تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 8 دی 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):خوشا به سعادت كسى كه عمرش طولانى و كردارش خوب باشد. چنين كسى عاقبتش خوب است؛ ز...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1845892411




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

ایران بیستمین اقتصاد بزرگ دنیاست


واضح آرشیو وب فارسی:جام نیوز:
اقتصاد ایران1 ایران بیستمین اقتصاد بزرگ دنیاست

افزایش نقدینگی و حداکثرسازی سود از نتایج سرمایه‌گذاری خارجی است؛
ایران بیستمین اقتصاد بزرگ دنیاست
مدیرعامل سمات گفت: گشایش بازارهای مالی با قدرت نقدشوندگی بالا، استفاده از فرصت‌های مختلف سرمایه‌گذاری، تخصیص بهینه منابع و در نتیجه حداکثرسازی سود، تنوع بخشیدن به ریسک و کمک به بهبود سرمایه‌گذاری مستقیم خارجی رقم می‌خورد.



به گزارش سرویس اقتصادی جام نیوز، مدیرعامل شرکت سپرده گذاری مرکزی اوراق بهادار و تسویه وجوه در گرده همایی بررسی موانع جذب سرمایه گذاری خارجی در بازار سرمایه و راهکارهای رفع آن به ظرفیت های ایران برای جذب سرمایه گذار خارجی اشاره کرد و گفت: ایران بیستمین اقتصاد بزرگ دنیا با ظرفیت رسیدن به رتبه دوازدهم است، در عین حال ایران ترکیبی از بازار مصرف و ظرفیت سرمایه انسانی ترکیه، سرمایه غنی انرژی عربستان سعودی و روسیه و منابع معدنی استرالیا را دارد.

حامد سلطانی نژاد درباره استقبال سرمایه گذاران خارجی برای ورود به بازار سرمایه با اشاره به اعلام مراجع بین المللی مانند بانک جهانی اظهار داشت: به اذعان برخی صاحب‌نظران در آینده نزدیک باید از گروه I-BRICS با حضور ایران سخن به میان آورد.

وی افزود: ایران در جذب سرمایه گذاری مستقیم خارجی در سال 2014 به رتبه 71 ام رسید در حالیکه در سال 2013 این رتبه 57 بوده است.

این مقام مسوول بازار سرمایه درباره راهکارهای گشایش بازار سرمایه برای جذب سرمایه گذار خارجی گفت: گشایش بازار سرمایه با فراهم آوردن امکان خرید سهام یا اوراق قرضه در بازار سرمایه یک کشور برای افراد مقیم کشورهای خارجی فراهم می شود.

سلطانی نژاد با بیان اینکه گشایش جریانات سرمایه میان کشورها یکی از ضروریات ساختار اقتصادی هرکشور است، خاطر نشان کرد: در سه دهه گذشته با گشایش بازارهای مالی در برزیل، هند، کره جنوبی، مالزی، مکزیک، شیلی، فیلیپین و تایلند خروج این کشورها از بحران های اقتصادی رقم خورد.

وی با اشاره به بحران مالی 1997-1998 گفت: در این بحران خروج شدید سرمایه، نوسان شدید نرخ ارز و در نهایت کاهش رشد اقتصادی رقم خورد.

مدیرعامل سمات، دلایل و انگیزه های گشایش بازار مالی را شرح داد و گفت: با گشایش بازارهای مالی قدرت نقدشوندگی بالا، استفاده از فرصتهای مختلف سرمایه گذاری، تخصیص بهینه منابع و در نتیجه حداکثر سازی سود، تنوع بخشیدن به ریسک و کمک به بهبود سرمایه گذاری مستقیم خارجی رقم می خورد.

وی درباره آثار و پیامدها گشایش بازارهای مالی در نظام اقتصادی کشورها تصریح کرد: آثار مثبت گشایش بازار سرمایه را می توان به دو بخش آثار مستقیم و آثار غیر مستقیم دستبندی کرد.

سلطانی نژاد ادامه داد: افزایش سرمایه گذاری و رشد اقتصادی، افزایش شاخص قیمت و اندازه بازار از آثار مستقیم گشایش بازارهای مالی است.

این مقام مسوول توضیح داد: با توجه به اینکه کاهش هزینه سهام سرمایه باعث مثبت شدن (NPV) پروژه هایی می شود که پیش از گشایش منفی بوده اند، سرمایه گذاری فیزیکی نیز پس از گشایش بازار سرمایه افزایش خواهد یافت و افزایش سرمایه گذاری فیزیکی باعث افزایش تولید و در نهایت افزایش رفاه در کشور خواهد شد.

وی گفت: ورود سرمایه به بازار اوراق قرضه نیز باعث کاهش نرخ بهره در کل اقتصاد و بالتبع افزایش سرمایهگذاری و رشد اقتصادی خواهد شد.

سلطانی نژاد با اشاره به مطالعات صورت گرفته، گفت: مطالعات نشان داده است با گشایش حساب سرمایه در میان 12 کشور (برزیل، آرژانتین، شیلی، کلمبیا، هند، کره جنوبی، مالزی، مکزیک، فیلیپین، تایوان، تایلند و ونزوئلا) طی سال های 1986-1991 شاخص قیمت سهام کل این کشورها در هشت ماه اول پس از اجرای آزاد سازی به طور متوسط ماهانه 3.3 درصد رشد کند.

وی با بیان اینکه گشایش بازار سهام در میان 16 اقتصاد نوظهور باعث افزایش اندازه بازار و نقدشوندگی شده است، درباره آثار و پیامدهای مثبت غیر مستقیم بازار سرمایه گفت: رشد اقتصادی، بهبود کیفیت حکمرانی، نهادهاو وضعیت اقتصاد کلان، افزایش اندازه بازار و بهبود کیفیت حکمرانی شرکتی اشاره کرد.

سلطانی نژاد با بیان اینکه آثار گشایش بازار سرمایه فقط به آثار مثبت خاتمه پیدا نمی کند، درباره آثار منفی این گشایش گفت: جریان ورود سرمایه خارجی می تواند به عنوان عامل ایجاد نوسانات اقتصادی تبدیل شود همچنین تقویت پول کشور سبب کاهش رقابت پذیری کالاهای تولید داخل در بازار جهانی می شود.

این مقام مسوول درباره عوامل شکست گشایش بازار مالی گفت: نبود زیرساختهای مناسب قانونی، کوچک بودن اندازه اقتصادی، فقدان استانداردهای بین المللی در زمینه حسابدرای، ضعف های سیاستی، توسعه یافته نبودن بازارهای مالی، عدم ثبات در متغیرهای اقتصادی، مسائل مرتبط با نوسانات نرخ ارز و مدیریت ریسک نرخ ارز، فقدان سیاست های مناسب پولی و مالی و فقدان نهادهای مناسب از جمله عوامل شکست در گشایش بازارهای مالی است.

وی درباره سیاست های اقتصاد کلان در راستای گشایش بازار سرمایه اظهار داشت: سیاست های کلان پیش از جذب سرمایه های خارجی از چند راه ممکن است به عنوان مثال می توان به طراحی سیاست های کلان پولی، مالی و ارزی در راستای جذب سرمایه گذاری خارجی، مدیریت نرخ بهره و نرخ ارز جهت حفظ و ماندگاری سرمایه های خارجی و حفظ ثبات اقتصادی و جلوگیری از سیاست های مخل بازار سرمایه اشاره داشت.

سلطانی نژاد درباره سیاست های اقتصاد کلان در شرایط بحرانی مانند شرایط تحریم گفت: اقدام در جهت کاهش آثار شوک ها بر اقتصاد با مدیریت ذخایر ارزی و نرخ بهره می تواند به عبور از شرایط بحرانی کمک کند.

مدیرعامل شرکت سپرده گذاری مرکزی با بیان اینکه مقررات سرمایه گذاری خارجی در بازار سرمایه مصوب 29 فروردین 89 است درباره دلایل عدم موفقیت ایران برای جذب سرمایه گذاری خارجی گفت: قانون جذب سرمایه گذار خارجی عمری 5 ساله دارد اما به دلیل عدم وجود بسترها و استانداردهای متعارف در نهادهای بازار سرمایه، نوسانات شدید نرخ ارز و وجود ارز دو نرخی و تورم بالا به همراه تحریم های بانکی اجازه نداد از ظرفیت های این قانون برای جذب سرمایه گذار خارجی بهره گرفته شود.

وی در ادامه این سخنرانی به اقدامات ضروری در جهت موفقیت گشایش در بازار سرمایه اشاره کرد و گفت: کاهش نوسانات اقتصاد کلان و تک نرخی شدن ارز، طراحی ساختار مالیاتی برای ورود سرمایه­های خارجی، طراحی قواعد جهت جلوگیری از خروج سرمایه به گونه‏ای که به بازار آسیب نرساند و ایجاد و ارتقاء کیفیت نهادهای بازار سرمایه می تواند راهگشایی برای موفقیت در جذب سرمایه گذار خارجی قلمداد شود.

سلطانی نژاد به لزوم کسب استانداردهای بین المللی در زمینه های مختلف اشاره کرد و تصریح کرد: رفع مشکلات مربوط به احراز هویت، تلاش در جهت به روز کردن نرم‏افزارهای معاملاتی، تلاش در جهت ارایه خدمات ارزش افزوده به مشتریان و ایجاد و ارتقاء کیفیت نهادهای بازار سرمایه می تواند بستر مورد نیاز را فراهم کند.

 مدیرعامل سمات، آماده ‏سازی سایت‏ها به زبان‏های رایج دنیا، رفع مسائل مربوط به انتقال وجوه به داخل و خارج از کشور، لزوم انتشار صورت‌های مالی در قالب‌ استانداردهای بین‌المللی و به زبان انگلیسی، رفع مشکلات مربوط به واریز سود تقسیمی شرکت‌های بورسی، کاهش فاصله زمانی میان استفاده از حق تقدم تا تبدیل حق تقدم به سهم، تلاش در جهت اطلاع‌رسانی مناسب نسبت به مجامع سهامداری شرکت‌ها، رفع مشکلات اخذ کد اقتصادی، ایجاد مرکز تایید اسامی شرکت ها به صورت واحد و اتصال شرکت‌های سپرده‌گذاری مبدأ و مقصد سرمایه‌گذاری یک ضرورت اجتناب ناپذیر در این مسیر است.

 سلطانی نژاد با بیان اینکه کارگزاران در تحقق گشایش بازار سرمایه نقش اساسی دارند درباره شیوه عملکرد این نهادهای مالی برای جذب سرمایه گذار خارجی گفت: فراهم کردن بسترهای لازم جهت اجرایی کردن پنجره واحد سرمایه‏گذاری، تسهیل فرآیند سرمایه‏گذاری، کاهش هزینه‏های سرمایه ‏گذاری و افزایش کارآیی، تسهیل فرآیند معاملات به صورت الکترونیکی از جمله این اقدامات است.

 به گفته وی این اقدامات فقط منحصر به کارگزاران نمی شود بلکه شرکت ها نیز باید اقداماتی را در این جهت انجام دهند به عنوان مثال شرکت های باید اقدماتی در جهت حقوق سهامداری، تقسیم سود، افزایش سرمایه (تجزیه سهام)، خدمات مربوط به ادغام و تملیک، برگزاری مجامع، E-Voting و تسهیل وظایف ناشران را به طور جدی مد نظر قرار بدهند.

 سلطانی نژاد در بخش پایانی سخنرانی به برگزاری نخستین همایش بین المللی سرمایه گذاری خارجی با عنوان بازار مالی ایران، افق ها و فرصت ها اشاره کرد و گفت: این همایش در جهت معرفی فرصت‌ها و ظرفیت‌های بالقوه سرمایه‌گذاری در بازار مالی ایران، تحقق بند نهم سیاست های کلی نظام در زمینه تشویق سرمایه گذاری، ترسیم افق‌های همکاری میان فعالان بازار مالی ایران و سایر کشورهای جهان، گشایش مسیر سرمایه‌گذاری در اقتصاد پساتحریم ایران و حرکت بازار سرمایه ایران به سمت بازارهای بین المللی طراحی شده است./سنا/110



۱۴/۰۴/۱۳۹۴ - ۲۳:۰۰




این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جام نیوز]
[مشاهده در: www.jamnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 95]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن