واضح آرشیو وب فارسی:فارس: امام جمعه پرند:
شهید بهشتی به معنای واقعی کلمه شیفته خدمت بود
امام جمعه شهر جدید پرند گفت: شهید بهشتی به معنای واقعی کلمه شیفته خدمت بود.
به گزارش خبرگزاری فارس از غرب استان تهران، حجتالاسلام والمسلمین محمد خدیری بعد از ظهر امروز در همایش بزرگداشت شهدای هفت تیر شهرستان رباط کریم با اشاره به شهادت شهید بهشتی و 72 تن از یاران صدیقش که به نام هفته قوه قضائیه نام گرفته است، اظهار کرد: از تلاش ریاست دادگستری، دادستان شهرستان رباطکریم، قضات و کارکنان دادگستری شهرستان رباط کریم بابت خدمت خالصانه تشکر و قدردانی کنم. وی در ادامه با توجه به قرار گرفتن در ماه مبارک رمضان و در توصیهای جهت نیت خالصانه و خدائی انجام کارها برای خدا گفت: کلمه رضوان در قران 13 بار در تکرار شده است و برخی از مفسرین نعمت را معنوی میدانند و مفسرین شیعه نعمت را هم مادی هم معنوی میدانند قرآن کریم در بسیاری از آیات خود تصویری از ویژگیهای بهشت و اوصاف زندگی بهشتیان ارائه میدهد که مطالعه در این آیات ـ که در جایجای آنها خداوند مؤمنان پرهیزکار را به چنین پاداشی بشارت میدهد و اما بالاترین نعمت رضوان الهی است وی در ادامه افزود: توکل بالاتر است یا رضوان که میفرمایند رضوان بالاتر است چراکه در مقام توکل شخص برای خود اراده و قدرتی میبیند، لکن اراده و قدرتش را تفویض به وکیل مینماید. اما در مقام رضا، شخص راضی برای خود اراده و قدرتی نمیبیند و آنچه از حقتعالی صادر میشود موجب خشنودی اوست و در مقابل تلخیها و سختیها که لازمه زندگی در این دار طبیعت است هرگز احساس نارضایتی ندارد و با خشنودی و رضایت کامل تحمل میکند و آرامش خاصی در قلب خود نسبت به این نوع رنجها دارد. وی تأکید کرد: شهید بهشتی یک شخصیت فراملی و دارای اندیشه بلند و فکر عالی بود که قدرت مدیریت بینظیر و صلابت فوقالعادهای داشت.
وی افزود: اهداف بلند و آرمانهای عرشی و مقدس این انسان متعالی بهگونهای بود که توانست تصویری متعالی از اسلام و نظام مقدس جمهوری اسلامی به دنیا ارائه کند.
وی اضافه کرد: دکتر بهشتی یک انسان خودساخته و تربیتشده الهی بود و همانند سربازی برای امام راحل (ره) محسوب میشد.
امام جمعه پرند اضافه کرد: امام خمینی (ره) در توصیف شأن و مقام این شهید بزرگوار فرمودند که دکتر بهشتی به تنهایی یک ملت بود. خدیری در ادامه گفت: شهید بهشتی به معنای واقعی کلمه شیفته خدمت بود و نه تشنه قدرت و شهید بهشتی تمام توان خود را گذاشت تا به این نظام و مردم خدمت کند. وی به ویژگیهای خدمتگزار واقعی اشاره کرد و گفت: خدمتگزار واقعی باید سه ویژگی داشته باشد که عنصر اول یا ویژگی اول نیت است و مسئول باید برای خدمت نیت خدایی داشته باشد. وی در ادامه تأکید کرد: ویژگی دوم و سوم عبارت است از گفتار و رفتار و خدمتگزار واقعی باید رفتار و گفتارش صادقانه باشد و دغدغه خدمت به مردم را داشته باشد. انتهای پیام/3154/
94/04/07 - 16:49
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 37]