واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: ايران امروز هيچ شباهتي به دوران امام حسن(ع) ندارد
رئيس مركز مطالعات حديث ولايت دانشگاه امام حسين(ع) گفت: وضعيت امروز ايران و ملت وفادارش هيچ شباهتي به دوران امام حسن مجتبي(ع) ندارد.
رئيس مركز مطالعات حديث ولايت دانشگاه امام حسين(ع) گفت: وضعيت امروز ايران و ملت وفادارش هيچ شباهتي به دوران امام حسن مجتبي(ع) ندارد.
به گزارش تسنيم، حسين رجبيدواني شنبه شب در سخناني در محضر رهبر معظم انقلاب نكات مهمي را درباره ضرورت حفظ انديشههاي امام مطرح كرد.
وي با اشاره به وقايع رخداده در انقلاب اسلامي و برخي از اين مسائل در همين دوران گفت: در انقلاب اسلامي از همان بدو پيروزي انقلاب دشمنان خارجي تلاش كردند براي جلوگيري از نفوذ كلام حضرت امام، آرمانهاي حضرت امام، رهنمودهاي ايشان را وارونه جلوه دهند و از ميل و اشتياق فراوان مسلمانان جهان به راه امام جلوگيري كنند. وي ادامه داد: در داخل هم منافقان و بعضاً برخي از افرادي كه زاويههايي پيدا كرده بودند به تحريف نهضت امام پرداختند. حضرت امام(ره) در وصيتنامه خود در اين خصوص ميفرمايند: «اكنون كه من حاضرم بعضي نسبتهاي بيواقعيت به من داده ميشود كه ممكن است پس از من به حجم آن افزوده شود. لهذا عرض ميكنم آنچه به من نسبت داده شده يا ميشود مورد تصديق نيست مگر اينكه صداي من يا خط و امضاي من باشد با تصديق كارشناسان يا در سيماي جمهوري اسلامي چيزي گفته باشم.» رجبيدواني در همين زمينه افزود: گويي امروز را پيشبيني ميكردند كه اينكه افرادي بعد از رحلت آن وجود بزرگوار به آن حضرت مسائلي را نسبت دهند و با اين سندي كه در تاريخ گذاشت به اين مسئله پاسخ لازم را دادند. وي گفت: پس از پيروزي انقلاب اسلامي ميبينيم كه برخي حتي در جريان فتنه 88 دم از امام، راه و خط امام ميزنند، در حالي كه استكبار براي آنان هورا ميكشيد و بهدنبال مصادره به مطلوب چهره پاك استكبارستيزي امام بود.
رئيس مركز مطالعات حديث ولايت دانشگاه امام حسين(ع) اظهار داشت: در موارد ديگر هم ميبينيم كساني كه با ولايت زاويه دارند با برداشتهاي غلط از سيره و راه امام تلاش دارند كه راه امام را وارونه جلوه دهند، راه امام را براي نسلهاي آينده بهگونهاي جلوه دهند كه گويا امام متعلق به تاريخ است و دوران آن حضرت گذشته است و راه و خط امام در دوره كنوني پاسخگو نيست، حال ميبينيم تمام اصول و مباني حضرت امام برگرفته از كتاب و سنت است و همانگونه كه قرآن و سنتها تا دنيا دنياست باقي است و چراغ راه هدايت است، سيره امام هم همينگونه است و كهنه شدني نيست زيرا اصولي ثابت و هميشگي است.
دواني در بخش ديگري از سخنان خود با اشاره به برخي برداشتها از سخنان رهبر انقلاب ادامه داد: متأسفانه نسبت به رهنمودها و انديشههاي حضرتعالي نيز بعضاً بهنوعي تحريف صورت ميگيرد، البته اين تحريف در قالب برداشتهاي غلط يا مسكوت گذاشتن يا عمل نكردن به آنهاست.
وي خاطرنشان كرد: حضرتعالي چند سال پيش در پاسخ به برداشت اشتباه يكي از دولتمردان فرموديد: «ما در موقعيت شعب ابيطالب نيستيم و در موقعيت بدر و خيبريم»، متأسفانه اين رهنمود اساسي مورد باور مسئولان سابق و لاحق قرار نگرفت و اخيراً هم با توجه به سياستهايي كه هست مبني بر مذاكره و دادن امتياز به دشمن براي كم كردن شر آن كه حضرتعالي اين مسئله را بهخوبي مديريت فرموديد و با استفاده از اصل قرآني و سيره نبوي از نرمش قهرمانانه ياد كرديد تا اگر بناست سياست اين باشد كه ما به دشمن امتيازاتي بدهيم، امتيازاتي هم بايد گرفت تا برآيند آن پيروزي جبهه حق باشد و بهزيبايي به مسابقه كشتي تشبيه فرموديد. اينكه در مسابقه كشتي هرگز دست دو طرف مسابقه بهعنوان برنده بالا نميرود و يكي برنده و يكي بازنده است و مسلم است كه برنده بايد جبهه حق و نظام مقدس جمهوري اسلامي باشد. رئيس مركز مطالعات حديث ولايت دانشگاه امام حسين(ع) ادامه داد: متأسفانه در اين مسئله بدترين حالت نرمش كه براي وجود مبارك امام حسن مجتبي(ع) پديد آمد اصل قرار گرفت، كجا موقعيت نظام ما، مردم و رهبري ما قابل مقايسه با دوران امام مجتبي است. در آن دوران خواص و اشراف خائن با معاويه ارتباط برقرار كردند و بهخواست او ميخواستند امام حسن(ع) را زنده يا كشته تحويل دشمن دهند، حال آنكه سيل مردم انقلابي و ولايي كه حماسههاي عظيمي چون 9 دي، 22 بهمن و اخيراً حماسه بزرگ تشييع شهداي غواص را آفريدند هرگز نخواهند گذاشت نظام مقدس ولايت و رهبر انقلاب در آن موقعيت قرار گيرد.
رجبي دواني در بخش پاياني سخنان خود با اشاره به «جا دارد اصول و مباني نظري انديشههاي حضرت امام و حضرتعالي كه بدون اغراق كاملاً منبعث از قرآن كريم و سيره پاك نبوي و علوي(ع) است بهعنوان اصول ثابت و نقشه راه نظام جمهوري اسلامي ايران تعريف شود» گفت:از اين طريق اين اصول قابل تحريف براي كساني كه با مقاصد خود در پي آن هستند، نباشد. وي اضافه كرد: در شرايطي كه ما در محافل علميمان متخصصان فلسفه غرب مثلاً فلسفه كانت يا دكارت را داريم چرا نبايد متخصص انديشهها و افكار امام داشته باشيم تا افرادي باشند با غور در اين انديشهها بتوانند ضمن حفظ اين آرمانها و انديشهها، از تحريف آنها توسط تحريفگرايان جلوگيري كنند.
منبع : تسنيم
تاریخ انتشار: ۱۴ تير ۱۳۹۴ - ۲۱:۵۷
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 105]