تبلیغات
تبلیغات متنی
محبوبترینها
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1833907506
از جنگهای صلیبی تا تقابل حاجقاسم و اوباما
واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها:
از جنگهای صلیبی تا تقابل حاجقاسم و اوباما
قاسم سلیمانی، فرمانده سپاه قدس ایران، از عملکرد اوباما در مبارزه با داعش انتقاد کرده است.: «آقای اوباما شما حتی یک کار کوچک در عراق انجام نداده اید و اراده لازم را برای مبارزه و غلبه بر داعش ندارید».
هفته نامه صدا: 9 ماه از لحظه ای که باراک اوباما سیاست «تحقیر و نابودی» را برای مبارزه با داعش- گروه افراطی جانشین القاعده در عراق- ارائه کرده است می گذرد. داعش در آن زمان علی رغم حملات هوایی روزانه، آموزش پرشتاب نیروهای عراقی و ائتلافی متزلزل از 60 کشور برای مبارزه با داعش، موفقیت های مستمر در عراق و سوریه کسب کرده است.
داعش اکنون نه تنها موصل را تحت کنترل دارد بلکه موفق شده است الرمادی، پایگاه اهل تسنن در 70 کیلومتری بغداد را تصرف کند. در سوریه شهر استراتژیک پالمیرا توسط داعش اشغال شده است. گستره داعش تا لیبی نیز پیش رفته است.
این گروه حتی اخیرا در اولین حمله تروریستی خود در عربستان مسجدی شیعه را در شهر قطیف منفجر کرده است. داعش، نه تنها تحقیر و منزوی نشده است که به نظر می رسد به محبوبیت رسیده است. پس باید گفت که در حال حاضر داعش پیروز است.
اما اوباما و پنتاگون با صبوری به مشورت پرداختند. سخنگوی کاخ سفید، جاش ارنست، بیان کرد که هرچند از دست دادن الرمادی یک شکست بوده است اما چندان مهم محسوب نمی شود. واشینگتن می گوید آموزش نیروهای عراقی را سرعت خواهدبخشید؛ آموزشی که طبق گفته منتقدان بعد از حمله آمریکا به عراق در سال 2003 برای سال ها ادامه داشته است.
اما گفت و گو با مقامات و تحلیل گران نظامی و سیاسی خارجی و بومی در عراق تصویری تاریک تر ارائه می دهد. حقیقت تلخی که در برابر آمریکا و شریکان بین المللی آن قد علم کرده است شکست سیاست «تحقیر و نابودی» است و هیچ جایگزینی هم برای آن وجود ندارد.
وخامت اوضاع عراق در روز 18 می و بعد از سقوط الرمادی آشکار شد. استان الانبار که شهر الرمادی در آن واقع شده است، درواقع قلب اسلام سنی عراق است. در بازه 2007 و 2008 در این شهر بود که رهبران قبیله ای به صورت موثری با نیروهای آمریکایی همکاری کردند و موفق شدند القاعده را نابود کنند. بسیاری از کسانی که در آن دوران علیه القاعده مبارزه کردند تحت حکومت نوری المالکی که رهبری شیعه بود، انزوای سیاسی را به شدت احساس کردند. بسیاری از قبایل سنی الانبار اکنون حامی داعش هستند و باقی قبیله ها نیز دچار اختلاف شده اند چرا که برخی حامی دولت کنونی بغداد با ریاست حیدر العبادی شیعه و برخی مخالف آن هستند.
این در حالی است که العبادی به اندازه مالکی فرقه گرا نیست و نسبت به اهل تسنن عراق عداوت و خصومت ندارد. 18 می بود که شورای استانی الانبار دریافت کمک از شبه نظامیان شیعه را پذیرفت. این مبارزان توسط تهران تسلیح و هدایت می شوند. در انتهای می، دولت و شبه نظامیان عملیات آزادسازی الرمادی را آغاز کردند. یکی از رهبران قبیله ای می گوید در حال حاضر از هر کمکی برای آزادی و رهایی از دست داعش استقبال می کنند.
لینا خطیب، مدیر مرکز کارنگی خاورمیانه، معتقد است اگر داعش در حال پیمودن مسیر پیروزی است، به دلیل مجموعه ای از اشتباهات مخالفان آن است: «داعش مانند آبی است که در شیارها و شکاف های سیاست و استراتژی جوامع بین الملل نفوذ می کند و پیش می رود».
ثروت داعش
در سوریه یکی از جنبه های داعش که مورد توجه قرار نگرفت ثروت آن بود. داعش، چه از طریق فروش نفت و چه از طریق اخاذی نه تنها مبارزانش را با حقوقی بالاتر از آنچه که گروهی مانند ارتش آزاد سوریه به مبارزانش می پردازد، تامین می کند بلکه سرویس های رفاه اجتماعی نیز برای آن ها فراهم کرده است.
در نتیجه مردم خسته از جنگ را با درآمد مالی و خدمات اجتماعی تامین می کند. برای مثال در رقه که به عنوان پایتخت داعش مطرح شده است در حال حاضر خدمات درمانی ارائه می شود. خطیب معتقد است واکنش جامعه جهانی در این مورد کافی نبوده است: «آن ها بر آموزش و تسلیح نیروهای مخالف میانه رو تمرکز کردند و کار چندانی برای مقابله با قدرت اقتصادی داعش انجام ندادند».
آمریکا معمولا و حتی در مورد گروه هایی که تحت حمایت آن قرار دارند غیرمسئولانه عمل می کند. خطیب می گوید مقامات ارتش آزاد سوریه از وزارت خارجه آمریکا برای تشکیل دادگاه به منظور رسیدگی به مناقشه ها در نواحی تحت کنترل خود در جنوب کشور درخواست کمک کرده اند، اما هیچ پاسخی دریافت نکرده اند. خطیب ادامه می دهد: «ارتش آزاد سوریه در نواحی جنوبی این کشور این پتانسیل را دارد که به دولت تبدیل شود. این گروه اعتبار لازم را دارد و به کمکی فراتر از تجهیزات و آموزش نیازمند است».
یکی از مقامات اطلاعاتی سابق سوریه می گوید بسیاری از تحلیل گران نظامی کمپین محدود حملات هوایی علیه مواضع داعش در سوریه را غیرمنطقی می دانند. هربار پس از کشته شدن غیرنظامیان در این حملات هوایی پروپاگاندای داعش که حملات را جنگ صلیبی علیه سرزمین های اسلامی می نامد آغاز می شود و محبوبیت گروه افزایش پیدا می کند. او می گوید این کمپین محدودتر از آن است که تاثیر چندانی داشته باشد.
نیروی شیعه یا سنی؟
مفسران بر این باورند که این کمپین در عراق هم بی حاصل بوده است. شاید العبادی کمتر از مالکی فرقه گرا باشد اما عدم اعتمادی که میان اهل تسنن الانبار و بغداد وجود دارد بسیار عمیق است. خطیب بر این باور است که حل این مسئله کاری بسیار دشوار است و زمان بسیار زیادی نیاز دارد. تصمیم مبنی بر اعزام شبه نظامیان شیعه به الانبار اقدامی سرنوشت ساز بوده و البته استراتژی آمریکا را در عراق مختل می کند. تحلیل گر عراقی، جیارد، می گوید آمریکا با العبادی توافق کرده است که از الانبار محافظت کند. البته آمریکا برای جلوگیری از اتکای العبادی به شبه نظامیان شیعه مرتبط با ایران در مبارزه با داعش در منطقه ای سنی نشین، به دنبال این توافق بوده است.
دلایل آمریکا روشن است. تنش فرقه ای منطقه شدید است و ورود نیروهای شیعه ریسک تشدید جنگ داخلی فرقه ای را افزایش می دهد. آمریکا هم چنین در تلاش بوده است این اعتقاد را در میان متحدانش در منطقه از بین ببرد که بعد از مذاکرات هسته ای با ایران کشورهای دوست خود در خاورمیانه را فراموش کرده است. بنابراین آمریکا تلاش های خود را در جهت آموزش نیروهای عراقی در الانبار و حملات هوایی به داعش افزایش خواهدداد.
اما این طرح دیگر موضوعیت ندارد. جیارد می گوید سقوط الرمادی یک فاجعه است و آمریکا در تامین مواد لازم برای مردم از طریق هوا و نیز حملات هوایی چندان موفق نبوده و عملکرد ضعیفی داشته است.
بسیاری از تحلیل گران و منابع عراق معتقدند آمریکا آسیب و خسارت ناشی از سقوط الرمادی را وخیم تر کرده و شدت بخشیده است. اشتون کارتر، وزیر دفاع جدید آمریکا، ارتش عراق را برای این شکست مورد سرزنش قرار داد و گفت این ارتش فاقد اراده لازم برای مبارزه است. این اظهارات نخبگان سیاسی عراق را بسیار خشمگین کرد. آن ها به این نکته اشاره کردند که ارتش عراق به مدت 17 ماه در الرمادی علیه داعش جنگیده است: «آن ها این موضوع را چنین تصویر می کنند که انگار در لحظه اتفاق افتاده است!
داعش حمله کرده و ارتش فرار کرده است. اما این واقعیتی نیست که اتفاق افتاده است.» جیارد تاکید می کند که ارتش عراق خسته بوده است: «آن ها متوجه شده بودند که حتی اگر تا مرگ خود به مبارزه ادامه دهند الرمادی سقوط خواهدکرد. پس عقب نشینی کردند و دوباره گروه بندی شدند. تصمیم آن ها درست و عمل گرایانه بوده است.»
نقش ایران
برخلاف خواسته آمریکا، مبارزه برای الانبار اکنون موجب تقویت نفوذ تهران خواهدشد. قاسم سلیمانی، فرمانده سپاه قدس ایران، نیز از عملکرد اوباما در مبارزه با داعش انتقاد کرده است: «آقای اوباما شما حتی یک کار کوچک در عراق انجام نداده اید و اراده لازم را برای مبارزه و غلبه بر داعش ندارید».
در سوریه نیز رژیم اسد برای جلوگیری از پیشروی داعش به مبارزان نیابتی ایران کمک های مالی این کشور تکیه می کند. این ایده که ایران در حال قدرت گرفتن در منطقه است و آمریکا نیز در مورد این موضوع بی تفاوت به نظر می رسد در حال حاضر شدت گرفته و رواج یافته است. به این موضوع توجه کنید که اهل تسنن اخیرا اجلاس اوباما برای بررسی تفاهم هسته ای ایران و امنیت منطقه ای را بایکوت کرده اند.
دولت های سنی اکنون با نارضایتی شاهد ظهور تهران به عنوان خط مقدم مبارزه علیه داعش هستند. سید حسن نصر الله در سخنان خود اظهار داشته است که نیروهایش هر آنچه لازم باشد در سوریه انجام خواهندداد تا دوباره داعش را شکست دهند. یکی از مقامات امنیتی منطقه می گوید حقیقت این است که ایران مسئول تر، منعطف تر و موثرتر از هر نیروی دیگری در منطقه بوده است.
علی رغم این دورنما، بررسی داعش در آمریکا اغلب برای مردم منطقه حالتی سورئال دارد. تعداد بیشتری از جنگ طلبان آمریکا دوباره موضوع استفاده از نیروهای زمینی بیشتر را مطرح کرده اند. مایکل دورن، از اعضای نهاد هادسون، می گوید: «واقعا راهی به جز مبارزه زمینی با داعش و اعزام تعداد قابل توجهی سرباز برای آموزش نیروهای سوری و قبیله های سنی عراقی باقی نمانده است.»
تحلیل گران در مورد این موضوع به توافق نرسیده اند و در مورد اعزام تعداد قابل توجهی از نیروها به منطقه تردید دارند، اما دورن تاکید می کند که حقیقت سیاسی این ایده را نطفه خفه می کند. اوباما درواقع شانسی برای این کار ندارد چرا که رای دهندگان با آن مخالفند. اما آنچه کمتر به آن توجه می شود حقیقت سیاسی عراق است؛ عراق هرگز این ایده را نخواهد پذیرفت.
نقاط قوت داعش
آمریکا و هم پیمانان آن با حقیقت دیگری نیز رو به رو شده اند. داعش، فارغ از ماهیت تروریستی خود، در حال تبدیل شدن به دشمنی خطرناک و زیرک است و البته تحلیل گران معتقدند این موضوع به خاطر حضور افسران سابق ارتش عراق (دوران حکومت صدام حسین) در این گروه است. آن ها در مبارزه بسیار سرسخت و از نظر تاکتیکی نیز ماهر و زبده هستند. یکی از موضوعاتی که در سقوط الرمادی مشخص شد استفاده گسترده داعش از نیروهای مخفی بود. که با شدت یافتن مبارزات در حمایت از داعش ظاهر شدند. تحلیل گران می گویند چنین نیروهایی در بغداد نیز وجود دارند و آماده برهم زدن امنیت هستند. بغداد به دلیل شیعه نشین بودن احتمالا به تصرف داعش درنخواهد آمد اما امکان افزایش خشونت در آن وجود دارد.
برای واشینگتن، علی رغم خسارت های انسانی غیرنظامی، حملات هوایی هم چنان تنها گزینه واقعی است. در طول اجرای سیاست «تحقیر و نابودی» روزانه فقط 15 حمله هوایی انجام گرفته است. در حالی که در دوران اجرای سیاست «غافلگیری و ابهت» تعداد حملات روزانه به 800 حمله می رسید. 3000 نیروی آمریکایی کار چندانی از پیش نمی برند و حتی نیروهای ویژه کانادایی فضای مانور بیشتری نسبت به همتایان آمریکایی خود دارند. اصول و قوانین مداخله و درگیری باید تسهیل شود و نیروهای آمریکایی باید در استفاده از حملات هوایی و همکاری با اپراتورهای ویژه عراقی بهتر عمل کنند و به دنبال اعضای کلیدی داعش باشند.
البته مشکلی که در این تاکتیک وجود دارد این است که با وجود نیروهای مبارز شیعه در الانبار، کمپین هوایی فشرده و شدید آمریکا دوباره این ذهنیت را ایجاد خواهدکرد که نیروی هوایی آمریکا بازوی کمکی ارتش ایران است. آمریکا هم چنین درحال آموزش مبارزان سنی در پایگاه الاسد الانبار است. چگونگی به کارگیری این نیروها توسط دولت عراق و ترکیب شیعه و سنی مسئله ای است که باید منتظر آن ماند.
کمپین هوایی فشرده و تقویت شده اگر اتفاق بیفتد عواقب منطقه ای به همراه خواهدداشت. هم چنان که ایران و 5+1 به امضای تفاهمی هسته ای نزدیک می شوند که به عقیده دولت های سنی منطقه ایران را در مسیر تایید شده ساخت بمب قرار خواهدداد، تصویر حملات هوایی آمریکا در حمایت از مبارزان شیعه باعث خشم ریاض، عمان و دیگر کشورها خواهدشد. احتمال یک شورش سنی در حال حاضر نیز وجود دارد: در سوریه، در جنگ میان ایران و عربستان در یمن و در حمایت اهل تسنن از داعش در الانبار، آیا جنگ میان شیعه و سنی شدت خواهدگرفت؟
واشینگتن اعلام کرده است که به دنبال توازن قدرت شیعه و سنی در منطقه است و امیدوار است. این توازن وضعیت منطقه را به ثبات برساند. آمریکا سعی کرده است اطمینان خاطر متحدان سنی خود را با تدابیر امنیتی قدرتمند جلب کند. اما شرایط منطقه هم چنان حاکی از عدم ثبات است و به نظر می رسد احتمال تغییر در آینده نزدیک وجود ندارد.
تاریخ انتشار: ۰۱ تير ۱۳۹۴ - ۰۸:۱۷
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 35]
صفحات پیشنهادی
تقابل روسیه با آمریکا ساختگی است
تقابل روسیه با آمریکا ساختگی است یکی از شخصیتهای برجسته اقتصادی و سیاسی روس معتقد است تقابل روسیه با غرب کاملا تصنعی و ساختگی است و هدف از آن حفاظت از شخصیتهای تراز اول این کشور و کاهش توجهات به فساد مالی دولت فعلی است ایسنا میخائیل خودروفسکی یکی از غولهای نفتی روسیه طی سخنیاز شدید اوباما به توافق/ ایران عقبنشینی نمیکند
جروزالم پست بررسی کرد نیاز شدید اوباما به توافق ایران عقبنشینی نمیکند آرزوی اوباما برای رسیدن به توافق هسته ای با جمهوری اسلامی همچون وسواس وی برای مجبور کردن اسرائیل به تشکیل دولت فلسطینی شدید است به گزارش سرویس سیاسی جام نیوز جروزالم پست Jpost طی گزارشی به آخرینتوصیه هستهای بوش به اوباما
توصیه هستهای بوش به اوباماتاریخ انتشار شنبه ۲۳ خرداد ۱۳۹۴ ساعت ۲۰ ۴۶ رییس جمهور سابق آمریکا با انتقاد از اوباما از وی خواست تا برای آنچه وی مبارزه با داعش در عراق و سوریه خوانده است نیروی زمینی به این کشور ها اعزام کند به گزارش مهر به نقل از روزنامه صهیونیستی «اسراییل هاکمالوندی: برخی از پروتکل الحاقی تابو میسازند/ مواضع اوباما با نظام آمریکا متفاوت است
دوشنبه ۲۵ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۸ ۵۵ سخنگوی سازمان انرژی اتمی گفت این که برخی تلاش میکنند از پروتکل الحاقی تابو بسازند امری خلاف واقعیت است و ما در جهت درک درست از پروتکل الحاقی تلاش میکنیم چرا که در حال حاضر جامعه درک نادرستی در این زمینه دارد به گزارش خبرنگار انرژی هستهای خبرگزاریدرخواست کورکر از اوباما درباره مذاکرات
درخواست کورکر از اوباما درباره مذاکراتتاریخ انتشار دوشنبه ۲۵ خرداد ۱۳۹۴ ساعت ۲۱ ۵۱ رئیس کمیسیون روابط خارجی سنای آمریکا گفت که اوباما درباره بسیاری از بازرسیها و اقدامات شفافساز در برنامه هستهای ایران کوتاه آمده است کورکر از اوباما خواست تا آماده ترک مذاکرات بپلیتیکو: اوباما تحریمهای ایران را خیلی سریع یا خیلی کند لغو میکند
پلیتیکو اوباما تحریمهای ایران را خیلی سریع یا خیلی کند لغو میکند یک پایگاه تحلیلی غربی ضمن اشاره به نزدیک شدن ضرب الاجل دستیابی ایران و قدرتهای جهانی به توافق هستهای نوشت کاخ سفید در حال ارزیابی گزینههای مربوط به لغو تحریمهای ایران است به گزارش نامه نیوز به نقل از پلیتیککمالوندی: پیشنهاد مذاکره با آمریکا را صالحی مطرح کرد و اگر احمدینژاد همراهی لازم را انجام میداد، شاید وضعیت
کمالوندی پیشنهاد مذاکره با آمریکا را صالحی مطرح کرد و اگر احمدینژاد همراهی لازم را انجام میداد شاید وضعیت خیلی بهتر بود مواضع اوباما با مواضع کلیت نظام آمریکا متفاوت است سخنگوی سازمان انرژی اتمی گفت پیشنهاد مذاکرات مستقیم ایران و آمریکا پیشنهاد شخص صالحی بوده و مقام معظم رهتوصیه بوش به اوباما
توصیه بوش به اوباما رییس جمهور سابق آمریکا با انتقاد از رئیس جمهوری کنونی این کشور از وی خواست تا برای آنچه وی مبارزه با داعش در عراق و سوریه خوانده است نیروی زمینی به این کشور ها اعزام کند خبرگزاری مهر رییس جمهور سابق آمریکا با انتقاد از اوباما از وی خواست تا برای آنچه وی مبارسکوت بوش به نفع اوباما در رابطه با ایران
سکوت بوش به نفع اوباما در رابطه با ایران رئیسجمهور پیشین آمریکا در گفتوگو با یک روزنامه صهیونیستی گفت که هر صحبتی از سوی وی میتواند موجب تضعیف اوباما شود خبرگزاری ایسنا رئیسجمهور پیشین آمریکا در گفتوگو با یک روزنامه صهیونیستی گفت که هر صحبتی از سوی وی میتواند موجب تضعدیدار رئیسپارلمان عراق با اوباما، بایدن و کارتر
دیدار رئیسپارلمان عراق با اوباما بایدن و کارترتاریخ انتشار شنبه ۲۳ خرداد ۱۳۹۴ ساعت ۱۰ ۰۳ کاخ سفید اعلام کرد رئیس پارلمان عراق روز جمعه در واشنگتن با رئیسجمهور معاون رئیسجمهور و وزیر دفاع آمریکا دیدار کرد به گزارش تسنیم کاخ سفید در بیانیهای اعلام کرد &laquطرح اوباما برای مقابله با داعش در کنگره رأی نیاورد
طرح اوباما برای مقابله با داعش در کنگره رأی نیاوردتاریخ انتشار شنبه ۲۳ خرداد ۱۳۹۴ ساعت ۰۹ ۴۰ رسانه ها از رای منفی کنگرۀ آمریکا به لایحه مجوز استفاده از نیروی نظامی علیه گروه تروریستی داعش خبر دادند به گزارش ایرنا شبکه خبری العالم به نقل از پایگاه اینترنتی روسیا الیوم نوشت ۲۳۱جوسازی جدید رسانه های غربی علیه کشورمان: کمک نظامی ایران به طالبان برای تقابل با داعش!
جوسازی جدید رسانه های غربی علیه کشورمان کمک نظامی ایران به طالبان برای تقابل با داعش راشاتودی ادعا کرد تهران ظاهرا در حال کمک به طالبان برای مقابله و مبارزه با حملات احتمالی داعش است به گزارش نامه نیوز راشاتودی به نقل از وال استریت ژورنال مدعی شد ایران از اواخر پاییزدیدار رئیس پارلمان عراق با اوباما
دیدار رئیس پارلمان عراق با اوباما رئیس پارلمان عراق روز جمعه در واشنگتن با باراک اوباما رئیسجمهور و دیگر مقامات ارشد آمریکا دیدار کرد خبرگزاری تسنیم کاخ سفید اعلام کرد رئیس پارلمان عراق روز جمعه در واشنگتن با رئیسجمهور معاون رئیسجمهور و وزیر دفاع آمریکا دیدار کرد رویتردعوت اوباما از نتانیاهو/ دیدار پس از ضربالاجل هستهای
رویترز دعوت اوباما از نتانیاهو دیدار پس از ضربالاجل هستهای باراک اوباما از بنیامین نتانیاهو دعوت کرده که ماه آینده و پس از ضربالاجل دستیابی به توافق هستهای با ایران برای گفتگو و رایزنی به واشنگتن سفر کند به گزارش سرویس سیاسی جام نیوز باراک اوباما رئیس جمهوری آمریکفشار به اوباما برای توقف مذاکرات هستهای
فشار به اوباما برای توقف مذاکرات هستهایتاریخ انتشار سه شنبه ۲۶ خرداد ۱۳۹۴ ساعت ۱۱ ۱۱ سناتور جمهوری خواه باب کورکر رئیس کمیته روابط خارجی سنای آمریکا در نامه ای به رئیس جمهور این کشور نسبت به گزارش هایی دایر بر دادن امتیازات زیاد به ایران در مذاکرات جاری ابراز نگرانی کرده اسخیالپردازی، از نوع اوباما
نبض سیاست خیالپردازی از نوع اوباما روزنامه والاستریت ژورنال با اشاره به اظهارات مقامات آمریکایی درباره بازگشتپذیری تحریمها علیه ایران نوشت باراک اوباما دوست دارد بگوید در صورتی که ایران هر توافق هستهای را که امضا شود نقض کند تحریمهایی که علیه این کشور اعمال شده قابل بازگاوباما درباره تحريمها خيال پردازي مي کند
اوباما درباره تحريمها خيال پردازي مي کندتاریخ انتشار چهارشنبه ۲۷ خرداد ۱۳۹۴ ساعت ۲۰ ۰۲ وال استریت ژورنال نوشت اوباما درباره ابقا دوباره تحریم ها علیه ایران خیال پردازی می کند به گزارش خبرگزاری صدا و سیما این نشریه در مطلبی نوشت باراک اوباما دوست دارد بگوید درصورتیکه ایران هر ت-
سیاسی
پربازدیدترینها