محبوبترینها
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
در خرید پارچه برزنتی به چه نکاتی باید توجه کنیم؟
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1827031801
4 «ميم» تضمين کننده يک ازدواج موفق
واضح آرشیو وب فارسی:بیتوته:
مهم ترين قدم براي خوشبختي در زندگي مشترک، انتخاب صحيح و اصولي همسر است به باور تمامي کارشناسان، روان شناسان و مشاوران خانواده در انتخاب همسر بايد 4 «ميم» مهم در نظر گرفته شود که در ادامه اين 4 «ميم» را مطرح و درباره هريک از آن ها توضيحاتي ارائه خواهيم کرد.
نعمتي- کارشناس و مشاور خانواده در روزنامه ای نوشت: آقا پسر و دختر خانمي که در فکر ازدواج هستيد و در ذهن تان، بارها و بارها زندگي مشترکي مانند ليلي و مجنون ساخته ايد بايد بدانيد که اولين و مهم ترين قدم براي خوشبختي در زندگي مشترک، انتخاب صحيح و اصولي همسر است. به باور تمامي کارشناسان، روان شناسان و مشاوران خانواده در انتخاب همسر بايد 4 «ميم» مهم در نظر گرفته شود که در ادامه اين 4 «ميم» را مطرح و درباره هريک از آن ها توضيحاتي ارائه خواهيم کرد.
ميم اول: مشاهده
مشاهده يعني اين که براي انتخاب همسر خوب مشاهده کنيد، ظاهر و قيافه طرف مقابل را بررسي کنيد، شکل و حرکات، شيوه گفتار و رفتار ظاهري او را به عنوان شرط اول بپذيريد زيرا بارها ديده ام و شنيده ام که زن و شوهري جوان به مرکز مشاوره اي مراجعه کرده اند و به طور مثال شوهري بعد از چندين ماه زندگي مشترک گفته است: من زن قد بلند مي خواستم و خانمم قدش کوتاه است يا اندازه بيني و فرم دندان هاي او مطابق سليقه من نيست يا خانمي گفته است که شوهرم نمي تواند در جمع صحبت کند، خوب لباس نمي پوشد و از اين قبيل نظرها، بنابراين افراد در جلسات خواستگاري تا حدي که اسلام اجازه داده است بايد مشخصات ظاهري و رفتاري طرف مقابل را ببينند و بپسندند.
ميم دوم: مصاحبه
مصاحبه يعني اين که 2 نفر بايد خوب با هم صحبت کنند و درباره نکات مثبت و منفي يکديگر و مسائل مهمي که در تاريخچه زندگي هر کدام وجود دارد، از يکديگر سوال کنند. بيماري هاي خاص، محل سکونت، آينده و اين که مي خواهند کار کنند يا شغل شان چه باشد، نحوه تربيت فرزندان و درباره مسائل ديگري که ممکن است پيش بيايد صحبت کنند و در چندين جلسه خواستگاري و با اطلاع و نظارت خانواده ها، دختر و پسر با هم ديدار و گفت و گو داشته باشند تا نسبت به هم شناخت بيشتري پيدا کنند.
ميم سوم: مکاشفه
مکاشفه يعني دختر يا پسر به قصد تحقيق و بررسي از زندگي اجتماعي طرف مقابل پرسش کنند از مدرسه، محل کار، محل سکونت، دانشگاه و ... تا ببينند وجهه اجتماعي او چگونه است. برخوردش با مردم در اجتماع چطوري است مثلا فردي که با هيچ فردي ارتباط ندارد و دوست صميمي هم ندارد شايد دچار بدبيني باشد يا اختلالات ديگر که بهتر است همان ابتدا با پرسيدن از افراد مختلف چهره اجتماعي او بهتر شناخته شود.
ميم چهارم: مشاوره
بايد پذيرفت که امروزه ديگر اهميت مشورت کردن و مشاوره هاي قبل از ازدواج بر هيچ فردي پنهان نيست. علاوه بر مشورت با بزرگ ترها و استفاده از تجربه آن ها بايد بدانيد که در جلسات مشاوره بر اساس تخصص، تبحر و تجربه مشاور 2 نفر با هم مقايسه مي شوند تا مشخص شود ميان شان تا چه حد و چه ميزان سازگاري وجود دارد و تناسب زندگي اين 2 با هم چقدر است و بر همين اساس هر 2 مورد سنجش مشاور قرار مي گيرند و چون مشاور يک فرد بي طرف است مي توان روي اظهار نظر او حساب کرد و تاييد يا عدم تاييد او را به حساب مخالفت هاي بي جاي بعضي اطرافيان نگذاشت.
امروزه ديگر اهميت مشاوره هاي قبل از ازدواج بر هيچ فردي پنهان نيست مسائلي که بايد در جلسه خواستگاري درباره آن ها صحبت کنيد
به نظر مي رسد که ميم هاي دوم و سوم يعني مصاحبه و مکاشفه، احتياج به توضيح بيشتري دارند تا به شما براي انتخاب بهتر کمک شايان تر و واضح تري داشته باشد. ايسنا درباره صحبت دختر و پسر در جلسه خواستگاري مي نويسد: جلسه اول خواستگاري بايد کوتاه برگزار شود و 3 بحث مهم را بايد دختر و پسر -و در درجه اول پسر- مطرح کنند اما اگر پسر صحبتي در اين 3 زمينه نکرد، دختر بايد پيش دستي کند. 1- معرفي شفاف يکديگر که بايد نکات خاص و اساسي را بيان کنند. 2- نقطه هاي عطف زندگي که از نظر طرف مقابل مهم است، مطرح شود. 3- صداقت و صميميت در زندگي از نظر دو طرف تشريح شود.
شباهت جلسه خواستگاري و نردبان
جلسات خواستگاري به عنوان يک نردبان عمل مي کند يعني هر پله، مقدمه رفتن به پله بالاتر است. پس چه بهتر که با اطمينان و قدم هايي محکم هر پله را طي کنيم تا خطر سقوط به صفر برسد و صعودي موفق داشته باشيم. موضوعات قابل طرح در گفت و گوهاى قبل از مراسم عقد مختلف است؛ زيرا افراد عقيده ها، آرمان ها، هدف ها و خواسته هاى گوناگون دارند. البته بعضى از مسائل و موضوعات عمومى است و ضرورت دارد جوانان قبل از ازدواج، براى آگاهى يافتن از ويژگى هاى جسمانى، روانى و اخلاقى يکديگر درباره آن ها با يکديگر به گفت و گو بنشينند؛ بنابراين در اين جلسات به صورت کلي مى توان درباره مسائلي که در ادامه مطرح مي شود، گفت و گو کرد.
1-خط مشى کلى زندگى آينده: مراد تبيين مبناى زندگى آينده است براى مثال جوان متدين مى خواهد زندگى اش بر اساس قوانين اسلام بنا شود. در اين جا بايد از ميزان پاى بندى طرف مقابل به ارزش هاى دينى و اخلاقى سوال شود.
2-اهداف زندگى: يعنى هدف هايى که هر يک قصد دارند در زندگى آينده شان دنبال کنند، هدف ها و آرمان هاى علمى و تحصيلى، اجتماعى، شغلى و...؛ براى مثال تا چه اندازه به ادامه تحصيل علاقه مند است و مشکلات تحصيل را تحمل مى کند. شغل مناسب و مورد علاقه اش چيست؟ جايگاه اجتماعى را داراى چه اهميتى مى داند؟ از نظر اقتصادى و مالى به چه سطحى مى انديشد و حداقل و حداکثر براي او چقدر است؟
3-چگونگى رابطه با خانواده و بستگان: براى مثال به چه اندازه به رفت و آمد با اقوام و خويشان و نيز دوستان اهميت مى دهيد و بر آن اصرار مى ورزيد؟ به آداب و رسوم فرهنگى و اجتماعى رفتار با بستگان چقدر پايبنديد؟
4-خواست ها و انتظارات 2 طرف از يکديگر
5- شيوه تربيت فرزندان در آينده
6-نقص هاى جسمانى و بيمارى هاى مزمن احتمالى يکديگر
آشنايي با روش هاي تحقيق
همچنين بهتر است در ادامه به مرور نکاتي کوتاه درباره روش هاي تحقيق هم اشاره شود تا به شما براي توجه بيشتر به ميم سوم يعني مکاشفه کمک کند.
1-بررسي خصوصيات خويشاوندان: برخي ويژگي ها و صفات مانند شرافت خانوادگي در يک فاميل و خانواده، گسترده و همگاني است . اين معيار، راهنما و راهگشاي خوبي در امر تحقيق است. مي توان با بررسي ويژگي هاي خويشان به اين نتيجه رسيد که اين صفت در فرد مورد نظر نيز وجود دارد يا نه.
2- تحقيق از آشنايان: بستگان شخص از روحيات، اخلاق و کردار او باخبرند. مي توان درباره فرد مورد نظر از آنان تحقيق کرد. البته بايد متوجه بود که خويشان، مصلحت انديشي نکنند.
3- تحقيق از دوستان: دوستان نزديک فرد ـ که مدتي با او در تماس و معاشرت و دوستي بوده اند ـ موارد خوبي براي تحقيق اند به اين دليل که دوستي محصول همرنگي و تفاهم است. معمولا ًافراد درستکار و صالح با افراد ناشايست و بي بندوبار و ولگرد طرح دوستي نمي ريزند. در واقع دوستان هر فردي تا حدي منعکس کننده روحيات او هستند.
4- تحقيق از محل کار يا تحصيل: اين افراد ممکن است مطالبي درباره شخص مورد نظر بدانند که حتي خويشان و دوستان نزديک او ندانند. اين روش تحقيق از 2 روش پيش بهتر است. از اين طريق ما قادر به شناخت فرد در زمينه هايي هستيم مانند: نحوه برخورد او با ارباب رجوع، نحوه مراوده با همکاران، همکاري و سازش با ديگران و پايبندي به اعتقادات ديني.
5- تحقيق از همسايگان: با تحقيق در محل کار و تحصيل مي توان به شناختي از فرد و روحيات او دست يافت، اما با تحقيق در محل زندگاني او، امکان شناخت خانواده وي نيز ميسر مي شود.
منبع:سلامت نیوز
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: بیتوته]
[مشاهده در: www.beytoote.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 60]
صفحات پیشنهادی
جانشین سپاه گناوه:امربه معروف و نهی ازمنکر تضمین کننده سلامت جامعه است
جانشین سپاه گناوه امربه معروف و نهی ازمنکر تضمین کننده سلامت جامعه است گناوه - ایرنا - جانشین سپاه انصارالحسین ع گناوه گفت فریضه امر به معروف و نهی از منکر یکی از ابزارها و تضمین کننده اصلی سلامت جامعه است به گزارش ایرنا سرهنگ عابدین عباسی روز شنبه در کارگاه آموزشی شوراهای الوپوئن: تضمینی برای موفقیت مذاکرات وجود ندارد/ تمدید ضربالاجل 30 ژوئن در آخرین مرحله محتمل است
لوپوئن تضمینی برای موفقیت مذاکرات وجود ندارد تمدید ضربالاجل 30 ژوئن در آخرین مرحله محتمل استنشریه فرانسوی لوپوئن طی گزارشی با اشاره به برگزاری هشتمین دور رایزنیهای هستهای ایران و 1 5 مذاکرات جاری را ماراتن نهایی برای حل موضوع هستهای ایران پس از 20 ماه مذاکرات نفسگیر خوانموفقیت یا شکست توافق به تصمیم آمریکا برای لغو یا عدم لغو تحریم ها بستگی دارد
موفقیت یا شکست توافق به تصمیم آمریکا برای لغو یا عدم لغو تحریم ها بستگی دارد وزیر امورخارجه کشورمان گفت کری فردی منطقی است اما آمریکا باید تصمیم بگیرد که توافق میخواهد یا تحریم و موضع ایران از روز نخست مذاکرات ثابت بوده است جوان آنلاين المانیتور در مطللبی که امروز جمعه منتشتعامل سازنده دستگاه قضایی و نیروی انتظامی تضمین کننده امنیت جامعه است
تعامل سازنده دستگاه قضایی و نیروی انتظامی تضمین کننده امنیت جامعه است استانها > لرستان - رئیس دادگستری شهرستان پلدختراظهارداشت نیروی انتظامی و دستگاه قضایی مکمل یکدیگرند و تهامل سازنده بین این دو تضمین کننده امنیت جامعه است بیژن سوری در نشست فرماندارتهیهکننده برنامه افطار صدا و سیمای خراسان رضوی خبر داد موفقیت سفرههای همدلی در جذب 3.5 میلیون مخاطب تلویزیون
تهیهکننده برنامه افطار صدا و سیمای خراسان رضوی خبر دادموفقیت سفرههای همدلی در جذب 3 5 میلیون مخاطب تلویزیونتهیه کننده برنامه سفرههای همدلی گفت سال گذشته برنامه افطار صدا و سیمای خراسان رضوی با جذب بیش از 3 5 میلیون مخاطب از بهترینهای تولیدات استانی صدا و سیما در کشور بود بهبانوان مسجدی در احکام دینی ازدواج مشاورههای موفق دارند
بانوان مسجدی در احکام دینی ازدواج مشاورههای موفق دارند شناسهٔ خبر 2849319 - چهارشنبه ۱۰ تیر ۱۳۹۴ - ۱۸ ۳۵ استانها > اردبیل اردبیل- مسئول دبیرخانه کانون های فرهنگی هنری مساجد استان اردبیل گفت بانوان مسجدی در اجرای احکام دینی در خصوص ازدواج اطلاعرسانی و مشاورههای موفق دارندامام جمعه همدان: تیم مذاکرهکننده شجاع و وفادار به نظام است/امیدی به پشت میزنشینها برای حل ازدواج جوانان نیست
امام جمعه همدان تیم مذاکرهکننده شجاع و وفادار به نظام است امیدی به پشت میزنشینها برای حل ازدواج جوانان نیستامام جمعه همدان گفت تیم مذاکرهکننده هستهای شجاع وفادار و دیندار هستند و ما در هر پست و مقامی هستیم وظیفه داریم دولت را یاری کنیم به گزارش خبرگزاری فارس از همدان آیت&رمز موفقیت طلاب در ارتباط صمیمی با مردم است
آیتالله حسینی بوشهری رمز موفقیت طلاب در ارتباط صمیمی با مردم است شناسهٔ خبر 2850118 - جمعه ۱۲ تیر ۱۳۹۴ - ۱۱ ۳۰ حوزه و دانشگاه > حوزه مدیر حوزههای علمیه کشور رمز موفقیت طلاب علوم دینی و روحانیون را در برقراری ارتباط صمیمی با مردم دانست به گزارش خبرنگار مهر آیتالله سیدهاشتیم مذاکره کننده هستهای موفق عمل کرده است
امیرپوردستان در گفتوگو با باشگاه خبرنگاران تیم مذاکره کننده هستهای موفق عمل کرده است فرمانده نیروی زمینی ارتش گفت تیم مذاکره کننده هستهای توانسته در این مسیر به درستی حرکت کرده و موفق عمل کند امیرسرتیپ احمد رضا پوردستان فرمانده نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران در گفتوگفناوری خودترمیم کننده بال های هواپیما
محققان دانشگاه بریستول انگلستان فناوری خودترمیم کننده بال های هواپیما دانشمندان مدعیاند این فناوری به زودی رایج خواهد شد و راهکارهایی برای ترمیم صفحههای تلفن همراه ترکخورده ارائه میدهد به گزارش سرویس علمی جام نیوز به نقل از ایسنا محققان دانشگاه بریستول انگلستان به تازگی موبه جای حل مشکل بدسرپرست ها برای ازدواج با فرزندخوانده راه یافتیم!
به جای حل مشکل بدسرپرست ها برای ازدواج با فرزندخوانده راه یافتیم تاریخ انتشار جمعه ۱۲ تير ۱۳۹۴ ساعت ۱۴ ۱۱ قرار بود برای مشکلاتی که گریبان گیر فرزندخواندگی شده و مانع از آن می شود که خانواده های بی فرزند یا خیرین بتوانند سرپرستی کودکان تحت پوشش بهزیستی را به سرپرستی بگیرند راهکفتاح: قبح ازدواج مجدد زنان سرپرست خانوار باید بشکند
فتاح قبح ازدواج مجدد زنان سرپرست خانوار باید بشکندتاریخ انتشار دوشنبه ۱ تير ۱۳۹۴ ساعت ۱۱ ۱۴ سرپرست کمیته امداد امام خمینی ره گفت در حال حاضر افزون بر ۵۰ هزار خانواده زندانیان جرائم غیرعمد تحت پوشش کمیته امداد قرار دارند به گزارش ایسنا پرویز فتاح در حاشیه بیست و هشتمینکته هایی برای موفقیت در کنکور ارشد
دومین مرحله بعد از گرفتن مدرک کارشناسی مدرک کارشناسی ارشد است و این روزه جوانان بسیاری به دنبال کسب این مدرک هستند اگر می خواهید در کنکور کارشناسی ارشد موفق شده و آن را به خوبی پشت سر بگذارید با ما همراه شوید برنامه ریزی برای کنکور مثل همه فرآیندهای تحصیلی نیازمند یک نگاه دقیدولت گذشته در حوزه اجتماعی برنامه مدونی نداشت/ افزایش آسیبهای اجتماعی نگرانکننده است | خبرگزاری ایلنا
رئیس سازمان بهزیستی در گفتوگو با ایلنا دولت گذشته در حوزه اجتماعی برنامه مدونی نداشت افزایش آسیبهای اجتماعی نگرانکننده است ایلنا رئیس سازمان بهزیستی گفت طی سالهای 85 تا 90 شاهد افزایش 53 درصدی زنان سرپرست خانوار بودیم انوشیروان محسنیبندپی در گفتوگو با خبرنگارگفتوگوی تفصیلی فارس با رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور/۲ بیش از 95 درصد از عرصه کشور در اختیار دولت و حاکم
گفتوگوی تفصیلی فارس با رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور ۲بیش از 95 درصد از عرصه کشور در اختیار دولت و حاکمیت است مشکلی برای شناسایی اموالی که به نام متهمان است نداریم نظام اداری نتوانسته موفق عمل کندرئیس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور درباره موضوعاتی از جمله موضوع زمینخواری شمشکل ازدواج با سایت حل نمی شود
مشکل ازدواج با سایت حل نمی شودتاریخ انتشار دوشنبه ۸ تير ۱۳۹۴ ساعت ۱۴ ۱۹ معاون فرهنگی قوه قضاییه گفت مساله ازدواج همسریابی تشکیل و پایداری خانواده صرفا با راه اندازی یک سایت حل نمی شود حجت الاسلام والمسلمین هادی صادقی روز دوشنبه در گفت وگوی اختصاصی با خبرنگار حقوقی قضایی ایرآغاز اجرای طرح ازدواج پایدار و خانواده متعالی همزمان با ماه رمضان
هاشمی در جمع خبرنگاران مطرح کرد آغاز اجرای طرح ازدواج پایدار و خانواده متعالی همزمان با ماه رمضان استاندار تهران گفت طرح ازدواج پایدار و خانواده متعالی در استان تهران همزمان با ماه مبارک رمضان آغاز به کار میکند به گزارش خبرنگار حوزه شهری گروه اجتماعی باشگاه خبرنگارا-
سبک زندگی
پربازدیدترینها