واضح آرشیو وب فارسی:خبر آنلاین: انصاری: فانی من را سرکار گذاشت/علیمردانی:چرا مسایل وزارت را سیاسی کرده ایم؟ سیاست > مجلس - محمد سعید انصاری و محسن علیمردانی دو مخالف دیگر وزیر بودند که پشت تریبون مجلس آمدند.
به گزارش خبرآنلاين اهم سخنان محمد سعيد انصاري نماينده آبادان در مخالفت با وزير آموزش و پرورش در ادامه مي آيد:
بنده يکي از مدافعان دولت و شخص وزير آموزش وپرورش بودم. مشکلاتي بود که 6 ماه قبل خدمتشان مطرح کردند. من را سر کار گذاشتند. هرچه گفتم که من از دوستانتان هستم من را مخالفت نکن. من از شرافت آقاي فاني حرفي ندارم. وضعيت آموزش و پرورش بسيار بد و نگران کننده است. اگر مديري اشتباه کرده و ناتوان بود چون نماينده حرف زده مخالف است. نماينده را مخالف خود مي داننند. وضعيت مدارس محروم کشور مشکل داريم. هنوز مدارسي در آبادان داريم که در کانتينر درس مي دهند. در اين گرماي طاقت فرسا در کانتينر درس مي دهند. در يک شهر مدرسه بعد از يازده سال به پايان رسيده است. در زمان راي اعتماد از سياسي بودن آموزش و پروش اجتناب مي کنيد اما خودتان خلاف عمل کرديد. مدارس از خانواده ها به عناوين مختلف پول مي گيرند. معلمان پيش دبستاني که سال ها خدمت به مردم کرده اند هنوز مشکل دارند. مي توانيد حل کنيد اما حل نکرديد. چرا طرح ترک تحصيل را در روستا پياده کرديد. چرا اين همه ترک تحصيلي داريم. جامعه آموزش و پرورش از مديريت شما ناراضي هستند. آقاي فاني وضعيت معلمان نگران کننده است. وضعيت آموزش در خوزستان نسبت به کل کشور خوب نيست. آموزش و پرورش خوزستان عقب مانده است. نگراني ما اين است که وزير آموزش و پرورش به اين مسايل توجه نمي کند. اگر دوستان ما اين وضعيت نگران کننده را درک کنند.فرهنگيان نگران وضعيت فعلي آموزش و پروش دارند. همچنين اهم اظهارات محسن عليمرداني نماينده مردم زنجان در ادامه مي آيد:
خواسته قاطبه فرهنگيان اين است که وزير از نظر توان مديريتي ضعيف بوده و نفوذ خوبي در دولت ندارد و محبوبيت و مقبوليت لازم را ندارد. زيرمجموعه وزارتخانه انگيزه کار نداشته و اعتماد به وزير ندارند من هم به خاطر خواسته فرهنگي با همه سلايق سياسي دوست ندارند وزيري سست و کم تحرک و ناکارامد داشته باشند. همه همکاران با قشر فرهنگي کار دارند. کمتر معلمي را ديده اند که از وزير رضايت داشته باشند. در کشورهاي ديگر در اين موقعيت خود وزير استعفا مي دهد. اما در کشور ما خود افراد دو دستي به ميز مي چسبند. اينجا اعلام مي کنم که چه مصلحتي بالاتر از رضايت فرهنگيان و معلمان کشور هست؟ چرا همه مسايل را سياسي مي کنيم و نگاه مصلحتي مي کنيم. ايشان براي شغل مشاوري بهترين فرد باشند ولي مدير اجرايي خوبي نيستند. به خصوص در اين شرايطي که هيچ مقبوليت بين فرهنگيان ندارند. بايد در اين شرايط فعاليت ها مضاعف و جهادي باشد. آيا در وزارتخانه شاهد اين وضعيت هستيم؟ شما تيمي را جمع کرديد که خودشان را نمي توانند تحرک بدهند. شاهديم که در آموزش و پرورش نه تنها شادابي حاکم نشده بلکه سستي حاکم شده است. دکتر روحاني گفتند که دولت فراجناحي است. آيا مي دانيد که در وزارت آموزش و پرورش چه خبر است؟ اين وزارتخانه نمي شود حزبي عمل کرد. چرا افرادي انتخاب شده اند که در ستاد انتخاباتي دکتر روحاني بوده اند. اين نوع نگاه غير کارشناسي و غير علمي باعث تبعيض در فرهنگيان شده است. من براي انتخابات اسفندماه نگران هستم که مديران کل آموزش و پرورش تبديل به ستادهاي انتخاباتي افراد خاصي باشد. ايشان اشراف به مديران زير مجموعه ندارد. رهبري بارها تاکيد کرده است که آموزش و پرورش نبايد سياسي باشد. بايد قبول کنيم که بسياري از مديران ايشان سياسي بوده اند. بسياري از همين مديران کل براي انتخابات استعفا داده اند. براي اجرايي شدن سند تحول چه گام هايي برداشتيد؟آقاي وزير متاسفانه بچه هاي مردم دچار سو تغذيه شده اند. چرا نتوانستيد نظر مجلس را جلب کنيد. آيا مديران مدارسي که به اصناف مختلف بدهکار هستند براي اين کار چه تدبيري انديشيده ايد؟ برخي از معلمان سرويس مدارس شده اند. 2929
کلید واژه ها: علیاصغر فانی - مجلس نهم - استیضاح -
چهارشنبه 3 تیر 1394 - 09:56:32
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبر آنلاین]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 22]