پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان
پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا
دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک
سررسید تبلیغاتی 1404 چگونه میتواند برندینگ کسبوکارتان را تقویت کند؟
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
تعداد کل بازدیدها :
1848062834
گرانفروشی در بازار خودروهای خارجی |اخبار ایران و جهان
واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: گرانفروشی در بازار خودروهای خارجی
چندی پیش رئیس شورای رقابت زمزمه ورود این بخش به قیمتگذاری خودروها ی وارداتی را کرد ولی زمانی برای آن مشخص نشده است.گویا شورا باید به واقعیت انحصار ایجاد شده در بازار خودروهای وارداتی برسد
کد خبر: ۵۱۱۱۷۹
تاریخ انتشار: ۰۲ تير ۱۳۹۴ - ۰۷:۲۵ - 23 June 2015
موضوع خودروهای وارداتی و گرانیها که این روزها در این بخش به مردم تحمیل شده چند وقتی است که مورد نقد خیلیها قرار گرفته است.چند ماه پیش دولت با هدف ساماندهی بازار خودروهای وارداتی مصوبهای را ابلاغ کرد که براساس آن واردات خودرو سواری توسط اشخاص حقیقی و حقوقی فاقد نمایندگی رسمی، منوط به عقد توافقنامه بین اشخاص مذکور و شرکت نمایندگی رسمی خودرو برای ارائه خدمات دوره گارانتی و وارانتی است و نمایندگان غیررسمی واردکننده خودرو، به شرط ارائه خدمات پس از فروش مناسب و قطعات یدکی امکان واردات خواهند داشت.
به گزارش روزنامه ایران، زمانیکه این مصوبه ابلاغ شد واردکنندگانی که خودرو بدون گارانتی و به صورت متفرقه وارد میکردند اعتقاد داشتند که واردات خودرو توسط 35 شرکت بازار را با چالش مواجه میکند ولی دولت نظری خلاف این داشت و معتقد بود مصوبه یاد شده در جهت حمایت از حقوق مصرف کنندگان خودرو است.خریداران خودروهای بدون گارانتی از اینکه این خودروها هیچ پوششی نداشتند و در زمان نیاز نمایندگی شرکتهای رسمی وارد کننده از حمایت سرباز میزدند گلایههایی داشتند. لذا دولت در راستای حمایت از این افراد دستور ممنوعیت واردات خودرو توسط افرادی که امکان خدمات گارانتی را ندارند، داد.
قیمت خودروهای بدون گارانتی در مقایسه با شرکتی 7 تا 10میلیون تومان ارزانتر بود. لذا برخی از افراد به علت اینکه خودروهای خارجی در دوران گارانتی با مشکل روبهرو نمیشوند و در صورت بروز چالش تعمیرگاهها توان رفع آن را داند به سراغ چنین خودروهایی میرفتند ولی در این میان یک نکته وجود داشت، برخی از خودروها که توسط افراد وارد میشد در رده خودروهای کارکرده بود.این خودروها به صورت صفر کیلومتر نایلون کشی و فرد خریدار بعد از مدتی استفاده متوجه کارکرده بودن خودرو میشد.اما در مقطع فعلی به اذعان متقاضیان خودروهای خارجی برخی از واردکنندگان در قیمتگذاری این نوع خودروها قانون را رعایت نمیکنند و آن را بالاتر از آنچه باید باشد به فروش میرسانند.
اینگونه رفتارها در تحویل ندادن بموقع خودرو، پرداخت نکردن خواب پول، گرانی و خدمات ضعیف گارانتی در شرایطی که دولت بهدنبال ساماندهی این بخش بود اکنون وضعیت بازار نسبت به گذشته باعث گلایه خریداران این نوع خودرو ها شده است.اوضاع پیش آمده نشان از انحصار و یکه تازی تعداد محدودی از شرکتهای وارد کننده خودرو در بازار دارد.
لذا برخی معتقدند شورای رقابت باید در بحث خودروهای وارداتی و قیمت گذاری آن نقشآفرینی کند.البته چندی پیش رئیس شورای رقابت زمزمه ورود این بخش به قیمتگذاری خودروها ی وارداتی را کرد ولی زمانی برای آن مشخص نشده است.گویا شورا باید به واقعیت انحصار ایجاد شده در بازار خودروهای وارداتی برسد.این رفت و آمدها و گلایهها سبب شد کمیسیون صنایع و معادن مجلس برای ساماندهی این بخش ورود کند.نمایندگان مجلس نیز معتقدند که گران فروشی و تخلف برخی از شرکتهای واردکننده خودرو محرز شده است.بر این اساس رضا رحمانی، رئیس کمیسیون صنایع و معادن مجلس از بررسی وضعیت شرکتهای واردکننده خودرو در کمیسیون متبوعش خبر داد و گفت: قیمت خودروهای خارجی را کمیسیون صنایع و معادن مجلس پیگیری خواهد کرد تا از این طریق بتوان بازار را ساماندهی کرد.وی در لابهلای صحبتهای خود از وزارت صنعت خواست نظارت خود را نیز افزایش دهد.
وزارت صنعت بهدنبال انحصار نبوده است
امیرحسین قناتی، مدیرکل صنایع خودرو و نیرو محرکه وزارت صنعت، معدن و تجارت درباره ایجاد انحصار مصوبه این وزارتخانه مبنی بر ممنوعیت واردات خودرو توسط اشخاص که امکان گارانتی خودرو را ندارند گفت:مصوبه وزارت صنعت، معدن و تجارت در خصوص واردات خودرو سواری توسط اشخاص حقیقی و حقوقی فاقد نمایندگی رسمی، منوط به عقد توافقنامه بین اشخاص مذکور و شرکت نمایندگی رسمی خودرو مورد نظر جهت ارائه خدمات دوره گارانتی و وارانتی به هیچ عنوان انحصار ایجاد نکرده است.اگر قرار باشد مجموعهای هم نسبت به ایجاد انحصار تذکر دهد تنها مرجع شورای رقابت است.
وی افزود:طبق اظهار نظر شورای رقابت مصوبه یاد شده وزارت صنعت هیچ انحصاری ایجاد نکرده است.لذا گلایهها در این بخش پذیرفتنی نیست.هدف اصلی ما در تنظیم چنین مصوبهای تنها حمایت از حقوق مصرف کنندگان خودرو بوده است.افرادی که خودروهای خارجی به مردم میفروختند هیچ تعهدی در مورد خدمات پس از فروش نداشتند و این امر مشکلاتی را برای مردم ایجاد کرده بود.
قناتی اذعان داشت:هر واردکنندهای که خدمات پس از فروش خودرو به مردم ارائه کند از نظر ما قابل قبول است. بدین جهت هر فرد و یا شرکتی بخواهد خودرو وارد کند میتواند با مجموعههایی که نمایندگی و خدمات پس از فروش دارند مذاکره کند و در صورت عقد قرارداد به آنها مجوز واردات خودرو داده میشود.این رویکرد گویای آن است که وزارت صنعت بهدنبال انحصار برای برخی از مجموعهها نیست.
خودروهای خارجی کاهش قیمت داشتند
مدیرکل صنایع خودرو و نیرو محرکه وزارت صنعت، معدن و تجارت در گفتوگو با <ایران>تصریح کرد: تعهد خدمات پس از فروش خودرو یکی از الزامهایی است که واردکنندگان خودرو باید به آن توجه کنند.تا قبل از این مصوبه،خودرو با برندهای مختلف و بدون گارانتی از سوی افراد مختلف وارد میشد و خریداران این خودروها در صورت بروز مشکلات فنی یا کمبود قطعه، دسترسی به هیچ کجا نداشتند.حال مصوبه وزارت صنعت این امر را ساماندهی کرد. وی در پاسخ به این سؤال که از زمانیکه مصوبه وزارت صنعت اجرایی شده است،شرکتهای واردکننده خودرو قیمت خودروهای وارداتی را افزایش دادند و در این خصوص هیچ ضابطهای وجود ندارد، گفت: وزارت صنعت، معدن و تجارت تعیین کننده قیمت خودرو نیست.سازمانهای نظارتی مانند سازمان حمایت باید بر قیمت خودروهای وارداتی نظارت کند. قناتی تأکید کرد:قیمت خودروهای وارداتی بالای 2500 سی سی به علت محدودیت واردات افزایش قیمت داشته است اما سایر خودروهای خارجی طی این مدت کاهش قیمت هم تجربه کردند.
گرانفروشی و انحصار واردکنندگان خودرو صحت دارد
فربود زاوه کارشناس صنعت خودرو نیز درباره اینکه مصوبه وزارت صنعت باعث گرانی و انحصار خودروهای وارداتی شده است، به <ایران>گفت: خودروهای وارداتی به دلیل اینکه در زمره کالاهای اساسی قرار ندارند مشمول قیمت گذاری دولتی نمیشوند. لذا همین امر باعث شده آنها هرگونه که خواستند قیمت گذاری خودروهای خارجی را دنبال کنند. از سوی دیگر انحصار ایجاد شده به علت ممنوعیت واردات خودرو توسط افرادی که با نمایندگیها در بحث خدمات پس از فروش قراردادی ندارند نیز باعث شد شرکتهای وارد کننده به هر نحوی که خواستند با مردم برخورد کنند. وی افزود: تا قبل از این مصوبه بازار شرایط رقابتی داشت و خریداران خودروهای بدون گارانتی نیز هیچ مشکلی نداشتند، چرا که میتوانستند خودروهای خود را به نمایندگیها ببرند.
زاوه تصریح کرد: از آنجا که مصوبه وزارت صنعت باعث انحصار در مقوله واردات خودرو شده است شورای رقابت باید در این بخش ورود و نسبت به قیمت گذاری خودروهای وارداتی تصمیمگیری کند.شرکتهای واردکننده خودرو اکنون مانند شرکتهای سرمایه گذاری عمل میکنند که این مهم با ماهیت آنها منافات دارد.آنها بستههای سرمایه گذاری با نرخ سود مشارکت 24 تا 28 درصد به مردم میفروشند که در حقیقت اخلال در نظام بانکی است.
این کارشناس صنعت خودرو ادامه داد:پیش فروشهای طولانی مدت و بستههای سرمایه گذاری که برای 120 روز کاری داده میشود در هیچ کجای دنیا عرف نیست.شرکتهای وارد کننده خودرو به صورت علی الحساب از مردم پول میگیرند و در قبال آن سود پرداخت میکنند این در شرایطی است که فرد میتواند خودرو نخرد و تنها سود سپرده گذاری عایدش میشود.
تخلف شرکتهای واردکننده خودرو در گرفتن سود
وی گفت:شرکتهای واردکننده خودرو پولی از مجموعه خود برای واردات خودرو هزینه نمیکنند و تنها با پولهای سپرده گذاری شده اقدام به خرید خودرو میکنند. لذا این رویه (بازی کردن با پول و سرمایه گذاری نکردن توسط شرکت واردکننده) برای شرکتهای واردکننده به میزان 600 درصد بازدهی پول دارد و در کنار این عدد سودهای بالا از فروش هر خودرو هم وجود دارد. زاوه با بیان اینکه عملکرد برخی از شرکتهای وارد کننده خودرو خلاف قانون است، تصریح کرد: بازار خودروهای وارداتی به گونهای شده است که شرکتها با هر قیمت و هر شرایطی میتوانند به مردم تحمیل کنند و در این باره مرجعی نظارت نمیکند. حاشیه سود خودروهای پر تیراژ خارجی باید بین 3 تا 7 درصد و کم تیراژ تا 15 درصد باشد اما این امر از سوی شرکتها رعایت نمیشود.
وی گفت:در خودروهای کم تیراژ خارجی سود دریافت شده ازسوی شرکتهای واردکننده خودرو 40 درصد و در بین خودروهای پرتیراژ در حال خوشبینانه نرخ سود 12 تا 15 درصد است، البته واردات خودرو هزینههای زیادی دارد اما این امر نباید باعث دریافت سودهای بیشتر از متقاضیان خودروهای خارجی شود.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
بازار سهام در کانون توجه سرمایهگذاران خارجی |اخبار ایران و جهان
بازار سهام در کانون توجه سرمایهگذاران خارجی وال استریت ژورنال با اشاره به این که بورس ایران یکی از اهداف اصلی سرمایه گذاری برای شرکت های خارجی است نوشت سرمایه گذاران خارجی معتقدند این بازار بسیار کمتر از حد واقعی ارزش گذاری شده است کد خبر ۵۰۹۱۱۹ تاریخ انتشار ۲۵ خرداد ۱۳۹۴ -سود کلان فروش اقساطی خودروهای خارجی |اخبار ایران و جهان
سود کلان فروش اقساطی خودروهای خارجی این روزها که موضوع پرداختن یا نپرداختن وام خودرو از سوی بانکها آن هم برای خرید خودروهای داخلی داغ است برخی فروشندگان خودروهای خارجی به فروش اقساطی خودرو رو آوردهاند کد خبر ۵۱۰۱۳۹ تاریخ انتشار ۲۹ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۲ ۱۴ - 19 June 2015 این روزهاسناریوی ماندگار دولت برای بازار ارز |اخبار ایران و جهان
سناریوی ماندگار دولت برای بازار ارز اگرچه دولت هنوز در سال 94 سیاست ارزی خود را نمایان نکرده و گاهی از تک نرخی شدن ارز می گوید و گاهی هم مهر سکوتی در برابر سیاست ارزی دوران بعد از تحریمها و سناریوهای ارزی آن به لب می زند اما اکنون معاون وزیر صنعت معدن و تجارت میگوید که تکیه دسه تغییر ناگهانی در بازار اجاره |اخبار ایران و جهان
سه تغییر ناگهانی در بازار اجاره ماراتن اجارهنشینها برای تمدید قراردادهای یکساله یا جابهجایی محل سکونت از امروز آغاز میشود اما یک تصمیم ناگهانی در بازار پول طی بهار امسال معاملات اجاره تابستان 94 را با سه مانع اقتصادی و هزینهزا روبهرو کرده که بیاطلاعی مستاجرها از این موانایرانیها کمتوقعترین مشتریان بازار خودرو |اخبار ایران و جهان
ایرانیها کمتوقعترین مشتریان بازار خودرو نوع انتظارات مشتریان ایرانی از کیفیت خودروهای داخلی نشان میدهد آنها بدیهیترین موارد را از خودروسازان طلب میکنند حال آنکه مشتریان خارجی خواستههایی بیش از مشتریان داخلی دارند و تا این حد نجابت به خرج نمیدهند کد خبر ۵۱۰۶۳۴ تاریخ انتعبده: سال سختی پیش روی بازار است |اخبار ایران و جهان
عبده سال سختی پیش روی بازار است عبده تبریزی در همایش بورس در دوراهی مذاکرات با رویکرد مالی گفت شاخص کل بورس نسبت به سال ۸۳ کمتر است که نشان میدهد بازار اشتباه نمیکند و به نظرم بورس در حال حاضر حباب ندارد کد خبر ۵۰۹۷۱۸ تاریخ انتشار ۲۷ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۱ ۵۵ - 17 June 2015 عبدهپوست خربزه زیر پای متولی بازار سرمایه بورس |اخبار ایران و جهان
پوست خربزه زیر پای متولی بازار سرمایه بورس بورس تهران پس از اظهارات رئیس جمهور روحانی مبنی بر علاقه دولت برای توجه به بازار سرمایه و عدم دخالت مستقیم در این بازار آرام آرام خود را از هفته گذشته آماده کرد تا همزمان با شدت گرفتن روند مذاکرات هسته ای بار دیگر فضایی توام با نشاط نسبآیا حقوق شما متناسب با عرف بازار است؟ |اخبار ایران و جهان
آیا حقوق شما متناسب با عرف بازار است کد خبر ۵۱۱۰۵۹ تاریخ انتشار ۰۱ تير ۱۳۹۴ - ۱۶ ۲۸ - 22 June 2015 بزرگترین سایت استخدامی ایران IranTalent com دومین گزارش سراسری حقوق و دستمزد کشور را برای دومین سال پیاپی منتشر کرد در این گزارش میزان دستمزدها¬ی رایج کشور در 22 گروه شغلی بتیبا در صدر کیفی ترین خودروهای همرده |اخبار ایران و جهان
تیبا در صدر کیفی ترین خودروهای همرده در گروه خودروهای زیر 25 میلیون تومان تیبا با کسب کمترین نمره منفی در صدر کیفی ترین خودروهای این گروه قرار گرفت کد خبر ۵۱۰۷۸۹ تاریخ انتشار ۳۱ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۶ ۵۲ - 21 June 2015 در گروه خودروهای زیر 25 میلیون تومان تیبا با کسب کمترین نمره منفیسقوط ۵۰ میلیارد دلاری ارزش بازار سرمایه در دولت یازدهم |اخبار ایران و جهان
سقوط ۵۰ میلیارد دلاری ارزش بازار سرمایه در دولت یازدهم معاون اسبق وزارت اقتصاد و بانک مرکزی از سقوط ۵۰ میلیارد دلاری ارزش بازار سرمایه در دولت یازدهم سخن گفت وتاکید کرد باید از مسئولانی برای مدیریت در بورس استفاده شود که خاک بازار سرمایه را خورده باشند کد خبر ۵۰۷۶۸۰ تاریخ انتشجریمه وجود خودروهاي پلاک شخصي در ادارات |اخبار ایران و جهان
جریمه وجود خودروهاي پلاک شخصي در ادارات کد خبر ۵۰۶۹۴۸ تاریخ انتشار ۱۸ خرداد ۱۳۹۴ - ۰۸ ۰۰ - 08 June 2015 خراسان نوشت بر اساس ابلاغيه روزهاي اخير يک مسئول مهم اجرايي به همه وزارتخانه ها و دستگاه هاي اجرايي تاکيد شده است با توجه به مقررات و دستورات دولت طي سال هاي گذشته براي خريفروش هدفونهای 1.5 میلیونی در بازار! |اخبار ایران و جهان
فروش هدفونهای 1 5 میلیونی در بازار انواع هدفون و هندزفری در بازار لوازم کامپیوتر که در مدلهای متنوعی عرضه میشود بر اساس ویژگیها امکانات نوع برند و گارانتی رنج قیمتی از چند ده هزار تومان تا بیش از یک میلیون تومان دارد کد خبر ۵۱۰۳۳۹ تاریخ انتشار ۳۰ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۰ ۴۴ - 2شبیخون کارگران چینی به بازار کارگران ایرانی |اخبار ایران و جهان
شبیخون کارگران چینی به بازار کارگران ایرانی ورود کارگران چینی در پروژه فولادسازی زرند همچنان خبرساز است نیروهای پیمانی می گویند قرار است بخش کوره بلند و قسمت BF پروژه به یکباره به طرف چینی تحویل داده شود هنوز مشخص نیست چه آیندهای در انتظار کارگران پیمانی این پروژه است کد خبررکود بازار مسکن وارد سال چهارم شد |اخبار ایران و جهان
رکود بازار مسکن وارد سال چهارم شد ركود در بازار مسكن به سومين سال را هم پشت سر گذاشته است و همچنان روند معاملات مسكن نشان ميدهد فعالان اين حوزه چشم انتظار تغييرات پيش رو هستند کد خبر ۵۰۸۴۷۲ تاریخ انتشار ۲۳ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۱ ۵۸ - 13 June 2015 ركود در بازار مسكن سومين سال را هم پوخامت بازار و کاهش قدرت خرید مردم |اخبار ایران و جهان
وخامت بازار و کاهش قدرت خرید مردم درج قيمت هاي گزاف در ميوه فروشيهاي شهر و كاهش مصرف آن از سوي مردم چندي قبل و پس از گراني نوروزي ميوه صداي اعتراض حسن روحاني رئيس جمهور را درآورد كه در نامه اي به اسحاق جهانگيري معاون اول خود از افزایش قیمت ۷۰ تا ۱۶۴ درصدی بعضی از میوهها در روزبازار ۱۰ هزار میلیارد تومانی دارو در ایران |اخبار ایران و جهان
بازار ۱۰ هزار میلیارد تومانی دارو در ایران معاون وزیر و رئیس سازمان غذا و دارو بازار دارویی کشور را یک بازار ۱۰ هزار میلیارد تومانی خواند که دولت و بیمه ها سهم زیادی از این رقم را دارند کد خبر ۵۰۶۸۴۶ تاریخ انتشار ۱۷ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۸ ۳۶ - 07 June 2015 معاون وزیر و رئیس سازمان غاسناد حکمرانی شیخ عربستانی بر بازار روغن ایران |اخبار ایران و جهان
اسناد حکمرانی شیخ عربستانی بر بازار روغن ایران تازهترین اسناد رسیده به تابناک اقتصادی از حکمرانی شیخ مامون فالح سعید الداود عربستانی و دوستانش بر بازار روغن ایران حکایت دارد به طوری اگر این گروه به دلایل سیاسی یا حفظ منافع ملی کشور خود و همچنین به زردی گراییدن روابط اقتصادی و-