محبوبترینها
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1842036990
13 تیر - 4 جولای؛ در تاریخ چه گذشت؟
واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها: امروز در تاریخ
13 تیر - 4 جولای؛ در تاریخ چه گذشت؟
امروز 13 تیر برابر با 4 جولای تقویم میلادی است. روزی که در تاریخ آبستن وقایع و اتفاقات زیادی در ایران و جهان بوده است. به مرور برخی از این وقایع میپردازیم.
برترین ها: امروز 13 تیر برابر با 4 جولای تقویم میلادی است. روزی که در تاریخ آبستن وقایع و اتفاقات زیادی در ایران و جهان بوده است. به مرور برخی از این وقایع میپردازیم.
رویداد ها:
489 پش از میلاد - اصلاحات اداري داريوش بزرگ و قراردادن مصر به عنوان يك ايالت ايران
4 جولاي سال 489 پيش از ميلاد داريوش بزرگ - شاه شاهان - كه بر تمركز امور و ايراني بودن هر كار تعصب مي ورزيد و پيدايش ناسيوناليسم نيرومند ايراني را به او نسبت مي دهند تصميم گرفت كه قلمرو ايران به 30 ايالت تقسيم شود و هر ايالت را ساتراپي (كه واژه اي مادي است) ناميد (قانون، ايالت هاي فعلي ايران «استان» خوانده است كه اختصاص به ايالت ايران دارد و نمي توان ايالت كشور ديگر را «استان» ترجمه كرد). داريوش شرح اين ساتراپي ها را در سنگنبشته داده است كه باقي مانده است و تاريخنگاران جهان آن را «سند مالكيت ايران = ديد» خوانده اند (هيچ كشوري در جهان چنين سندي را ندارد). مصر يكي از ساتراپي هاي ايران آن زمان بود كه داريوش توجه خاصي به آبادكردن آن داشت. داريوش در همين روز دستور داد كه با تاسيس پستخانه ارتباط مردم اين ايالتها با هم تامين شود و داد و ستد با پول انجام گيرد (سكه هايي كه ضرب كرده بود و در جهان به «داريك» معروف شده اند). داريوش همچنين دستور داد که ميان شهرهاي شوش و سارد (نزديك مديترانه) يك شاهراه ارابه رو ساخته شود (اين راه به طول 2700 كيلومتر كشف شده است كه در بسياري از قسمتهايش، نوعي اسفالته بود) و ... . داريوش سه سال بعد درگذشت و استخوانهاي او، پس از دخمه گذاري، در گوري در «نقش رستم» كه از قبل آماده كرده بود دفن شد.
داريوش بزرگ پدر ناسيوناليسم ايراني
به نوشته ي «كارول ميسليويك Karol Mysliwiec» باستان شناس در كتاب تاريك و روشن هاي مصر باستان The Twilight of Ancient Egypt، انتشارات دانشگاه كرنل (آمريكا)، صفحات 135 تا 191؛ ايرانيان از سال 525 تا 404 پيش از ميلاد (تقريبا 121 سال) بر مصر حكومت كردند و در تاريخ مصر سلسله بيست و هفتم خوانده مي شوند، ولي روش مديريت و فرهنگ ايراني سه قرن در آن كشور باقي بود. كارول نوشته است:
«با وجود برچيده شدن حكومت ايرانيان بر مصر در سال 404 پيش از ميلاد، يهوديان مصري تا دهها سال پس از آن هم خود را از اتباع امپراتوري ايران مي دانستند. مصر توسط كامبوزيا (كامبيز) دوم پسر كوروش بزرگ تصرف شده بود. وي شرق ليبي و شمال سودان را هم برخاك مصر اضافه كرده بود و مصر را كه سالها به دو بخش عليا و سفلي تقسيم شده بود و داراي دو حكومت جدا از هم بود به صورت يك كشور واحد درآورده و شهر «ممفيس» را پايتخت مصر واحد قرار داده بود».
Karol Mysliwiec
مولف كتاب كه خود در اكتشافات باستان شناسي مصر نقش داشته و يك باستان شناس معروف است ادعاي مورخان يوناني را كه نوشته اند «كامبيز» گاو مقدس مصريان «آپيس Apis» را گردن زد قويا رد مي كند و مي گويد كه اين دروغ ناشي از دشمني و حسادت يونانيان نسبت به ايران، تنها ابر قدرت آن زمان، بوده است كه مي خواستند ايرانيان را به وحشي گري متهم كنند. اكتشافات اخير ثابت كرده است كه گاو مقدس مصريان پس از مردن آن حيوان در سال ششم فرمانروايي ايرانيان؛ به دستور كامبيز با تشريفات رسمي در داخل تابوت دفن شده و اين تابوت با نوشته هاي روي آن، اينك در دست است.
از خصوصيات امپراتوري هخامنشي ايران اين بود كه به آئين هاي ملل تحت سلطه خود كاري نداشت. كامبيز (در سنگنبشته هاي ايران تلفظ آن كمبوجيااست) تنها دستور داده بود كه مصريان بايد كفش برپا كنند و به جاي لنگ (به ضم لام) شلوار بلند بپوشند. ايرانيان آن زمان - زن و مرد - شلوار مي پوشيدند و شلوارهاي آنان بي شباهت به شلوارهاي بلوچها و كردهاي امروز نبود. كامبيز طبق سندي كه اينك در موزه واتيكان است دريا سالار مصري Udjahorresnet را به عنوان مشاور ويژه خود برگزيده بود. شاه ايران با اين كه يكتاپرست بود و فقط به «اهورا مزدا» ايمان داشت مصريان را از عبادت خدايان متعدد خود باز نداشت و آيين زرتشت را به آنان تحميل نكرد.
مولف سپس به ديدار داريوش اول از مصر پرداخته و نوشته است: برخلاف كامبيز، داريوش اجازه نداد كه مصريان او را «فرعون» بخوانند. وي مصر را به صورت يك ساتراپي ايران درآورد ـ همين عنواني كه امروز ايالات ايران به آن ناميده مي شوند: Ostan استان. داريوش بود كه دستور داد تاريخ مصر از آغاز كار تا زمان او جمع آوري و تدوين شود. او دستور داد كه از آن پس دستورهاي دولتي و ضوابط، علاوه بر خط ميخي به خط هيروگليف مصري هم نوشته شوند كه نمونه هاي متعددي از آن، از جمله در آپادانا باقي مانده است. داريوش براي سهولت رفت و آمد ميان ايران و مصر دستور داد كه ميان درياي سرخ و رود نيل آبراهي بسازند كه آثار آن و كتيبه مربوط به اتمام اين آبراه كه صدها سال داير بود و بر اثر توفان شن پر شده است به دست آمده و موجود است. در طول اين كانال تخته سنگهاي تراشيده شده به دست آمده كه در آنها تاريخ اتمام هر قطعه از آبراه حك شده است و اين سنگها در دست است. در يك سنگنبشته آمده است كه روز افتتاح آبراه، قطاري مركب از 26 كشتي از آن عبور كردند و اين نوشته به چهار زبان و دو خط است (ميخي و هيروگليف). از همين دوران اثري به دست آمده كه عبارت است از مخلوطي از علامت ايران (بالهاي باز شده مرغ با سرانسان و كلاه پارسي) و علائم قديم مصر عليا و مصر سفلي كه نشانه وحدت مصر واحد با امپراتوري ايران است. لوح داريوش به مناسبت پايان آبراه «درياي سرخ - نيل» در قرن 20 به دست آمده است. وي در سنگنبشته هايش خود را داريوش پسر ويشتاسپ هخامنش (ويشتاسپ در فارسي امروز به گشتاسپ تبديل شده است) خوانده كه از همان زمان احترام عميق به پدر و بكار رفتن نام او پس از نام فرد در جهان رواج يافته است. معبدي كه داريوش در مصر ساخت، هنوز تقريبا به طور كامل درمنطقه واحه El-Kharga موجود است.
داريوش كوشش قابل ملاحظه براي ترويج آيين زرتشت در ميان مصريان نكرد و اين امر مويد اين فرضيه است كه ايرانيان آيين زرتشت را ويژه آريائي ها (آرين ها) و شايسته آنان مي دانستند، نه همه نژادها. نام بيشتر فرمانداران ايراني مصر كه به آنجا فرستاده مي شدند همراه با واژه آرين بود. براي مثال: آرياندس Aryandes. در ستوني كه در كاخ آپادانا (شوش) به دست آمده روي شنل لباس مجسمه اي كه سر و گردن آن ناپديد است نيز نوشته هايي به خط ميخي و هيروگليف (مصري) است و اين نشانه ارتباط استوار دو سرزمين است. يكي از فرمانداران ايراني مصر «آرشام» نام داشت.
مولف در اين فصول به تحريك سياسي مصريان توسط يونانيان و دوبار نافرماني آنان پرداخته كه هر دو شورش با خشونت تمام توسط نيروهاي اعزامي از جنوب ايران (فارس و كرمان) سركوب شده است. مصر پس از سلطه ايران تا نيمه قرن 20 استقلال كامل به دست نياورد. پس از ايرانيان، مقدوني ها سپس رومي ها، آنگاه اعراب مسلمان و سوري ها و پس از آنها هم عثماني و انگلستان بر مصر تسلط داشتند. يك بار هم ناپلئون آنجا را گرفت. ايرانيان اواخر دوران ساسانيان (پادشاهي خسروپرويز) يك بار ديگر مصر را به تصرف خود درآورده بودند.
دو روي يك سكه داريك ( سكه هاي زرين داريوش بزرگ كه پس از 25 قرن باقي مانده اند)
1776 - سالروز صدور اعلاميه استقلال ايالات متحده امريكا ـ روز ملّی
چهارم جولاي مصادف با سالروز تصويب اعلاميه استقلال مهاجرنشينان انگليسي آمريكاي شمالي (ايالات متحده) در سال 1776 در کنگره نمايندگان اين مهاجرنشينان است كه جزيي از قلمرو انگلستان بشمار مي رفتند، ولي تحقّق اين جدايي بدون جنگ صورت نگرفت و اين جنگ كه با كمك فرانسه ــ رقيب اروپايي انگلستان ــ انجام گرفت مدت ها طول كشيد. سالروز امضاء شدن اعلاميه استقلال آمريكا به نام يكايك مردم اين سرزمين در سال 1776، دراين كشور روز ملي و تعطيل عمومي است.
متن اعلاميه به همان صورتي كه تنظيم و در فيلادلفيا امضاء شده است. متن اعلاميه به قلم توماس جفرسون است كه شهرت داشت نثري شيوا دارد. در اين اعلاميه تاكيد شده است كه همه انسان ها برابر خلق مي شوند و داراي حقوق غير قابل سلب هستند از جمله حق حيات، حق آزادي، حق شاد بودن و شادي كردن و .... در این اعلاميه، حكومت جورج سوم پادشاه وقت انگلستان ظالمانه توصيف شده و به 26 مورد زورگويي دولت انگلستان اشاره رفته است. در اعلاميه آمده است كه جورج سوم شايستگي حكومت بر مردمي آزاد را ندارد و ....
1302 - تبعيد دسته جمعي علماي بزرگ شيعه از عتبات عالياتِ عراق به ايران
پس از پايان جنگ جهاني اول و تسلط انگلستان بر امور كشور عراق، علماي نجف طي فتواهايي، حضور آنان را محكوم كرده و عليه انتخابات فرمايشي عراق كه تحت نظر انگليس بود، احكامي صادر كردند. اين عمل آنان با خشم مقامات انگليسي مواجه شد از اينرو با اصرار استعمارگران، حاكمان عراق دستور تبعيد علماي بين النهرين به ايران را صادر كردند. آيات عظام سيد ابوالحسن اصفهاني، ميرزا حسين ناييني، و سي تن ديگر از بزرگان ديني، از جمله علماي تبعيد شده بودند. دولت ايران به محض اطلاع از اين موضوع، فوراً دست به اقدام زد و ساير ماموران دولتي موظف شدند ازعلما به وضع شايستهاي استقبال و تجليل نمايند و آنچه لازمه احترام و بزرگداشت است درباره آنان اجرا كنند. اين تبعيد، واكنش شديد علماي ايران را دربرداشت و تجمعات اعتراضآميزي در تهران و شهرستانها بر پا گرديد. پس از مدتي علماي تبعيدي وارد قم شده و مورد استقبال گرم مردم و روحانيون قرار گرفتند. دولت ايران به اين هتك حرمت نسبت به فقها اعتراض كرد و از دولت عراق خواست به هر نحو ممكن، از آنان اعاده حيثيت شود. درنتيجه، حكومت عراق، نمايندگان ويژهاي را به تهران فرستاد تا درباره بازگشت آقايان مراجع مذاكره كنند وقرار شد هركدام كه مايل بودند بدون قيد و شرط به عراق برگردند. سرانجام اين بازگشت به وضع آبرومندي انجام گرفت.
1920 - وقوع زلزله مهيب در ايالت "كانسو" چين و مرگ دويست هزار نفر.
1946 - دولت آمريکا به فيليپين که نزديک به نيم قرن وابسته به آن دولت بود استقلال داد. فيليپين که از مستعمرات اسپانيا در آسيا بود در جريان جنگ آمريکا و اسپانيا به تصرف آمريکا درآمده بود.
1950 - علی رقم مخالفت مصدق، رزم آرا نخست وزیر شد
در اين روز در سال 1329 هجري خورشيدي (مصادف با 4 جولاي 1950) و برغم مخالفت شديد دكتر مصدق و يارانش، مجلس بر نخست وزير شدن سپهبد رزم آرا صحه گذارد كه نمايندگان مخالف - از فرط خشم صندلي هاي مجلس را شكستند.
رزم آرا
انعکاس همين ابراز خشم در جامعه يک نقطه عطف ديگر در تاريخ ايران شد و مبارزات ملي به منظور نجات ايران از سلطه دولتهاي استعمارگر اروپايي به ويژه انگلستان كه از 120 سال پيش از آن آغاز شده بود شدت گرفت و به ترور رزم آرا و ملي شدن نفت ايران (خلع ید از کمپانی انگلیسی نفت ـ BP)انجاميد، و مردم ظرف مدتي كوتاه بساط سابق را برچيدند. اما، نظم نو پس از پيروزي ملت ايران كه سرمشق ساير ملل استعمار زده قرار گرفت، به دليل ادامه توطئه از خارج و سازش (خيانت) از داخل بيش از 30 ماه طول نكشيد و با براندازي 28 مرداد سال 1332 پايان يافت. خشم مردم ايران از اين براندازي هنوز فرو ننشسته است.
زادروزها
۱۷۹۹ - اسکار اول، پادشاه سوئد و نروژ.
جان کالوین کولیج
۱۸۷۲ - جان کالوین کولیج، سی امین رئیس جمهور ایالات متحده آمریکا.
۱۹۲۴ - اوا مری سنت، بازیگر آمریکایی.
مرگها
۱۸۳۱ - درگذشت جیمز مونرو، پنجمین رئیس جمهور ایالات متحده آمریکا.
1826 - درگذشت توماس جفرسون؛ اندیشمند و رئیس جمهور آمریکا
توماس جفرسون
1888 - درگذشت تئودور اشتورم؛ فیلسوف آلمانی
1848 - درگذشت فرانسوا شاتوبریان؛ نویسنده و فیلسوف فرانسوی
فرانسوا شاتوبریان
1934 - درگذشت مادام کوری، دانشمند فیزیکدان و شیمی دان لهستانی
۱۹۹۵ - درگذشت باب راس، نقاش آمریکایی.
مادام کوری
۱۳۵۰ - درگذشت محمد معین، استاد زبان فارسی و پدیدآورندهی فرهنگ معین
۱۳۷۷ - درگذشت صادق چوبک، نویسندهی ایرانی
باب راس
۱۳۹۱ - درگذشت محمد فراهانی، نقاش قهوهخانهای ایرانی
صادق چوبک
*****
منابع:
-پايگاه نوشيروان کيهاني زاده
-ویکی پدیای فارسی
-صفحه امروز در تاریخ در توئیتر
-راسخون
تاریخ انتشار: ۱۳ تير ۱۳۹۴ - ۱۱:۵۱
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 431]
صفحات پیشنهادی
سیزدهم تیر در آینه تاریخ معاصر ایران
سیزدهم تیر در آینه تاریخ معاصر ایران تهران- ایرنا- امروز شنبه سیزدهم تیر 1394 هجری خورشیدی هفدهم رمضان 1436 هجری قمری چهارم جولای 2015 میلادی است 78 سال پیش در چنین روزی ایران و عراق قرارداد تازه ای را امضاء کردند که در آن مرز آبی 2 کشور از قلمرو ساحل طرفین به عمیق ترین خط طونبود نظارت بر سموم دفع آفت/ از کشاورزانی که سم ارزان می خواهند تا فروش سموم تاریخ مصرف گذشته
نبود نظارت بر سموم دفع آفت از کشاورزانی که سم ارزان می خواهند تا فروش سموم تاریخ مصرف گذشته جامعه > مشکلات مردم - با اقتصادی تر شدن نگاه به کشاورزی و استفاده از سموم شیمیایی حساسیت بر روی سلامت مواد غذایی در سال های اخیر بیشتر شده و اما و اگرهایی در این زمینه به وجبهای خودرو در تاریخ 13 تیر94 | خبرگزاری ایلنا
بهای خودرو در تاریخ 13 تیر94 بهای خودرو نوع خودرو قیمت تومان نوع خودرو قیمت تومان پژو206 تیپ2 33 100 000 پژو206 تیپ5 37 000 000 پژو 405 GLX 30 800 000 پژو پارس 40 900 000 تندر 90 اتوماتیک 53 800 000 دنا 45 000 000 رانا 33 232 000 سمند LX EF7 31 600 000 سمند سورن 36 744 000 ویتاتیرگان بهانه تاریخی نوعدوستی
دوشنبه ۱ تیر ۱۳۹۴ - ۱۱ ۰۸ ایرانیان از دیرباز برای پایهگذاری هر آیینی هدف و منظوری را دنبال کرده از این طریق پند و اندرز و ارزشها را با هنر تلفیق میکردهاند تا مگر آداب نیک انسانی را سینه به سینه نقل کنند به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا - منطقه مرکزی یکی از اامام جمعه زاهدان: 12 تیر 67 هرگز از حافظه تاریخ پاک نخواهد شد
جمعه ۱۲ تیر ۱۳۹۴ - ۱۵ ۱۱ امام جمعه زاهدان گفت خاطره تلخ حمله ناو آمریکا به هواپیمای مسافربری ایران در 12 تیر 67 هرگز از حافظه تاریخ پاک نخواهد شد به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا منطقه سیستان و بلوچستان آیتالله عباسعلی سلیمانی در خطبههای نماز جمعه زاهدان با گرامیداشتمذاکره کننده ارشد آمریکا در دوران احمدی نژاد: مذاکرات زمان جلیلی به شنیدن نطق درباره تاریخ اسلام و ایران می گذ
مذاکره کننده ارشد آمریکا در دوران احمدی نژاد مذاکرات زمان جلیلی به شنیدن نطق درباره تاریخ اسلام و ایران می گذشت حسابی تاریخ آموختیم مذاکره کننده ارشد آمریکا در دوران ریاست جمهوری محمود احمدی نژاد اظهار کرد که بخش اعظمی از زمان مذاکرات 1 5 و سعید جلیلی رئیس سابق تیم مذاکره کنندهسرافراز: سم تاريخگذشته به مردم داديم
سرافراز سم تاريخگذشته به مردم داديم پسلرزههاي پخش سريال شمعدوني به صدا و سيما رسيد سرافراز در تذكري تند به معاون خود درباره پخش سريال شمعدوني كه داراي مجوز ساخت از دوره رياست قبلي صدا و سيما نویسنده الناز خماميزاده پسلرزههاي پخش سريال شمعدونيهفت تن گوشت تاریخ گذشته کشف و ضبط شد
در استان البرز هفت تن گوشت تاریخ گذشته کشف و ضبط شد رییس پلیس البرز از شناسایی و دستگیری اعضای یک باند واردات گوشت تاریخ مصرف گذشته و کشف هفت تن گوشت از سردخانه طرف قرارداد آنان در این استان خبر داد به گزارش سرویس حوادث جام نیوز به نقل از ایرنا سردار بخشعلی کامرانی صالح روز دوکشف هفت تن گوشت تاریخ مصرف گذشته در البرز
کشف هفت تن گوشت تاریخ مصرف گذشته در البرز رییس پلیس البرز از شناسایی و دستگیری اعضای یک باند واردات گوشت تاریخ مصرف گذشته و کشف هفت تن گوشت از سردخانه طرف قرارداد آنان در این استان خبر داد آفتاب سردار بخشعلی کامرانی صالح روز دوشنبه به خبرنگار ایرنا گفت درپی کسب خبری مبنی بر امدیرکل تعزیرات حکومتی همدان خبر داد کشف یک تن مرغ تاریخ مصرف گذشته در همدان
مدیرکل تعزیرات حکومتی همدان خبر دادکشف یک تن مرغ تاریخ مصرف گذشته در همدانمدیرکل تعزیرات حکومتی همدان از کشف یک تن مرغ تاریخ مصرف گذشته در همدان خبر داد علیرضا حسنپور امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در همدان از کشف یک تن مرغ تاریخ مصرف گذشته در همدان خبر داد و اظهارروبرت مورگان هنرمند و تاریخنویس درگذشت
روبرت مورگان هنرمند و تاریخنویس درگذشتروبرت اف باب مورگان هنرمند و تاریخنویس و پایه گذار پاتوق هنر غربی هلنا به دلیل نارسایی کلیوی در ۸۵ سالگی درگذشت به گزارش خبرنگار کتاب و ادبیات خبرگزاری فارس باب مورگان فرزند روبرت مورگان به ایندیپندنت گفت که پدرش سال گذشته تحت دیالیز کلیدیروز در سوریه چه گذشت ارتش سوریه در 6 کیلومتری نبل و الزهراء/بمبگذاری اماکن تاریخی تدمر/عقب نشینی غیرمنتظره
دیروز در سوریه چه گذشتارتش سوریه در 6 کیلومتری نبل و الزهراء بمبگذاری اماکن تاریخی تدمر عقب نشینی غیرمنتظره النصره از شمال حلبارتش سوریه در 6 کیلومتری نبل و الزهراء عقبنشینی غیرمنتظره النصره از شمال حلب و فراخواندن تیمی از کارشناسان امنیتی داعش از عراق به رقه اهم اخبار سوتیرگان بهانه تاریخی نوعدوستی | معرفی جاذبه های گردشگری ایران
تاریخ خبر 1394 04 01-ایرانیان از دیرباز برای پایهگذاری هر آیینی هدف و منظوری را دنبال کرده از این طریق پند و اندرز و ارزشها را با هنر تلفیق میکردهاند تا مگر آداب نیک انسانی را سینه به سینه نقل کنند به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا - منطقه مرکزی یکی از این آحادثه هفتم تیر یکی از حوادث مهم تاریخ انقلاب اسلامی است
نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران حادثه هفتم تیر یکی از حوادث مهم تاریخ انقلاب اسلامی است شناسهٔ خبر 2788897 - یکشنبه ۷ تیر ۱۳۹۴ - ۰۹ ۲۷ استانها > گیلان رشت- نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران با اشاره به شهادت مظلومانه شهید بهشتی و یارانش گفت حادثه هفتم تیر یکی از حوادث مهمبهای خودرو در تاریخ 3 تیر 94 | خبرگزاری ایلنا
بهای خودرو در تاریخ 3 تیر 94 بهای خودرو نوع خودرو قیمت نوع خودرو قیمت پژو 206تیپ 2 33 000 000 پژو 206 تیپ5 36 900 000 پژو 405 جی ال ایکس 30 300 000 پژو 405اس ال ایکس 31 300 000 پژو پارس ELX 40 500 000 تندر90 44 500 000 دنا 46 000 000 رانا 32 500 000 سمند LX EF7 31 800 000 سمند LXدر افطاری سوم تیر احمدی نژاد با تیم رسانه ای اش چه گذشت؟
در افطاری سوم تیر احمدی نژاد با تیم رسانه ای اش چه گذشت روز نو دوشنبه اول تیرماه بود که از دفتر دکتر احمدی نژاد تماس گرفتند و گفتند که برای افطاری روز چهارشنبه سوم تیرماه دعوت هستید سوم تیرماه یادآور پیروزی احمدی نژاد در انتخابات ریاست جمهوری سال 84 است تعدادی از دوستانبرپایی بازارچه های رمضان ویژه زنان سرپرست خانوار از اول تا ۲۰ تیر
برپایی بازارچه های رمضان ویژه زنان سرپرست خانوار از اول تا ۲۰ تیر شناسهٔ خبر 2783971 - یکشنبه ۳۱ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۳ ۳۱ جامعه > شهری رئیس ستاد توانمندسازی زنان سرپرست خانوار شهرداری تهران از برپایی بازارچه های رمضان ویژه زنان سرپرست خانوار از تاریخ اول لغایت بیستم تیرماه خبر داد-
سبک زندگی
پربازدیدترینها