واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: دیگر رسانه ها؛
15 استان کشور زیر خط فقر اینترنت
طبق آخرین آمار به دست آماده ضریب استفاده از تلفن همراه در کشور 61.5 درصد میباشد.
به گزارش دریچه فناوری گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران؛ جدیدترین آمار از وضعیت دسترسی به فناوری اطلاعات و ارتباطات در ایران نشان میدهد که ۲۵ میلیون نفر کاربر اینترنت هستند و ۱۵ استان کشور در وضعیت نامناسبی از نظر دسترسی به شاخصهای ارتباطی قرار دارند.
وضعیت فناوری اطلاعات و ارتباطات در ایران براساس نظام پایش جامعه اطلاعاتی که از سوی سازمان فناوری اطلاعات تهیه شده منتشر شد.
این آمارها که مربوط به سال ۹۳ است براساس متدولوژی اتحادیه جهانی مخابرات و طبق شاخصهای دسترسی به اینترنت، تلفن ثابت، تلویزیون، رایانه، رادیو و موبایل جمع آوری شده است.
بیشترین مشترک موبایل در تهران
طبق این بررسی، ضریب نفوذ استفاده از تلفن همراه در کشور ۶۱.۵ درصد است و تهران با ضریب نفوذ ۷۱.۲ درصد بیشترین مشترکین موبایل را در خود جای داده است.
براساس نشانگرهای فناوری اطلاعات و نیز با توجه به گزارش مرکز آمار ایران، هم اکنون ۲۵ میلیون و ۱۷ هزار و ۸۵۰ نفر کاربر اینترنت در ایران هستند که در این بررسیها، کاربر اینترنت به فردی اطلاق میشود که در ۳ ماه گذشته از اینترنت استفاده کرده باشد.
نسبت خانوار با دسترسی به اینترنت در این بررسیها ۴۴.۷۳ درصد اعلام شده و ضریب نفوذ اینترنت نیز در ایران ۳۹.۳۵ درصد است.
در همین حال نسبت خانوارهای دارای دسترسی به رایانه در ایران ۵۲.۴۷ درصد اعلام شد.
استانهای برتر در دسترسی به فناوری اطلاعات
طبق این بررسیها، استانهای تهران، مازندران، سمنان و یزد رتبههای اول تا چهارم دسترسی به فناوری اطلاعات و ارتباطات را در اختیار دارند و استانهای کردستان، خراسان شمالی و سیستان و بلوچستان در انتهای جدول توسعه فاوا قرار گرفتهاند.
در تهران به عنوان استان اول از نظر دسترسی به فناوری اطلاعات و ارتباطات، میزان دسترسی به تلفن ثابت ۹۹.۶ درصد، به تلویزیون ۹۹.۳ درصد، به اینترنت ۵۱.۳ درصد، به رایانه ۵۸.۹ درصد و به رادیو ۶۹.۲ درصد گزارش شده است.
محرومترین استان فاوا
این درحالی است که در استان سیستان و بلوچستان به عنوان محرومترین استان در توسعه فاوا، میزان دسترسی به تلفن ثابت ۸۲ درصد، اینترنت ۱۸.۹ درصد و رایانه ۲۲.۸ درصد است.
پایش جامعه اطلاعاتی ایران طبق شاخصهای اتحادیه جهانی مخابرات حاکی از آن است که تنها ۴ استان کشور در وضعیت خوب به سر میبرند و ۱۲ استان از نظر دسترسی به شاخصهای فاوا در وضعیت متوسط و ۱۵ استان باقی مانده نیز در وضعیت ضعیف قرار دارند.
بر اساس تبصره ۳ ماده ۶۴ قانون برنامه پنجم توسعه جمهوری اسلامی ایران، وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات موظف پایش شاخصهای فناوری اطلاعات و ارتباطات و نیز ارزیابی شاخصها و وضعیت در ابعاد ملی، منطقهای و بین المللی تا پایان سال دوم برنامه شده است.
به نقل از : مهر
انتهای پیام/
اخبار مرتبط
از سال گذشته 2g تا امروز 3g فردا 4g + فیلم
مراقب وای فای رایگان و یک دام + فیلم
روش هوشمندانه گربه برای به دست آوردن غذا + فیلم
۱۱ تير ۱۳۹۴ - ۱۶:۴۰
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 65]