تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 28 تیر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):سلام را رواج ده تا خير و بركت خانه ‏ات زياد شود.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

آراد برندینگ

سایبان ماشین

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ووچر پرفکت مانی

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

تاثیر رنگ لباس بر تعاملات انسانی

خرید ریبون

ثبت نام کلاسینو

خرید نهال سیب سبز

خرید اقساطی خودرو

امداد خودرو ارومیه

ایمپلنت دندان سعادت آباد

موسسه خیریه

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1806918223




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

دکتر غفاری: بلاتر بی تقصیر است!


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها:
دکتر غفاری: بلاتر بی تقصیر است!




انتخاب مجدد سپ بلاتر به عنوان رئیس فیفا واکنش های متفاوتی را همراه داشته است. در این باره با دکتر حسین غفاری همصحبت شده ایم.











هفته نامه مثلث: انتخاب مجدد سپ بلاتر به عنوان رئیس فیفا واکنش های متفاوتی را همراه داشته است. در این باره با دکتر حسین غفاری همصحبت شده ایم. گفت وگوی ما را با نایب رئیس اسبق کمیته مسابقات AFC را درباره چگونگی انتخاب بلاتر و رقابت او با پرنس علی اردنی می خوانید.


دکتر غفاری: بلاتر بی تقصیر است!



بلاتر چگونه رئیس فیفا شد؟

او با کاربلدی رئیس فیفا شد. دو رقیب در انتخابات ریاست فیفا حضور داشتند. بلاتر و پرنس علی، پسر پادشاه سابق اردن. بین این دو نفر فرق هایی وجود دارد. فوتبالی ها به خوبی متوجه این تفاوت می شوند. پرنس علی 9 سال رئیس فوتبال غرب آسیا بود و من نایب رئیس او بودم. در طول این 9 سال ما موفق شدیم که او را تنها دو بار ببینیم. یک بار روزی که فوتبال غرب آسیا تاسیس و راه اندازی شد و یک بار هم چون فینال مسابقات غرب آسیا در اردن برگزار می شد، پرنس علی جلسه هیات رئیسه را در آنجا برگزار کرد.

او در کشور خودش وظایف سنگینی به لحاظ سیاسی دارد. او وقتی ندارد که بخواهد صرف فوتبال کند، بنابراین باید بپذیریم که اگر پرنس علی جانشین بلاتر می شد فوتبال متضرر می شد. چون او فکر می کند که می تواند در اردن بنشیند و فوتبال دنیا را اداره کند. اتفاقی که امکان آن صفر درصد است. چون تاسیسات و سیستمی که در سوئیس برای فوتبال و فیفا به وجود آمده، هرگز در اردن وجود ندارد. همین طرز تفکر را شیخ سلمان هم دارد. می خواهد مقر AFC را تغییر دهد. می خواهد کنفدراسیون فوتبال آسیا را از مالزی به عمان منتقل کند.

در صورتی که تمامی تاسیات و هرچیزی که شما فکرش را بکنید در مالزی وجود دارد و مسقط نمی تواند مقر مناسبی برای کنفدراسیون فوتبال آسیا باشد. البته همه اینها وامدار طرف تفکر بن همام هستند؛ مردی که می خواست 90درصد وقت خود را در کشور خودش بگذراند و با آن تفکر سنتی اش AFC را اداره کند اما من، صفایی فراهانی و دکتر خبیری به او گفتیم که اگر چنین رویه ای را در پیش بگیرد فساد سراسر فوتبال آسیا را در بر خواهد گرفت. به او گفتیم اگر 24 ساعته هم در مالزی زندگی کنید باز هم وقت کم می آورید.


دکتر غفاری: بلاتر بی تقصیر است!



بلاتر از نظر اختصاص وقت فراوان به فوتبال در سراسر دنیا بهتر از رقیب اردنی اش بود. این طور نیست؟

بلاتر از این نظر بهترین گزینه بود. چون می داند که چقدر وقت کمی در اختیار دارد تا به مسائل فوتبال دنیا رسیدگی کند. او در حالی مجددا رئیس شد که سابقه 16 ساله ریاست را در کارنامه اش دارد. بلاتر امروز در حالی رئیس فیفا شده که زمانی پادویی بیش نبود. او همه زیر و بم ها را دیده، او با پرنس علی فرق دارد.

آرایش چگونه به نفع بلاتر تغییر کرد؟

کنفدراسیون ها همواره یک روز قبل از برگزاری انتخابات میان خودشان در محل کنگره جلسه می گذارند، روسای فدراسیون ها در آن جلسه شرکت می کنند و بعد به جمع بندی می رسند که بین نامزدها به چه کسی رای بدهند. کنفدراسیون فوتبال آسیا رای خود را به بلاتر داد. کنفدراسیون فوتبال آفریقا به بلاتر رای داد. کنفدراسیون فوتبال آمریکای جنوبی به بلاتر رای داد. 90 درصد آرای کنفدراسیون فوتبال اروپا و البته بخشی از کونکاکاف مخالفان بلاتر بودند و به او رای ندادند. این آرایش نشان می دهد که سپ بلاتر در این انتخابات خیلی مقتدر عمل کرد.


دکتر غفاری: بلاتر بی تقصیر است!



دلیل عمده مخالفت ها علیه بلاتر چیست؟

انگلیسی ها میزبانی را از دست داده اند. ما با آنها زیاد برخورد داشته ایم. خودشان را مخترع فوتبال می دانند و البته صاحبان بی چون و چرای فوتبال، فکر می کنند اگر نامزد میزبانی جام جهانی شده اند حتی اگر 20 نامزد دیگر هم وجود دارد حق آنهاست که میزبان باشند. اما دادن امتیاز میزبانی به این سادگی ها نیست. فیفا می گوید بد نیست اگر میزبانی در هر دوره ای به یک قاره برسد. در این صورت همه قاره ها میزبان می شوند و فوتبال در سراسر دنیا دیده می شود و دولت ها و ملت ها به این ورزش علاقه مند خواهندشد.

آیا برای دادن میزبانی جام جهانی کشورهای شایسته تری نسبت به روسیه و قطر وجود نداشت؟

بله، همان موقع که میزبانی را به آفریقای جنوبی دادند کشورهای اروپایی می توانستند بهتر میزبانی را برگزار کنند اما بپذیریم که فیفا سیاست های خاص خودش را دارد. هدف فیفا این نیست که میزبانی را به بهترین ها بدهد، بلکه هدف این است که ضمن درنظر گرفتن حداکثر استانداردها برای اعطای میزبانی فوتبال را در سراسر دنیا بگردانند.

چرا پرنس علی حریف بلاتر نشد؟

او پنجمین دوره ریاست خودش را پشت سر گذاشت. تجربه بلاتر با تجربه پرنس علی قابل مقایسه نیست. اگر فوتبال به پرنس علی می رسید مثل این بود که ما ساختمانی را از ساختن سقفش شروع کنیم. در صورتی که پایه ساختمان باید طراحی شود. بلاتر از پایه و پادویی شروع کرده تا به ریاست رسیده است. اگر کارمندش مرتکب اشتباهی شود او به خوبی متوجه می شود چون قبلا آن پست را تجربه کرده است.


دکتر غفاری: بلاتر بی تقصیر است!



چندی پیش دستگیری های گسترده ای شکل گرفت که حیثیت فیفا را دچار خدشه کرد. نظر شما چیست؟

آن هفت نفری که دستگیر شده اند حقوق بگیر فیفا نیستند. اگر تخلفی هم کرده اند پاسخگوی این تخلفات بلاتر نیست. آنها شرح وظایف روشنی داشته اند. هرکدام در یکی از کشورهای جهان هستند. یکی در فرانسه و دیگر در اسپانیا، یکی در السالوادور و دیگری در آرژانتین. مسافت های قابل توجهی میان اینها و مقرشان وجود دارد. آنها در استخدام فیفا نیستند. بنابراین اینها با کارمند فیفا که صبح وارد مقر فیفا می شود و عصر به خانه اش بر می گردد تفاوت دارند.

اگر کارمند فیفا رشوه بگیرد یا دست به تبانی بزند سپ بلاتر متهم خواهدشد. چون کارمند تحت نظر او دست به این جرم ها زده است. اما اعضای کمیته ای که در سراسر دنیا پراکنده شده اند و در سال شاید دو بار هم با بلاتر جلسه نداشته باشند چطور می توانند برای آقای رئیس دردسرساز شوند؟ تعداد این اعضا 24 نفر است. حال آنکه کنترل این اعضا از سوی بلاتر امکان پذیر نیست. اگر من درایران به عنوان یکی از اعضای این کمیته از کشوری که به دنبال میزبانی است رشوه بگیرم بلاتر مقصر است؟ حال آنکه من در تهرانم و او در زوریخ. بنابراین در ماجراهای اخیری که برای فیفا رخ داده می توانیم بگوییم که بلاتر بی تقصیر است.

اف بی آی چگونه تخلف این افراد را ردیابی کرد؟

از طریق آقای چاد بلیزر.

بیشتر توضیح می دهید؟

چاد بلیزر یکی از این اعضاست. وقتی آقای همام در هر پاکتی 20 هزار دلار گذاشت تا آرای کونکاکاف را بخرد این چاد بلیزر بود که در این برهه هم دست به افشاگری زد و پاکت را روی میز اف بی آی گذاشت. از آن به بعد اف بی آی میکروفون در اخیتار چاد قرار می داد تا بتواند جلسات کمیته را کنترل کند. سرنخ اصلی ماجرا را بلیزر به آمریکایی ها داد.








تاریخ انتشار: ۳۰ خرداد ۱۳۹۴ - ۰۸:۲۰





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 108]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سبک زندگی
پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن