واضح آرشیو وب فارسی:شبکه خبر: بررسی چالش های صنعت و معدن در پیشخوان خبر
رحمانی با اشاره به اینکه در هیچ کشوری، در دوره رکود، مالیات را افزایش نمی دهند بلکه تخفیف می دهند، گفت که امسال مجلس به دولت پیشنهاد داده است تا با ایجاد سامانه جامع معدن، از معادن کشور مالیات اخذ شود نه اینکه فقط از معادن خصوصی مالیات گرفته شود. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر ، رضا رحمانی رئیس کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی در گفتگوی پیشخوان خبر، با بیان این مطلب و با اشاره به اینکه رشد صنایع در سالهای گذشته منفی بود و برخی از صنایع با 40 درصد ظرفیت خود کارمی کردند افزود: اواخر سال 92 و پارسال جلوی رشد منفی صنایع گرفته شد و تولید در برخی از واحدهای صنعتی به 70 درصد ظرفیت رسید .
رحمانی با تاکید بر اینکه در بسیاری از کشورهای دنیا ، در کل خاک آن کشور اکتشافات معدنی انجام شده است افزود : این در حالی است که فقط در هفت درصد خاک کشور اکتشاف های معدنی انجام شده و اگر در آینده این اکتشافات کامل شود ، رتبه کشور در رشد صنایع و معادن به رتبه پنجم دنیا خواهد رسید .
رئیس کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی همچنین با انتقاد از اینکه 88 درصد منابع مالی واحد های صنعتی از طریق بازار پولی و بانکی تامین می شود اظهار داشت : اینکه 30 درصد بازار پولی و بانکی کشور نیز در اختیار صندوق ها و موسسات مالی غیرمجاز است بر مشکلات بخش صنعت و معدن کشور می افزاید .
رحمانی با اشاره به اینکه در هیچ کشوری ، در دوره رکود ، مالیات را افزایش نمی دهند بلکه تخفیف می دهند تصریح کرد : امسال در مجلس شورای اسلامی ، در بخش معدن ، پیشنهادی به دولت داده شد برای اینکه سامانه جامع معدن را ایجاد کند تا با بهره مندی از این سامانه از تمامی معادن کشور مالیات اخذ شود نه اینکه فقط از معادن خصوصی مالیات گرفته شود .
وی قانون رفع موانع تولید که از اوایل خرداد امسال اجرایی شد را در بخش تولید راهگشا دانست و گفت: در حوزه قوانین در کشور هیچ مشکلی نداریم بلکه مشکل ما در حوزه اجراست و اینکه باید باورها تغییر کند و بین سرمایه دار و سرمایه گذار تفاوت قائل شد .
عبدالوحید سهل آبادی رئیس خانه صنعت و معدن ایران نیز در بخش دیگری از این برنامه و از طریق ارتباط تصویری از اصفهان با انتقاد از اینکه برای اکتشافات معدنی برنامه ریزی نمی شود اظهار داشت : هم اکنون 90 درصد معادن کشور در اختیار بخش خصوصی و 10 درصد آن در دست دولت است اما هر کمکی به معادن کشور شده به معادن دولتی شده است به طوری که معادن خصوصی کشور همگی دچار رکود و ورشکستگی شده اند .
سهل آبادی ادامه داد : با رکود حاکم بر معادن کشور ، بهره برداران نتوانسته اند از این معادن بهره برداری کنند با این حال ادارات دارایی بدون توجه به وضع معادن خصوصی ، مالیات سنگینی بر آنها وضع کرده است .
رئیس خانه صنعت و معدن ایران با تاکید بر اینکه کمتر از 30 درصد واحد های صنعتی فعال هستند افزود : مشکلات و چالش های صنایع و معادن کشور ، یک روزه به وجود نیامده است و قوه مجریه هم به تنهایی نمی تواند مشکلات این بخش را حل کند بلکه گشودن گره های این بخش ، نیازمند عزم و اراده ملی و هم افزایی تمامی قواست.
چهار شنبه ۱۰ تیر ۱۳۹۴ - ۲۰:۴۲
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: شبکه خبر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 104]