واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۵ تير ۱۳۹۴ (۱۳:۷ب.ظ)
انتقاد از مصرف برق در ادارات و مساجد موج - مدير عامل شرکت توزيع برق تهران بزرگ با انتقاد از مصرف برق در ادارات و مساجد، گفت: ادارات و مساجد در افزايش مصرف در زمان پيک سهم بسزايي دارند.
به گزارش خبرگزاري موج، سيدمحمد هاشمي در سخنان پيش از خطبه هاي نماز جمعه اين هفته تهران، با تاکيد بر اين که در انفاق بايد اعتدال را رعايت کرد و از حد نگذريم زيرا ريخت و پاش و مصرف بي رويه حرام است، افزود: با وجود اين تاکيدات اما در بخش هاي مختلف اسراف داريم.
وي اظهار داشت: سرانه مصرف برق خانگي و کشاورزي در ايران سه برابر متوسط جهان است و اين رقم در بخش تجاري، حمل و نقل و صنعت يک برابر و در مصرف آب دو برابر است.
هاشمي با انتقاد از مصرف بيش از حد برق در ادارات، گفت: دو هزار و 234 مشترک اداري وجود دارد که اين تعداد در زمان اوج مصرف (ساعات 11 تا 15) حدود 1150 مگاوات مصرف برق دارند که 28 درصد مصرف تهران را تشکيل مي دهد.
به گفته مدير عامل شرکت توزيع برق تهران، در حالي که 4 ميليون و 200 هزار مشترک داريم که نيم درصد ادارات را تشکيل مي دهند اما از نظر مصرف ادارات در سطح بالايي قرار دارند و معادل 28 درصد برق تهران را مصرف مي کنند.
وي با بيان اين که دو هزار و 611 مسجد در تهران داريم که مصرف برخي از آنها برابر با110 مشترک خانگي است، تصريح کرد: تنها دو درصد از مشترکين بيش از هزار کيلووات در ماه مصرف دارند که اکثر مساجد نيز در اين رنج و گروه قرار دارند.
هاشمي با اشاره به وجود محدوديت در توليد برق، گفت: دما، رطوبت و مصرف از نمونه هاي مهم در بخش برق است و تقاضا مي شود در ساعات پيک روز (11 تا 15) و (20 تا 23) شب از تجهيزات پرمصرف استفاده نشود.
مدير عامل شرکت توزيع برق تهران بزرگ افزود: هر چند هفته داراي 7 روز است اما در 5 روز هفته (شنبه تا چهارشنبه) پيک مصرف نزديک به چهار هزار مگاوات است و اين ميزان در روز پنجشنبه سه هزار مگاوات و روز جمعه کمتر از سه هزار مگاوات است و اين نشان از استفاده بي رويه از اين انرژي دارد.
وي با تاکيد بر اين که بايد در مصرف به زمان پيک توجه شود و در اين ساعات از وسايل پرمصرف استفاده نشود، اظهار داشت: صنعت برق با مشترکين خود قراردادي منعقد کرده که در فيوز پايين کنتور درج شده که براساس آن مشترکين ظرفيتي را خريداري کرده اند بنابر اين مشترکين حق ندارند فيوز بالاتر به آن نصب کنند زيرا اين امر از نظر شرعي نيز حرام است.
هاشمي تصريح کرد: از نظر اقتصادي صنعت برق به 30 هزار ميليارد تومان بودجه نياز دارد که مشترکان تنها يک سوم آن را مي پردازند در حالي که بيش از 152 تومان هزينه توليد هر کيلووات برق است اما اين انرژي فقط به قيمت 56 تومان در هر کيلووات به فروش مي رسد.
مدير عامل شرکت توزيع برق تهران بزرگ با بيان اين که، ميزان تاسيسات برق مناسب است اما بايد زمان استفاده نيز مناسب باشد تا تاسيسات با مشکل مواجه نشود، اظهار داشت: مشترکان خانگي و تجاري کافي است در زمان پيک مصرف تنها يک درجه دستگاه سرمايشي را کمتر و يا يک لامپ صد را خاموش کنند.
وي در پايان گفت: ميزان مصرف برق در سال گذشته به ميزان سال 92 بود و اميدواريم با همت مشترکان امسال نيز ميزان مصرف مشابه سال گذشته باشد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 44]