واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها:
Academia.edu، مخصوص استادان و دانشجویان
اگر جزو آن دسته از دانشجویانی هستید که به جز حضور در فیس بوک، توییتر و دیگر شبکه های اجتماعی عمومی قصد دارید از امکانات تخصصی این فضاها بهره مند شوید، بهتر است یک صفحه اختصاصی در Academia.edu برای خود درست کنید.
هفته نامه عصر ارتباط: اگر جزو آن دسته از دانشجویانی هستید که به جز حضور در فیس بوک، توییتر و دیگر شبکه های اجتماعی عمومی قصد دارید از امکانات تخصصی این فضاها بهره مند شوید، بهتر است یک صفحه اختصاصی در Academia.edu برای خود درست کنید. این شبکه اجتماعی که فعالیت خود را از سپتامبر 2008 آغاز کرده است، هم اکنون به عنوان محبوب ترین اجتماع آنلاین برای دانشجویان جهان مورد توجه قرار می گیرد و تا آوریل 2015 بیش از 30 میلیون مشترک فعال داشته باشد.
این پلتفرم برای به اشتراک گذاری جزوه ها به کار می رود، سوالات امتحانی را در اختیار کاربران قرار می دهد، برای حل مسایل به دانشجویان کمک می کند و قابلیت های جست وجوگر را در زمینه های تخصصی در اختیار مشترکان خود می گذارد. شبکه اجتماعی Academia.edu ابتدا توسط شخصی به نام «ریچارد پرایس» فعالیت خود را آغاز کرد و پس از گذشت مدتی مرکز Spark Ventures سرمایه گذاری 600 هزار دلاری را در آن انجام داد. موفقیت این شبکه اجتماعی موجب شد تا در سال 2011 میلادی 6.7 میلیون دلار سرمایه گذاری دیگر را هم دریافت کند و در سال 2014 نیز 17.7 میلیون دلار بودجه دیگر در اختیار این شرکت قرار گرفت تا قابلیت های آن برای دانشجویان ارتقا یابد.
پلتفرم Academia.edu به بهره مندی از این منابع مالی هم اکنون به بهترین و جامع ترین پایگاه اینترنتی برای حضور دانشجویان تبدیل شده و کاربران آن از سراسر جهان در این سایت فعالیت می کنند. یکی از اهداف این شبکه اجتماعی، انتقال عمومی علوم مختلف است تا از این طریق امکان یادگیری برای همه کاربران فراهم شود. سایت TechCruneh چندی پیش از این شبکه اجتماعی را در قالب «پلتفرم قدرتمند، کارآمد و مفید برای تحقیقات و یادگیری علوم مختلف» معرفی کرد و فوربز نیز به آن لقب بهترین شبکه اجتماعی دانشجویی جهان را اختصاص داد.
به جز دانشجویان، Academia.edu قابلیت های اختصاصی برای استادان و محققان هم ارایه می دهد. در این بخش محققان می توانند آخرین یافته های خود در زمینه های مختلف را با دیگران به اشتراک بگذارند و از این طریق دانش آنها را در فرایندهای تحقیقاتی خود مورد استفاده قرار دهند. البته باید توجه داشت که Academia.edu یک دانشگاه یا موسسه برای دوره های بالاتر تحصیل نیست، بلکه یک سایت اینترنتی با استانداردهای قابل اعتماد است که دانش کاربران جهانی را در زمینه های مختلف ارتقا می دهد و برای افرادی که مشغول به تحصیل هستند، در قالب یک دستیار دیجیتالی مورد استفاده قرار می گیرد.
موفقیت این شبکه اجتماعی به گونه ای است که به دلیل تعداد زیاد مخاطبان خود همواره در جست و جوگر گوگل رتبه های نخست را به خود اختصاص می دهد و همچنان مشترکان آن در حال افزایش است. این شبکه اجتماعی از ابتدای سال 2014 میلادی با دریافت سرمایه گذاری 17.7 میلیون دلاری از سوی مرکز Khosla Ventures همکاری های گسترده ای را با موسسات علمی و دانشگاهی بزرگ جهان آغاز کرده است و به کمک آنها فروم های تخصصی را در زمینه های مختلف در اختیار مشترکان می گذارد.
شبکه اجتماعی Academia.edu که تمام امکانات خود را به صورت رایگان در اختیار کاربران قرار می دهد، فقط به زبان انگلیسی فعالیت می کند و پیش بینی شده تا پایان سال جاری میلادی 10 زبان دیگر هم به آن اضافه شود.
تاریخ انتشار: ۰۲ تير ۱۳۹۴ - ۰۸:۴۰
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: برترین ها]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 66]