تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 28 تیر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):نماز، از آيين‏هاى دين است و رضاى پروردگار، در آن است. و آن راه پيامبران است. ب...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

آراد برندینگ

سایبان ماشین

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ووچر پرفکت مانی

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

تاثیر رنگ لباس بر تعاملات انسانی

خرید ریبون

ثبت نام کلاسینو

خرید نهال سیب سبز

خرید اقساطی خودرو

امداد خودرو ارومیه

ایمپلنت دندان سعادت آباد

موسسه خیریه

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1806941249




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

توصیه های پزشکی به بیماران دیابتی در ماه رمضان


واضح آرشیو وب فارسی:جام نیوز:


برنامه غذایی در ماه رمضان؛
توصیه های پزشکی به بیماران دیابتی در ماه رمضان
از آنجا كه عدم مصرف مايعات طي روز مي‌تواند به غليظ شدن خون و بالاتر رفتن قند خون و عوارض ديگر منجر شود به ويژه در صورتي كه معمولا قند خون شان بالا است، توصيه مي‌شود حتما قرص خود را به موقع مصرف كنند و اگر فراموش كردند آن روز را روزه نگيرند.




به گزارش سرویس علمی جام نیوز،  چهار ونيم تا پنج ميليون ديابتي در كشور بسر مي‌برند كه بيشتر اين بيماران تمايل دارند در ماه مبارك رمضان، روزه بگيرند اما روزه داري براي آنها شرايطي دارد كه رعايت آن ضرروي است. ديابتي‌ها بايد در صورت تصميم به روزه داري، قند خود را كنترل و آمادگي‌هاي لازم را كسب و از همه مهم‌تر با پزشك متخصص خود مشورت كنند. كارشناسان مي‌گويند: اين بيماران حتما بايد برنامه غذايي خود در ماه رمضان را طبق توصيه پزشكان، تنظيم كنند زيرا توصيه‌هاي تغذيه‌اي كارشناسان تغذيه براي ماه مبارك رمضان فقط براي افراد سالم است و درباره ديابتي‌ها صدق نمي‌كند.
  بهترين زمان براي آزمايش قند خون هر بيمار ديابتي كه روزه مي‌گيرد بهتر است گلوكومتر در اختيار داشته باشد و قبل از افطار، دو ساعت بعد از افطار و پيش از سحري، قند خون خود را اندازه‌گيري كند. در صورتي بيمار مبتلا به ديابت، گلوكومتر در دسترس ندارد، بهتر است آزمايش‌هاي خود را تحت نظارت پزشك و در زمان تعيين شده انجام دهد. بررسي قند خون ناشتا در ماه رمضان بايد قبل از افطار صورت گيرد كه اين امر بسيار كمك‌كننده است.     وعده‌هاي غذايي بيمار ديابتي بهتر است مبتلايان به ديابت، افطاري خود را با يك غذاي ساده مشابه صبحانه آغاز كنند و شام را به فاصله يك تا دو ساعت بعد، صرف كنند. بيمار قبل از خوابيدن نيز مي‌تواند غذاي مختصري مانند عصرانه بخورد؛ سحري را هم حتما ميل كند.  
چه زماني روزه نگيرند؟ از آنجا كه عدم مصرف مايعات طي روز مي‌تواند به غليظ شدن خون و بالاتر رفتن قند خون و عوارض ديگر منجر شود به ويژه در صورتي كه معمولا قند خون شان بالا است، توصيه مي‌شود حتما قرص خود را به موقع مصرف كنند و اگر فراموش كردند آن روز را روزه نگيرند. همچنين اگر مبتلايان ديابت براي خوردن سحري نتوانستند بيدار شوند، بهتر است از روزه گرفتن در آن روز منصرف شوند.  
بالا رفتن قند خون بعد از افطار اگر ميزان قند خون بيماران، پس از افطار بالاي 250 بود، بايد شب، 20 درصد غذاي مصرفي را كم كنند و تا زماني كه قند خون شان همچنان بالاست رژيم غذايي شان را كنترل كنند. اين بيماران مي‌توانند از مشاور تغذيه خود يا پزشكشان كمك بگيرند تا دچار مشكل نشوند. به هر حال متوجه باشند كه اگر قند خون شان هنگام شب بالا باشد، نتايج مثبت روزه داري عايد آنان نخواهد شد.  

بالا رفتن قند خون بعد از سحري اگر ميزان قند خون بيماران، بعد از سحري بالاي 200 باشد، بايد از مواد غذايي سحري خود 20درصد كم كنند؛ اما اگر قند خون شان بالاي 350 بود، توصيه مي‌شود كه اصلا روزه نگيرند و حتما با پزشك خود مشورت كنند.  

قرص‌هاي خود را چگونه مصرف كنند؟ بيماران ديابتي به طور كلي قرص‌هاي مصرفي صبح و ظهر را همزمان هنگام افطار و قرص شبانه را پيش از سحري مصرف كنند. البته اگر قند خون اين بيماران تحت كنترل باشد، ممكن است تحت نظارت پزشك بتوانند تعداد قرص‌هايشان را كاهش دهند.  

ورزش ديابتي‌ها

فعاليت بدني مبتلايان ديابت بايد در حد معمول باشد و استراحت زياد به نفع آنها نيست. ضمن اينكه اين افراد، امور نيازمند به فعاليت جسمي شديد را بهتر است بعد از ظهرها انجام ندهند تا از افت شديد قند خون پيشگيري كنند. ورزش سبك 10 تا 15 دقيقه‌اي هنگام صبح احتمالا برايشان مناسب است اما ورزش هنگام بعد از ظهر و قبل از افطار مشكل‌سازخواهد شد؛ اين بيماران بايد در صورت امكان شب‌ها چند ساعت بعد از افطار زماني را به ورزش اختصاص دهند.  

لزوم توجه كافي به نوشيدن مايعات بهتر است كه مبتلايان ديابت، آب كافي بنوشند تا در طول روز دچار كمبود آب بدن نشوند. توصيه مي‌شود مبتلايان ديابت بعد از خوردن سحري و قبل از شروع روزه، حداقل يك تا دو ليوان آب بنوشند.   برترین ها/ 2018



۳۱/۰۳/۱۳۹۴ - ۱۴:۲۰




این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جام نیوز]
[مشاهده در: www.jamnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 61]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن