تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 29 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):دانش، نابود كننده نادانى است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ساختمان پزشکان

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای

اقامت یونان

خرید غذای گربه

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1842239293




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

در موضوع ابعاد نظامی احتمالی با آژانس همکاری می‌کنیم


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری پانا: عراقچی: در موضوع ابعاد نظامی احتمالی با آژانس همکاری می‌کنیم خبرگزاری پانا: یکی از مذاکره‌کنندگان ارشد هسته‌ای کشورمان گفت: بسیار امیدواریم که در حل مساله ابعاد نظامی احتمالی پیشرفت حاصل شود.
۱۳۹۴ جمعه ۱۲ تير ساعت 14:40

خبرگزاری پانا+

به گزارش سرویس سیاسی پانا، سیدعباس عراقچی موضوع ابعاد نظامی احتمالی را بحثی "قدیمی" و "مزمن" خواند و اظهار کرد: زمانی ادعاهایی نسبت به برنامه هسته‌ای ایران مطرح شد که مبنای فشارها و تحریم‌ها قرار گرفت. وی افزود: اکنون فرصت خوبی پیش آمده که این مسائل و ادعاهایی که نسبت به گذشته مطرح شده بود در فضایی آرام‌تر حل و فصل شود. ما هم آماده همکاری با آقای آمانو هستیم تا مشخص شود ادعاهایی که وجود دارد و پرونده‌هایی که علیه جمهوری اسلامی ایران باز شده واهی است و کارنامه سفید برنامه هسته‌ای ایران نشان داده شود. وی گفت: ما آماده هستیم در موضوع ابعاد نظامی احتمالی با آژانس همکاری کنیم و به این همکاری‌ها سرعت بخشیم تا به یک جمعبندی روشن در این خصوص برسیم و عدم صحت تمامی آن ادعاها ثابت شود. این دیپلمات ارشد کشورمان سفرمدیرکل آژانس به تهران را خوب و موفق ارزیابی کرد و گفت: گزارش هایی که از تهران دریافت کردیم و گزارش‌هایی که همکاران ایشان دادند نشان می‌دهد که این سفر، سفری موفق و حرکتی رو به جلو بوده است. وی مبنای دستیابی به توافق را رعایت خطوط قرمز ترسیم شده عنوان کرد و گفت: ازنظر ما راه رسیدن به خواسته‌های‌مان، رعایت تمام اصول و چارچوب و خطوط قرمزی است که ترسیم شده است. هر وقت به این‌ها رسیدیم و در متن توافق رعایت شد، توافق خواهیم کرد. زودتر و دیرتر ملاک نیست. ما مقید به زمان نیستیم. به گزارش پانا به نقل از ایسنا، وی ادامه داد: ممکن است بعضی از طرف‌های ما به لحاظ برنامه‌ها و یا پارلمان‌های‌شان مقید به زمان باشند ولی از نظر ما آن‌چه مهم است توافق خوب است. البته تلاش‌مان را می‌کنیم تا قبل از هفت روزی که تمدید شده این کار انجام شود تا دیگران با مشکلات کمتری با پارلمان‌های‌شان روبرو شوند. عراقچی افزود: در روزهای آخر مذاکره قرار داریم، مسائل خیلی فشرده شده و موضوعاتی که هنوز حل نشده است باید در یک فاصله زمانی زودتر حل شود،‌بعضی از آنها احتیاج به تصمیم گیری های در سطح بالا دارد و باید مقامات سیاسی بلندپایه نظر دهند بنابراین ضرورت دارد ملاقات های سیاسی در سطوح بالا صورت گیرد. وی گفت: وزیران خارجه روز پنجشنبه بار دیگر به وین آمدند و ملاقات های خوبی با آقای ظریف انجام شد، به هر حال لازم است آخرین صحبت ها انجام شود. مسائلی که برای ما کلیدی است و بدون آنها توافقی نخواهیم داشت و این مساله خیلی روشن گفته شده است، ما به صراحت گفته ایم و باز هم تکرار می می کنیم بعضی ازمسائل برای ما کلیدی و خط قرمز هستند و بدون آنها توافق نخواهیم داشت. آنها این مسئله را می دانند و تکرار هم شده است و انشاء الله هم در همین مسیر پیش خواهیم رفت . وی گفت: اگر به این چارچوبی که مورد نظر هست برسیم توافق خواهیم داشت ودر غیر این صورت ما بدون توافق بر می گردیم.













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری پانا]
[مشاهده در: www.pana.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 44]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن