنند به فشارهای آمریکا و غرب بر ایران اشاره و خاطرنشان کرد: بدیهی است که تمام ادعاهای آمریکا و غرب در مورد ایران واهی است و بخاطر مواضع مستقل این کشور پس از پیروزی انقلاب اسلامی بطور مکرر مطرح می شود.
«ونیامین پوپوف» مدیر مرکز مشارکت تمدن های دانشگاه روابط بین الملل مسکو نیز اخیرا گفت: در این اجلاس ژوییه اوفا، پاکستان و هند به عنوان عضو پذیرفته می شوند و با لغو تحریم های ایران، این کشور نیز به عضویت سازمان همکاری شانگهای درخواهد آمد.
وی از گسترش همکاری های کشورهای عضو سازمان شانگهای با ایران استقبال کرد و آن را عامل گسترش همکاری های منطقه ای دانست.
«سرگئی میخییف» رییس مرکز فناوری های سیاسی روسیه هم با اشاره به نقش و جایگاه مهم جهانی سازمان همکاری شانگهای به عنوان ابزار کار برای توسعه نظام چندقطبی جهان گفت: عضویت دائمی ایران در سازمان همکاری شانگهای به نفع این سازمان و ایران خواهد بود.
این کارشناس روس در مورد امکان عضویت ایران در سازمان همکاری شانگهای گفت: مسکو از عضویت تهران در سازمان شانگهای حمایت می کند و مقام های روس برای این منظور برای لغو تحریم های ایران، در چارچوب مذاکرات هسته ای تلاش می کنند.
برخی رسانه های روسیه نیز که معمولا اخبار مربوط به ایران را پوشش خبری می دهند، در هفته های اخیر با نزدیک شدن زمان برگزاری اجلاس اوفا، مقالاتی در مورد کشورمان و همکاری آن با سازمان همکاری شانگهای نوشته اند که پایگاه تحلیلی روسی "ایران" از آن جمله است.
این پایگاه تحلیلی اواخر خرداد ماه در مقاله ای تصریح کرد: اجلاس قریب الوقوع سران سازمان همکاری شانگهای که قرار است در ماه جولای در شهر اوفا برگزار شود، باید به سرآغاز مرحله جدید همکاری ایران با کشورهای به اصطلاح «منطقه سازمان همکاری شانگهای» تبدیل گردد.
رسانه روسی نوشت: در شرایط کنونی، این رویداد مهم بسیار به موقع به نظر می رسد زیرا در سال های اخیر، ایران بر خلاف مشکلاتی که داشت به کنشگر مهم منطقه آسیای مرکزی تبدیل شده و در جهت تأمین توسعه اقتصادی و تحکیم امنیت منطقه تلاش می کند.
در ادامه مقاله آمده است: حضور در این منطقه برای تهران اهمیت اصولی دارد و به ایران اجازه می دهد سه مسأله فوق العاده مهم را حل کند که شامل بر هم زدن انزوای بین المللی که غرب ایجاد می کند؛ مسلط شدن بر بازارهای محلی و گسترش روابط دوجانبه بازرگانی و اقتصادی به منظور تضعیف تأثیر تحریم ها بر نظام مالی و صنایع خود و ایجاد سد محکم بر سر راه تروریسم، افراطی گری مذهبی و فعالیت گروه های جنایی فرا مرزی، به ویژه در زمینه مواد مخدر، از راه همکاری با مقامات کشورهای آسیای مرکزی می شود.
پایگاه تحلیلی روسی در مورد همکاری ها در چارچوب سازمان شانگهای خاطرنشان کرد: این سازمان منطقه ای و بین المللی به عرصه مهمی برای توسعه و تعمیق همکاری های ایران و روسیه تبدیل شده است.
پرتال خبری روسی "وستنیک قفقاز" هم در گزارشی تحلیلی نوشت: مقامهای ایرانی و روس از هر فرصتی برای تعمیق روابط دوجانبه استفاده می کنند و در شرایط کنونی سازمان همکاری شانگهای به عرصه بسیار مهمی برای گسترش همکاری ها میان تهران و مسکو تبدیل شده است.
رسانه روسی با اشاره به اظهارات مقامهای روسی یادآور شد: روسیه از عضویت ایران در سازمان همکاری شانگهای استقبال می کند و این کشور پس از حل و فصل مسایل مربوط به برنامه هسته ای خود عضو این سازمان منطقه ای خواهد شد.
در نهایت می توان گفت در اجلاس سران سازمان همکاری شانگهای که سه روز دیگر در اوفا در منطقه ولگای روسیه برگزار می شود شرایط مساعدی برای توسعه همکاری های بین قدرت های بزرگ منطقه آسیا همچون ایران و چین و هند و روسیه به عنوان کشور اوراسیا فراهم شده است.
این همکاری ها در محور اصولی همچون احترام به منافع متقابل، اتخاذ مواضع مستقل از غرب، مقابله با یکجانبه گرایی و فشارهای غرب استوار شده است و در شرایط کنونی یکه تازی آمریکا در راس اردوگاه غرب، اهمیت همکاری کشورهای عضو سازمان شانگهای نه تنها در موضوعات اقتصادی و سیاسی بلکه مسایل بسیار مهم در رابطه با امنیت افزایش می یابد.
کشورهای عضو این سازمان با توسعه همکاری های خود از جمله با برگزاری رزمایش ها و اقدامات ضد تروریستی و مقابله با افراط گرایی و برپایی انقلاب های رنگی و مبارزه با قاچاق مواد مخدر، به تقویت و تحکیم امنیت منطقه و جلوگیری از نفوذ غرب به آنکه معمولا با استفاده از شیوه های بالا انجام می گیرد، می پردازند.
اروپام*2*391**1479
15/04/1394
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 21]
صفحات پیشنهادی
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان جنوبی: پیوند علم با صنعت مهمترین مؤلفه مقابله با بحران اقتصادی است
رئیس سازمان صنعت معدن و تجارت خراسان جنوبی پیوند علم با صنعت مهمترین مؤلفه مقابله با بحران اقتصادی استرئیس سازمان صنعت معدن و تجارت خراسان جنوبی با اشاره به اینکه دانشگاه با صنعت و تولید بیگانه است گفت مهمترین مؤلفهای که میتواند کشور را از بحران اقتصادی نجات دهد ارتباط علمترویج و تبیین فرهنگ دینی مهم ترین رسالت سازمان تبلیغات اسلامی است
مدیرکل تبلیغات اسلامی خراسان شمالی ترویج و تبیین فرهنگ دینی مهم ترین رسالت سازمان تبلیغات اسلامی است شناسهٔ خبر 2784813 - دوشنبه ۱ تیر ۱۳۹۴ - ۱۳ ۳۰ استانها > خراسان شمالی بجنورد- مدیرکل تبلیغات اسلامی خراسان شمالی گفت مهم ترین رسالت سازمان تبلیغات اسلامی ترویج تبیین و تعمیمصرف فیبرهای غذایی عامل مهم مقابله با بیماری ها در ماه مبارک رمضان
مصرف فیبرهای غذایی عامل مهم مقابله با بیماری ها در ماه مبارک رمضان ارومیه - ایرنا - کارشناس حوزه غذای معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی آذربایجان غربی گفت مصرف فیبرهای غذایی در وعده های افطاری و سحری یکی از عوامل مهم در مقابله با بیماری ها در ماه مبارمعاون صنایع کوچک سازمان صنایع کوچک شهرکهای صنعتی ایران اعلام کرد راهاندازی صنایع کوچک و متوسط راهکار توسعه ص
معاون صنایع کوچک سازمان صنایع کوچک شهرکهای صنعتی ایران اعلام کردراهاندازی صنایع کوچک و متوسط راهکار توسعه صنعتی آذربایجان غربیمعاون صنایع کوچک سازمان صنایع کوچک شهرکهای صنعتی ایران راهاندازی صنایع کوچک و متوسط را راهکار ایجاد اشتغال و توسعه صنعتی این استان دانست به گزارش خبرسازمان تبلیغات اسلامی از نهادهای مهم برای ترویج فرهنگ دینی است
امام جمعه ایلام سازمان تبلیغات اسلامی از نهادهای مهم برای ترویج فرهنگ دینی است شناسهٔ خبر 2785109 - دوشنبه ۱ تیر ۱۳۹۴ - ۱۷ ۴۷ استانها > ایلام ایلام - امام جمعه ایلام گفت سازمان تبلیغات اسلامی از نهادهای مهم کشور برای ترویج فرهنگ دینی است به گزارش خبرنگار مهر حجت الاسلام مسوریه: هدف غرب تخریب چهره دمشق است/سازمان ملل به سیاستهای دوگانه پایان دهد
سهشنبه ۲ تیر ۱۳۹۴ - ۱۰ ۲۱ وزارت خارجه سوریه با ارسال دو نامه به دبیرکل سازمان ملل و رئیس شورای امنیت ضمن تکذیب اتهاماتی درباره استفاده دولت دمشق از بشکههای حاوی مواد منفجره تاکید کرد هدف از این اتهامات تخریب دولت و چشمپوشی از تلاشهای ما در مقابله با تروریسم است به گزارش خمدیرکل بهزیستی گیلان: آموزش مهمترین راهبرد مقابله با مواد مخدر است
مدیرکل بهزیستی گیلان آموزش مهمترین راهبرد مقابله با مواد مخدر استمدیر کل بهزیستی گیلان گفت آموزش و آگاهسازی نوجوانان جوانان و والدین آنها و مربیان مهدهای کودک نسبت به عوارض مواد مخدر مهمترین راهبرد با این پدیده شوم است به گزارش خبرگزاری فارس از رشت محمدرضا پارسی صبح امروزرئیس سازمان بهزیستی خبر داد انجام غربالگری شنواییسنجی نوزادان زیر یکسال/ راهاندازی مرکز ژنتیک در مازندران
رئیس سازمان بهزیستی خبر دادانجام غربالگری شنواییسنجی نوزادان زیر یکسال راهاندازی مرکز ژنتیک در مازندرانرئیس سازمان بهزیستی گفت غربالگری شنوایی سنجی نوزادان زیر یکسال در همه استانهای کشور انجام میشود به گزارش خبرگزاری فارس از شهرستان ساری انوشیروان محسنی جمعهشبیادداشت مهمان/ جایگاه شانگهای با عضویت ایران ارتقاء پیدا میکند/اسبهای تراوا در راه ورود به سازمان
یادداشت مهمان جایگاه شانگهای با عضویت ایران ارتقاء پیدا میکند اسبهای تراوا در راه ورود به سازمانکارشناس سیاسی روس معتقد است که نقش و جایگاه سازمان همکاریهای شانگهای نه با پذیرش اسبهای تراوا بلکه با عضویت ایران به طور واقعی ارتقاء پیدا خواهد کرد «الکساندر کنیازف»شکست خانگی ایتالیا برابر برزیل/ یکهتازی طلاییپوشان در گروه A | خبرگزاری ایلنا
هفته هشتم لیگ جهانی والیبال 2015 شکست خانگی ایتالیا برابر برزیل یکهتازی طلاییپوشان در گروه A ایلنا تیم ملی والیبال برزیل در دومین مسابقه خود در هفته هشتم لیگ جهانی 2015 از سد ایتالیا گذشت و در صدر جدول گروه A باقی ماند به گزارش ایلنا هفته هشتم لیگ جهانی والیبال دیشب با برگزسازمان تبلیغات اسلامی در مقابله با جنگ نرم دشمن موفق عمل کرده است
معاون اداره کل تبلیغات اسلامی لرستان سازمان تبلیغات اسلامی در مقابله با جنگ نرم دشمن موفق عمل کرده است شناسهٔ خبر 2784676 - دوشنبه ۱ تیر ۱۳۹۴ - ۱۲ ۰۳ استانها > لرستان خرم آباد - معاون فرهنگی پژوهشی و آموزشی اداره کل تبلیغات اسلامی لرستان گفت سازمان تبلیغات اسلامی در جنگ نررئیس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی اعلام کرد نقش بیبدیل عشایر در تولیدات دامی آذربایجان غربی
رئیس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی اعلام کردنقش بیبدیل عشایر در تولیدات دامی آذربایجان غربیرئیس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی گفت عشایر در تولیدات دامی استان نقش بیبدیل و غیرقابل انکاری دارند به گزارش خبرگزاری فارس از ارومیه اسمعیل کریمزاده ظهر امروز دردر همایش اقتصاد سیاسی انفعال یا اقتدار تاکید شد مقابله با فرهنگ غلط اقتصادی غرب با فرهنگسازی/ تجربه کمپ دیوید
در همایش اقتصاد سیاسی انفعال یا اقتدار تاکید شدمقابله با فرهنگ غلط اقتصادی غرب با فرهنگسازی تجربه کمپ دیوید دوباره تکرار نشودتاکید بر فرهنگسازی در اقتصاد برای استفاده از توان داخلی لزوم توجه به تاریخ معاصر و رفتارهای استکبار در طول این مدت و عدم اعتماد به غرب در جریان مذاکراتطرح سازمان دامپزشکي براي مقابله باتب کريمه کنگو
طرح سازمان دامپزشکي براي مقابله باتب کريمه کنگو فروش گوشت گرم درپايتخت از 6 تيرممنوع مي شود روزنامه خراسان به دنبال تاييد خبر مشاهده بيماري تب کريمه کنگو توسط معاون بهداشتي دانشگاه علوم پزشکي مازندران عمليات اجرايي طرح پيش سرد کردن گوشت گوسفندي با هدف عرضه گوشت بهداشتيمهم این است چرخ وزنه برداری بچرخد/ نگاهها باید مثبت شود
بهمن زارع در گفتگو با مهر مهم این است چرخ وزنه برداری بچرخد نگاهها باید مثبت شود شناسهٔ خبر 2851430 - یکشنبه ۱۴ تیر ۱۳۹۴ - ۱۲ ۰۵ ورزش > کشتی و وزنه برداری سرمربی پیشین تیم ملی وزنه برداری ابراز امیدواری کرد تیم ملی ایران در رقابتهای پیش رو به موفقیت دست پیدا کند به گزارشتبلیغ دین تا قلب روستاهای دورافتاده/ پیشتازی در مقابله با جنگ نرم
مدیرکل تبلیغات اسلامی لرستان با مهر مطرح کرد تبلیغ دین تا قلب روستاهای دورافتاده پیشتازی در مقابله با جنگ نرم شناسهٔ خبر 2784646 - دوشنبه ۱ تیر ۱۳۹۴ - ۱۱ ۵۵ استانها > لرستان خرم آباد - مدیرکل تبلیغات اسلامی استان لرستان با اشاره به فعالیتهای سازمان تبلیغات اسلامی در ابعاد ممسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه استان زنجان: تصویب طرح الزام دولت به رعایت دستاوردهای هستهای مقابله با زیاده
مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه استان زنجان تصویب طرح الزام دولت به رعایت دستاوردهای هستهای مقابله با زیادهخواهی امریکاست غرب با چانهزنی میخواهد امتیاز بگیردمسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه انصارالمهدی عج استان زنجان گفت تصویب طرح الزام دولت به رعایت دستاوردهای انرژی هستهای-
گوناگون
پربازدیدترینها