واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: قاري قرآن و دانشجوي نخبه جهادي: گروه هاي جهادي بار دولت را سبك مي كنند
دانشجوي نخبه استان خراسان جنوبي اظهار كرد: بعد از رفتن به اردوي جهادي احساس كرديم تازه به بلوغ رسيده ايم، احساس كرديم كه از نظر معنوي رشد كرده و گويي بزرگتر شده ايم. اعتماد به نفسمان بيشتر شده بود و زندگي مان را بهتر مديريت مي كرديم زيرا احساس مي كرديم كه توانسته ايم باعث دلگرمي هموطنانمان شويم و به آنها كمك كنيم. در دوران دانشجويي مسئول بسيج سازندگي پايگاه بسيج دانشجويي دانشگاه شدم و با راه اندازي يك اردوي جهادي براي ساخت يك مسجد راهي روستاي مجد شديم.
اردوي جهادي را بايد اينگونه تعريف كرد؛ يك حركت دسته جمعي كه در آن افراد با توجه به موقعيت كاري يا علمي كه درجامعه دارند، طي يك برنامه غالباً كوتاه مدت و البته بدون انگيزه مالي به اجراء در مي آورند. در اين اردوها تعدادي از دانشجويان، دانش آموزان يا طلاب حوزه علميه در مناطق محروم كشور بصورت داوطلبانه به انجام فعاليت هاي فرهنگي، آموزشي، عمراني و پزشكي مي پردازند.
عباس الهيان، دانشجو و قاري برجسته قرآن كريم در خراسان جنوبي تجربه هاي جهادي اش را با خبرنگار بسيج سازندگي در ميان گذاشته است. اين فعال جهادي اظهاركرد: "اردوهاي جهادي يك فرصت استثنايي براي دستگاه هاي دولتي است زيرا گروه هاي جهادي باري از روي دوش دولت بر مي دارند. جهادگران عمدتا براي خدمت رساني به محرومين به روستاهايي عزيمت مي كنند كه يا اساسا جاده اي براي تردد ندارد يا بسيار صعب العبور است. وي خاطرنشان كرد: اخيرا به روستايي سفر كرديم كه وضعيت ارتباطي آن واقعا بغرنج بود به گونه اي كه اگر شخصي بيمار مي شد بايد از كوه و تپه عبور مي كرد تا شايد به درمانگاه برسد. پيرزن ها و پيرمردهاي روستا هم به هيچ وجه توان تحمل سختي مسير را نداشتند و بيشتر مواقع با وجود بيماري و نياز به پزشك از مراجعه به شهر خودداري مي كردند و دردشان را فرو مي خورند.
اين دانشجوي جهادي ادامه داد: در بعضي از روستاهاي سيستان و بلوچستان و جنوب كرمان ديديم كه بهداشت زير صفر است و اساسا خبري از خانه بهداشت و مسئول بهداشت نيست. در اين شرايط گروه هاي جهادي با تحمل سختي ها به اين روستاها سفر مي كنند تا بدون هيچ چشم داشتي به محرومين خدمت رساني كنند و باري از روي دوش دولت بردارند. قاري برجسته قرآن درباره نحوه آشنايي اش با اردوي جهادي گفت: وقتي نوجوان بودم، از طريق مسجد محل با اردوي جهادي آشنا و علاقمند به شركت در آن شدم تا اين كه سال اول دبيرستان با همياري برخي از دوستانم يك گروه جهادي در مدرسه تشكيل داديم. در اولين اردوي جهادي مان به روستاي مجد از روستاهاي شهرستان بشرويه در خراسان جنوبي رفتيم و ديوارهاي مدرسه يك روستاي محروم را رنگ آميزي و نيمكت ها را تعمير كرديم.
دانشجوي نخبه استان خراسان جنوبي اظهار كرد: بعد از رفتن به اردوي جهادي احساس كرديم تازه به بلوغ رسيده ايم، احساس كرديم كه از نظر معنوي رشد كرده و گويي بزرگتر شده ايم. اعتماد به نفسمان بيشتر شده بود و زندگي مان را بهتر مديريت مي كرديم زيرا احساس مي كرديم كه توانسته ايم باعث دلگرمي هموطنانمان شويم و به آنها كمك كنيم. در دوران دانشجويي مسئول بسيج سازندگي پايگاه بسيج دانشجويي دانشگاه شدم و با راه اندازي يك اردوي جهادي براي ساخت يك مسجد راهي روستاي مجد شديم. اين دانشجوي نخبه با بيان اينكه گروه هاي جهادي يار كمكي دولت هستند، گفت: دولت مي تواند با برنامه ريزي منظم و با حمايت از اردوهاي جهادي از توان آن ها براي اباداني كشور استفاده كند و حتي خودش بر اساس نياز در خواست اعزام گروه هاي جهادي به روستاهاي محروم را مطرح كند و با حمايت بيش از پيش بتواند بهتر به مردم خدمت رساني كند. گروه هاي جهادي همچنين با شناسايي نقاط قوت تخصصي اعضاي خود مي توانند نقش سازنده اي در گسترش اقتصاد مقاومتي در روستاها داشته باشند.
تاریخ انتشار: ۱۰ تير ۱۳۹۴ - ۱۳:۱۷
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 20]