واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۱۴ تير ۱۳۹۴ (۱۴:۳۱ب.ظ)
عمليات تراک بندي در مسير تهران-قم انجام ميشود / آخرين وضعيت تراکبندي راهآهن تهران-مشهد موج - معاون فني و زيربنايي شرکت راهآهن جمهوري اسلامي ايران درباره آخرين وضعيت تراکبندي راهآهن تهران-مشهد گفت: در حال حاضر تمام تستهاي بهرهبرداري اين پروژه از گرمسار تا نيشابور انجام شده و حد فاصل تهران تا گرمسار نيز در مرحله گرمکردن خطوط و آماده کردن ريل براي آزمايش است.
به گزارش خبرگزاري موج، سعيد محمدزاده، معاون فني و زيربنايي شرکت راهآهن جمهوري اسلامي ايران، ضمن تشريح آخرين وضعيت تراکبندي راهآهن تهران-مشهد گفت: عمليات تراکبندي دو مسير تهران-قم و تهران-کرج هم اکنون آغاز شده است.
سعيد محمدزاده، درباره آخرين وضعيت تراکبندي راهآهن تهران-مشهد گفت: در حال حاضر تمام تستهاي بهرهبرداري اين پروژه از گرمسار تا نيشابور انجام شده و حد فاصل تهران تا گرمسار نيز در مرحله گرمکردن خطوط و آماده کردن ريل براي آزمايش است و اميدواريم هرچه سريعتر سيستم تراکبندي تهران- مشهد بهرهبرداري کامل شود.
معاون فني و زيربنايي شرکت راهآهن جمهوري اسلامي ايران با يادآوري اين که سيستم تراکبندي و ATC مکمل يکديگر هستند، افزود: پروژههايي که در خصوص افزايش ايمني باشد در اولويت شرکت راهآهن است و سيستم تراکبندي و ATC علاوه بر تضمين ايمني، ظرفيت سير در خطوط را به دو برابر افزايش ميدهد.
وي با بيان اين که در هر حال حاضر راهآهن هر مسير ريلي که دو خطه باشد سيستم تراک بندي را عملياتي ميکند، ادامه داد: هر مسيري هم که تک خط باشد موضوع بازگشايي ايستگاهها پيگيري ميشود بر همين اساس قسمتي از مسير تهران-کرج که اخيرا دو خطه شد عمليات تراکبندي آن آغاز شده است.
محمدزاده از انجام عمليات تراک بندي در مسير تهران-قم خبر داد و توضيح داد: پيش از هرگونه عملياتي ابتدا کار کارشناسي و سپس براساس بودجه تخصيصي برنامهريزي مدوني صورت ميگيرد تا تمام پروژههايي که کار دو خطه کردن و تراک بندي آن آغاز شده عملياتي شود و تمام پروژهها در راهآهن در سبدهاي گوناگوني تعريف شده و با توجه به بودجه يکبهيک در حال اجرايي شدن است.
اين مقام مسوول در شرکت راهآهن اظهار کرد: راهآهن براي افزايش ظرفيت، برنامه بعدي که پس از تراک بندي در دستور دارد٬ برقي کردن خطوط است که برقي کردن خط آهن تهران - مشهد فقط نيازمند تأمين اعتبار است.
وي بودجه مورد نياز براي برقي کردن راهآهن تهران-مشهد را ۲ ميليارد دلار خواند و تأکيد کرد: تمام برنامههاي شرکت راهآهن در خصوص ارتقاي ايمني و افزايش ظرفيت سير موجود است و بر اين اساس طرحها يکبهيک در حال اجرايي ميشوند.
۲۸ اسفند سال گذشته سيستم کنترل اتوماتيک قطار (ATC) در محور تهران-مشهد و همچنين تجهيز ۱۰ ايستگاه به سيستم علائم الکتريکي در شبکه ريلي کشور با حضور معاون اول رئيسجمهور، وزير راه و شهرسازي، مدير عامل راهآهن و همچنين جمعي از نمايندگان مجلس به بهرهبرداري رسيد.
سيستم کنترل اتوماتيک قطار براي اولين بار در راهآهن کشور بهصورت کامل به دست متخصصان داخلي و براساس آخرين استانداردهاي روز دنيا پيادهسازي، طراحي و ساخته شد و حاصل اين تلاش کاهش هزينه ۵۰ درصدي نسبت به نمونه مشابه خارجي است.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 41]