واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: پروژههای آبفار سال 95 به بهرهبرداری میرسد
مدیرعامل آب و فاضلاب روستایی مازندران با اعلام اینکه آب شرب مکانهای که به صورت غیرمجاز استفاده میکنند، قطع میشود، گفت: تاکنون 300 پرونده در این ارتباط در محاکم قضایی تشکیل شده است.
نویسنده : سهيل جاني پور
مجید عبداللهی در نشست خبری به مناسبت هفته صرفهجویی در مصرف آب اظهار کرد: با توجه به سهم محدود منابع آبی صرفهجویی ضروری است.
وی سرانه مصرف آب در کشور برای هر نفر را 250 لیتر در شبانهروز اعلام کرد و افزود: این مقدار در برخی از مناطق روستایی به 450 لیتر در روز میرسد در حالی که متوسط جهانی 130 لیتر در روز است. مدیرعامل آب و فاضلاب روستایی مازندران در ادامه در تشریح وضعیت آبرسانی در مناطق روستایی خاطرنشان کرد: از 3 هزار روستا در مازندران یکهزار و 560 روستا در پوشش آب و فاضلاب روستایی هستند که حدود 85 درصد جمعیت روستاها را در برمیگیرد. وی در ادامه تعداد مشترکان آب و فاضلاب روستایی مازندران را بیش از 376 هزار مشترک عنوان و تصریح کرد: با توجه به اینکه 45 درصد جمعیت مازندران روستایی هستند و میزان تقاضای آب در روستاهای مازندران در آخر هفته نیز افزایش مییابد در طول هفته 45 درصد جمیعت مازندران و در پایان هفته نیز 50 درصد جمعیت استان از خدمات شرکت آب و فاضلاب روستایی بهرهمند میشوند. وی تعداد پروژههای در دست اجرای آب و فاضلاب روستایی مازندران را بیش از 395 مورد اعلام کرد و گفت: 256 پروژه نیمهتمام است که این پروژههای 235 میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد. مدیرعامل آب و فاضلاب روستایی مازندران در ادامه با اشاره به توجه دولت از طریق صندوق توسعه ملی و اختصاص اعتبار 500 میلیون دلاری برای رفع مشکلات آب در سطح روستاهای کشور افزود: سهم مازندران از این اعتبار نیز قابل توجه است که با تخصیص این اعتبار همه پروژههای آب و فاضلاب روستایی مازندران در سال 94 و 95 به بهرهبرداری میرسد. عبداللهی درباره هزینه آب بها در سطح روستاهای استان نیز گفت: میزان آب بهای در روستاها بسیار ارزان است، به ازای هر هزار لیتر آبی که در اختیار روستایی قرار میگیرد تنها 100 تومان آب بها دریافت میشود در صورتی که برای تامین این آب، این شرکت هزار تومان هزینه میکند. وی با اعلام اینکه آب شرب مکانهای که به صورت غیرمجاز استفاده میکنند،بسته میشود، اظهار کرد: تاکنون 300 پرونده در این ارتباط در محاکم قضایی تشکیل شده است. مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب مازندران درباره شبکه فرسوده آب مازندران اضافه کرد: 350 کیلومتر شبکه فرسوده در این حوزه وجود دارد که برای رفع این مشکلات 280 میلیارد تومان اعتبار نیاز است و برای جلوگیری از تنش آبی میزان فرسودگی را سطحبندی کرده و هر ساله نسبت به ساماندهی مناطقی که دچار مشکل حاد هستند اقدام میشود. وی در پاسخ به سئوالی درباره اینکه آیا در روستاهای استان با تانکر آبرسانی میشود، خاطرنشان کرد: آبرسانی با تانکر بسیار کم است، آبرسانی با تانکر تنها در مقطعی که مشکل حاد به وجود میآید انجام میشود.
تاریخ انتشار: ۰۷ تير ۱۳۹۴ - ۱۰:۲۰
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 49]