واضح آرشیو وب فارسی:موج: فرمانده نيروي انتظاميتبليغات عليه نيروي انتظامي متفاوت از هدف آن است
خبرگزاري موج - گروه اقتصاد اجتماعي فرمانده نيروي انتظامي تاكيد كرد:تبليغاتي كه عليه نيروي انتظامي در مورد طرح امنيت اجتماعي صورت مي گرفت متفاوت از هدف نيروي انتظامي در راستاي قانون شهروندي بود.
به گزارش خبرنگار موج، سردار اسماعيل احمدي مقدم در اختتاميه نخستين "همايش علمي تخصصي بررسي ابعاد جامعه شناسي و روان شناختي طرح امنيت اجتماعي" با ابراز تاسف از پديدار شدن بي اخلاقي در اثر افزايش علم تصريح كرد:علم و اخلاق دو موضوع مكمل يكديگر هستند و هيچ كدام نمي تواند بدون ديگري فعاليت كند.
وي افزود: توسعه علم ، مفهوم امنيت را فراتر از امنيت جاني و مالي مي داند كه شامل امنيت فرهنگي و قضايي به عنوان عواملي كه مي توانند آرامش و آسايش را به مردم هديه دهند هستند .
فرمانده نيروي انتظامي امنيت وعده داده شده را امنيتي فراگير دانست و گفت: در امنيت فراگير، هيچ فردي در جامعه خوف و وحشت ندارد و خود را قادر به عبور از چالش ها و مشكلات مي داند.
احمدي مقدم با اشاره به اينكه علم و اخلاق در كشورهاي غربي در تعارضند گفت: با اين تفاسير، تامين الگوهاي غربي در ايران با بسترهاي ديني متفاوت، نا شايست و نشدني است و بر همين اساس بايد الگوهاي بومي را مبتني بر پيشرفت علمي ايجاد كرد.
وي تصريح كرد: متاسفانه نخبگان كشور در مورد كارهايي كه مسئولان در دست اقدام داشتند شك مي كردند و در صورت اجرايي كردن آن طرح ها، به آن حمله مي كردند و همين نقادي هاي غير منصفانه كندي كار را به دنبال مي آورد.
احمدي مقدم ادامه داد: طرح امنيت اجتماعي در ابتدا با نقدهاي بسياري از سوي صاحبان رسانه مواجه بود ولي بعد ها مشخص شد كه اين افراد به هيچ عنوان مشكلات را لمس نكرده بودند كه براي رفع آنها تلاش كنند.
فرمانده نيروي انتظامي در خصوص نظارت بر شركت هاي خصوصي گفت: در اين مورد هم منتقدان به سرعت، بحث حريم خصوصي را مطرح كردند چرا كه دختراني كه در اين شركت ها اغفال شده بودند را نديده بودند.
فرمانده نيروي انتظامي تاكيد كرد: نيروي انتظامي در طرح امنيت اجتماعي به دنبال قانون شهروندي است و تبليغاتي كه عليه نيروي انتظامي در اين طرح مي شود متفاوت از اهداف موردنظر نيروي انتظامي است.
وي در خصوص سارقاني كه از فضاي سايبر استفاده كنند، تاكيد كرد: امروز سارقان نرم افزاري به راحتي به خانه هاي مردم نفوذ كرده و با آبروي مردم بازي مي كنندو از آن به عنوان ابزاري براي اخاذي ها و تهديدهاي جنسي استفاده مي كنند.
سردار احمدي مقدم از دلايل وجود احساس ناامني در يك كشوربه وجود يك تهديد اشاره كرد و گفت: احساس ناامني به علت وجود يك تهديد و يا عدم وجود قدرت و احساس ضعف در برابر تهديدات به وجود مي آيد كه اين احساس ناامني در سراسر جهان در ميان زنان بسيار بيشتر از مردان است.
چهارشنبه 1 خرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 316]