تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 26 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):بزرگ ترين مصيبت ها، نادانى است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1830258122




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

فقط 10 درصد معتادان به درمان اعتیاد تمایل دارند


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: مقام مسوول در کمیته مستقل مبارزه با مواد مخدر: فقط 10 درصد معتادان به درمان اعتیاد تمایل دارند تهران - ایرنا - رییس کارگروه کاهش تقاضای اعتیاد کمیته مستقل مبارزه با مواد مخدر مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: فقط 10 درصد معتادان برای درمان اعتیاد خود تمایل دارند و 90 درصد دیگر دوباره به چرخه اعتیاد باز می گردند.


سعید صفاتیان روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار اجتماعی ایرنا افزود: با توجه به اینکه در طول سال از هر یکصد تن مبتلا به اعتیاد فقط 10 تن از آنان در درمان باقی می مانند، باید این موضوع به صورت ویژه ارزیابی شود که چرا افراد معتاد تمایل چندانی برای ادامه درمان خود ندارند.
وی با اشاره به وجود 6 هزار مرکز درمانی در کشور تصریح کرد: متاسفانه این مراکز درمانی ضعف شدیدی در فعالیت های خود دارند؛ضمن اینکه برخی از این مراکز به صورت سوری فعالیت می کنند.
صفاتیان اظهارداشت: همچنین تعدادی از مراکز ترک اعتیاد در کشور روانشناس ندارند و فقط با یک پزشک اداره می شوند. این در حالی است که با توجه به اینکه درمان اعتیاد در کشور 10 درصد است نیاز است که مراکز درمانی اعتیاد در کشور مورد ارزیابی قرار گیرند و بسیاری از این مراکز نیز باید از چرخه درمانی اعتیاد حذف شوند.
معاون درمان سابق ستاد مبارزه با موادمخدر اظهارداشت: اکنون پنج درصد مراکز درمانی اعتیاد در کشور فعالیت های علمی انجام می دهند و 95 درصد، نه تنها عضو کانون های سراسری اعتیاد نیستند که خودشان تشکیلاتی مجزا دارند که باید این موضوع نیز بررسی شود.

**برگزاری 6 هزار کارگاه آموزش غیر ممکن است
صفاتیان در ادامه به نحوه برگزاری کارگاه های آموزشی توسط کانون های سراسری انجمن های صنفی درمانگران اعتیاد در کشور نیز توضیحاتی ارایه داد و گفت: کانون ها باید مجوز ازوزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و سازمان بهزیستی کشور داشته باشند تا بتوانند نسبت به برگزاری کارگاه های آموزشی اقدام کنند.
وی برگزاری 6 هزار کارگاه آموزشی در این کانون ها را غیرممکن دانست و افزود: برای برگزاری این گونه کارگاه ها، تصویب کمیته درمان وزارت بهداشت ضروری است . اینکه پیش از این یکی از مسوولان کانون های سراسری از برگزاری 6 هزار کارگاه خبر داد هم باید بیشتر مورد بررسی قرار گیرد.
رییس کارگروه کاهش تقاضای اعتیاد کمیته مستقل مبارزه با مواد مخدر مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه هیچ مرکزی مجوز برگزاری دوره های آموزشی را ندارد، ادامه داد: مگر چه تعداد افراد در مراکز درمان دوره های آموزشی را فرا گرفته اند تا بتوانند به دیگران آموزش بدهند؟!
صفاتیان تصریح کرد: برای برگزاری یک کارگاه آموزشی در مراکز درمان اعتیاد ابتدا باید این مراکز مجوز ارایه خدمات پیشگیرانه را دریافت کنند و پس از آن کارگاه آموزشی برگزار کنند.
معاون درمان سابق ستاد مبارزه با موادمخدر افزود: این مراکز باید ماندگاری افراد معتاد را از 10 درصد به بیش از20 درصد برسانند تا بتوانند کارگاه آموزشی برگزار کنند.
وی ابراز امیدواری کرد علاوه بر توسعه فعالیت های مراکز درمان اعتیاد در کشور بتوانیم ماندگاری معتادان برای درمان را افزایش دهیم.
اجتمام(4)**7268**1776



13/04/1394





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 73]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


پزشکی و سلامت

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن