تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 8 اردیبهشت 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هر كس با يقين بسم اللّه‏ الرحمن الرحيم را قرائت كند، كوه‏ها به همراه او تسبيح م...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

بلومبارد

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

خرید اکانت اسپاتیفای

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

تعمیر گیربکس اتوماتیک

دیزل ژنراتور موتور سازان

سرور اختصاصی ایران

سایت ایمالز

تور دبی

سایبان ماشین

جملات زیبا

دزدگیر منزل

ماربل شیت

تشریفات روناک

آموزش آرایشگری رایگان

طراحی سایت تهران سایت

آموزشگاه زبان

اجاره سند در شیراز

ترازوی آزمایشگاهی

رنگ استخری

فروش اقساطی کوییک

راهبند تبریز

ترازوی آزمایشگاهی

قطعات لیفتراک

وکیل تبریز

خرید اجاق گاز رومیزی

آموزش ارز دیجیتال در تهران

شاپیفای چیست

فروش اقساطی ایران خودرو

واردات از چین

قیمت نردبان تاشو

وکیل کرج

تعمیرات مک بوک

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

سیسمونی نوزاد

پراپ تریدینگ معتبر ایرانی

نهال گردو

صنعت نواز

پیچ و مهره

خرید اکانت اسپاتیفای

صنعت نواز

لوله پلی اتیلن

کرم ضد آفتاب لاکچری کوین SPF50

دانلود آهنگ

طراحی کاتالوگ فوری

واردات از چین

اجاره کولر

دفتر شکرگزاری

تسکین فوری درد بواسیر

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید سی پی ارزان

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1798367655




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

مامان اولی های بی تجربه بخوانند!


واضح آرشیو وب فارسی:جام نیوز:


مسئولیت مادری
مامان اولی های بی تجربه بخوانند!
معمولا همه مامان اولی ها در بزرگ کردن بچه اول دچار اشتباهاتی می شوند، در این مطلب به چند مورد از رایج ترین آن ها اشاره می شود، پس اشتباهات خود را بپذیرید و آن ها را رفع کنید.



قال امیرالمومنین علیه السلام: خداوند روزه را واجب کرد تا به وسیله آن اخلاص خلق را بیازماید.     به گزارش سرویس خانواده جام نیوز،  همه می دانند که یک نوزاد آنقدر وقت مادرش را می گیرد که گاهی حتی حمام رفتن تبدیل به یک آرزو می شود. بارداری بسیاری از مادر ها با به دنیا آمدن اولین فرزندشان، تصمیم می گیرند همه کارهای کودکشان را به تنهایی و به بهترین نحو ممکن انجام دهند. اگر شما جزو این دسته از مادران هستید، باید بدانید درست است که به تازگی حس شیرین مادر شدن را تجربه کرده اید و نهایت تلاشتان را می کنید تا چیزی کم و کسر نباشد و می خواهید به تمام ایده آل هایتان در تربیت کودک دست پیدا کنید، اما نمی شود همه کار ها را به ایده آل ترین حالت ممکن و بدون کمک دیگران انجام داد.
معمولا همه مامان اولی ها در بزرگ کردن بچه اول دچار اشتباهاتی می شوند، در این مطلب به چند مورد از رایج ترین آن ها اشاره می شود، پس اشتباهات خود را بپذیرید و آن ها را رفع کنید.   عدم توجه به سلامت خود بله درست است. شما مادر شده اید. حالا نوزاد کوچک و معصومی دارید که باید مراقبش باشید. ولی خود شما چه؟ شما اخیرا یکی از مهم ترین و البته دشوارترین وقایع زندگی خود را پشت سر گذاشته اید. زایمان به هیچ عنوانکار راحتی نیست و مسلما بدن شما را تحت تاثیر قرار داده است. شما مسلما به استراحت بیشتر، آب زیاد و غذاهای مغذی (و پرفیبر) نیازمندید. پس همه وقت خود را صرف نوزاد نکنید و به سلامت خودتان هم اهمیت بدهید. فراموش نکنید که اگر شما سالم نباشید نخواهید توانست از نوزادتان مراقبت کنید.       اجازه نمی دهید فرزندتان گریه کند
به محض اینکه فرزندتان لب و لوچه اش را آویزان می کند، سراسیمه به سمتش می دوید و هزار فکر و خیال به سرتان می زند. فکرهایی مانند «آیا گرسنه است؟ آیا آب می خواهد؟ سردش شده است؟ دل درد دارد؟ آیا خوابش می آید؟ و...» موفقیت با ذکر اولین اشتباه مامان اولی ها می نویسد: درست است که نباید اجازه بدهید بچه از فرط گریه کبود شود اما لازم نیست که برای هر گریه یا نق زدنی خودتان را آشفته کنید. با این وسواس های فکری به سلامت روحی خود و کودکتان آسیب می زنید و خودتان را بیش از حد خسته می کنید.       کمک نگرفتن از دیگران در مورد شیردهی مطالعات نشان می دهد تنها یک سوم مادران جوان دوره شیردهی را تا موعد مناسب ادامه می دهند و دوسوم آنها در میانه راه شیر دادن را متوقف می کنند. دلیل این امر آن است که شیردهی از آنچه بعضی تصور می کنند سخت تر است. اگر با مشکلی مواجه هستید از یک مشاور، پرستار بچه یا حتی از یک دوست یا فامیل باتجربه کمک بگیرید. دلیلی ندارد همه چیز را بدانید و نیازی به کمک نداشته باشید.     بچه را بغلی بار می آورید
بعضی مادر ها مدام بچه شان را بغل می گیرند و لحظه ای او را زمین نمی گذارند. چنین مادرهایی کودکشان را به شدت به خود وابسته می کنند. مادر ها باید بدانند که با این رفتارشان، نمی توانند فرزندشان را لحظه ای تنها بگذارند تا به کار هایشان مانند پخت غذا و... برسند.     اجازه نمی دهید دیگران مراقب فرزندتان باشند کمک خواستن از دیگران خجالت ندارد. اینکه خودتان همه کار هایتان را یک تنه انجام دهید، افتخار زیادی ندارد چون فرزندتان را از تماس و ارتباط با دیگران دور نگه می دارید و ممکن است، منزوی بار بیاید. چنین فرزندانی در آینده نمی توانند به راحتی تغییرات و شرایط جدید را تحمل کنند و مردم گریز می شوند. از این گذشته، شما هم به استراحت نیاز دارید. شما در برهه ای از زندگی خود هستید که حتی وقتی برای آرایشگاه رفتن ندارید، ممکن است دچار کم خوابی شوید و فشار کار شما را پژمرده کند.وظایف مادری سنگین است پس در حد نیاز از دیگران مانند مادرتان کمک بگیرید.
در دوره بارداری چندین کتاب مراقبت از کودک مطالعه کرده اید تا خودتان را آماده تربیت کودکتان کنید و اکنون هر اتفاقی که می افتد، فورا به سراغ کتاب هایتان می روید اما در کتاب برای حل مشکلتان راه حلی پیدا نمی کنید. توجه کنید که وسواس بیش از حد در تربیت کودک به سلامت روانی خودتان و کودکتان آسیب می زند.     استرس در مورد چیزهای کوچک "آیا نوزادم به اندازه کافی شیر می خورد؟"، "چقدر شیر خشک کافی است؟"، " چرا بیدار است؟"، "چرا خواب است" و بسیاری سوالات دیگر که در ذهن یک مادر جوان به وجود می آیند و گاهی ذهن او را بیش از اندازه مشغول می کنند. در واقع مادری که دچار نگرانی وسواس گونه باشد، بیشتر از آنکه دغدغه سلامت و امینت نوزادش را داشته باشد خود را دیوانه خواهد کرد. این گونه نگرانی ها بیشتر در میان مادران بی تجربه رایج است و مادرانی که بیشتر از یک فرزند دارند کمتر دچار آن می شوند (شاید هم وقتی برای نگرانی در مورد این مسائل را ندارند!).   کودکتان را حتما در تخت می خوابانید نباید بچه را به این کار عادت بدهید. به طور مثال، زمانی که بچه روی زمین خوابیده است و شما می خواهید او را به تختش ببرید، ممکن است بچه بیدار شود و خواب از سرش بپرد و نگذارد شما هم بخوابید. بی خوابی های مکرر به سلامتیتان آسیب جدی می زند؛ بنابراین اگر فرزندتان شب ها بیدار نمی شود، لازم نیست او را به بهانه تعویض پوشک یا شیر دادن بیدار کنید.       برای کودکتان هزاران اسباب بازی می خرید
درست است که اسباب بازی های کودکان زیبا هستند و شما دوست دارید کودکتان کمبودی نداشته باشد اما آیا نیازی به خرید تعداد زیادی اسباب بازی هست؟ توجه داشته باشید که معمولا بچه ها فقط به یک اسباب بازی علاقه نشان می دهند و بقیه را رها می کنند. همچنین به نظر می رسد که نباید تلفن همراه تان را دست کودکتان بدهید چون امواج موبایل برای سلامتی بچه ها خوب نیست.    
کتاب های مراقبت از کودکان از دستتان نمی افتد
در دوره بارداری چندین کتاب مراقبت از کودک مطالعه کرده اید تا خودتان را آماده تربیت کودکتان کنید و اکنون هر اتفاقی که می افتد، فورا به سراغ کتاب هایتان می روید اما در کتاب برای حل مشکلتان راه حلی پیدا نمی کنید. توجه کنید که وسواس بیش از حد در تربیت کودک به سلامت روانی خودتان و کودکتان آسیب می زند. هرچند مطالعه کتاب مفید و ضروری به نظر می رسد اما بهتر است گاهی به تجربه و احساسات مادریتان اعتماد کنید.
  از خواب کودک برای استراحت استفاده نمی کنید
بعضی از مادر ها تصور می کنند برای اینکه مادر خوبی باشند، باید شب و روز بالای سر فرزند خود باشند تا نیازهای او را برطرف کنند و توجه ندارند که خودشان هم به خواب و استراحت نیاز دارند. زمانی که کودک می خوابد، بهترین فرصت برای استراحت و انجام کارهای شخصی است. البته بهتر است کودک در معرض دید شما باشد تا به محض بیدار شدن، به سراغش بروید.   می خواهید از فرزندتان اینشتین بسازید
از همان نوزادی به دنبال کشف استعداد ها و توانایی های فرزندتان هستید. مدام امتحانش می کنید. برایش بازی های فکری می خرید، کتاب می خوانید و با چندین زبان زنده دنیا با اوصحبت می کنید. انتظار دارید از ۲ سالگی کلمات را بخواند و او را در چند کلاس ورزشی مختلف ثبت نام می کنید. شما نباید ذهن بچه را با میل نابغه پروری افراطی خود خسته کنید؛ زیرا در صورت تلاش شما و نرسیدن به نتیجه امکان دارد سرخورده و ناامید شوید. البته با رعایت تعادل، تلاشتان را برای افزایش خلاقیت او به کار بگیرید.  
کودکتان را با بچه های دیگر مقایسه می کنید
مدام فرزندتان را با بچه های دیگران مقایسه می کنید تا مطمئن شوید او از بقیه باهوش تر است یا کند ذهن تر. حتی با مادرهای دیگر در این خصوص صحبت می کنید و درباره توانایی ها یا ضعف های بچه های دیگران پرس و جو می کنید. همیشه از رفتارهای دیگران الگوبرداری می کنید. به هر دری می زنید تا مبادا فرزندتان مرتکب اشتباهی شود. لطفا خونسردی خود را حفظ کنید و بدانید که فرزند شما امکانات و استعدادهای خاص خودش را دارد و مقایسه کردن او با دیگران هیچ فایده ای ندارد.  
خود و همسرتان را فراموش می کنید
همه می دانند که یک نوزاد آنقدر وقت مادرش را می گیرد که گاهی حتی حمام رفتن تبدیل به یک آرزو می شود. قبول، ولی اگر در خانه بمانید احساس انزوا، تنهایی، خستگی و غمتان بیشتر خواهد شد. از سوی دیگر ، وقتی نوزادی وارد خانواده ای می شود، بعضی از خانم ها علاوه بر خودشان، همسرشان را هم فراموش می کنند و تمام وقت و انرژی خود را صرف نوزاد می کنند. بعضی از مادر ها به خاطر رسیدگی بهتر به بچه، بی خیال گردش و تفریح می شوند. البته درست است که ورود نوزاد به زندگی زوج های جوان، ریتم زندگی آن ها را تغییر می دهد اما لازم نیست توجه به همسر و رسیدگی به خود و کارهای شخصیتان را تعطیل کنید. خلاصه کمی هم به فکر خودتان باشید تا خیلی زود خسته نشوید.

زمانی که فاصله بین تولد دو فرزند کم باشد، به خصوص وقتی که فرزند اول هنوز نوپاست، آن چه که مادر با آن روبه رو می شود، چیزی فراتر از افزایش حجم وظایف مادری است.  
یک خنده ی از ته دل زنانه
فکر می کنید اگر کودکتان زبان درست و حسابی داشت و می توانست مادرش را توصیف کند، چگونه از شما یاد می کرد؟  
خانم ها به فکر خودتان هم باشید
ما مجبور نیستیم حتما بیمار شویم تا بتوانیم کمی استراحت کنیم. برای خوب بودن که نباید حتما نیاز های دیگران را پیش از نیاز خودمان قرار دهیم!  
آکا ایران / 2018



۰۴/۰۴/۱۳۹۴ - ۱۷:۲۰




این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جام نیوز]
[مشاهده در: www.jamnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 138]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن