واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: فرهمندپور در گفتوگو با باشگاه خبرنگاران مطرح کرد:
فرهنگ گذران اوقات فراغت را نداریم
مشاور وزیر کشور در امور بانوان گفت: متاسفانه فرهنگ گذراندن اوقات فراغت را نداریم و نتوانستیم افراد و خانواده ها را به لحاظ بینشی و مهارتی توانمند کنیم.
فهیمه فرهمندپور مشاور وزیر کشور در امور بانوان در گفتوگو با خبرنگار حوزه وزارت کشور گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران، با اشاره به اینکه خانواده ها نیاموخته اند که اوقات فراغت فرصتی برای چه نوع کار و چه هدفی است اظهار کرد: متاسفانه فرهنگ گذران اوقات فراغت را نداریم و نتوانستیم خانواده ها را در این زمینه به لحاظ بینشی و مهارتی توانمند کنیم از این رو خانواده ها خود تمایل دارند برای پر کردن اوقات فراغت فرزندان خود پایگاهی را پیدا کنند و آنان را به آنجا سوق دهند.
وی در ادامه افزود: متاسفانه امروزه اینگونه تصور می شود که باید برنامه ای برای اوقات فراغت داشته باشیم تا جایگزین مدرسه در طول سال شود در حالی که این تفکر غلط است چرا که اوقات فراغت و تعطیلی تابستان می تواند زمینه ای برای نزدیک تر شدن خانواده ها و استفاده بیشتر از با هم بودن و انجام فعالیت های جمعی خانوادگی باشد.
فرهنمد پور تصریح کرد: این در حالی است که والدین کماکان به دنبال دغدغه های شخصی خود هستند و بچه ها نیز به دلیل نبودن مدرسه در ایام تابستان به پایگاه های محلی مراجعه می کنند و بدین صورت فرایند طول سال تحصیلی تکرار می شود.
مشاور وزیر کشور تاکید کرد: اصولا برنامه ها باید ناظر بر فعالیت های خانواده محور باشد و خانواده ها نیز در جهت استفاده بهتر از این فرصت آموزش ببینند.
وی با بیان اینکه اساسا نمی دانیم از اوقات فراغت خود چه استفاده ای کنیم، گفت: به عنوان مثال یکی از معضل های ما این است که خانم های خانه دار استفاده درستی از اوقات فراغت خود در طول سال ندارند و حجم قابل توجه ای از اوقات فراغت خود را به دیدن مکرر برنامه های تلویزیون و یا شبکه های ماهواره ای می گذرانند.
فرهمندپور یادآور شد: اگر بتوانیم خانواده ها را از لحاظ بینشی و مهارتی در این زمینه هماهنگ کنیم به مراتب نتیجه آن بهتر است از زمانی که صرفا بخواهیم پایگاه های محلی و اجتماعی را توسعه دهیم چرا که این کار یک عمل تکراری است.
مشاور وزیر کشور در امور بانوان در پایان گفت: ما هرگز نمی توانیم چنین پایگاه هایی را به حد کفایت ایجاد کنیم پس باید به سمت توانمند کردن خود افراد برای مدیریت اوقات فراغت گام برداریم.
انتهای پیام/
اخبار مرتبط
رحمانی فضلی:کردستان نیازمند توسعه متوازن با بهره گیری از توانمندی های داخل استان
پیش بینی 20 هزار پایگاه تابستانی برای دانش آموزان
سرمایه اجتماعی یک امر اصیل و محوری است/ شرایط فعلی بهترین شرایط برای حل معضلات اجتماعی است
۰۳ تير ۱۳۹۴ - ۰۶:۳۰
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 194]