تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 18 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):خداوند از نادانان پيمان نگرفته كه دانش بياموزند، تا آنكه از عالمان پيمان گرفته كه به...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1827111978




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

اما و اگر هاي اجراي ايده هاي انتخاباتي وزيرکشور


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۸ تير ۱۳۹۴ (۱۷:۵۸ب.ظ)
اما و اگر هاي اجراي ايده هاي انتخاباتي وزيرکشور موج- گروه سياسي
پس از آن که عده اي از احزاب مستقل از عدم دعوت رئيس جمهوري به ضيافت افطار ناراحت شدند اما وزير کشور در سخناني سعي کرد بدون جانبداري از طيف خاصي دل عده اي را به دست آورد. وي در ضيافت افطاري که با حضور احزاب برگزار شده بود، گفته است: «دولت محل تاخت و تاز اصلاح طلبان نيست.»
گفته هاي وزير کشور کاملا بي طرفانه و در جواب آنهايي بود که کفه اصلاح طلبان را در اين دولت سنگين تر مي دانند. با اين حال وزير کشور حرف هاي ديگري هم زد که در محوريت دغدغه هاي انتخاباتي جاي سوال و پرسش هم دارد.
هر چند رحماني فضلي در ماجراي پول هاي کثيف از موضع و سخنان خود کنار کشيد ولي در صحبت هاي اخيرش نشان داد که هنوز دغدغه اين مسأله وجود دارد.
وي گفته است: «لازم است تمام احزاب، منشور اخلاقي و آداب انتخابات را امضا کنند تا در انتخابات شاهد نشاط و پويايي باشيم.» و «منابع مالي که احزاب در انتخابات استفاده مي‌کنند، بايد قابل حسابرسي و رسيدگي باشد.»
درباره نکات و دغدغه هاي وزير کشور بابت انتخابات سالم چند نکته قابل ذکر است: اول اين که احزابي که در اين اواخر بيش از گذشته فرصت گفتگو و عمل پيدا کرده اند بيشتر نياز به ساماندهي دارند. بهتر است دولت در هماهنگ کردن احزاب نقش ويژه تري داشته باشد.
به عبارتي هنوز خانه احزاب شکل نگرفته است و هنوز بين تشکل ها مناقشه وجود دارد. از آن گذشته دولت بايد در بحث درآمدهاي انتخاباتي احزاب فعال تر عمل کند يا اينکه اين موضوع را کلا به خانه احزاب بسپارد؛ چرا که صحيح نيست که دخل و خرج آنان اين شبهه را به وجود بياورد که احزاب دولتي هستند. به عبارتي اگر قرار است طبق گفته هاي قبلي حساب بانکي براي احزاب ايجاد شود و از حسابرسي و شفافيت مالي برخوردار باشند بهتر است است عمليات از طريق خانه احزاب به عنوان زير مجموعه وزارت کشور انجام شود.
از آن گذشته منابع انتخاباتي که استفاده مي شود بايد معلوم شود که در صورت تخطي احزاب چه مجازاتي در پي دارد و محدوده آن مشخص شود.
يکي ديگر از برنامه‌هاي وزير کشور براي انتخابات آتي که در مراسم افطاري و در حضور نمايندگان احزاب از آن صحبت کرد احراز هويت رأي‌دهندگان است. او در اين خصوص گفته است: «ما قصد داريم لايحه نحوه اخذ آرا در انتخابات را به دولت ارائه کنيم، به‌گونه‌اي که مردم از قبل ثبت‌نام کرده و احراز هويت شوند و سپس در روز انتخابات رأي دهند».
در مورد اين صحبت هاي وزير کشور هم مي توان گفت که ايده قابل حصولي است که در قالب انتخابات الکترونيک قابل پيگيري است و البته که از ميزان تخلف خواهد کاست. از طرفي هر فرد احساس مي کند که رأي او چقدر در نتيجه انتخابات مهم است و اين امر باعث افزايش اعتماد عمومي در جامعه خواهد شد. اگر اين وعده آقاي وزير که اتفاقاً شدني هم هست، محقق بشود افراد زمان کوتاه‌تري براي حضور در شعبه صرف مي‌کنند و پيش از رفتن به شعبه اسامي کانديدهاي موردنظر خود را با دقت بيشتري روي برگ رأي مي‌نويسند.
اين اقدام به‌سلامت انتخابات کمک مي‌کند و موجب اطمينان مردم نسبت به شمارش آرا نيز خواهد شد لذا اگر اين تغيير در اين بخش از انتخابات انجام شود بايد آن را گام مثبتي در راستاي ايجاد يک نظام انتخاباتي نوين دانست. به خصوص که امسال را دولت سال سياست داخلي دانسته که در آن هم احزاب و هم مردم بايد شادي و پويايي و نشاط سياسي داشته باشند.
با اين حساب بايد ديد ايده هاي وزير کشور در مورد سلامت انتخابات چقدر قابل پي گيري است؛ چراکه اگر وزير کشور از مواضع خود راجع به پول هاي کثيف عقب نشيني نمي کرد شايد حصول به برخي ايده ها جدي تر پي گيري مي شد. با اين حال بايد اميدوار بود که در انتخابات الکترونيک هم اطمينان و هم سرعت رسيدگي بيشتر خواهد بود و هم مسووليت وزارت کشور درباره برخي احزاب تازه مجوز گرفته سنگين تر خواهد شد.













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 60]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن