واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۱۳ تير ۱۳۹۴ (۱۰:۱۶ق.ظ)
آمادگي هلال احمر براي ايجاد مراکز جامع سرطان در کشور موج - رئيس جمعيت هلال احمر از آمادگي اين جمعيت براي ايجاد مراکز جامع سرطان خبر داد و اعلام کرد: در حال مذاکره با وزارت بهداشت هستيم تا خدمات همودياليز و توانبخشي در قالب بسته خدمات سلامت به جمعيت هلال احمر واگذار شود و وزارت بهداشت بر اين کار نظارت کند.
به گزارش خبرگزاري موج، سيد اميرمحسن ضيايي در حاشيه مراسم افتتاح مرکز همودياليز شهرستان شاهرود، اظهار داشت: يکي از وظايف جمعيت هلالاحمر کمک به نظام سلامت است و اين وظيفه از بدو تأسيس اين جمعيت؛ يعني 92 سال قبل شکل گرفته است.
به گفته وي جمعيت هلال احمر با همکاري وزارت بهداشت پروژههاي بهداشتي و درماني متعددي را در داخل کشور در دست اقدام دارد.
رئيس جمعيت هلال احمر به افتتاح مرکز همودياليز شاهرود به عنوان يکي از مراکز درماني مجهز جمعيت هلال احمر اشاره کرد و ادامه داد: براي تجهيز مرکز تخصصي همودياليز رضويان شهرستان شاهرود حدود 10 ميليارد ريال هزينه شده است.
وي تصريح کرد: جمعيت هلال احمر آمادگي دارد تا در صورت نياز و عدم ورود بخش خصوصي، انجام فعاليتهاي بهداشتي و درماني را عهده دار شود.
رئيس جمعيت هلال احمر با اشاره به توسعه و تکميل پروژههاي خدمات درماني در مجتمع درماني تهرانپارس، اذعان داشت: توسعه خدمات درماني در مجتمع درماني تهرانپارس در دستور کار قرار دارد.
وي از آمادگي جمعيت هلال احمر براي ايجاد مراکز جامع سرطان در سراسر کشور خبر داد.
رئيس جمعيت هلال احمر در خصوص جداسازي درمان از وزارت بهداشت و نقش نظارتي اين وزارتخانه بر نحوه ارائه خدمات بهداشتي و درماني، گفت: طرح جداسازي درمان از وزارت بهداشت در مدت زمان محدود و به سرعت صورت نميگيرد، بلکه بر اساس اين طرح وزارت بهداشت، روند درمان را به بيمارستانهاي هيات امنايي و بخشهاي مکمل و خصوصي واگذار ميکند؛ جمعيت هلال احمر هم اين آمادگي را دارد تا در بخشهايي که توانايي فعاليت و ارائه خدمات داشته باشد، به ارائه خدمات بهداشتي و درماني بپردازد.
ضيائي به پذيرش ارائه خدمات توان بخشي و همودياليز در کشور اشاره کرد و ابراز داشت: در حال برنامه ريزي براي اخذ مجوز 8 مرکز ديگر در استانهاي مختلف کشور هستيم و طرحي تهيه شده که براساس آن ارائه تمامي خدمات دياليزي را به عهده بگيريم و در اين زمينه در حال مذاکره با وزارت بهداشت هستيم تا خدمات را در قالب بسته خدمات سلامت به جمعيت هلال احمر واگذار شود و وزارت بهداشت بر اين کار نظارت کند.
رئيس جمعيت هلال احمر با تاکيد بر اين که اين جمعيت در حال حاضر در مقوله امداد هوايي کشور فعال است، افزود: جمعيت هلال احمر در حال برنامه ريزي براي تهيه يک بالگرد براي هر استان است، اما؛ تهيه اين تعداد بالگرد به آساني ممکن نيست از طرفي براي اجراي اورژانس هوايي بايد 50 بالگرد در اختيار داشته باشيم.
به گفته ضيايي براي اجراي کامل اورژانس هوايي در سراسر کشور نيازمند وجود 150 پايگاه در سراسر کشور نيز هستيم.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 54]