محبوبترینها
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1845092953
مفاسد اقتصادی ممنوع!
واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: باشگاه خبرنگاران گزارش میدهد؛
مفاسد اقتصادی ممنوع!
کشف مفاسد اقتصادی گسترده در سالهای اخیر این تفکر را در برخی مسئولان کشوری ایجاد کرد که برای مبارزه با مفاسد اقتصادی نیاز به یک سازمان چابک و مقتدر وجود دارد و اکنون زمزمههای تشکیل این سازمان از مجلس شورای اسلامی به گوش میرسد.
به گزارش خبرنگار مجلس گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران، کشف مفاسد اقتصادی گسترده در سالهای اخیر این فکر را در برخی مسئولان کشوری ایجاد کرد که برای مبارزه با مفاسد اقتصادی نیاز به یک سازمان چابک و مقتدری وجود دارد که به صورت هوشمند در جهت پیشگیری، برخورد و ایجاد هماهنگی بین ضابطین مبارزه با فساد و قضات مسئول اقدام کند.
اگرچه این نظر منتقدانی هم داشت که اعتقاد داشتند با وجود دستگاه قضا، دیوان عدالت اداری و سایر دستگاههای مبارزه با فساد دیگر نیازی به سازمانی مجزا برای مبارزه با مفاسد اقتصادی نیست.
لزوم ارائه طرحی برای مبارزه با مفاسد اقتصادی
علی لاریجانی پیشتر در 18 دی سال 91 در همایش "نقش مبارزه با جرايم اقتصادی در جهاد اقتصادی" به ضرورت تشکيل سازمان مبارزه با مفاسد اقتصادی در کشور اشاره و گفت که اين مهم طبق قانون اساسی بايد متصل به قوه قضاييه باشد و همچنين بخشهای اطلاعاتی کشور همچون سازمان بازرسی کل کشور و ديوان محاسبات، افرادی متخصص و مشاورين اقتصادی قوی نيز در آن حضور داشته باشند.
همچنین رییس مجلس در همایش یاد شده تاکید کرد که شايد لازم باشد «طرح» يک سازمان مبارزه با فساد اقتصادی را مدون کنيم.
نمایش دستاورد به جای برگزاری همایشی نمایشی!
دولت یازدهم نیز بعد از روی کار آمدن با برگزاری همایش ملی ارتقاء سلامت اداری و مبارزه با فساد در ۱۷ آذر ماه در سالن اجلاس سران عزم خود را برای مبارزه با مفاسد اقتصادی نشان داد.
در ابتدای همایش نامهای منتسب به مقام معظم رهبری توسط جهانگیری معاون اول رئیس جمهور قرائت شد، ایشان در این نامه خواستار تصمیمی قاطع عملی و بدون ملاحظه کاری برای مبارزه با فساد شده بودند.
رئیس جمهور در این همایش بر شفافیت و مانع بودن قوانین مجلس شورای اسلامی تاکید کرد و از همه مهمتر رسیدگی دقیق، سالم و عادلانه قوه قضائیه را در پایان راه لازم دانست و در ادامه رئیس مجلس وجود بخشهای تخصصی با حضور صاحبنظران و نخبگان در زمینه فساد و جلوگیری از آن و ارائه نظرات تخصصی را جایگزین بهتری برای برگزاری اینگونه همایشها اعلام کرد.
اما آیتالله صادق آملی لاریجانی رئیس قوه قضاییه در این همایش راه حل مشکل اساسی امروز کشور را اراده تام، قوی و مستحکم در برخورد با مفاسد را از ناحیه مسئولانی که وظیفه و اختیار دارند، دانست و گفت که بحث اراده یک بحث مهمی است که گمان میکنیم همه خلاء آن را احساس میکنند و مجازاتها و نظارتها را باید تشدید کرد وگرنه اقدامات ما و این همایشها جلوی فساد را نخواهد گرفت.
البته برگزاری این سمینار انتقاداتی را نیز به دنبال داشت، "الیاس نادران" نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات و اسلامشهر یکی از منتقدانی بود که اعلام کرد بهتر نیست به جای این همایشها دستاوردهای اینگونه نشستها را به مردم گزارش دهید تا مطالبات مردم از شما معلوم شود که شما چه مسیری را طی میکنید لذا با جوسازی نمیشود، با فساد مبارزه کرد.
وجود خلاء متولی مقتدر برای مبارزه با مفاسد اقتصادی
اما سال گذشته در گفتوگو با "محمدحسین میرمحمدی" رئیس کمیته مبارزه با زمینخواری کمیسیون اصل نودم مجلس از موضوع رسیدگی به طرح تشکیل سازمان مبارزه با مفاسد اقتصادی با حضور نمایندگان قوه قضاییه و ارسال آن به ریاست قوه قضاییه برای تایید نهایی خبر داد.
وی با انتقاد از ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی و کمیته مبارزه با زمینخواری اظهار کرد که اینگونه ستادها تنها براساس پروندههای ارجاعی به آنها اقدام کرده و هیچ فعالیتی در جهت شناسایی مفاسد انجام نمیدهد و اکنون نیاز به یک سازمانی داریم که براساس ضوابط، متشکل از قوه قضاییه، مجریه و مقننه به صورت چابک و سریعالعمل نسبت به جلوگیری از مفاسد اقتصادی اقدام کند و از لحظه شناسایی تا برخورد توسط همین سازمان عمل شود.
بعد از این سخنان به سراغ طراح اصلی طرح تشکیل سازمان مبارزه با مفاسد اقتصادی که از مجلس هفتم تاکنون به صورت جدی این موضوع را پیگیری میکرده است، رفتیم.
"محمد دهقان" عضو کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس در گفتوگو با باشگاه خبرنگاران، معتقد بود که تجربه در تمام دنیا نشان داده رسیدگی، برخورد و پیشگیری از مفاسد اقتصادی بدون وجود یک متولی مقتدر که هیچ مسئولیتی جز مبارزه با فساد نداشته باشد، میسر نخواهد بود.
نماینده چناران و طرقبه به وجود چنین خلائی در کشور باور داشت و اعلام کرد؛ اشخاصی که به شرایط امروز قانع هستند و وضعیت موجود را مناسب میدانند یعنی به وجود فسادهای سه هزار میلیاردی، مهدی هاشمی، محمدرضا رحیمی، خانه فاطمی، امیرمنصور آریا، شهرام جزایری و ... راضی هستند و آنها با هرگونه قانونگذاری و تصمیم جدید در مورد مبارزه با فساد مخالف هستند.
در ادامه دهقان به انتقاد برخی نمایندگان به تشکیل این سازمان اشاره کرد و گفت: برخی دوستان میپرسند که چرا میخواهید تشکیلات جدید و موازی راه بیاندازید؛ مگر قوه قضاییه، سازمان بازرسی کل کشور، نیروی انتظامی و وزارت اطلاعات در کشور نداریم، ما در پاسخ به آنها میگوییم اولا وظایف ذاتی این دستگاهها مبارزه با فساد نیست و همانطور که اشاره شد وظایف اصلی هر کدام از این دستگاهها چیز دیگری است و هیچ کدام از آنها هم حاضر نیستند مسئولیت مفاسد موجود در کشور را بپذیرند.
پرده آخر
اما سرانجام با توجه به تلاشهای برخی نمایندگان و قوه قضاییه روز یکشنبه (7 تیر) علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی در همایش گرامیداشت هفته قوه قضاییه خبر از رسیدگی به طرح تشکیل سازمان مبارزه با مفاسد اقتصادی بعد از تعطیلات تابستانی مجلس در صحن علنی داد.
وی اظهار کرد: خوشبختانه طی یکسال گذشته کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس و قوه قضائیه این کار مشترک را از لحاظ مطالعاتی دنبال کرده و سرانجام به یک توافقی رسیدهاند تا یک سازمانی برای مبارزه با فسادهای اقتصادی به وجود بیاید تا با سرعت و به صورت تخصصی بتواند اینگونه پروندهها را پیگیری کند.
طبق این طرح، سازمان مبارزه با مفاسد اقتصادی شامل دادسرا و دادگاههای کیفری اقتصادی، مرکز ملی آمار و اطلاعات اقتصادی، مرکز کشف و پیگیری جرایم اقتصادی است که زیر نظر رئیس قوه قضاییه تشکیل میشود.
اکنون چشم تمامی دلسوزان نظام جمهوری اسلامی ایران و آینده کشورمان به پایان تعطیلات تابستانی مجلس و نظر نمایندگان نسبت به طرح تشکیل سازمان مبارزه با مفاسد اقتصادی در صحن علنی دوخته شده است و این سوالات ذهن آنها را درگیر خود کرده که آیا این طرح به تصویب نمایندگان خانه ملت خواهد رسید؟ و آیا تشکیل این سازمان میتواند مهر باطلی بر تمامی اختلاسها و مفاسد اقتصادی در کشور باشد؟
که اگر اینطور شود، میتوان اعتماد هر چه بیشتر سرمایهگذاران به بازارهای اقتصادی و ملت را به مسئولان نظام متصور شد که مسلما این اعتمادها در نهایت اقتصادی سلامت همراه با رونق و شکوفایی برای آینده کشورمان در پی خواهد داشت.
گزارش از سارا خالقی
انتهای پیام/
اخبار مرتبط
جلسه «تصمیمگیری» در مورد تشکیل «سازمان مبارزه با مفاسداقتصادی» برگزار میشود
قوانین بانکداری تا چه حدی زمینه سوءاستفاده فسادهای اقتصادی را فراهم میکند؟/ آیا بساط فسادهای بزرگ برچیده خواهد شد؟
از توقف طرح "انتقال پایتخت" در بهارستان تا ارجاع پرونده رانت 650 میلیون یورویی به دادسرای دیوان محاسبات
توکلی: ضرورت رسیدگی به پرونده هاشمی و مرتضوی/ زاکانی: اعطای مدال به فردی که در پرونده کرسنت رشوه گرفته بود/ تشکیل سازمانی وابسته به قوه قضاییه برای مبارزه با مفاسد اقتصادی
قوانین بانکداری تا چه حدی زمینه سوءاستفاده فسادهای اقتصادی را فراهم میکند؟/ آیا بساط فسادهای بزرگ برچیده خواهد شد؟
آفتهای کلامی منشاء عقبماندگی کشور است/ شعار مبارزه با فساد گوش مردم را پرکرده است
عملکرد بانکها با روح قانون بانکداری بدون ربا در تضاد است
ارزش اموال بابک زنجانی افزایش پیدا کرده است
ماموریت لاریجانی به کمیسیونهای تخصصی برای پیگیری 4 محور مد نظر رهبر معظم انقلاب + جزییات
قوه قضاییه آماده پرداخت هزینه مبارزه با فساد اقتصادی است/محاکمههای علنی در مفاسد اقتصادی حکم بازدارندگی دارند + صوت
۰۹ تير ۱۳۹۴ - ۰۱:۰۱
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 43]
صفحات پیشنهادی
به مناسبت هفته قوه قضائیه منتشر شد: پاسخ رهبر انقلاب به ۹ پرسش درباره مبارزه با مفاسد اقتصادی
به مناسبت هفته قوه قضائیه منتشر شد پاسخ رهبر انقلاب به ۹ پرسش درباره مبارزه با مفاسد اقتصادیپایگاه اطلاعرسانی دفتر حفظ و نشر آثار حضرت آیتالله خامنهای به مناسبت هفتهی قوه قضائیه به ۹ پرسش دربارهی مسئله مبارزه با فساد اقتصادی با استفاده از بیانات رهبر انقلاب پاسخ میدهد بهپاسخ به ۹ پرسش درباره مبارزه با مفاسد اقتصادی بر اساس بیانات رهبر انقلاب
به مناسبت هفته قوه قضائیه منتشر شد پاسخ به ۹ پرسش درباره مبارزه با مفاسد اقتصادی بر اساس بیانات رهبر انقلاب مبارزه با مفاسد اقتصادی همواره از جمله تأکیدات و مطالبات اصلی و مهم رهبر انقلاب اسلامی بوده است در سالهای اخیر و پس از صدور فرمان هشت مادهای خطاب به سران قوا این مطالبهپاسخ رهبر انقلاب به ۹ پرسش درباره مبارزه با مفاسد اقتصادی
پاسخ رهبر انقلاب به ۹ پرسش درباره مبارزه با مفاسد اقتصادی پایگاه اطلاعرسانی دفتر حفظ و نشر آثار حضرت آیتالله خامنهای به مناسبت هفتهی قوه قضائیه به ۹ پرسش دربارهی مسئله مبارزه با فساد اقتصادی با استفاده از بیانات رهبر انقلاب پاسخ میدهد به گزارش فرهنگ نیوز مبارزه با مفاسددولت با مفاسد اقتصادی مبارزه کند
نایب رئیس کمیسیون ویژه اقتصادی مجلس دولت با مفاسد اقتصادی مبارزه کند نایب رئیس کمیسیون ویژه اقتصادی مجلس گفت تاثیر اقتصادی مبارزه با مفاسد اقتصادی در کشور بسیار بیشتر از مذاکرات است خبرگزاری مهر نایب رئیس کمیسیون ویژه اقتصادی مجلس گفت تاثیر اقتصادی مبارزه با مفاسد اقتصادی دردیدگاههای پورمحمدی درباره انتخابات، فیلترینگ و پروندههای مفاسد بزرگ اقتصادی
دیدگاههای پورمحمدی درباره انتخابات فیلترینگ و پروندههای مفاسد بزرگ اقتصادی سیاست > دولت - ایسنا نوشت حجتالاسلاموالمسلمین مصطفی پورمحمدی که سابقه مدیریتی در دو قوه قضاییه و مجریه دارد مرداد ۱۳۹۲ از مجلس شورای اسلامی رأی اعتماد گرفت و وزیر دادگستری دولبه مناسبت هفته قوه قضائیه: انتشار پاسخ رهبر انقلاب به ۹ پرسش درباره مبارزه با مفاسد اقتصادی
به مناسبت هفته قوه قضائیه انتشار پاسخ رهبر انقلاب به ۹ پرسش درباره مبارزه با مفاسد اقتصادی پایگاه اطلاعرسانی دفتر حفظ و نشر آثار حضرت آیتالله خامنهای به مناسبت هفتهی قوه قضائیه به ۹ پرسش دربارهی مسئله مبارزه با فساد اقتصادی با استفاده از بیانات رهبر انقلاب پاسخ میدهد بهمبارزه با مفاسد اقتصادی در دستور کار دولت |اخبار ایران و جهان
مبارزه با مفاسد اقتصادی در دستور کار دولت نایب رئیس کمیسیون ویژه اقتصادی مجلس گفت تاثیر اقتصادی مبارزه با مفاسد اقتصادی در کشور بسیار بیشتر از مذاکرات است کد خبر ۵۱۳۰۸۵ تاریخ انتشار ۰۸ تير ۱۳۹۴ - ۲۳ ۱۵ - 29 June 2015 نایب رئیس کمیسیون ویژه اقتصادی مجلس گفت تاثیر اقتصادی مباررفع تصرف بیش از 40 هزار هکتار اراضی کشور/ کافی نبودن اقدامات صورت گرفته در مقابله با مفاسد اقتصادی
حجتالاسلام والمسلمین رئیسی در برنامه تیتر امشب مطرح کرد رفع تصرف بیش از 40 هزار هکتار اراضی کشور کافی نبودن اقدامات صورت گرفته در مقابله با مفاسد اقتصادی دادستان کل کشور گفت تا کنون بیش از 40 هزار هکتار اراضی رفع تصرف شده و به بیتالمال بازگشته است به گزارش خبرنگار گروه سیاسیرفع تصرف بیش از 40 هزار هکتار اراضی کشور/ کافی نبودن اقدامات صورت گرفته در مقابله با مفاسد اقتصادی/ ضرورت اقدا
حجتالاسلام والمسلمین رئیسی در برنامه تیتر امشب مطرح کرد رفع تصرف بیش از 40 هزار هکتار اراضی کشور کافی نبودن اقدامات صورت گرفته در مقابله با مفاسد اقتصادی ضرورت اقدام جدی بانک مرکزی در برخورد با موسسات مالی غیر مجاز دادستان کل کشور در برنامه تیتر امشب شبکه خبر سیما با اشاره بهنماینده مردم اصفهان در مجلس: اقدامات اخیر نشاندهنده عزم جدی قوه قضائیه در پیگیری مفاسد اقتصادی است
نماینده مردم اصفهان در مجلس اقدامات اخیر نشاندهنده عزم جدی قوه قضائیه در پیگیری مفاسد اقتصادی استنماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی گفت اقدامات اخیر قوه قضائیه نشاندهنده عزم جدی و بیطرفی این قوه در پیگیری مفاسد اقتصادی است حمیدرضا فولادگر امروز در گفتوگو با خبرنگ۱۲ پرونده مفاسد اقتصادی کرمان در حال رسیدگی است
رئیس کل دادگستری استان کرمان ۱۲ پرونده مفاسد اقتصادی کرمان در حال رسیدگی است شناسهٔ خبر 2783269 - شنبه ۳۰ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۴ ۳۶ استانها > کرمان کرمان - خبرگزاری مهر رئیس کل دادگستری استان کرمان از رسیدگی به ۱۲ پرونده مفاسد اقتصادی این استان خبر داد به گزارش خبرنگار مهر یداللپاسخ به ۹ پرسش درباره مبارزه بامفاسد اقتصادی از زبان رهبر انقلاب
به مناسبت هفته قوه قضائیه منتشر شد پاسخ به ۹ پرسش درباره مبارزه بامفاسد اقتصادی از زبان رهبر انقلاب شناسهٔ خبر 2789723 - یکشنبه ۷ تیر ۱۳۹۴ - ۱۹ ۱۳ سیاست > رهبری و سران قوا پایگاه اطلاعرسانی دفتر حفظ و نشر آثار مقام معظم رهبری به مناسبت هفته قوه قضائیه پاسخ ۹ پرسش درباره م12 پرونده مفاسد اقتصادی در دادسرای کرمان در حال صدور حکم
شنبه ۳۰ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۵ ۰۶ رئیس کل دادگستری استان کرمان گفت در حال حاضر 12 پرونده مفاسد اقتصادی در دادسرای عمومی و انقلاب کرمان و محاکم جزائی در حال صدور حکم هستند این پروندهها مربوط اختلاس ارتشا تحصیل مال نامشروع و است پرونده ککسازی زرند و دانشگاه علوم پزشکی و از اپاسخ رهبر انقلاب به 9 پرسش درباره مبارزه با مفاسد اقتصادی
پاسخ رهبر انقلاب به 9 پرسش درباره مبارزه با مفاسد اقتصادی اوّلین ضرر فساد این است که بیت المال خالی می شود و پول مردم به جیب یک شخصِ طمّاع و حریص و خودخواه و زیاده طلب می رود آفتاب به گزارش دفتر حفظ و نشر آثار آیت الله العظمی خامنه ای مبارزه با مفاسد اقتصادی همواره از جملهروایت پورمحمدی از انتخابات، فیلترینگ، یارانه و پروندههای مفاسد بزرگ اقتصادی
روایت پورمحمدی از انتخابات فیلترینگ یارانه و پروندههای مفاسد بزرگ اقتصادی روز نو حجتالاسلاموالمسلمین مصطفی پورمحمدی که سابقه مدیریتی در دو قوه قضاییه و مجریه دارد مرداد ۱۳۹۲ از مجلس شورای اسلامی رأی اعتماد گرفت و وزیر دادگستری دولت یازدهم شد طبق اصل 160 قانون اساسی وزیررئیس کل دادگستری کرمان خبر داد رسیدگی به 12 پرونده مفاسد اقتصادی در کرمان / زمینخواران زمینگیر شدند
رئیس کل دادگستری کرمان خبر دادرسیدگی به 12 پرونده مفاسد اقتصادی در کرمان زمینخواران زمینگیر شدندرئیس کل دادگستری استان کرمان گفت رسیدگی به 12 پرونده مفاسد اقتصادی در دستگاه قضایی استان کرمان ادامه دارد به گزارش خبرگزاری فارس از کرمان یدالله موحد صبح امروز در جمع خبرنگارانرئیس قوه قضاییه:/۶ در مفاسد اقتصادی تفکیک معوقات بانکی مد نظر است/ نظارت بانکها کافی نیست/ ورود دستگاه قضایی
رئیس قوه قضاییه ۶در مفاسد اقتصادی تفکیک معوقات بانکی مد نظر است نظارت بانکها کافی نیست ورود دستگاه قضایی نمیتواند هوای پاک به مردم تحویل دهدرئیس قوه قضاییه در بحث مفاسد اقتصادی به معوقات بانکی پرداخت و گفت تفکیک معوقات بانکی مد نظر ما است و حتی از بانکها و دستگاههای اجرای-
سیاسی
پربازدیدترینها