واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۴ تير ۱۳۹۴ (۱۰:۳۴ق.ظ)
مديركل تعزيرات حكومتي استان همدان خبر داد: سامانه 195 براي رسيدگي به تخلفات خدمات اينترنتي موج-وظيفه ذاتي سازمان تعزيرات حكومتي رسيدگي به تخلفات صنفي در بخش كالا، خدمات، بهداشت، داور و درمان و قاچاق ارز و كالا است.
به گزارش خبرنگار موج از استان همدان؛ عليرضا حسن پور، مديركل تعزيرات حكومتي استان همدان در جمع اصحاب رسانه فرارسيدن هفته قوه قضائيه و روز ملي اصناف و روز تبليغ و اطلاع رساني را تبريك گفت و به بحث نصب تابلوهاي LED فروشگاههاي عرضه مرغ اشاره كرد و گفت: از ابتداي سالجاري با حمايت و پيگيري اتاق اصناف، 60 درصد از واحدهاي مرغ فروشي در سطح شهر همدان مجهز به تابلوهاي LED شدهاند و به صورت روزانه قيمت مرغ و فرآوردههاي مرغي تعيين و به صورت پيامك ابلاغ ميشود تا بر تخلفات و گرانفروشيها نظارت بهتري صورت گيرد.
وي به اقدامات صورت گرفته سازمان تعزيرات حكومتي استان پرداخت و خاطرنشان كرد: براي بازرسي و نظارت بر عرضهكنندههاي موادغذايي و نظارت بر بهداشت محيط، بيمارستانها و درمانگاهها با دانشگاه علوم پزشكي و در خصوص نظارت بيشتر بر كشتارگاهها و مراكز توزيع مواد خام دامي با اداره کل دامپزشکي و همچنين درخصوص نحوه توزيع سموم و كود شيميايي با جهاد كشاورزي تفاهمنامههايي منعقد شده است.
مديركل تعزيرات حكومتي استان همدان در خصوص جلوگيري از عرضه كالاهاي غيراستاندارد گفت: در اين باره با اداره کل استاندارد همكاريهاي لازم صورت گرفته و 70 پرونده تشكيل و از عرضه كالاهاي آن ها جلوگيري شده است.
حسن پور به نظارت بر مهدكودكهاي سطح استان اشاره كرد و افزود: تيم بازرسي از مهدكودكهاي سطح استان با همكاري اداره كل بهزيستي شكل گرفته كه به صورت مستمر درخصوص مسائل بهداشتي و نرخهاي دريافتي نظارت صورت گيرد.
وي ابراز داشت: با توجه به اين كه استان همدان مقصد گردشگري است گشتهاي مشترك جهت بازرسي و بازديد به لحاظ بهداشتي و تخلفات صنفي از مراكز اقامتي و گردشگري، رستورانها و مراكز تفريحي انجام ميشود.
مديركل تعزيرات حكومتي استان همدان به سامانه 195 اشاره كرد و گفت: اين سامانه زير نظر سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي است و تمامي شكايات در زمينه خدمات اينترنتي به وسيله اين سامانه رسيدگي خواهد شد.
حسن پور اذعان داشت: در 3 ماهه ابتداي سالجاري 2 هزار و 857 فقره پرونده رسيدگي در تعزيرات استان تشكيل شده كه از اين تعداد 2 هزار و 523 فقره از آن مختومه شده است و جمع كل محكوميتها 36 ميليارد ريال ميباشد همچنين در حوزه قاچاق كالا و ارز با 31 ميليارد ريال بيشترين فراواني محكوميت را داشته است.
وي ادامه داد: 2 هزار و 700 پرونده در حوزه كالا و خدمات با بيش از 4 ميليارد ريال محكوميت تشكيل شده است.
مديركل تعزيرات حكومتي استان همدان ميانگين زمان رسيدگي به پروندهها را 16 روز اعلام كرد و افزود: در بخش كالا و خدمات 14 روز، در بخش دارو و بهداشت 10 روز و در بخش قاچاق كالا و ارز 41 روز ميانگين رسيدگي به پروندهها است.
حسن پور خاطرنشان كرد: بيشترين تخلفات در بخش گرانفروشي با 776 فقره، عدم درج قيمت با 715 فقره، عدم رعايت دستورالعمل بهداشتي با 283 فقره و كم فروشي بيشترين تخلفات در حوزه كالا و خدمات است.
وي به سامانه پيامکي 30009651 اشاره كرد و افزود: بيشترين گزارش ارسالي به سامانه سراسري رسيدگي به شكايات مربوط به خدمات آسانسور، كابينت سازي و تعميرات فني خودرو است.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 123]