تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 8 اردیبهشت 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):سخن گفتن درباره حق، از سكوتى بر باطل بهتر است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

بلومبارد

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

خرید اکانت اسپاتیفای

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

تعمیر گیربکس اتوماتیک

دیزل ژنراتور موتور سازان

سرور اختصاصی ایران

سایت ایمالز

تور دبی

سایبان ماشین

جملات زیبا

دزدگیر منزل

ماربل شیت

تشریفات روناک

آموزش آرایشگری رایگان

طراحی سایت تهران سایت

آموزشگاه زبان

اجاره سند در شیراز

ترازوی آزمایشگاهی

رنگ استخری

فروش اقساطی کوییک

راهبند تبریز

ترازوی آزمایشگاهی

قطعات لیفتراک

وکیل تبریز

خرید اجاق گاز رومیزی

آموزش ارز دیجیتال در تهران

شاپیفای چیست

فروش اقساطی ایران خودرو

واردات از چین

قیمت نردبان تاشو

وکیل کرج

تعمیرات مک بوک

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

سیسمونی نوزاد

پراپ تریدینگ معتبر ایرانی

نهال گردو

صنعت نواز

پیچ و مهره

خرید اکانت اسپاتیفای

صنعت نواز

لوله پلی اتیلن

کرم ضد آفتاب لاکچری کوین SPF50

دانلود آهنگ

طراحی کاتالوگ فوری

واردات از چین

اجاره کولر

دفتر شکرگزاری

تسکین فوری درد بواسیر

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید سی پی ارزان

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1798361775




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

ماجرای گریه هاشمی برای عزل بنی صدر/ هلوکاست رسانه ای علیه مهناز افشار/ احمدی نژاد با نظر رهبری مخالف بود نامه را گم کرد/ اجرای تفکیک جنسیتی در صدا و سیما/ حمله جریان خاص به روحانی معروف/ ایران باید برای مستضعفان عالم سلاح هسته‌ای بسازد! |اخبار ایران و جهان


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: ماجرای گریه هاشمی برای عزل بنی صدر/ هلوکاست رسانه ای علیه مهناز افشار/ احمدی نژاد با نظر رهبری مخالف بود نامه را گم کرد/ اجرای تفکیک جنسیتی در صدا و سیما/ حمله جریان خاص به روحانی معروف/ ایران باید برای مستضعفان عالم سلاح هسته‌ای بسازد!
رصد‌خانه «تابناک» ‌خبرهایی‌ برای مخاطبان آماده می‌کند که غیررسمی هستند یا اینکه کمتر از اهمیت خود، مورد توجه قرار می‌گیرند؛ تیترهایی مانند«روایتی از اختلاف چمران با مهندس بازرگان»،«یک گاف تاریخی در «پایتخت 4»»،«توضیحات وکیل‌ بقایی درباره‌ دلیل‌ بازداشت»،«جاسوسی عربستان از سفر احمدی نژاد به جیبوتی» و... رصد‌خانه امروز تابناک را تشکیل می‌دهند.
کد خبر: ۵۱۰۸۰۶
تاریخ انتشار: ۳۱ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۸:۳۰ - 21 June 2015


تحولات در گذر است و خبر هیچ ‌گاه متوقف نخواهد شد. خبرهایی رسمی و ‌گاه غیر رسمی؛ خبرهایی که مورد توجه قرار می‌گیرد ‌یا ممکن است همه به راحتی از کنار آن بگذرند. رسانه‌های خبری هر یک به فراخور وابستگی جناحی خود، خبرهایی را برجسته می‌کنند و در مواردی هم از کنار آن می‌گذرند. اگر خبر‌ به‌ما‌هو خبر موضوعیت داشته باشد، وابستگی جناحی نباید در کم‌رنگ و پر رنگ منتقل کردن آن تأثیری داشته باشد. رصد‌خانه «تابناک»، جایی است که خبرهایی ‌گاه غیررسمی و ‌گاه اخباری که مورد توجه قرار نمی‌گیرد، ‌برای مخاطبان آماده می‌کند؛ خبرهایی که ‌گاه به ملاحظه جناح‌های سیاسی مورد توجه قرار نمی‌گیرند و ‌گاه به دلیل کم توجهی رسانه‌ها به حاشیه ‌می‌روند، ولی همین خبر‌ها، اخباری ‌هستند که مخاطبان را از پشت پرده جریانات سیاسی آگاه می‌کنند. در رصدخانه تیتر و خلاصه‌ای از مهم‌ترین اخباری که اطلاع از آن‌ها ممکن است برای مخاطبان مهم و قابل توجه باشد، در اختیار مخاطبان قرار می‌گیرد و اینک رصدخانه تابناک را می‌بینید.
احمدی نژاد با نظر رهبری مخالف بود نامه را گم کرد مشرق نوشت:حجت‌الاسلام محمدی ری‌شهری در خاطرات خود به نامه رهبری و اقدام احمدی‌نژاد آن هم خلاف حکم آیت الله خامنه‌ای در الحاق سازمان حج و زیارت به سازمان میراث فرهنگی اشاره کرده و می‌گوید: سابقه داشت که وقتی احمدی‌نژاد با نظری مخالف بود، بعضی از نامه‌ها گم می‌شد.ری‌شهری نماینده سابق ولی‌فقیه در امور حج درباره گم‌شدن نامه رهبر انقلاب در دولت احمدی‌نژاد و عدم توجه دولت به تذکر آیت‌الله خامنه‌ای درباره عدم ادغام سازمان میراث فرهنگی با سازمان حج و زیارت در زمان ریاست مشایی بر میراث فرهنگی می‌نویسد: به‌هرحال در وضعیت جدید با پیشنهاد آقای مشایی و پذیرش آن از سوی آقای احمدی‌نژاد، دولت به فکر ادغام کل سازمان حج و زیارت در سازمان میراث فرهنگی و گردشگری افتاده بود و در تاریخ ۲۹/۱/۸۸ نیز اعلام شد که در شورای اداری دولت، ادغام این دو سازمان مورد تصویب قرارگرفته است.بلافاصله بعد از اعلام این خبر، طی تماس تلفنی با آقای حجازی، ماجرا را پرسیدم. ضمناً من شنیده بودم جلسه مزبور به ریاست آقای احمدی‌نژاد برگزارشده بود اما آقای حجازی اظهار داشت: سه‌شنبه هفته قبل در جلسه شورای اداری به ریاست آقای دکتر داوودی معاون اول رییس‌جمهور، ادغام این دو سازمان با یکدیگر به تصویب رسید که به دلیل مخالفت آیت‌الله خامنه‌ای با آن، قرار شد این مصوبه اعلام نشود ولی آقای احمدی‌نژاد برخلاف نظر قبلی امروز دستور اعلام این خبر را داد.پس‌ازآن در تاریخ ۴/۲/۸۸ اطلاع دادند آقای بقایی قائم‌مقام آقای مشایی در سازمان میراث فرهنگی، پیگیر ملاقات این‌جانب برای برکناری آقای قهرودی بودند … که من به ایشان پیغام دادم: با توجه به نظر مخالف مقام معظم رهبری با ادغام، ما نمی‌توانیم اقدامی دراین‌باره انجام دهیم … "بقایی نیز گفته بود: نظر مقام معظم رهبری به ما ابلاغ نشده است.”اتفاقاً آن شب آقای حجازی را دیدم و پاسخ آقای بقایی را با ایشان در میان گذاشتم و ایشان گفت: هفته قبل نظر مقام معظم رهبری طی نامه‌ای به‌صورت کتبی به رییس جمهوری ابلاغ‌شده و فردا هم مجدداً نسخه‌ای از این نامه را ارسال خواهیم کرد.من تا آن موقع از این موضوع بی‌اطلاع بودم و لذا برایم سؤال شد که چگونه علی‌رغم ابلاغ نظر رهبری، آقای احمدی‌نژاد دست به چنین اقدامی زده است؟! البته پیش از آن‌هم سابقه داشت که وقتی ایشان با نظری مخالف بود، بعضی از نامه‌ها گم می‌شد!
رتبه ارتش ایران در جهان؟ موسسه «گلوبال فایر پاور» که در رتبه‌بندی ارتش‌های جهان شهرت دارد، هر ساله گزارشی را در این زمینه انتشار می‌دهد و بحث‌های انتقادی- تحلیلی فراوانی را در میان کارشناسان امور نظامی و سیاسی به راه می‌اندازد.به تازگی موسسه یاد شده رتبه‌بندی ۱۲۶ ارتش جهان را برای سال ۲۰۱۵ میلادی انتشار داده است. این موسسه یادآوری می‌کند که در تهیه و تنظیم این رتبه‌بندی قدرت هسته‌ای کشورها لحاظ نشده است. با توجه به این ملاک‌ها، «گلوبال فایر پاور» رتبه‌بندی ۱۰ ارتش بزرگ جهان را به شرح زیر تعیین کرده است.
یک شنبه

بر پایه این رتبه‌بندی ایران رتبه بیست و سوم، عربستان سعودی رتبه بیست و هشتم، امارات رتبه پنجاهم، عمان رتبه شست و نهم، کویت رتبه هفتاد و یکم، قطر رتبه هفتاد و هفتم و عراق رتبه صد و دوازدهم را دارد.
روایتی از اختلاف چمران با مهندس بازرگان ابراهیم یزدی دبیر کل گروهک نهضت آزادی به تازگی گفته است اسنادی داریم که نشان می‌دهد دکتر چمران بعد از انقلاب به عنوان عضو شورای مرکزی نهضت آزادی صورت جلسات را امضا کرده.انکار عضویت او در نهضت آزادی نه به نفع ایشان است و نه به نفع آقای مهدی چمران. حرف‌های مهدی چمران متاثر از شرایط و فضای موجود است و هیچ سندیتی ندارد. هنگامی که نهضت آزادی در سال 1340 تشکیل شد ما ایران نبودیم، اما دکتر چمران، دکتر شریعتی، صادق قطب‌زاده، پرویز امین و من نهضت آزادی خارج از کشور را تاسیس کردیم. مهدی چمران با بیان اینکه من صحبتی که دکتر یزدی کردند و بحثی که داشتند کاری ندارم دکتر یزدی مسئله و جایگاهش جداست. گفت: قبل از انقلاب دکتر چمران در آمریکا زندگی می‌کرد با یکسری تشکیلاتی مانند جبهه ملی ارتباطت و فعالیتی داشت که در زمان خود دارای ارزش بود. وی افزود: شهید چمران به مهندس بازرگان به عنوان استادش احترام بسیار می‌گذاشت. اما وقتی که مهندس بازرگان می‌خواستند هواپیما «اف 14 » را بفروشند. به شدت هم مخالف کرد.رئیس شورای اسلامی شهر تهران ادامه داد: این نکته در خاطرات مقام معظم رهبری نیز هست. اولین باری که که مهندس چمران را دیدند در همانجای بود که دکتر جلوی مهندس بازرگان استدلال می‌کرد که جنگنده اف 14 را نفروشید. حتی برای این مسئله به خدمت امام رفت. مهندس بازرگان معتقد بود که ایران با کشوری جنگ ندارد. دکتر معتقد بود ایران جنگ ندارد اما دشمنان ایران با ایران جنگ دارند. بنابراین باید قدرت دفاعی داشته باشیم اگر این قدرت را نداشته باشیم حتما با ما می‌جنگند.وی ادامه داد: دکتر با پافشاری روی مواضع خود نگذاشت مهندس بازرگان جنگنده‌ها را بفروشد این نشانه تاریخی را گفتم رفتار دکتر را در مواجهه با مسائل را یادآوری کنم که دکتر حزبی فکر نمی‌کرد و تاریخی و ملی فکر می‌کرد.
ماجرای گریه هاشمی برای عزل بنی صدر عبدالله جاسبی رئیس سابق دانشگاه آزاد در خاطره ای که برای اولین بار می گوید به ماجرای عزل بنی صدر می پردازد. این مصاحبه در آبان ماه 1392 به مناسبت بازخوانی فعالیت های حزب جمهوری اسلامی انجام شده است و در مستند "داستان ناتمام یک حزب" که تیر ماه امسال رونمایی خواهد شد بخش هایی از آن مورد استفاده قرار گرفته است. جاسبی در این مصاحبه می گوید، سال 1361 ما جلسه‌ای با آیت‌الله خامنه‌ای دبیرکل وقت حزب داشتیم. من همین طوری از ایشان سوال کردم آقای خامنه‌ای حالا خودمانیم چطور شد که امام با عزل بنی‌صدر مخالفت کردند؟ چون بالاخره اگر امام موافقت نمی‌کردند حزب هم اقدامی نمی‌کرد علیه بنی‌صدر و در اصل این اجازه امام بود که حزب هم توانست علیه بنی‌صدر اقدامی انجام دهد.آقای خامنه‌ای در آن جلسه نقل کردند که ما‌‌ همان خرداد 60 جلسه‌ای را با امام داشتیم. همین که امام وارد جلسه شدند من بودم و شهید بهشتی و آقای هاشمی. امام بی‌مقدمه شروع کردند به اعتراض کردن به ما که شما از خدا نمی‌ترسید؟ چرا آن قدر اختلاف ایجاد می‌کنید؟ چرا به فکر مردم نیستید؟ یک آن آقای هاشمی ناراحت شدند و شروع کردن به تند صحبت کردن به امام که ما خجالت بکشیم؟ آن قدر این بنی‌صدر علیه ما حرف می‌زند و آبروی ما را می‌برد شما حرفی نمی‌زنید؟! و بعد آقای هاشمی ساکت شدند و زدند زیر گریه! امام جلسه را ترک کردند و ما هم همین‌طور سکوت کرده بودیم.فردای آن روز حاج احمد آقا به ما زنگ زدند و گفتن دیشب امام خوابشان نبرده است و حکم عزل بنی‌صدر را از فرماندهی کل قوا صادر کرده‌اند و چند روز بعد نیز حکم عدم کفایت سیاسی بنی‌صدر در مجلس مطرح شد و رای آورد. این داستان عزل بنی‌صدر بود که چطور به تایید حضرت امام رسید. نماینده مردم تهران در مجلس بررسی و تصویب کلیات طرح هسته‌ای مجلس در جلسه امروز را تدبیر رئیس مجلس برای جلوگیری از فضاسازی‌ها عنوان کرد.
یک گاف تاریخی در «پایتخت 4» چهارمین فصل سریال «پایتخت» از اولین شب ماه رمضان روی آنتن رفته است و طی همین دو قسمتی که پخش شده شباهت‌های آن به کمدی‌هایی نظیر «ایران برگر» و «اخراجی‌ها 3» مورد توجه قرار گرفته است.به گزارش باشگاه خبرنگاران، با این مقدمه آورده است: فارغ از این شباهت‌های مضمونی در سیر روایی داستان «پایتخت 4» یک گاف تاریخی روی داده است.در سریال، «ارسطو» در وضعیتی تصویر می‌شود که همسر چینی‌اش بر اثر سقوط هواپیمای مالزیایی از بین رفته و ارسطو نیز داغدار اوست.درست بعد از مرگ همسر ارسطو است که انتخابات شورای شهر در محل زندگی خانواده «نقی معمولی» برگزار می‌شود و «هما» همسر نقی به عنوان نماینده به شورای شهر می‌رود. این در حالی است که بعد از سقوط هواپیمای مالزی هیچ انتخابات شورایی در کشور ما برگزار نشد.اگر تاریخ سقوط پرواز شماره 17 مالزی - که جولای 2014 برابر با تیر ماه 1393 می‌شود - را کنار زمان برگزاری انتخابات شوراها قرار دهیم، می‌بینیم که بعد از سقوط این هواپیما هیچ انتخابات شورایی در کشور ما برگزار نشده است!آخرین دوره انتخابات شوراهای شهر در کشور ما اسفند 1392 برگزار شد یعنی قبل از سقوط هواپیمای مالزی؛ پس آنچه در «پایتخت 4» تصویر شده، به لحاظ تاریخی ایراد دارد.شاید اگر نویسندگان کار کمی هوشمندی به خرج می‌دادند و به جای انتخابات شوراها از انتخابات شورایاری مثال می‌زدند، این ایراد تاریخی برطرف می‌شد اما احتمالا در فشردگی تولید کسی حواسش به این مطابقت‌های تاریخی نبوده است.
اقدام یک نهاد انقلابی، علیه دولت و مذاکرات یکی از روزنامه‌های صبح امروز، از اقدام یک نهاد انقلابی کشور علیه دولت و مذاکرات هسته‌ای و برخی شخصیت‌های نظام، در قالب کلاس‌های آموزشی خبر داد. روزنامه جمهوری اسلامی نوشت: یکی از نهادهای انقلابی، کلاس‌هایی تحت عنوان آموزش سیاسی تشکیل داده و افرادی را به عنوان هدایتگر یا توجیه‌گر سیاسی، مأمور ارشاد کارکنان و نیروهای تحت امر خود کرده است. چند تن از کارکنان این نهاد ارزنده برخاسته از انقلاب گفتند: این افراد به اصطلاح هدایتگر، تحلیل‌های یکطرفه سیاسی از قضایای روز ارائه می‌دهند و به صراحت علیه شخصیت‌های روحانی و انقلابی کشور همچون آیت‌الله هاشمی رفسنجانی تبلیغات اهانت‌آمیز می‌کنند و دولت و مذاکرات هسته‌ای و مذاکره‌کنندگان را با صفات و عبارات ناروا مورد حمله قرار می‌دهند. فضای اینگونه کلاس‌ها فاقد بحث و گفت‌وگوی دو طرفه است. در ادامه خبر این روزنامه آمده: سؤال اساسی این است که آیا ادعای ولایی بودن این نهاد با رهنمودهای رهبر انقلاب درخصوص حمایت از دولت و مذاکرات هسته‌ای و شخصیت‌های بزرگ انقلاب همخوانی دارد؟
آغاز اجرای تفکیک جنسیتی در صدا و سیما به گزارش خبرنگار ایلنا، نرگس آبروانی (معاون صدای سازمان صداوسیمای جمهوری اسلامی ایران) به تازگی بخش‌نامه‌ای مبنی بر آغاز طرح تفکیک جنسیتی به مدیران شبکه‌های صدا ابلاغ کرده است.مسئولان شبکه‌های مختلف رادیو ازجمله رادیو ورزش، اقتصاد و جوان نیز براساس دستور صادر شده؛ کار را آغاز کرده‌اند و به این ترتیب تمام اتاق‌هایی که مسئولیت مدیریت آنها با آقایان بوده؛ از کارمند و منشی خانم تخلیه شده است.
توضیحات وکیل‌ بقایی درباره‌ دلیل‌ بازداشت پس از اعلام خبر بازداشت حمید بقایی سوالات فراوانی پیرامون چرایی این بازداشت در محافل خبری و غیر خبری مطرح شد از این جهت خبرنگار باشگاه خبرنگاران، برای پیگیری این سوالات به سراغ "سید علی‌اصغر حسینی" یکی از وکلای حمید بقایی رفت. وی در مورد چرایی بازداشت حمید بقایی توضیحاتی را در اختیار باشگاه خبرنگاران قرار داد که در ادامه عینا می‌آید: نام خود آقای بقایی هم در آن لیست 16 نفره‌ای که بخشی از وام‌هایشان توسط نهاد تسویه شده، قرار داشته است و 25 میلیون تومان از وام دریافتی ایشان تسویه شده است. دادسرای محترم پرداخت این مبلغ توسط سرپرست وقت نهاد ریاست جمهوری را غیرقانونی و مجرمانه تشخیص داده و اتهام اختلاس به آقای بقایی تفهیم و ایشان از تاریخ 18/3/1394 بازداشت شده‌اند. اسناد و مدارک مربوط به قانونی بودن این پرداخت و رد اتهام انتسابی به آقای بقایی در دفاعیات مقدماتی توسط خود ایشان مطرح شده و دفاعیات تکمیلی توسط تیم وکلای مدافعین که وظیفه دفاع از ایشان را برعهده گرفته‌اند، ارائه خواهد شد.
نمایندگان مجلس هشتم و نهم باید محاکمه شوند! مرتضی الویری در گفتگو با خبرآنلاین درباره رویکرد دولت یازدهم گفت: خوش بینانه این است که دولت برای اینکه بتواند پروژه هسته ای را به سامان برساند ترجیح داده در مورد سیاست داخلی و مسائل فرهنگی و اجتماعی مماشات کند و جریان رقیب را تحریک نکند. اما برخی بر این باور هستند، دولت دغدغه های لازم را در این زمینه ندارد و این ضعف از ابتدای کار دولت هم وجود داشته و اگر مسئله هسته ای هم نبود این نقص را ما می توانستیم در شاکله دولت و از ترکیب کابینه مشاهده کنیم. امیدوارم به زودي چالش هسته ای حل شود تا بهانه ای دیگر برای قصورها باقی نماند و کنشگران سیاسی و اجتماعی نیز با صدای بلند تر مطالبات قانونی مردم را پیگیری نمایند. وی افزود: چیزی که من با اطمینان می توانم بگویم این است که هرگز مجلس نهم تکرار نخواهد شد. این مجلس در غیاب اصلاح طلبان شکل گرفت و اصلاح طلبان به دلیل گله مندی های زیادی که از سال ۸۸ داشتند صحنه را ترک کردند و به صورت نانوشته نه کاندیدا شدند و نه حضور فعالی در آن انتخابات داشتند. نکته دیگر اینکه مجلس نهم درست در زمانی شکل گرفت که دوران شعارهای تند و تیز بود که زادگاه آن دولت گذشته بود. آنها توانسته بودند بر مبنای دوپینگ شعارهای فاقد شعور و آگاهی، خودشان را بالا بکشند. نتیجه اش شکل گیری مجلسی ناکارآمد و بله قربانگو بود. اگر از تعداد محدودي نماینده دلسوز و وظیفه شناس بگذریم، این مجلس و مجلس هشتم در بسیاری از اتفاقات تلخی که در دوره هشت ساله احمدی نژاد افتاد دخیل و سهیم است. اگر یک روز دادگاه عادلانه ای برای محاکمه کسانی که به منافع ملی خیانت کردند و صدمات جبران ناپذیری به کشور وارد کردند تشکیل شود بدون تردید در آن دادگاه باید تعداد زیادی از نمایندگان مجلس هشتم و نهم که یا در مقابل تخلفات سکوت کردند و یا به وسیله اقدامات خاص دولت را به انجام کارهای غیرقانونی تشویق کردند حاضر شوند. من اطمینان دارم که مجلس نهم تکرار نخواهد شد و جریان های تندرو و قانون گریزی که مجلس را از مسیر خود دور کردند جایی در این مجلس نخواهند داشت.
جاسوسی عربستان از سفر احمدی نژاد به جیبوتی

بر اساس یکی از اسناد سری منتشر شده در پایگاه اینترنتی ویکی لیکس ، عربستان سعودی روابط ایران و جیبوتی را و همچنین سفر احمدی نژاد به این کشور را به دقت زیر نظر داشته است. بر اساس یکی از اسناد ویکی لیکس ریاست اداره اطلاعات عمومی عربستان گزارشی سری از روابط ایران و جیبوتی و تاریخچه این روابط تهیه کرده بود.این گزارش شامل سفرهای متقابل مقامات ایران و جیبوتی از جمله سفر محمود احمدی نژاد رئیس جمهور سابق ایران به جیبوتی و امضای توافقنامه های اقتصادی بین دو کشور است.


استیضاح‌ پیاپی وزرا به مصلحت کشور نیست

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی استیضاح پی در پی وزرا را به مصلحت ندانست.احمد توکلی  با بیان اینکه در شرایط کنونی کشور استیضاح‌های پیاپی وزرا را به مصلحت کشور نمی‌دانم، گفت: نمایندگان می‌توانند از حق قانونی خود استفاده کنند٬ اما فکر می‌کنم استیضاح در شرایط فعلی صلاح کشور نیست.نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی اضافه کرد: البته از اینکه ما می‌گوییم استیضاح به مصلحت کشور نیست٬ نباید اینگونه برداشت شود که عملکرد همه وزرا مورد تایید ماست٬ بلکه انتقادهای جدی به عملکرد برخی وزرا وارد است٬ اما شرایط به گونه‌ای است که استیضاح پیاپی وزرا صلاح نیست


علت عدم پخش سرود تیم والیبال امریکا

غلامرضا میرحسینی مدیر شبکه سه سیما گفت: هیچ تعمدی در این کار نبوده است و به دلیل وجود مشکلات فنی نتوانستیم سرود کشور امریکا را پخش کنیم.غلامرضا میرحسینی مدیر شبکه سه سیما ، درباره پخش مسابقه والیبال ایران و امریکا از هفته‌ ششم لیگ جهانی 2015 و ایجاد مشکل فنی در این مسابقه گفت: مقداری بی نظمی در محل برگزاری مسابقه والیبال ایران و آمریکا به چشم خورد که باعث شد تا به بعضی از تجهیزات ما صدمه جدی وارد شود و از جمله آن‌ها اینکه یکی از دوربین‌های ما از دست رفت و برای دو دوربین شبکه نیز مشکلات فنی پیش آمد.


دستور وزیر کشور درباره حاشیه سازان

سخنگوی وزارت کشور گفت: وزیر کشور به استاندار تهران دستور داده است که بررسی‌های لازم را درباره اتفاقات روز تشییع پیکر شهدا در تهران انجام دهد.حسینعلی امیری در گفت‌وگو با ایسنا، با اعلام این خبر گفت: هر گونه تجمع به مجوز استانداری نیاز دارد و استانداری و فرمانداری‌ها هستند که شرایط را بررسی کرده و اگر مشکلی نباشد مجوز تجمع را صادر می‌کنند زیرا وقتی تجمعی انجام می‌شود باید مشکلات ترافیکی و برقراری نظم و امنیت در نظر گرفته شود. همچنین افرادی که تجمعی را برگزار می‌کنند باید مسئولیت پذیر باشند چون اگر مشکلی پیش بیاید از نظر مراجع قانونی، مسؤول مربوطه باید مشخص باشد و اگر مشکلی پیش بیاید استانداری‌ها و فرمانداری‌ها مسأله را پیگیری می‌کنند.وی افزود: در رابطه با اتفاقات روز تشییع پیکر شهدا نیز رحمانی فضلی وزیر کشور، به هاشمی استاندار تهران دستور داده است که بررسی های لازم را در این زمینه انجام دهد.وی همچنین درباره مسأله توهین به رئیس جمهور در حرم مطهر امام (ره) گفت:‌من پیش از این اعلام کرده ام که حفظ نظم و امنیت حرم بر عهده سپاه بوده و قرار شده است که سپاه این مسأله را پیگیری کند. تاکنون گزارشی از این بابت به دست ما در وزارت کشور نرسیده است.


همای جنتی را به مجلی می کشاند

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس گفت: در صورتی که کنسرت پرواز همای برگزار شود مجلس قطعا این موضوع را به طور جدی پیگیری می کند.محمد اسماعیل سعیدی عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی در گفت وگو با خبرنگار شبکه اطلاع رسانی راه دانا در خصوص صدور مجوز برای کنسرت پرواز همای اظهار داشت: وزیر ارشاد چندی پیش هم که به مجلس آمده بود نمایندگان در خصوص برگزاری کنسرت پرواز همای از او سوال هم کردند.وی افزود: وزارت ارشاد متاسفانه استراتژی مناسبی در خصوص مباحث فرهنگی ندارد،ما در جلسه ای که با وزیر ارشاد داشتیم توقعمان از جناب وزیر این بود که راهکار مناسبی را برای برخی از کنسرت ها ارائه دهند که این طور نبود.عضو کمیسیون اجتماعی مجلس در پایان تاکید کرد: در صورتی که کنسرت پرواز همای برگزار شود مجلس قطعا  این  موضوع را به طور جدی پیگیری می کند.

حمله یک جریان خاص به روحانی معروف حجه الاسلام زائری که چندی پیش در صفحه اینستاگرام خود انتقاداتی را به حضور احمدی نژاد بر روی سن در مراسم تشییع شهدای غواص کرده بود، اخیرا با تهمت ها و فحاشی هایی در این صفحه و از سوی برخی جناح های سیاسی مواجه شده است که بر اثر همین موضع طی نامه ای به وزیر اطلاعات که در صفحه اینستاگرام خود منتشر کرده است خواستار رسیدگی به این موضوع شده. در این نامه آمده: جناب حجت الاسلام والمسلمين دكتر علوي
وزير محترم اطلاعات
با سلام و احترام
از آنجا كه تأمين امنيت عمومي و مقابله با توطئه ها و تهديدها عليه محيط اجتماعي با شماست و در زمان حاضر فضاي مجازي اهميتي معادل فضاي حقيقي پيدا كرده است، به اطلاع مي رساند من به عنوان يك شهروند اخيرا با توهين ها و تهمت هايي در فضاي اينستاگرام روبرو شده ام كه بعضا طبق قانون مستوجب حد شرعي است و حتى مورد تهديد صريح و مستقيم قرار گرفته ام. كاملا واضح است اين هجوم مجازي به شكل سازماندهي شده براي اهداف سياسي در ماههاي آينده و در آستانه انتخابات مجلس و خبرگان و در حمايت از يك جريان خاص صورت مي گيرد. مي گويند در سالهاي گذشته ارقام هنگفتي اموال ناپديد شده است و سرنخي از آنها به دست نيامده ، اينك اين سرنخ را بگيريد و ببينيد به كجا مي رسيد. شايد بخشي از آن اموال دارد اينجا براي اشتغال زايي براي جماعتي بي ادب و هتاك در پشت مانيتورها و به شكل گروهي هزينه مي شود .
با تشكر و دعاي خير
محمدرضا زائري
هلوکاست رسانه ای علیه مهناز افشار مهناز افشار با انتشار بيش از ده توئيت به حاشيه‌هاي پيش آمده پس از ازدواج و تولد فرزندش پاسخ گفت. او پس از انتشار گزارشي در يکي از سايت‌هاي خبري در چند توئيت پشت سر هم درباره حاشيه‌هايي که براي او و خانواده‌اش به وجود آمده واکنش نشان داد.
برخی از توییت های مهناز افشار به شرح زیر است: ـ از روزى که وارد سينما شدم تا امروز با حاشيه‌سازى درگير بودم اما در يکسال گذشته هدف بازى‌هاى سياسى و تسويه حساب‌هاى شخصى قرار گرفتم ـ هلوکاست رسانه‌اى عليه من و همسرم به راه انداخته‌اند که اين بار سکوت نخواهيم کرد.ما حقوقى داريم وآنطور که شايسته بدانيم از آن استفاده مى‌کنيم. ـ اينکه آقاى محمدعلى رامين چه کارى کرده به من ارتباطى ندارد.من نه همکارى با ايشان داشتم و نه شراکتى.بنده قاطعانه با ايدئولوژى ايشان مخالفم ـ متاسف و ناراحتم که روزنامه‌ها و مجلاتى در دوره معاونت مطبوعاتى آقاى رامين توقيف شدند و افراد بسيارى از کار بيکار شدند اما من بى‌تقصيرم. ـ موضوع مهريه من از سخيف‌ترين موضوعاتى بوده که تاکنون مطرح شده. مگر ازدواج من تجارت بوده که ٢٢ ميليارد يا ٣٠ ميليارد بخواهم؟ اى کاش صحت داشت. ـ اين دروغ زايمان در آمريکا را از کجا آوردند نمى‌دانم. من نه فرزندم را در آمريکا به دنيا آوردم و نه دنبال تابعيت و شناسنامه آمريکايى بودم. ـ حرف‌هايم تمام نشده اما به قول رسول يونان، و سرانجام از قصه‌هاي شکارچيان، چيزي نمي‌ماند...
قطع یارانه معلمان یکی از کاربران تابناک در بخش تماس با ما نوشت: باسلام وعرض ادب باتوجه به اینکه سایت تابناک یکی از معتبرترین سایت های خبری وتحلیلی کشور بوده ومشکلات مردم را به گوش مسولین می رساند ودر واقع پل ارتباطی بین مردم ومسولین است واز طرفی ما جایی را به غیر از سایت تابناک نیافتیم که دردنامه خود را عرضه کنیم لذا خواهشمندیم درخواست ما عده ای از معلمان که یارانه خردادشان قطع شده است را به گوش مسولین برسانند .وعلت این قطع را جویاشوند هرچند که در سایت اعتراض درخواست داده ایم ولی در آن سایت شغل ها به تفکیک تعریف نشده اند.خواهش میکنیم مسولین آ پ را هم در جریان قرار دهید.
تجمع سپرده گذاران میزان کاربر دیگر تابناک نوشته است: تجمع صد ها تن از سپرده گذاران موسسه میزان منجرب بسته شدن خیابان بهار روبروی استانداری خراسان رضوی برای حدود 2 ساعت که از ابتدای ساعت 10 تا 1 ظهر در محل بوده و شعارهایی سر می دادند عدم شفافیت و عدم اجرای وعده های بی اساس مسئولین از جمله استاندار باعث تجمع و خواستار حمایت و جوابگویی مسئولین استانی به وضع نابسامان سپرده گذاران میزان بعد گذشت 5 ماه خبری از پرداخت مطالبات نیست .

تکذیب صدور حکم اعدام برای محمدعلی طاهری یک منبع آگاه در گفت و گو با خبرگزاری میزان، خبرگزاری رسمی قوه قضائیه، درباره خبر مربوط به حکم اعدام رئیس فرقه عرفان کیهانی گفته است: «حکم محمد علی طاهری تا به امروز صادر و ابلاغ هم نشده است.» روز گذشته (شنبه) سید محمود علیزاده‌ طباطبایی، وکیل محمدعلی طاهری، در گفت و گو با تسنیم از صدور حکم اعدام درباره موکلش خبر داده بود. هرچند علیزاده طباطبایی اعلام کرده بود که این حکم ابلاغ نشده است.
اخراج دسته‌جمعی کارگرانی که درباره کارگران می‌نوشتند! خبرگزاری کار ایران (ایلنا) که به عنوان منبع طرح و پیگیری اخبار کارگری شناخته می‌شود، خبرنگاران بخش کارگری خود را به شکل دسته جمعی اخراج کرده است. سایت میدان، با انتشار خبر کوتاهی در این‌باره نوشته است: «ایلنا، تنها خبرگزاری رسمی ایران که اخبار کارگران را پوشش می‌داد، حالا خود دست به اخراج دسته جمعی خبرنگارانش زده است. اخراج دسته‌ جمعی، قراردادهای موقت و یک‌طرفه و نبود امنیت شغلی، یکی از موضوعاتی است که ایلنا بارها درباره آن‌ها خبررسانی کرده است.»
سال گذشته مراجع و شورای عالی امنیت ملی مانع محرومیت والیبال ایران شدند محمد دامادی نماینده مردم ساری با بیان این‌که اگر مراجع تقلید نظری درباره حضور بانوان در ورزشگاه نداده باشند نباید مشکلی وجود داشته باشد٬ گفته: این که بانوان را به طورکل منع کنیم کار درستی نیست مثل این‌که بگوییم دندانپزشک خانم در بیمارستان نداشته باشیم این شدنی نیست ما راننده‌های تاکسی خانم هم داریم حتی بعضی راننده ماشین‌های سنگین هم خانم هستند. این که بگوییم بانوان به سالن نیایند درست نیست. با حضور بانوان در استادیوم هیچ اتفاق غیر اخلاقی و خارج از عرفی نمی‌افتد. خانم‌ها اجازه دارند که به کنسرت‌های موسیقی بروند و شرکت کنند ٬استادیوم ورزشی هم مانند کنسرت موسیقی است پس نباید از ورود آن ها جلوگیری شود. ما در یک صورت می‌توانیم بگوییم بانوان به استادویم نروند آن هم وقتی است که مراجع تقلید درخصوص عدم حضورشان فتوا شرعی داده باشند. سال گذشته تا مرز محروم شدن از مسابقات هم رفتیم اما از شورای عالی امنیت ملی و مراجع خواهش‌ کردیم که کمک کنند تا ورود تعدادی خانم خبرنگار موافقت شود و ما از محرومیت جلوگیری کنیم .
استدلال صباغیان درباره مناسب بودن رابطه امام خمینی و مهندس بازرگان هاشم صباغیان در گفت و گو با روزنامه قانون به مناسبت سالگرد شهادت شهید چمران در باره رابطه امام(ره) و مهندس بازرگان گفته: رابطه خيلي خوبي بود، به طوري كه قبل از اينكه آقاي خميني به تهران بيايند ما وقتي مشكلاتي داشتيم به قم می‌رفتيم. يك نوع تشريفاتي هست كه با اين تشريفات اهميت افراد نشان داده می‌شود، در روحانيون هم اين‌گونه هست كه وقتي يك تعدادي از روحانيون نزد يك روحاني بزرگ می‌روند، آن روحاني هركس را كه دعوت كند و كنار خودش بنشاند يعني او را به بقيه آن جمع ارجح می‌داند. مثلا ما زماني كه انتخابات مجلس خبرگان را برگزار كرديم نمايندگان منتخب را نزد آيت ا... خميني برديم، آقاي حاج شيخ بهاءالدين محلاتي كه در شيراز بود، كسي بود كه اجتهاد آقاي خميني را گواهي كرده بود، در آن جمع كه همه هم روحاني بودند، اولين كسي كه آقاي خميني دعوت كردند كه كنارشان بنشيند ايشان بود. اين را مثال زدم تا متوجه شويد. زماني هم كه ما با هيات دولت نزد آقاي خميني می‌رفتيم به دو صورت بود؛ گاهي چند نفر كه كار داشتند خودشان می‌رفتند، چون حرف‌هاي آقاي خميني فصل‌الخطاب بود و يك حرفي كه می‌زد كسي روي آن حرف نمي زد. گاهي هم با تعدادي از اعضاي شوراي انقلاب به قم می‌رفتيم، حدود 5، 6 نفر از وزرا و 5، 6 نفر هم از اعضاي شوراي انقلاب بودند، معمولا مواقعي بود كه با شوراي انقلاب اختلاف داشتيم و آقاي خميني نظر می‌داد و موضوع را حل می‌كرد، در اين مواقع وقتي وارد می‌شديم عده اي خم می‌شدند و دست آقا را می‌بوسيدند ولي ما دست مي‌داديم. وقتي مهندس بازرگان وارد می‌شدند، با وجود آن كه در آن جمع آقايان مطهري و بهشتي و ديگران هم بودند آقاي خميني مهندس بازرگان را در كنار خودش می‌نشاند، با آن مقدماتي كه گفتم يعني آقاي خميني مهندس بازرگان و نقش او را نسبت به ديگران ارجح می‌دانست. روابط خيلي خوبي بود. آقاي خميني يك هياتي را براي حل مسئله كردستان تعيين كرد كه مرحوم فروهر، من، دكتر چمران و مرحوم عزت سحابي بوديم كه آقاي چمران بنا به اتفاقاتي كه در جريان پاوه پيش آمده بود صلاح ديد كه نيايد و به جاي خودش تيمسار فلاحي را فرستاد. هيات دولت، شوراي انقلاب و آقاي خميني اختيارشان را به اين هيات داده بودند و به تشريفاتي احتياج نبود. وقتي كه دولت موقت استعفاء داد ما در كردستان بوديم، بعد از استعفاي دولت، دفترآقاي خميني بيانيه داد كه آن هيات به قوت خودش باقي است و كار را ادامه دهد، در حالي كه دولت موقت وجود نداشت. اين را گفتم كه ببينيد روابط چقدر حسنه و خوب بود. اما عده اي به دلايل مختلف حرف‌هايي در مورد رابطه آقاي خميني و مهندس بازرگان زده اند كه به دلايل مختلف هيچ كدام‌شان درست نيست. يكي از دلايلي كه شايد كمتر گفته شده باشد اين است كه وقتي استعفاي دولت موقت پذيرفته شد، مهندس بازرگان به عنوان رئيس شوراي انقلاب تعيين شد و تا مدت‌ها با اين‌كه نخست وزير نبود ولي رئيس شوراي انقلاب بود.
آیت‌الله مصباح انقلاب را رها کرد ولی بازگشت رسول جعفریان در بخشی از گفت و گوی خود با خبرگزاری آنا با موضوع بررسی افکار دکتر علی شریعتی، درباره نسبت جناح راست با انقلاب و انقلابی‌گری گفته: جریان راست یا آنچه حالا به آن اصولگرایی گفته می‌شود، دو بخش بودند، چنان‌که قبل از انقلاب هم همین تقسیم مطرح بود. جناحی از راست‌های انقلابی، مدافع شریعتی بودند و او را دوست داشتند، ضمن این‌که مرتب می‌گفتند البته اشکالاتی دارد. عده‌ای هم سخت منتقد بودند و در عین حال انقلابی. بخشی از جریان راست انقلابی، پیش از انقلاب به خاطر انتقاد از شریعتی، انقلاب و روش انقلابی را هم کنار گذاشتند و رفتند. نمونه‌اش خود آیت‌الله میلانی و اطرافیان ایشان بودند. آقای مصباح هم جزو همین‌هاست، که اول خیلی‌خیلی انقلابی بودند و بعد تردید کردند. آقای میلانی در این زمینه، یک پدیده است. البته آقای مصباح بعد از انقلاب باز به تدریج به دامن انقلاب برگشت که این هم به خاطر سیاست امام(ره) بود که از کارهای ایشان برای آموزش طلاب حمایت کرد. ایشان اوائل با احتیاط وارد انقلاب شد و البته سال‌هاست که دیگر به صورت جدی در مجموعه کار می‌کند. این را بگویم که بعد از انقلاب، جریان اصولگرایی کمابیش به همین صورت ماند. البته هر از چندی در این جریان تحولی رخ می‌داد و مثلا نامه‌ای یا سندی کشف می‌شد و کسانی مطالب تازه‌ای می گفتند، اما واقعیت آن است که جناح راست همچنان آن حالت را دارد. بخشی که خیلی سنت‌گراست، معمولا انتقاد بیشتری نسبت به شریعتی دارد. در عوض، برخی از انقلابیون اصولگرا، نسبت به تأثیر شریعتی در انقلاب واقف هستند و از زاویه انقلابی بودن و این‌که واقعیاتی را دیده‌اند، از او حمایت می‌کردند و می‌کنند.
مهاجرانـی: دربـاره سند ویکی لیکس توضیـح می‌دهـم انتشار سندی در سایت ویکی‌لیکس مبنی بر اینکه دولت عربستان سعودی هزینه تحصیل پسر عطاءالله مهاجرانی، وزیر پیشین ارشاد ایران را به عهده گرفته، در رسانه‌های فارسی زبان و شبکه های اجتماعی خبرساز شده است. این سند نشان می دهد که دولت عربستان به تقاضای عطاءالله مهاجرانی، قبول کرده که شهریه دانشگاه و هزینه مسکن علی مهاجرانی را برای چهار سال بپردازد که مجموعاً ۶۵ هزار پوند (حدود صد هزار دلار) می شود. مهاجرانی به بی‌بی‌سی فارسی گفت که در زمان مناسب در مورد آنچه ویکی‌لیکس منتشر کرده پاسخ می‌دهد.
ایران باید برای مستضعفان عالم سلاح هسته‌ای بسازد! یک سایت افراطی که به تازگی شروع به کار کرده با درج این مقدمه که « علوم پوزیتیویستی کار را برای انجام آزمایش و کسب تجربه برای تایید یا رد یک نظریه بجایی می کشاند که حتی به خود اجازه می دهند با یک ملت با قدمت چندین هزار ساله بازی کنند. اما وقتی به دقت این بازی و عملکرد بازیکنان و رفتارهای آنان را رصد می کنید تنها به یک نتیجه می رسید : " آزمایش "» و با تاکید بر برداشته نشدن تحریم‌های ایران نوشته: اما این بار ایران باید ابتکار عمل را به دست گیرد و آزمایش را برای آزمایش امتحان کند. برای خروج از این بن بست آزمایش بازی گونه باید قویا روی میز مذاکرات بکوبد و با لبخندی ظریف اما محکم اعلام کند که در صورت عدم حذف تحریم ها بصورت یکجا، ایران به سمت تهیه سلاح هسته ای خواهد رفت. ادعایی بدون تعارف و برون آمده از لفافه. اما اگر آقایان مجوزدار تیم مذاکرات هسته ای ایران فاقد چنین درایت و صلابتی برای عنوان کردن این موضوع هستند؛ آرمان پرس اعلام می کند که ایران باید به سمت تهیه سلاح هسته ای برود اما شاید در صورت عدم حذف تحریم ها.















این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 217]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن