واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۳۱ خرداد ۱۳۹۴ (۱۲:۳۸ب.ظ)
افزايش 4 برابري ورود گردشگر به سواحل گيلان موج - دبير ساماندهي سواحل و تفرجگاههاي استان گيلان از افزايش چهار برابري ورود گردشگران به سواحل و درياي گيلان خبر داد.
به گزارش خبرگزاري موج، يونس رنجکش، دبير ساماندهي سواحل و تفرجگاههاي استان گيلان، اظهار داشت: يکي از مهمترين سياستهاي استانداري گيلان، بهرهبرداري از سواحل و دريا با محوريت گردشگري است.
وي ادامه داد: در راستاي تحقق اين امر با مشارکت ارگانهاي مرتبط با بخش گردشگري در حال تکميل زيرساختهاي لازم گردشگري در طول سواحل هستيم.
معاون امور اجتماعي فرهنگي استانداري گيلان و دبير کميته ساماندهي سواحل و تفرجگاه گيلان خاطرنشان کرد: سال گذشته از مجموع 31 ميليون گردشگر ورودي به استان گيلان، 25 ميليون نفر از گردشگري در طول سواحل و دريا استفاده کرده بودند.
وي با تاکيد بر رشد چهار برابري گردشگري ساحلي و دريايي در گيلان تصريح کرد: در سال 92، شش ميليون نفر گردشگر از سواحل و دريا بهره برده بودند.
معاون امور اجتماعي و فرهنگي استانداري گيلان افزود: اين در حالي است که فقط در ايام تعطيلات عيد فطر سال گذشته بيش از پنج ميليون نفر گردشگر وارد نوار ساحلي استان گيلان شده بودند.
وي گفت: پيشبيني ميشود ورود گردشگران به سواحل و درياي گيلان در تابستان امسال نيز از رشد چشمگيري برخوردار باشد.
رنجکش بيان کرد: هم اکنون تعداد گردشگران ورودي به استان گيلان بيش از 10 برابر ظرفيت جمعيت کل استان است.
به گفته وي ورود حجم انبوه گردشگران به هماندازه به مشکلات استان گيلان ميافزايد و بايد تلاش براي ايجاد امکانات گردشگري و سرويسدهي به آنها نيز افزايش يابد.
دبير کميته ساماندهي سواحل و تفرجگاههاي استان گيلان تاکيد کرد: بنابراين دولت بايد با توجه ويژه به استان گيلان، اعتبارات بيشتري را در بخش گردشگري به آن اختصاص دهد.
اين مقام مسوول در استان گيلان يادآور شد: حفظ محيط زيست، تأمين امنيت و تجهيز امکانات از ديگر مواردي است که در بحث ورود گردشگران به استان بايد مورد توجه قرار گيرد.
وي در ادامه سخنان خود از استقبال استان گيلان از سرمايهگذاران بخش خصوصي در زمينه ايجاد تأسيسات گردشگري در نوار ساحلي استان خبر داد و گفت: به همين منظور نيز تسهيلاتي جهت تشويق بيشتر سرمايهگذاران براي ورود به اين بخش در نظر گرفته شده است.
معاون امور اجتماعي و فرهنگي استانداري گيلان اظهار داشت: در اين راستا مناطق نمونه گردشگري که در نقاط ساحلي واقع شدهاند از جمله مکانهايي هستند که پس از ايجاد زيرساختهاي اوليه به منظور ايجاد تأسيسات گردشگري در اختيار سرمايهگذاران بخش خصوصي قرار خواهند گرفت.
به گفته وي، اداره بنادر و دريانوردي استان گيلان نيز از سرمايهگذاران بخش خصوصي در زمينه ساخت اسکله تفريحي و ورود شناورهاي تفريحي حمايت به عمل خواهد آورد.
دبير کميته ساماندهي سواحل و تفرجگاههاي گيلان يادآور شد: منطقه آزاد انزلي نيز يکي از بهترين ظرفيتهاي استان گيلان در بخش گردشگري دريايي محسوب ميشود که از حضور سرمايهگذاران بخش خصوصي در اين منطقه نيز بسيار استقبال خواهد شد.
وي يکي از مهمترين اقدامات مؤثر در راستاي رونق گردشگري دريايي گيلان را افزايش چشمگير طرحهاي سالمسازي دريا مجهز به امکانات لازم عنوان کرد و گفت: اميدواريم با تخصيص اعتبارات بيشتر در سالهاي آينده افزايش کمي و کيفي طرحهاي سالمسازي دريا ادامه داشته باشد.
وي همچنين در خصوص وضعيت کشتي ميرزا کوچک خان اظهار داشت: منعي براي فعاليت اين شناور تفريحي توسط مسوولان استاني وجود ندارد.
رنجکش تصريح کرد: قرار است به زودي فعاليت تفريحي کشتي ميرزا کوچک خان در بندر انزلي از سر گرفته شود.
وي اظهار اميدواري کرد: با برنامهريزيهايي که از سوي مسوولين استان گيلان در بخش گردشگري در حال انجام است به زودي شاهد توسعه گردشگري دريايي در گيلان باشيم.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 32]