محبوبترینها
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
در خرید پارچه برزنتی به چه نکاتی باید توجه کنیم؟
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1828888024
13 مغز متفکر که زندگی جهانیان را متحول کردند
واضح آرشیو وب فارسی:ایسنا: دوشنبه ۱ تیر ۱۳۹۴ - ۰۲:۳۷
معمولا از هر 10 نفری که یک کار جدیدی را شروع میکنند تعدادی شکست میخورند اما آنهایی که موفق میشوند یک ویژگی مشترک دارند و آن داشتن ایده نو است. به گزارش ایسنا در این مطلب قصد داریم به معرفی افرادی در حوزه فن آوری بپردازیم که توانستهاند با فکر بکر خود به میلیاردرهای خودساخته تبدیل شوند.
غولهای فناوری
1- لری پیج و سرگئی برین، دو دانشجوی دکترا در دانشگاه استنفورد بودند که اولین بار ایده ساخت یک موتور جستوجوگر اینترنتی به ذهنشان رسید. اما موتور مد نظر آنها نسبت به دیگر موتورهای جستوجو قدری متفاوت بود بطوریکه این موتور جستوجوگر تعداد و وابستگی لینکهای بین صفحات را بررسی میکرد نه فقط کلمات کلیدی در آنها را. موتور جستوجوی گوگل در حاضر بازار اینترنت را در سلطه خود دارد و دارایی این شرکت به بیش از 66 میلیارد دلار میرسد. گوگل هم اکنون به بیزینسهای دیگری نیز ورود کرده است. این شرکت محبوب ترین سیستم عامل موبایلی جهان (اندروید) را میسازد و محبوب ترین وب سایت اشتراک ویدئو در جهان (یوتیوب) را اداره میکند.
غولهای فناوری
گوگل همچنین به این نوآوریها راضی نشده و در حال پیشبرد یک سری پروژه های آینده نگرانه نظیر عینک هوشمند و خودروی بدون راننده است. پیج و برین هم اکنون هر یک حدود 30 میلیارد دلار دارایی دارند.
غولهای فناوری
2 - مارک زوکربرگ، دانشجوی دانشگاه هاروارد بود که ایده طراحی وبسایتی به ذهنش رسید که میتوانست کاملا موفق شود یا اینکه به یک شکست تمام عیار برای وی تبدیل شود. زوکربرگ دریافت که چطور از فن آوری برای مرتبط کردن مردم جهان استفاده کند و از اینرو فیسبوک را راه اندازی کرد.
غولهای فناوری
به گزارش ایسنا، به نقل از بیزینس اینسایدرزوکربرگ 31 ساله که ظرف کمتر از یک دهه فیسبوک را به شرکتی با دارایی 250 میلیارد دلاری تبدیل کرد، در حال حاضر بیش از 35 میلیارد دلار ثروت دارد.
غولهای فناوری
3- مایکل بلومبرگ زمانیکه در دهه 1970 میلادی به عنوان یک واسطه در بورس وال استریت کار میکرد متوجه شد که شرکتهای مالی برای اطلاعات اقتصادی و تجاری معتبر پول خوبی میپردازند. بلومبرگ شرکتی را راه اندازی کرد که فورا اطلاعات مهم مالی را از طریق پایانههای رایانه ای اختصاصی ارائه میداد.
غولهای فناوری
بلومبرگ با درآمد سالانه هشت میلیارد دلار هم اکنون یکی از قدرتمندترین شرکتهای رسانه ای و اطلاعات مالی در جهان است. داراییهای مایکل بلومبرگ 37 میلیارد دلار تخمین زده میشود.
غولهای فناوری
4- جف بزوز در اوایل دهه 1990 کارمند یکی از شرکتهای بازار بورس آمریکا بود که تصمیم گرفت برای خود شرکتی دست و پا کند. وی در نهایت به این فکر رسید که یک کتاب فروشی آنلاین راه بیندازد. وبسایت آمازون در حال حاضر هر چیزی از کتاب گرفته تا مبلمان به فروش میرساند.
غولهای فناوری
دارایی این شرکت در حال حاضر چیزی در حدود 200 میلیارد دلار و فروش سالانه آن 88 میلیارد دلار است. ثروت و داراییهای بزوز حدود 38 میلیارد دلار تخمین زده میشود.
غولهای فناوری
5- لری الیسون که در حومه شیکاگو بزرگ شده، دوران کودکی سختی را سپری کرد و دو بار کالج را ترک کرد. وی زمانیکه در اواسط دهه 1960 در سن 22 سالگی به کالیفرنیا نقل مکان کرد گزارشی از شرکت آی بی ام درباره زبان برنامه نویسی پایگاه داده SQL مشاهده کرد.
غولهای فناوری
الیسون تحت تاثیر گزارش آی بی ام با استفاده از زبان SQL پایگاه داده اوراکل را طراحی کرد که میتوانست روی رایانههایی غیر از رایانه های آی بی ام کار کند. پس از چند سال اوراکل اوج گرفت و به محبوب ترین پایگاه داده جهان تبدیل شد. ارزش اوراکل در حال حاضر 195 میلیارد دلار برآورد میشود و الیسون با دارایی در حدود 65 میلیارد دلار یکی از ثروتمندترین افراد جهان به حساب میآید.
غولهای فناوری
6- بیل گیتس و پل آلن بنیانگذاران مایکروسافت در سال 1975 یک آگهی درباره "آلتر 8800" یکی از اولین انواع رایانههای کوچک مشاهده کردند. آنها یک زبان برنامه نویسی به نام بیسیک نوشتند که به کد پایه ای برای آلتر 8800 تبدیل شد. مایکروسافت کمی بعد یک سیستم عامل به نام داس ساخت و مجوز آن را به آی بی ام واگذار کرد. چند سال بعد مایکروسافت ویندوز را خلق کرد که گرافیک رابط کاربری آن نسبت به داس بهتر بود. از آن زمان تاکنون مایکروسافت به یکی از بزرگترین شرکتهای فن آوری در کل تاریخ تبدیل شده و بازار رایانه های رومیزی و نرم افزار را تحت اختیار خود دارد.
غولهای فناوری
مایکروسافت یک شرکت 370 میلیارد دلاری است که در حوزه های مختلف از سرورها و مراکز داده گرفته تا بازیهای رایانه ای و گوشی تلفن همراه فعالیت میکند. بیل گیتس با دارایی خالص بالغ بر 80 میلیارد دلار ثروتمندترین مرد جهان محسوب میشود.
غولهای فناوری
7- مارک بنیوف زمانیکه در سال 1998 شرکت سیلزفورس را تاسیس کرد یک ایده انقلابی در ذهن داشت. او قصد داشت نرم افزار را روی اینترنت ارائه کند که این کار نصب و بهروزرسانی آن سریعتر و آسانتر میکرد.
غولهای فناوری
سیلزفورس کار خود را به عنوان یک سرویس برای فروشندگان شروع کرد اما اکنون نرم افزارهای مختلفی برای بازاریابی، خدمات مشتریان و حتی تحلیل دادهها دارد. سیلزفورس یکی از اولین شرکتهای نرم افزاری است که به فروش پنج میلیارد دلاری رسیده است. ثروت بنیوف حدود سه میلیارد و 800 میلیون دلار برآورد میشود. وی همچنین یک پیشتاز در بازار حافظههای مجازی به حساب میآید.
غولهای فناوری
8- مارک کوبان یکی از اولین کارآفرینان اینترنتی در دهه 1990 است. وی براساس ایده ارائه امواج ماهواره ای از طریق اینترنت یک شرکت به نام Broadcast.com راه اندازی کرد. وی بعدها این شرکت را به قیمت پنج میلیارد و 700 میلیون دلار به یاهو فروخت.
غولهای فناوری
Broadcast.com در حال حاضر وجود ندارد اما تردیدی نیست که کوبان که دارایی هایش در حال حاضر سه میلیارد دلار تخمین زده میشود یکی از موفق ترین کارآفرینان خودساخته در حوزه فن آوری است.
غولهای فناوری
9- جک ما پس از سفر به آمریکا در سال 1995 بسیار تحت تاثیر اینترنت قرار گرفت. وی کمی بعد دو شرکت اینترنتی راه اندازی کرد که هردو شکست خوردند. وی در سومین تلاش خود شرکت علیبابا را که یک بازار آنلاین برای واردات و صادرات است تاسیس کرد. در این بازار صادرکنندگان میتوانند فهرست محصولات خود را درج کنند و واردکنندگان به طور مستقیم از آنها خرید کنند.
غولهای فناوری
علیبابا ناگهان اوج گرفت و تا سال 1999 پنج میلیارد دلار از گلدمن ساش و 20 میلیارد دلار از سافت بانک بدست آورد. 15 سال پس از آن تاریخ این شرکت بیش از 200 میلیارد دلار دارایی دارد و ثروت خالص جک ما بیش از 24 میلیارد دلار تخمین زده میشود.
غولهای فناوری
10- جان کوم قصد داشت یک اپلیکیشن برای فهرست شماره تلفنها بسازد که بهروزرسانی استاتوسها را در کنار نام افراد نشان دهد. این اپلیکیشن همچنین مکان یا در دسترس بودن مخاطب را نشان میداد.
غولهای فناوری
واتس اپ سپس قابلیتها و نوتیفیکیشنهای خودکار را شامل شد و بعد از آن به یک پلت فرم پیامرسانی تبدیل شد. در سال 2014 فیسبوک اپلیکیشن واتس اپ را به قیمت 19 میلیارد دلار خریداری کرد. این سرویس هم اکنون بیش از 800 میلیون کاربر ماهانه فعال دارد و دارایی کوم بیش از شش میلیارد و 800 میلیون دلار تخمین زده میشود.
غولهای فناوری
11- جری یانگ و دیوید فیلو زمانیکه که دانشجوی دانشگاه استنفورد بودند ایده راه اندازی راهنمای وبسایتها را در سر داشتند. آنها "راهنمای جری و یانگ برای اینترنت" را راه اندازی کردند. یک سال پس از راه اندازی این سایت به یکی از محبوب ترین سایتها در جهان تبدیل شد.
غولهای فناوری
آنها سپس نام این سایت را به یاهو تغییر دادند که تا به امروز یکی از بزرگترین پورتالهای اینترنتی در جهان بوده است. دارایی یاهو هم اکنون 38 میلیارد دلار است. یانگ در حال حاضر نقشی در یاهو ندارد و شرکت سرمایه گذاری خود را اداره میکند. دارایی خالص وی دو میلیارد دلار برآورد میشود. اما فیلو هنوز در هیات مدیره یاهو حضور دارد و ثروتش حدود سه میلیارد دلار است.
غولهای فناوری
12- مایکل دل زمانیکه دانشجوی دانشگاه تگزاس بود برای فروش مستقیم رایانه به مشتریان با دور زدن فروشندگان راهی پیدا کرد. وی شرکتی به نام دل تاسیس کرد که کار آن مونتاژ قطعات رایانه و فروش آن با قیمت پایین تر بود. شرکت دل در اولین سال فعالیت خود شش میلیون دلار فروش کرد. کمی بعد فروش این شرکت بالا رفت و تا سال 2001 به بزرگترین سازنده رایانه در جهان تبدیل شد.
غولهای فناوری
دل در سال 2013 با پرداخت 24 میلیارد و 900 میلیون دلار به یک شرکت سهامی خاص تبدیل شد و ارزش آن هم اکنون حدود 18 میلیارد دلار برآورد میشود.
غولهای فناوری
13- نیک وودمن به عنوان یک موج سوار مشتاق قصد داشت که به علاقهمندان این رشته کمک کند که همانند حرفهایها تصاویر بهتری از خود بگیرند. اگرچه دوربین ابداعی وودمن بنام GoPro در موج سواری گل نکرد اما در اتوموبیلرانی شکوفا شد.
غولهای فناوری
سهام GoPro سال گذشته به فروش گذاشته شد و اکنون حدود هفت میلیارد و 800 میلیون دلار سرمایه دارد. دارایی خالص نیک وودمن حدود 2.5 میلیارد دلار است. انتهای پیام
کد خبرنگار:
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایسنا]
[مشاهده در: www.isna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 100]
صفحات پیشنهادی
تازههای دنیای فناوری گوگل زندگی در شهرها را متحول میکند
تازههای دنیای فناوریگوگل زندگی در شهرها را متحول میکندگوگل می گوید قصد دارد با استفاده از فناوری شهرهای جدیدی خلق کند که در آنها کیفیت زندگی شهری به میزان چشمگیری ارتقا یابد به گزارش فارس به نقل از ردینگ یکی از روشهایی که گوگل به این منظور به کار می گیرد استفاده از برنامه&zwnپیوند ۹ عضو از سه بیمار مرگ مغزی ۶ بیمار را زندگی تازه بخشید
رئیس بیمارستان الزهرا س اصفهان پیوند ۹ عضو از سه بیمار مرگ مغزی ۶ بیمار را زندگی تازه بخشید شناسهٔ خبر 2769981 - یکشنبه ۱۷ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۵ ۴۰ استانها > اصفهان اصفهان- رئیس بیمارستان الزهرا س اصفهان گفت بدنبال مرگ مغزی سه بیمار امروز ۹ پیوند عضو به بیماران نیازمند جانمغز متفکر بارسلونا در ایران
مغز متفکر بارسلونا در ایران حضور کاپیتان بارسلونا در السد قطر باعث شده تا احتمالا به زودی شاهد حضور وی در ایران باشیم روز نو ژاوی هرناندز شب گذشته آخرین بازی خود با پیراهن بارسلونا را انجام داد و پس از فتح لیگ قهرمانان اروپا با این تیم وداع کرد ژاوی که به السد قطر پیوستهزندگینامه متفکر بحثانگیز ایران
زندگینامه متفکر بحثانگیز ایران۲۹ خرداد ۵۶ دکتر علی شریعتی نویسنده جامعهشناس و پژوهشگر دینی در ۴۴ سالگی در ساوتهمپتون انگلستان درگذشت به گزارش خبرنگار تاریخ خبرگزاری فارس در روز 29 خرداد 1356 دکتر علی شریعتی نویسنده جامعهشناس و پژوهشگر دینی در سن 44 سالگی دتازههای دنیای فناوری استفاده از گوشیهای هوشمند متحول میشود
تازههای دنیای فناوریاستفاده از گوشیهای هوشمند متحول میشودگوگل سال گذشته به طور مخفیانه یک شرکت نوپای فعال در زمینه خدمات پخش آنلاین ویدیو به نام Agawi را خریداری کرد تا از این طریق کاربرد گوشیهای هوشمند را متحول کند به گزارش فارس به نقل از بیزینس اینسایدر هدف از این کار افزلبخند کلهپاچه به زندگی!
لبخند کلهپاچه به زندگی تاریخ انتشار سه شنبه ۱۹ خرداد ۱۳۹۴ ساعت ۱۰ ۱۰ دامها به دنیا میآیند رشد میکنند تحویل کشتارگاهها میشوند میشوند لاشههای مثلهشده بعد سر از بازارها و فروشگاهها درمیآورند و در نهایت میروند دلغو تحریم هیچ تأثیری بر زندگی مستضعفین ندارد/ منتظر اتفاقات مثبت بعد از لغو تحریمها نباشید
تراز هر چقدر پژو برای ما سرمایه گذاری کرد فناوری آورد پول و سرمایه گذاری خارجی آورد بقیه هم می آورند در طول قریب به 20 سال گذشته اوج سرمایه گذاری خارجی ما 4 میلیارد دلار در سال 90و 91 بوده که با توجه به حجم اقتصاد ایران این ارقام شوخی به نظر می رسند پایگاه خبی تحلیلی ترازرئیس سازمان بسیج سازندگی واگذاری 6 هزار دستگاه صنایع تبدیلی/ پرداخت تسیهلات به متقاضیان
رئیس سازمان بسیج سازندگیواگذاری 6 هزار دستگاه صنایع تبدیلی پرداخت تسیهلات به متقاضیانرئیس سازمان بسیج سازندگی گفت در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی و با هدف تکمیل زنجیره تولید واحدهای اقتصاد مقاومتی بین 6 تا 10 هزار ماشین آلات صنایع تبدیلی کوچک از سوی این سازمان در اختیار متقاضیانبسیج سازندگی 6 هزار ماشین آلات صنایع تبدیلی در اختیار متقاضیان قرار می دهد | خبرگزاری ایلنا
در راستای اجرای سیاست های اقتصاد مقاومتی بسیج سازندگی 6 هزار ماشین آلات صنایع تبدیلی در اختیار متقاضیان قرار می دهد ایلنا احداث واحدهای صنایع تکمیلی کوچک در کنار واحدهای تولیدی اقتصاد مقاومتی ضمن ایجاد اشتغال جدید موجب خلق ارزش افزوده اقتصادی می شود به گزارش خبرنگار ایلناتازههای دنیای فناوری دنیای بازیهای ویدیویی متحول میشود
تازههای دنیای فناوریدنیای بازیهای ویدیویی متحول میشودهولولنزهای مایکروسافت برای دسترسی به خدمات واقعیت مجازی اجرای بازی های ویدیویی را متحول کرده و در رقابت با سونی امکانات تازه ای را به ارمغان می آورد به گزارش خبرنگار فناوری اطلاعات خبرگزاری فارس به نقل از تک اسمش مایکروسافچه کنیم تولید ملی متحول شود؟
چه کنیم تولید ملی متحول شود شناسهٔ خبر 2781455 - چهارشنبه ۲۷ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۳ ۳۵ اقتصاد > اقتصاد ایران همایش اقتصاد سیاسی انفعال یا اقتدار روزهای یکشنبه و دوشنبه هفته آینده با حضور اندیشمندان در تهران برگزار میشود به گزارش خبرنگار مهر مهدی زریباف امروز در نشستی خبری از بزندگی بدون قلم به راستی زندگی نیست
کافه کتاب زندگی بدون قلم به راستی زندگی نیست میرجلالالدین کزازی در خصوص زندگی بدون قلم گفت زندگی بدون قلم به راستی زندگی نیست باشگاه خبرنگاران - سعیده احمدی - میرجلالالدین کزازی نویسنده شاهنمانهپژوه و پژوهشگر چشم و چراغ بهار را در وادی ادبیات روشن و یوفكر و مغز : نحوه كار آنها
از لحاظ جسمانی مغز یک دستگاه الکترو شیمیایی است که به طور ثابت اطلاعات را از منابع وسیع کسب و نشر می دهد مغز هر چیزی را که در بدن جریان دارد ارزیابی می کند مشکلات و تجربه ها با قسمت آگاه فکر ارتباط می یابد وقتی که اهمیت آنها از جانب روند های انتخابی نیمه آگاه بررسی می شوندسکته مغزی دومین علت مرگ تهرانیها
پنجشنبه ۲۱ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۳ ۲۰ مدیر گروه اطلاعات و آمار شبکه معاونت بهداشت وزارت بهداشت به گزارش خبرنگار اجتماعی ایسنا اردشیر خسروی در کنفرانس یک روزه مبانی علمی و قانونی صدور جواز دفن در محل پزشکی قانونی استان تهران برگزار شد به شاخصهای مرگ و میر اشاره کرد و گفت شاخص مرگ کواجمالی/لاریجانی در یادواره 148 شهید منطقه دودانگه: مجاهدتطلبی بخش مهمی از سبک زندگی ملت ایران محسوب میشود
اجمالی لاریجانی در یادواره 148 شهید منطقه دودانگه مجاهدتطلبی بخش مهمی از سبک زندگی ملت ایران محسوب میشود رئیس مجلس شورای اسلامی گفت مجاهدتطلبی بخش مهمی از سبک زندگی ملت ایران محسوب میشود و مسلمان کسی است که در انتظار مجاهدت باشد به گزارش خبرگزاری فارس از شهرستان ساری علیعجیبترین حیوانات جهان کجا زندگی میکنند؟
عجیبترین حیوانات جهان کجا زندگی میکنند چند رسانهای > عکس - جهان ما پر از شگفتی است که در ادامه با چند عضو عجیب امپراتوری حیوانات آشنا خواهید شد کرم روبانی تارسیر غربی گرزهماهی اسلوان یوآکاری گر لاکپشت ماتا ماتا سوسک صحرای نامیب تیغپشت نواری دشت سمندر مکزیکی مبرگزاری كرسی علمی ترويجی «نظريه سبك زندگی تجويزی اسلام»
برگزاری كرسی علمی ترويجی نظريه سبك زندگی تجويزی اسلام شناسهٔ خبر 2769021 - شنبه ۱۶ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۵ ۴۷ دین و اندیشه > اندیشکده ها كرسی علمی ترويجی نظريه سبك زندگی تجويزی اسلام با ارائه محمد كاويانی استاديار گروه روان شناسی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه فردا ۱۷ خردادماه ارائه می-
اقتصادی
پربازدیدترینها