تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 8 آذر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هيچ دعايى زودتر از دعايى كه انسان در غياب كسى مى كند، مستجاب نمى شود.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1834934000




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

رسانه‌هایی که بی‌اجازه و بی‌تعارف بخشی از زندگی روزمره ما شده‌اند


واضح آرشیو وب فارسی:مهر: بررسی رسانه‌های اجتماعی در قالب یک کتاب؛
رسانه‌هایی که بی‌اجازه و بی‌تعارف بخشی از زندگی روزمره ما شده‌اند

رسانه‌های اجتماعی


شناسهٔ خبر: 2789022 - یکشنبه ۷ تیر ۱۳۹۴ - ۱۲:۱۲
فرهنگ > تازه های نشر ایران

امروزه رسانه‌های اجتماعی بی‌اجازه و بی‌تعارف، بخشی از زندگی روزمره ما شده‌اند اما واقعاً یک رسانه اجتماعی به زبان ساده چیست، به چه کار می‌آید و چه زیرساخت‌های فکری و نظری دارد؟ به گزارش خبرنگار مهر، امروزه رسانه‌های اجتماعی به‌عنوان ابزارهای ارتباطی بین‌فردی، از تأثیرگذارترین عوامل تحولات و تغییرات عصر حاضر محسوب می‌شوند که برپایه اینترنت و تکنولوژی‌های متحرک وب پایه‌ای برای تبدیل ارتباط دیالوگی دوسویه شکل گرفته‌اند و دارای ویژگی‌ها و ساختارهایی حرفه‌ای هستند. این رسانه‌ها به کاربران اجازه می‌دهند تا در فضای مجازی به تبادل اطلاعات و تولید محتوا بپردازند.یکی از مهمترین آثار این دسته از رسانه‌های جدید، شبکه‌ای شدن قدرت جهان رسانه‌ای آن‌هاست که آن‌ها را تبدیل به شبکه‌های بنیادین قدرت‌سازی در جامعه کرده است. در جهان پیش رو کمتر عرصه‌ای را می توان یافت که از تاثیرات این تحول فناورانه برکنار باشد. در واقع مطالعات تغییرات اجتماعی، سیاسی و فرهنگی جوامع بدون توجه به این پدیده ارتباطی ناممکن است.امروزه رسانه‌های اجتماعی بی‌اجازه و بی‌تعارف، بخشی از زندگی روزمره ما شده‌اند. اما واقعاً یک رسانه اجتماعی به زبان ساده چیست؟ به چار کار می‌آید؟ از کجا آمده است؟ به کجا می‌رود؟ چه زیرساخت‌های فکری و نظری دارد؟ کسب و کارها، سازمان‌ها یا دولت‌ها در مواجهه با رسانه‌های اجتماعی چه تکلیفی دارند؟اینها سوالاتی است که جواد افتاده نویسنده کتاب «رسانه‌های اجتماعی» کوشیده در پنج فصل البته به صورت مختصر به آنها پاسخ دهد. این کتاب حاصل کار پژوهشی نویسنده در زمینه ویژگی‌ها و الگوهای رسانه‌های اجتماعی است که در سال ۱۳۹۲، در قالب پایان‌نامه و به راهنمایی دکتر هادی خانیکی در دانشگاه علامه طباطبایی انجام گرفته است. این پایان‌نامه در شمار نخستین کارهای دانشجویی در این زمینه است که  ناظر به حضور فعال محقق در رسانه‌های اجتماعی است.دکتر هادی خانیکی در مقدمه‌ای که بر این کتاب نوشته، آورده است: «شبکه‌های ارتباطی نهفته در رسانه‌های اجتماعی در واقع شبکه‌های بنیادین قدرت‌سازی در جامعه شده‌اند که به اتکای قدرت اتصال کم توانسته‌اند، بدون آن‌که در هم ادغام شوند، در عرصه‌های گوناگون دائماً در حال خلق قدرت‌ها و پادقدرت‌های جدید باشند. شبکه‌هایی ارتباطی که پیرامون هر مسئله و منفعتی شکل می‌گیرند و پیوندها و اتصال‌هایی که میان آن‌ها بوجود می‌آیند، موضوع اصلی در مطالعه ساخت و بافت رسانه‌های اجتماعی، شبکه‌های اجتماعی، شبکه‌ای شدن قدرت، و قدرت در جامعه شبکه است که به‌رغم طرح نظریه‌ها و انجام مطالعات گوناگون هنوز نیازمند تلاش‌های فراوان دیگر است.»
رسانه‌های اجتماعی
فصل اول کتاب مذکور با عنوان «مفاهیم رسانه‌های اجتماعی» درباره چیستی، انواع و ویژگی‌های اصلی رسانه‌های اجتماعی بحث می‌کند و تفاوت آن را با رسانه‌های جمعی توضیح می‌دهد. فصل دوم با عنوان «رسانه‌های اجتماعی در کسب و کار» به تلاقی رسانه‌های اجتماعی و کسب و کارها می‌پردازد و با ذکر مفاهیم این بحش، به ایجاد کمپین، بازاریابی و استراتژی در این رسانه‌ها می‌پردازد.فصل سوم با پرداختن به «رسانه‌های اجتماعی و کسب و کار»، ضمن متمایز ساختن مدل کسب و کار رسانه‌های اجتماعی از سایر کسب و کارها، موضوعاتی چون کسب و کار اجتماعی، بازگشت سرمایه‌گذای، و مدل‌های درآمدی و استراتژی در رسانه‌های اجتماعی را مطرح می‌کند.فصل چهارم بررسی اهمیت «شبکه‌های اجتماعی» را مدنظر قرارداده و پیدایش، چیستی و ظهور شبکه‌های اجتماعی آفلاین و آنلاین را مورد بحث قرار می‌دهد. در این فصل ضمن پرداختن به تفاوت شبکه‌های اجتماعی با رسانه‌های اجتماعی، انواع روندها و آینده شبکه‌های اجتماعی مورد مطالعه قرار گرفته است.فصل پنجم، «مفاهیم نظری رسانه‌های اجتماعی» را بررسی می‌کند و نظریه‌هایی از جمله جامعه شبکه‌ای، حوزه عمومی، شش درجه جدایی و جهان‌های کوچک را به‌عنوان نظریه‌های آکادمیک، نظریه‌های غنای رسانه‌ای، همزمانی رسانه‌ها و سرشت رسانه‌ها به‌عنوان نظریه‌های رسانه‌های جدید و نظریه‌های شبکه‌های اجتماعی را به‌عنوان نظریه‌‌های اجتماعی نیز مرور می‌کند.مروری بر تحقیقات پیشین و تاریخچه رسانه‌های اجتماعی از بدو اینترنت تا پایان سال ۲۰۱۳ نیز در آخرین بخش کتاب وقایع‌نگری شده و در پایان پی‌نوشت و منابع کتاب آورده شده است.کتاب رسانه‌های اجتماعی در ۱۵۲ صفحه، با شمارگان ۱۰۰۰ نسخه به قیمت ۱۰ هزار تومان در قطع رقعی برای نخستین بار خرداد ماه سال جاری از سوی دفتر مطالعات و برنامه‌ریزی رسانه‌ها منتشر و به بازار عرضه شده است.









این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: مهر]
[مشاهده در: www.mehrnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 57]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن