تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 5 آذر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):ردم دو گروه‏اند: دانشمند و دانش‏اندوز و در غير اين دو، خيرى نيست.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1833580538




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

زنگ خطر انتقال بیماری های واگیر از پاکستان به ایران


واضح آرشیو وب فارسی:آخرین نیوز: زنگ خطر انتقال بیماری های واگیر از پاکستان به ایران
وزارت بهداشت و درمان پاکستان به تازگی اعلام کرده است که 84 درصد کودکان در ایالت بلوچستان این کشور هیچ نوع واکسنی دریافت نمی کنند؛ خبری که می تواند زنگ خطری برای احتمال انتقال بیماری های واگیر به خاک ایران باشد.
ایرنا : براساس گزارش مرکز عملیات اورژانس وزارت بهداشت پاکستان، از هر 100 کودک پاکستانی در ایالت بلوچستان این کشور، تنها 16 نفر آنها بطور کامل در برابر بیماری های مختلف از جمله فلج اطفال، آبله مرغان، سرخک و هپاتیت واکسینه می شوند. بلوچستان محروم ترین ایالت پاکستان، نزدیک به یک هزار کیلومتر مرز مشترک با ایران دارد و با توجه به تردد اتباع پاکستانی از گذرگاه های مختلف مرزی و همچنین برخی ترددهای غیرقانونی، به رغم تمام مراقبت های پزشکی و بهداشتی که از سوی ایران انجام می شود، احتمال انتقال ویروس بیماری های مسری خطرناک از پاکستان به داخل ایران وجود دارد.

یکی از مسوولان بخش بهداشت ایالت بلوچستان که خواسته نامش ذکر نشود، در مصاحبه با روزنامه داون پاکستان گفته است: بسیاری از مراکز واکسیناسیون در ایالت بلوچستان غیرفعال هستند. هرسال تعداد زیادی از کودکان در این ایالت به بیماری هایی نظیر سرخک، آبله مرغان، فلج اطفال و هپاتیت مبتلا می شوند. این بیماری ها سالانه موجب دهها کودک در بلوچستان می شود.

در سال های اخیر، منحنی میزان ابتلا به فلج اطفال در پاکستان روند صعودی داشته است. سطح پایین سواد و آگاهی مردم در بسیاری از مناطق پاکستان به ویژه ایالت بلوچستان، تاثیر منفی تبلیغات گروه های افراطی علیه استفاده از روش های علمی و پزشکی برای پیش گیری از بیماری ها و همچنین خطر حملات تروریستی به گروه های واکسیناسیون، از عمده ترین دلایل ضعف فعالیت های واکسیناسیون در این کشور است.

پاکستان، افغانستان و نیجریه تنها کشورهایی هستند که تاکنون نتوانسته اند تا کنون بیماری فلج اطفال را ریشه کن کنند.

ویروس بیماری فلج اطفال از حدود 15 سال پیش در ایران ریشه کن شده است.



** ضرورت استفاده از تجربه و همکاری ایران

خانم دکتر سائره افضل ترار وزیر بهداشت پاکستان حدود 10 روز پیش در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، با اشاره به شیوع بیماری مسری فلج اطفال در کشورش به عنوان یکی از مشکلات بزرگ این کشور، اعلام کرد که تجربه و توانمندی ایران می تواند کمک قابل توجهی برای ریشه کن ساختن این بیماری در پاکستان باشد.

این مقام پاکستانی گفت: ایران نه تنها تجربه ارزشمندی در زمینه ریشه کن ساختن بیماری فلج اطفال دارد و در سال های گذشته توانسته است این بیماری را بطور کامل از بین ببرد بنابراین تجربه های ایران می تواند برای پاکستان و همچنین برای افغانستان مفید باشد.

این مقام پاکستان اظهار داشت: ایران نه تنها توانسته فلج اطفال را ریشه کن کند، بلکه توانسته یک نظام جامع سلامت و بهداشت برای خود ایجاد کند.

وی همچنین اظهار داشت که طرف ایرانی پیشنهاد کرده است تا با استقرار در دو طرف مرز مشترک ایران و پاکستان، اقدامات لازم را برای مقابله با خطر احتمال انتقال بیماری هایی نظیر فلج اطفال، سرخک، وبا و دیگر بیماری های مسری را انجام دهد که البته این کار نیاز به هماهنگی دستگاه های ذیربط از جمله وزارت خارجه دارد و ما موضوع را به آنها منتقل خواهیم کرد.

وزیر بهداشت پاکستان همکاری در زمینه تولید دارو را یکی دیگر از ظرفیت های توسعه همکاری میان کشورش با جمهوری اسلامی ایران دانست و گفت: ایران توانمندی خوبی در تولید انواع واکسن از جمله واکسن خوراکی فلج اطفال دارد و می تواند کمک خوبی برای رفع نیازهای پاکستان باشد ضمن اینکه ایران نیز می تواند از تجربیات و توانمندی های پاکستان در زمینه تولید دارو بهره مند شود.




جمعه, 05 تیر 1394 ساعت 15:30





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: آخرین نیوز]
[مشاهده در: www.akharinnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 123]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


پزشکی و سلامت

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن