واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: اظهاراتروحانی در دیدار با خانوادههای شهدا
رییس جمهور با بیان اینکه همه ما شاگرد مکتب امیرالمؤمنین (ع) هستیم تاکید کرد که تلاش ما باید ادامه مسیر ایشان باشد.
آفتاب : حجت الاسلام والمسلمین روحانی در مراسم ضیافت افطار رییس جمهور با خانواده معظم شهدا و ایثارگران با اشاره به اینکه شب نوزدهم ماه رمضان شب قدر و شب امیرالمؤمنین (ع) است گفت: ماه رمضان هم ماه قرآن و هم ماه قرآن ناطق یعنی آنکه زندگی، سخن و راهش قرآن بود، است.
رییس جمهور گفت: امیرالمؤمنین (ع) نه تنها به عنوان امام شیعیان، نه تنها صحابه بزرگ پیغمبر (ص) بلکه به عنوان رهبر همه آزادمردان عالم است.
وی اظهار کرد: امیرالمؤمنین (ع) جایگاهی دارد که جز پیامبر هیچ کس با او قابل مقایسه نیست. حتی خود پیامبر به او فرمود تو ویژگی هایی داری که من ندارم. تو پدرزنی داری که من ندارم. همسری با این جایگاه و دو عزیز و دردانه یعنی حسن و حسین داری که من ندارم.
رییس جمهور با بیان اینکه امیرالمؤمنین صحابی بود که هیچ گاه از رسول خدا (ص) جدا نشد گفت: حضرت علی (ع) بهترین و بالاترین شاگرد پیامبر اسلام بود. وقتی به امام سجاد (ع) میگفتند چقدر عبادت میکنی؟ میفرمود عبادت من کجا و عبادت علی (ع) کجا.
روحانی با بیان اینکه افتخار ما این است که امامی همچون علی (ع) داریم، ادامه داد: همه افتخار این نظام این است که در مسیر و خط حکومت امیرالمؤمنین (ع) باشد. البته رسیدن به حکومت امیرالمؤمنین و ویژگیهای ایشان کار آسانی نیست.
وی گفت: امام (ره) هرچه داشت شاگرد مکتب امیرالمؤمنین (ع) بود و مقام معظم رهبری نیز هرچه دارد شاگرد مکتب امیرالمؤمنین (ع) است. همه ما شاگرد مکتب امیرالمؤمنین (ع) هستیم اما تلاش ما باید این باشد که آن مسیر را ادامه دهیم.
روحانی با اشاره به مظلومیت امام علی (ع) گفت: از این مظلومتر پیدا میکنید که امام علی (ع) به عنوان خلیفه مسلمین به نماز جماعت بایستد اما عدهای در مسجد بریزند و با صدای بلند شروع به خواندن قرآن کنند؟ امام صبر میکند تا خواندن قرآن تمام شود و به نماز ادامه میدهد اما دوباره این کار را تکرار میکنند. امام باز هم صبر میکند و دوباره به نمازشان ادامه میدهند. امیرالمؤمنین در برابر تمام این ظلمها هیچ گاه از عدالت، اخلاق، مروت و جوانمردی یک ذره خارج نشد.
رییس جمهور با بیان اینکه امیرالمؤمنین به ما یاد میدهد که چگونه زندگی کنیم افزود: امام علی (ع) هیچ وقت در شرایط مختلف از انجام وظایف خود سرپیچی نکرد. زمانی به نوشتن قرآن پرداخت، زمانی به خلفا مشورت داد و حتی مجبور شد به بیابان برود و چاه حفر کند و آب چاه را برای مسلمانها وقف کند.
وی گفت: برای امیرالمؤمنین (ع) مهم نبود که امروز مفسر قرآن است یا اینکه باید با تلاش یک چاه آب حفر کند و آن را در اختیار مسلمانان قرار دهد، بلکه همواره وظیفه خود را انجام میداد.
روحانی ضمن ابراز خوشحالی از حضور در جمع خانوادههای شهدا خطاب به آنها گفت: شهدای ما و شما حاضرند. آنها در پیشگاه حق حاضرند و از روزی حق استفاده میکنند. آنها ما را میبینند و ما در این دنیا نباید در انجام وظایفمان شرمنده باشیم.
رییس جمهور گفت: وظیفه ما در برابر شهدا فقط این نیست که دولت در حد توانش به خانواده های آنها خدمت میکند بلکه وظایف ما این است که ببینیم شهدا چه چیزی میخواستند.
روحانی با بیان اینکه شهدا، عزت، عظمت و استقلال ملت را میخواستند گفت: اگر خدای نکرده جوانان ما بیکار باشند، گرفتاریهای مردم هر روز بیشتر باشد، خدای نکرده عدهای از جوانهای ما معتاد باشند، یا آسیب های اجتماعی کاری کند که شیرازه خانوادهها از هم بپاشد آیا ما در برابر شهدا شرمنده نیستیم؟
وی با اشاره به مظلومیت امام علی (ع) گفت: من این مظلومیت را در انقلاب اسلامی بیشتر در زندگی شهید بهشتی دیدم. ما اکنون در تیرماه قرار داریم و این ماه، ماه شهادت شهیدان حزب جمهوری اسلامی است.
رییس جمهور با بیان اینکه شب هفتم تیر، شب خیلی سختی بود گفت: این مردم بزرگ، آن امام عزیز، لطف خدا و عشق به خاندان رسالت بود که این نظام را حفظ کرد، چرا که در یک لحظه 72 تن از بزرگان نظام یک مرتبه زیر خاک قرار گرفتند آن هم در سالهای اول پیروزی انقلاب.
وی با اشاره به ویژگیهای شخصیتی شهید بهشتی گفت: شهید بهشتی مدیر، مدبر، مخلص و معمار انقلاب بود و بیشترین تاثیر را در تدوین قانون اساسی داشت. آن همه نیرو در حوزه و دانشگاه تربیت کرد اما اینقدر به او جسارت کردند. یادتان است در مسجد، دانشگاه و اجتماع چقدر به ایشان جسارت کردند؟ هرکسی شهید میشد، به شهید بهشتی فحاشی میکردند.
روحانی تصریح کرد: ظاهرا گاهی وقتها هیچ راهی جز شهادت وجود ندارد که جامعه تکان بخورد. آن شب جامعه تکان خورد و فهمیدند چه عزیزی را از دست دادهاند.
رییس جمهور گفت: ظاهرا گاهی برای تحول در جامعه راهی جز خون شهید وجود ندارد. تاریخ اینطور نشان میدهد. کدام مقطع تاریخی را میبینید که بدون ایثارگری، پرچم حق به اهتزاز درآمده باشد.
وی با بیان اینکه امیرالمؤمنین در شب قدر به ما نشان داد پیمودن مسیر حق به چه معناست گفت: امیرالمؤمنین (ع) امشب خیلی ساده افطار کرد و همه شب را جز یک لحظه که خوابید و خواب رسول الله (ص) را دید به عبادت مشغول بود.
تاریخ انتشار: ۱۴ تير ۱۳۹۴ - ۲۳:۴۵
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 61]