تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 28 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):كسى كه نيّت درست داشته باشد، دل سالم و پاك دارد، زيرا سالم داشتن دل از وسوسه هاى شيط...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ساختمان پزشکان

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای

اقامت یونان

خرید غذای گربه

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1841991096




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

نیم قرن با ارمغان ایفل


واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز: نیم قرن با ارمغان ایفل
هر سال در چنین روزهایی فرودگاه «بورژه» برای میزبانی از نمایشگاه صنایع هوایی پاریس آماده می‌شود و مشارکت کنندگانی از ۸۰ کشور جهان، برای نمایش آخرین دستاوردهای خود گردهم می‌آیند.
گروه خواندنی های نامه نیوز - نیم قرن سابقه چیز کمی نیست! صحبت درباره نمایشگاه هوایی پاریس به‌عنوان بزرگترین رویداد صنعت هوانوردی در سراسر جهان است که امسال برای پنجاه و یکمین بار برگزار شده و در وصف اهمیت آن همین بس که در طول روزهای برگزاری، مقامات مسئول از کشورهای مختلف به پاریس سر می‌زنند.
 
هر سال در چنین روزهایی فرودگاه «بورژه» برای میزبانی از نمایشگاه صنایع هوایی پاریس آماده می‌شود و مشارکت کنندگانی از ۸۰ کشور جهان، برای نمایش آخرین دستاوردهای خود گردهم می‌آیند.

نمایشگاه هواپیمایی پاریس روز دوشنبه این هفته گشایش یافت و بلافاصله شاهد انجام معاملات عظیم شرکت‌های فرانسوی با غول‌های صنعت هوایی در کشورهای دیگر بود. این رویداد با حضور فرانسوا اولاند، رییس‌جمهوری فرانسه و هزاران مشتاق که شاهد نمایش هوایی یک هواپیمای نظامی بودند، کار خود را آغاز کرد. در معرفی این رویداد عظیم با صمت همراه باشید:
 
*شروع مجلل در کاخ گرند پالاس

نمایشگاه هوایی پاریس در سال ۱۹۰۹م با تلاش دو تن از فعالان صنعت هوایی به نام‌های «آندره گرانت» و «رابرت اسنالت» پرتری کلید خورد. آن روزها از این رویداد به عنوان محفلی برای نقل و انتقال هوایی و با عنوان جشنواره هوایی یاد می‌شد و انتخاب کاخ بزرگ پاریس (گرند پالاس) به‌عنوان محل برگزاری، دلیل بسیار خوبی بود تا این رویداد در همان دوره اول نیز به خوبی دیده شود. براساس آمارهای رسمی پایگاه خبری پاریس ایرشو، در این دوره ۱۰۰هزار نفر از نمایشگاه بازدید کردند. شاید دلیل این استقبال جذابیت‌هایی بود که برج ایفل برای مردم داشت و باعث می‌شد گردشگران زیادی با شنیدن وصف بزرگی آن به پاریس سفر کنند. تا چند سال بعد که کاخ مجلل پاریس همچنان میزبان این رویداد بود، همه مردم آن را به چشم یک اتفاق ویژه می‌دیدند. این جشنواره تا قبل از جنگ جهانی اول ۴ بار برپا شد.
 
جنگ جهانی، همه چیز را از بین برد! حتی رقبت برگزاری نمایشگاه‌های بزرگ را؛ اما بالاخره نمایش هوایی پاریس در سال ۱۹۱۹ میلادی دوباره پا گرفت. این جشنواره نوپا بیشتر محفلی برای نمایش چند هواپیمای تکراری بود و هر چند سال یک بار شاید یک نمونه جدید به این هواپیماها اضافه می‌شد. به هر حال صنعت نمایشگاهی رشد چندانی نداشت. حتی روند برپایی آن نظم خاصی نداشت و در برخی سال‌ها برگزار نمی‌شد. اما با تمام اینها هر روز بر شهرت نمایشگاه هوایی پاریس اضافه می‌شد. تا اینکه در سال۱۹۲۴م همزمان با نهمین دوره از برپایی این نمایشگاه ۲کشور آلمان و انگلیس نسبت به حضور در آن علاقه‌مند شدند و در سال ۱۹۲۶م در دهمین دوره، این حضور ادامه پیدا کرد. بنابراین نخستین بارقه‌های بین‌المللی شدن آن پدیدار شد.
 
پرواز مستقیم از امریکا به فرانسه
حالا دیگر جشنواره هوایی پاریس در حال پیدا کردن یک سر و شکل رسمی بود. در سال ۱۹۲۸ میلادی (دوره یازدهم) مسئولان برگزاری، طی همکاری مشترک با دولت امریکا، پروژه یک پرواز بدون توقف را از نیویورک به پاریس و فرود در محل برگزاری نمایشگاه کلید زدند. در آن زمان پرواز طولانی از کشوری به کشور دیگر با توجه به توان محدود هواپیماها بسیار دشوار بود و انجام چنین پروژه‌ای یک اتفاق مهم برای تمام مردم جهان به شمار می‌رفت. آنجا بود که نام چارلز لیندبرگ به‌عنوان خلبان این پرواز برای همیشه در تاریخ ثبت شد.

نمایشگاه پاریس می‌رفت که قدرتمندتر از همیشه دوره پانزدهمش را برگزار کند اما جنگ جهانی دوم همه چیز را خراب کرد. در سال‌های ۱۹۴۶ تا ۱۹۴۹میلادی وقوع بزرگترین جنگ تاریخ با بیش از ۳۰میلیون کشته در سراسر جهان باعث شد تجارت برای چند سال از رونق بیفتد. در سال ۱۹۵۳م سرانجام مسئولان برگزاری به فکر یک محل تازه برای نمایشگاه افتادند. بنابراین این نمایشگاه به سایت «بورژه» منتقل شد و تا سال‌های بعد در همین مکان باقی مانده است.

مدتی بعد روند رونمایی از دستاوردهای صنعت هوایی در این نمایشگاه قوت و مداومت پیدا کرد. در سال ۱۹۶۹ میلادی هواپیمای ایرکرفت کنکورد به‌عنوان غول فناوری در آن دوران و مهم‌ترین رونمایی قرن در این نمایشگاه معرفی شد. همچنین جیمبو جت ۷۴۷ و چند بالگرد در حاشیه نمایشگاه معرفی و مورد ارزیابی قرار گرفتند. نکته قابل توجه آنکه ۱۴ کشور به‌طور مستقیم در برگزاری این نمایشگاه مشارکت داشتند. در همین سال بود که نظم دوسالانه برگزار شدن نمایشگاه نیز برقرار شد.
در سال ۱۹۷۳م و در خلال سی‌ویکمین نمایشگاه هوایی یک حادثه دلخراش رقم خورد که برای همیشه در حافظه مردم پاریس باقی ماند. در این سال یک فروند توپولف روسی مدل تی‌یو ۱۴۴ بعد از بلند شدن از زمین و انجام چند حرکت آزمایشی با زمین برخورد کرد و ضمن تخریب چندین منزل مسکونی در اطراف نمایشگاه به مرگ ۱۴ نفر و زخمی شدن ۶۰ تن دیگر منجر شد. خلبان این هواپیما در زمان وقوع حادثه موفق شد با چتر نجات از هواپیما بیرون بپرد. چند سال بعد خلبان این پرواز تراژیک اعتراف کرد که دلیل سقوط نقص فنی نبوده و سهل‌انگاری وی این حادثه را رقم زد.
 
*نگاه ویژه ارتش فرانسه
در سال ۱۹۷۵م یک اتفاق ویژه باعث شد این نمایشگاه در عین نفوذ و شهرت به ثروت هم برسد! ارتش فرانسه تصمیم گرفت جدیدترین محصولات خود را در این رویداد معرفی و عرضه کند. این شانس پیش از این نصیب هیچ نمایشگاه دیگری نشده بود و باعث شد ایرشو پاریس یک شبه ره صد ساله را طی کند.
یکی از مهم‌ترین فناوری‌های معرفی شده در نمایشگاه فرانسه میراژ مدل ۲هزار بود که در سال ۱۹۷۹ میلادی رونمایی شد. اگرچه سیر پیشرفت نمایشگاه ادامه داشت و در سال‌های مختلف شهرت و وسعت نمایشگاه بسیار بیشتر از گذشته شد، اما سقوط توپولوف روسی، آخرین حادثه نمایشگاه پاریس نبود.

حدود ۱۵سال بعد در خلال سی‌وهشتمین دوره از این نمایشگاه، یک دستگاه میگ ۲۹ که برای حمل فضاپیما به خارج از جو طراحی شده بود، تنها دقایقی بعد از بلند شدن، به شکلی غیرطبیعی به زمین افتاد. در این حادثه اگرچه به غیراز خلبان کس دیگری جان خود را از دست نداد اما اعتبار نمایشگاه به طرز ناامیدکننده‌ای زیر سوال رفت.

در سال ۱۹۹۹م تعداد کشورهای خارجی حاضر در نمایشگاه به عدد ۵۰ رسید! حالا دیگر تمام شرکت‌های بزرگ و فعال در عرصه هواوفضا سعی داشتند مهم‌ترین و بهترین محصولات خود را در این مکان معرفی کنند. حتی کشورهایی نظیر آلمان و امریکا همواره محصولاتی را برای نمایش به فرانسه می‌آوردند. تعداد مخاطبان نمایشگاه پاریس در این دوره به بالای ۲۰۰هزار نفر رسید و این یعنی رکوردی مهم برای یک رویداد تخصصی.

*تا سال ۲۰۰۵م و کلید خوردن دوره
چهل و ششم، روند نمایشگاه همچنان صعودی بود. در این دوره محل نمایشگاه به فرودگاه فوق پیشرفته و پهناور «بورژه» منتقل شد و تا امروز در همین مکان باقی مانده است. با معرفی ایرباس ۳۸۰، اکسپو پاریس به صدر اخبار جهان رسید. هواپیمای فوق پیشرفته‌ای که خیلی زود در تمام کشورها مورد استقبال و توجه قرار گرفت. در این دوره تعداد مخاطبان نمایشگاه به ۲۳۰هزار نفر رسید و تمام رکوردهای قبلی ارتقا پیدا کرد.

و اکنون در شرایطی که دوره پنجاه ویکم این نمایشگاه کلید خورده، ده‌ها اتفاق تجاری در حال رخ دادن است! میزان تقاضا از سوی شرکت‌های هوایی خاورمیانه و جنوب شرق آسیا برای خریداری هواپیما از شرکت بوئینگ امریکا افزایش یافته شرکت ایرباس در پی امضای قراردادی با خطوط هوایی عربستان سعودی، آن شرکت سعودی را پرچمدار پروازهای هواپیمای جدید خود - مدل A۳۳۰-۳۰۰ کرده است، شرکت بوئینگ ۳۰ فروند هواپیما را در چارچوب یک قرارداد 8 میلیارد و ۲۰۰میلیون دلاری در اختیار هند قرار خواهد داد و این تازه اول ماجرا برای رقم خوردن هزار و یک رویداد تجاری در پاریس خواهد بود.

منبع: روزنامه گسترش صمت





۳۱ خرداد ۱۳۹۴ - ۰۹:۲۲





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: نامه نیوز]
[مشاهده در: www.namehnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 70]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن