محبوبترینها
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1845171470
سایت همسریابی دولتی، چطور همسر مورد علاقه تان را پیدا میکند؟
واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز: سایت همسریابی دولتی، چطور همسر مورد علاقه تان را پیدا میکند؟
بالاخره اولین و مهمترین اقدام قابل ارائه ی وزارت ورزش و جوانان در زمینه ازدواج جوانان انجام و سایت همسان گزینی که یکی از اهدافش تسهیل امر ازدواج و پیدا کردن هم کفو برای جوانان است، به طور رسمی افتتاح شد.
به گزارش نامه نیوز، گذشت آن زمانی که خاله و عمه و همسایه، دختر یا پسری را که به نظرشان مناسب می رسید، برای ازدواج به خانواده ی دیگری معرفی می کردند و واسطه ی خیر می شدند. وقتی همه چیز اعم از تفریح و خرید و فروش و تجارت و تحصیل الکترونیکی و مجازی شد، و وقتی واسطه های سنتی ازدواج به خاطر تغییر شرایط و عوض شدن ذائقه ی جوان ها از بین رفتند، خیلی عجیب نیست که بعد از مدتی برای پیدا کردن همسر هم دست به دامن همین دنیای مجازی بشویم.
قدیم ترها، کمتر ازدواجی را می شد پیدا کرد که خانواده دختر و پسر در آن نقش نداشته باشد. با گذشت زمان، رفته رفته خانواده ها هم یا به خواست خود جوانان یا به دلایل دیگر مثل تفاوت سلیقه با فرزندهایشان، از پروسه انتخاب همسر حذف شدند و جوان ماند و این مرحله سخت. در خیلی مواقع خانواده ها در مقاطعی دخالت هایی داشتند و خیلی وقت ها هم همه ی مراحل را به فرزندشان می سپردند. این اتفاق در ابتدا خوب و کارآمد به نظر می رسید تا این که حتی آمار هم اعتراف کردند احتمال شکست در ازدواج های سنتی از ازدواج هایی که به شکل امروزی و مدرن صورت می گیرند به مراتب کمتر است.
علاوه بر این، در سال های اخیر آمار ازدواج پایین آمد و اخباری از افزایش تجرد قطعی به گوش رسید که همه ی این ها نشان می داد، یک جای کار می لنگد. از بین رفتن سنت های قدیمی از یک طرف و نبود فضا برای آشنایی و شناخت جوان ها و خانواده هایشان از طرف دیگر سبب شده بود تا جوان ها موارد دلخواهشان را نیابند و به همین خاطر تمایلی به ازدواج نشان ندهند.
وقتی این خلا شناسایی و حس شد، سایت هایی که عنوان "همسریابی" یا "دوست یابی" داشتند سر از تخم درآوردند. وظیفه ی این سایت های غیرمجاز، آشنا کردن دو نفر با هم بود که با اشکالات زیادی پیش می رفت.
بارها و بارها مسئولین وزارت ورزش و جوانان و البته مقام های انتظامی اعلام کرده بودند که فعالیت این سایت ها غیرمجاز است و در جهت تعطیلی خیلی هایشان هم قدم برداشته بودند اما آنقدر تعداد این پایگاه ها بالا و استقبال از آن ها زیاد بود که عملا نمی شد کاری جز توصیه و هشدار به جوان ها برای گول نخوردن انجام داد.
همه این اتفاق ها، یعنی از بین رفتن سنت های واسطه گری ازدواج، بالا رفتن آمار طلاق به دلیل هم کفو نبودن دو نفر، زیاد شدن تمایل به تجرد و افزایش آسیب های سایت هایی که گفته شد، مسئولین تصمیم گیر کشور را به فکر چاره انداخت.
معاونت جوانان وزارت ورزش و جوانان به عنوان بزرگترین متولی امور جوان در کشور از دو سال پیش دست به راه اندازی پایگاهی مجاز برای از بین بردن مشکل انتخاب فرد مناسب برای ازدواج زد و بالاخره هفته گذشته سایت همسان گزینی که به عنوان اولین سایت مجاز در این زمینه فعالیت می کند، افتتاح شد.
به گفته معاون ساماندهی امور جوانان وزارت ورزش و جوانان این سامانه دختران و پسران سالم و هماهنگ را پیدا می کند، خانواده ها را در فضای واقعی با یکدیگر آشنا می کند و زمینه ازدواج آن ها را فراهم می آورد.
این سامانه در حال حاضر بیش از صد نفر واسطه برای بررسی و پیدا کردن هم کفو جوانان دارد و البته در خود سایت، قسمتی برای ثبت نام این واسطین هم وجود دارد تا اگر مناسب و معتمد شناخته شدند، برای کمک به خدمت گرفته شوند.
اما پیدا کردن همسان چطور خواهد افتاد و فرد متقاضی چه مراحلی را برای پیدا کردن همسر مورد علاقه اش باید طی کند؟
در جریان بودن خانواده، شرط اول ثبت نام
فردی که متقاضی ثبت نام در سامانه همسان گزینی است، می بایست قبل از هر کاری مرامنامه و قوانین ثبت نام را بخواند و تایید کند. بند اول این مرامنامه اشاره به این موضوع دارد که حتما حتما می بایست خانواده در جریان ثبت نام قرار گرفته باشند. در بند دیگری از این مرامنامه هم آمده است که ملاقات اولیه یا با حضور خانواده و یا با درجریان کامل قرار گرفتن آن ها امکان پذیر است.
علاوه بر این، در مرامنامه توضیح داده شده که سایت تنها وظیفه ی معرفی را به عهده می گیرد و از خانواده ها می خواهد تا خودشان تحقیقات لازم را انجام دهند.
از بندهای دیگر این مرامنامه می توان به رایگان بودن خدمات ارائه شده و این که سامانه فقط به مجردها خدمت می کند و از پذیرش افرادی که می خواهند تجدید فراش کنند معذور است.
همچنین در قوانین آمده که اگر دختر و پسر با یکدیگر ملاقات داشتند و مورد پسندشان واقع نشد، حتما این مطلب را طی تماسی همراه با آرزوی خوشبختی برای طرف مقابل به او اطلاع دهند و اگر همدیگر را پسندیدند، بعد از چهار پنج جلسه به یکی از مراکز مشاوره ای که خود سامانه به آن ها معرفی می کند برای مشورت بیشتر مراجعه کنند.
فرد با تایید این قوانین به مرحله ثبت نام وارد می شود که برای خودش هفت خوانی طولانی است.
به حداقل رسیدن امکان تقلب
مرحله اول بعد از تایید مرامنامه، ثبت اطلاعات فردی است. در این مرحله فرد علاوه بر وارد کردن مشخصات شخصی مثل نام و نام خانوادگی و شماره شناسنامه و غیره، تصویر شناسنامه و کارت ملی اش را هم آپلود می کند تا امکان تقلب و یا ثبت اطلاعات غیرواقعی به حداقل برسد.
در مرحله بعد، اطلاعات تماس فرد اعم از شماره ثابت و همراه و آدرس و کدپستی گرفته می شود و برای راستی آزمایی این قسمت، آپلود تصویر یکی از قبوض برق یا تلفن منزل فرد الزامیست.
چه قیافه ای هستی؟ بچه ی چندمی؟
تا اینجای کار، ثبت نام شکلی شبیه همه ثبت نام های رایج داشت. اما مراحل بعدی کمی خصوصی تر و ریز تر می شود از فرد می خواهد که مشخصات ظاهری و خانوادگی خود را ثبت کند.
ثبت وضعیت قد و وزن و رنگ پوست و چشم، در کنار گرفتن اطلاعاتی درباره معلولیت یا بیماری خاصی که فرد دارد و این که موقعیتش در خانواده به چه صورت است و آیا پدر و مادر فرد در قید حیات هستند یا خیر، از جمله سوالاتی است که در این مرحله پرسیده می شود.
البته بر خلاف تصور، در انتهای بخش مشخصات ظاهری، از فرد ثبت نام کننده درخواست نمی شود که عکسی از خود آپلود کند و تنها با ثبت اسکن کارت پایان خدمت کار به پایان می رسد.
بحث شیرین وضع مالی، شغل و تحصیلات!
درست مثل یک جلسه خواستگاری، که بعد از این که دو طرف از ظاهر همدیگر بدشان نیامد و خواستند به جزئیات برسند می روند سراغ بحث تحصیلات و وضعیت اقتصادی طرفین، مرحله ی بعد ثبت نام هم ثبت اطلاعات تحصیلی و اقتصادی است. در بخش ثبت اطلاعات تحصیلی، اسکن مدرک باید ارسال شود و در بخش شغل، می بایست تمامی اطلاعات مربوط به نوع شغل و شکل قرارداد تشریح شود.
بخش بعد هم که مختص وضعیت اقتصادی است، به طور جزئی به المان های مربوط پرداخته می شود و از درآمد ماهانه فرد، وضعیت پس انداز، داشتن اتوموبیل و نوع آن و مسکن دار بودن یا نبودن هم سوال می شود.
اطلاعاتی که جانبی نیستند
بخش بعدی ثبت نام به مرحله ی "اطلاعات جانبی" اختصاص دارد. اطلاعاتی که در این بخش اخذ می شود، مربوط به روحیات، تفکر سیاسی و مذهبی، اصلیت و خیلی اطلاعات دیگری است که در شکل گیری زندگی از میزان تحصیلات و شغل و وضعیت اقتصادی به مراتب مهمتر است.
در یکی دیگر از مراحل، توانایی های فرد به غیر از تحصیلاتش پرسیده می شود که این توانایی ها می توانند هنری، فنی، ورزشی و علمی باشند.
در مرحله بعد از این، ثبت نام کننده می بایست خواسته هایش از همسرش را بنویسد تا با توجه به آن خواسته ها، کفو مناسب جستجو شود.
"مشکل روحی دار"ها الک می شوند
خان آخر ثبت نام، به پر کردن دو پرسشنامه اختصاص دارد. این پرسشنامه ها در حقیقت دو آزمون روانشناختی هستند که در اولی سوال ها طوری طراحی شده اند که جواب بلی یا خیر داشته باشند و دومی کمی توصیفی تر است. در این آزمون ها، سوال ها طوری طراحی شده که مشکلات روحی، فردی و خانوادگی تست دهنده مشخص شود و البته سوالاتی برای راستی آزمایی و صحت پاسخ ها هم به چشم می خورد.
یکی از ویژگی هایی که این نوع واسطه گری دارد، که حتی در نوع سنتی آن هم نادیده گرفته می شد، اطمینان از سلامت روحی فرد معرفی شده است. سامانه همسان گزینی در مرحله ی ثبت نام و گزینش، این مسئولیت را بر عهده گرفته تا هر فرد را از نظر روانی بررسی کند تا کسانی که از سلامت روان برخوردار نیستند و مناسب ازدواج تشخیص داده نمی شوند برای ازدواج معرفی نشوند.
گلزاری، معاون ساماندهی امورجوانان وزارت ورزش و جوانان در این باره گفته که در قالب سامانه همسانگزینی از دختران و پسران تست شخصیت گرفته می شود و اگر مشخص شود دارای مشکلات روانی هستند، به یکدیگر معرفی نمی شوند.
البته در این طرح، این افراد همینطور رها نمی شوند و پروسه ی درمان آن ها آغاز می شود و به این ترتیب با یک تیر، دو نشان زده می شود.
در این جا، کار ثبت نام به پایان می رسد و فرد متقاضی آن طور که حسینی، مدیر پروژه همسان گزینی در موسسه تبیان گفته بعد از این مرحله، دختر و پسر برای مصاحبه و تکمیل پرونده دعوت می شوند و بعد از آن اطلاعاتشان در اختیار معرفان قرار می گیرد تا مورد مناسب پیدا و معرفی شود.
سایت همسان گزینی که به گفته مسئولین وزارت ورزش و جوانان بعد از بررسی بسیار زیاد و مطالعه بر روی اقدامات پنج کشور غربی و شرقی در زمینه ازدواج ایجاد و راه اندازی شده است، دیکته ی تازه نوشته شده ایست که غلط داشتنش دور از ذهن نیست اما به عنوان یک قدم مثبت از مسئولان کشور در راستای اهمیت به ازدواج، این واجب بسیار توصیه شده در دین، قابل تقدیر است.
باید منتظر ماند و دید نتیجه راه اندازی چنین سامانه ای در آینده چه خواهد شد و چند زوج جوان از دل این اقدام کارشناسانه بیرون خواهند آمد.
منبع: خبرآنلاین
۲۹ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۴:۵۲
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: نامه نیوز]
[مشاهده در: www.namehnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 94]
صفحات پیشنهادی
گلزاری: 350سایت همسریابی غیرمجاز/ سایت همسانگزینی دختران وپسران را به یکدیگر معرفی نمیکند
گلزاری 350سایت همسریابی غیرمجاز سایت همسانگزینی دختران وپسران را به یکدیگر معرفی نمیکند معاون ساماندهی امور جوانان وزارت ورزش و جوانان گفت سایت همسانگزینی دختران و پسران را به یکدیگر معرفی نمیکند بلکه واسطههای ازدواج که افراد مورد اعتماد مردم و خانوادهها هستند در این سایسایت همسریابی دولتی راهاندازی شد/ گلزاری: سایت همسانگزینی دختران وپسران را به یکدیگر معرفی نمیکند
سایت همسریابی دولتی راهاندازی شد گلزاری سایت همسانگزینی دختران وپسران را به یکدیگر معرفی نمیکند جامعه > خانواده - ایسنا نوشت معاون ساماندهی امور جوانان وزارت ورزش و جوانان گفت سایت همسانگزینی دختران و پسران را به یکدیگر معرفی نمیکند بلکه واسطه&zwnjسایت همسانگزینی دختران وپسران را به یکدیگر معرفی نمیکند/ فعالیت 350سایت همسریابی غیرمجاز
دوشنبه ۲۵ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۱ ۵۳ معاون ساماندهی امور جوانان وزارت ورزش و جوانان گفت سایت همسانگزینی دختران و پسران را به یکدیگر معرفی نمیکند بلکه واسطههای ازدواج که افراد مورد اعتماد مردم و خانوادهها هستند در این سایت فعالیت میکنند به گزارش خبرنگار سرویس جوانان ایسنا دکتر مهیچ مجوزی برای دایر کردن سایت های همسریابی داده نشده است
سرپرست اداره پیشگیری از جرایم سایبری هیچ مجوزی برای دایر کردن سایت های همسریابی داده نشده است شناسهٔ خبر 2771711 - سهشنبه ۱۹ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۴ ۱۸ جامعه > انتظامی و حوادث سرپرست اداره پیشگیری از جرائم سایبری پلیس فتا نیروی انتظامی گفت هیچ مجوزی برای دایر کردن سایت های همسریابواکنش پلیس فتا به سایتهای همسریابی |اخبار ایران و جهان
واکنش پلیس فتا به سایتهای همسریابی رئیس پلیس فتای آذربایجان شرقی گفت سایتهایی که به عنوان سایت همسریابی فعالیت میکنند با جمع آوری اطلاعات از عکسها و سایر مواردی که در این سایتها توسط مراجعین به امانت گذاشته میشود سوء استفاده میکنند کد خبر ۵۱۰۰۱۱ تاریخ انتشار ۲۸ خردنحوه ثبت نام در سایت همسریابی
نحوه ثبت نام در سایت همسریابی پس از چند سال کش و قوس سرانجام اولین سایت همسرگزینی مجاز کار خود را اغاز کرد البته چند سالی است که سایت های مختلفی با عناوین متفاوت در زمینه همسریابی مشغول به کار هستند اما هیچ کدام از آن ها مجاز نبودند و مسئولان مختلف بارها نسبت به فعالیت این سایتپلیس فتا: فعالیت سایتهای همسریابی غیرقانونی است
پلیس فتا فعالیت سایتهای همسریابی غیرقانونی است رییس پلیس فتا آذربایجان شرقی گفت مدتی است در فضای مجازی سایت های متنوع با طراحی های خاص و جذاب با عنوان همسریابی فعالیت می کنند که از نظر قانون فعالیت این گونه سایت ها غیرقانونی است آفتاب سرهنگ محمد قاسملو روز پنجشنبه در گفت وپلیسفتا: سایتهای همسریابی مجوز ندارد |اخبار ایران و جهان
پلیسفتا سایتهای همسریابی مجوز ندارد کد خبر ۵۰۷۳۲۲ تاریخ انتشار ۱۹ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۱ ۴۰ - 09 June 2015 سرپرست اداره پیشگیری از جرائم سایبری پلیس فتا ناجا گفت هیچ مجوزی برای دایر کردن سایتهای همسریابی داده نشده است و این ادعا که برخی سایتهای همسریابی عنوان میکنند دارای مجوزپلیس فتا: سایتهای همسریابی مجوز ندارد
پلیس فتا سایتهای همسریابی مجوز ندارد سرپرست اداره پیشگیری از جرائم سایبری پلیس فتا ناجا گفت هیچ مجوزی برای دایر کردن سایتهای همسریابی داده نشده است و این ادعا که برخی سایتهای همسریابی عنوان میکنند دارای مجوز هستند کذب است پایگاه خبری پلیس فتا سرپرست اداره پیشگیری از جراهمسر خود را در سایت وزارت ورزش پیدا کنید
همسر خود را در سایت وزارت ورزش پیدا کنید تنها چند روز تا وعده وزارت ورزش و جوانان برای رونمایی از سایت همسریابی باقی مانده است به گفته محمود گلزاری –معاون وزارت ورزش و جوانان- 25 خردادماه از سایت همسرگزینی تا همسری رونمایی خواهد شد سایتی که به گفته مسئولین قرار است واسطههای ازتعامل با سایتهای همسریابی خوشسابقه
یکشنبه ۲۴ خرداد ۱۳۹۴ - ۰۸ ۲۰ معاون ساماندهی امور جوانان وزارت ورزش و جوانان گفت قرار است به تمام سایتهای همسریابی صفت غیرقانونی بودن ندهیم و راهکارهایی برای فعالیت سایتها و موسساتی که عملکرد بهتری دارند پیدا کنیم تاکنون 4 سایت و موسسه را شناسایی کردهایم که خلاف مسائل فرهنگیاغفال دختران تحصیلکرده از طریق سایت همسریابی
اغفال دختران تحصیلکرده از طریق سایت همسریابی پسر کم سواد در سایتهای همسریابی به اغفال دختران و زنان سادهلوح میپرداخت و به کلاهبرداریهای میلیونی دست میزد به گزارش نامه نیوز پسر کم سواد در سایتهای همسریابی به اغفال دختران و زنان سادهلوح میپرداخت و به کلاهبرداریهای میلیوسرپرست اداره پیشگیری از جرائم سایبری پلیس فتا ناجا: هیچ مجوزی برای دایر کردن سایتهای همسریابی داده نشده/ داشت
سرپرست اداره پیشگیری از جرائم سایبری پلیس فتا ناجا هیچ مجوزی برای دایر کردن سایتهای همسریابی داده نشده داشتن مجوز کذب استسرپرست اداره پیشگیری از جرائم سایبری پلیس فتا ناجا گفت در حال حاضر هیچ مجوزی برای دایر کردن سایتهای همسریابی داده نشده است این ادعا که برخی سایتهای همسریهیچ مجوزی برای راهاندازی سایتهای همسریابی داده نشده است
سرپرست اداره پیشگیری از جرائم سایبری پلیس فتا ناجا هیچ مجوزی برای راهاندازی سایتهای همسریابی داده نشده است خبرگزاری پانا سرپرست اداره پیشگیری از جرائم سایبری پلیس فتا ناجا گفت در حال حاضر هیچ مجوزی برای دایر کردن سایتهای همسریابی داده نشده است این ادعا که برخی سایتهای همسبازتاب جهانی اولین سایت همسریابی ایرانیان
بازتاب جهانی اولین سایت همسریابی ایرانیان ساعاتی پس از انتشار اخبار و گزارشات مربوط به رونمایی از نخستین پرتال همسریابی مخصوص ایرانیان توسط وزارت ورزش و جوانان صدها نشریه و خبرگزاری در فضای مجازی به تحلیل و بررسی رونمایی از این پرتال پرداختند برترین ها نخستین سایت همسان گزینیسرکیسه کردن دختران و پسران در سایتهای رنگارنگ همسریابی
سرکیسه کردن دختران و پسران در سایتهای رنگارنگ همسریابی سایتهای که به عنوان همسریابی فعالیت می کنند با جمع آوری اطلاعات عکسها و سایر مواردیکه در این سایتها توسط مراجعین به امانت گذاشته می شود سوء استفاده می کنند رئیس پلیس فتا استان آذربایجان شرقی در تشریح این خبر اظهار داشت م11 میلیون مجرد زیر 30 سال/فعالیت 350سایت همسریابی غیرمجاز
سامانه ملی همسانگزینی رونمایی شد 11 میلیون مجرد زیر 30 سال فعالیت 350سایت همسریابی غیرمجاز خبرگزاری پانا معاون وزیر ورزش و جوانان گفت در حال حاضر بیش از 11 میلیون مجرد زیر 30 سال داریم و نمیتوانیم تنها با انجام تبلیغات از زنان بخواهیم که فرزندان بیشتری متولد کنند اگر ازدواج-
اجتماع و خانواده
پربازدیدترینها