محبوبترینها
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
در خرید پارچه برزنتی به چه نکاتی باید توجه کنیم؟
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1830425458
انگور؛ کیلویی ۶۰ هزار تومان!/ مافیای میوه در دست یک خانواده
واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران:
انگور؛ کیلویی ۶۰ هزار تومان!/ مافیای میوه در دست یک خانواده
موضوع گران بودن میوه در کشور و آمار شگفت انگیز کشف میوه های قاچاق، بحث دیشب گفتگوی ویژه خبری بود. اینطور که پیداست بازار میوه با بی نظمی و بلبشوی بسیاری روبروست.
به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران به نقل از خبرگزاری صدا وسیما:، برنامه گفتگوی ویژه خبری در شبکه ۲ سیما، دیشب به موضوع میوه و بی نظمی در بازار این خوراکی اختصاص داشت. امید قالیباف،
مجری اقتصادی شبکه ۲ در ابتدای سخنانش گفت: آمار بانک مرکزی می گوید میوه گرانترین چیزی است که در سبد کالایی مصرف می شود. تورم فروردین ۱.۳ درصد بوده در حالی که تورم میوه های تازه ۱۵.۱ درصد و جالیزی ۲۴ درصد بوده. او از حسن پور مدیرکل میوه وزارت جهاد کشاورزی پرسید: دلیل افزایش قیمت میوه چیست؟
حسن پور گفت: ما در کشور نزدیک به ۱۶ میلیون تن میوه تولید داریم که در مقایسه با جهان می بینیم ۲.۵ برابر مردم جهان، سرانه تولیدی داریم. تولید سرانه میوه ۲۰۰ کیلو در سال است ولی در جهان ۸۴ کیلو است. این نشان می دهد از لحاظ تولید به حد کافی هست و نیاز به واردات نداریم. نرخ هندوانه سر مزرعه ۵۰۰ تا ۷۰۰ تومان است. ولی وارد بازار ملی می شود ۱۵۰۰ تا ۲۲۰۰ تومان. آیا این اختلاف مربوط به بخش کشاورزی است؟ هزینه های حمل و نقل و واسطه ها نقش عمده ای دارند. بخش کشاورزی تولید به اندازه کافی دارد و قیمت عرضه کشاورز نسبتا پایین است.
عامل گرانی را همه بلدیم اما....
قالیباف دوباره پرسید: دلایل گرانی چیست؟
حسن پور جواب داد: عوامل این گرانی یکی حمل و نقل، یکی واسطه های متعدد و یکی این است که محصول باید در میادین میوه و تره بار عرضه شود که با قیمت مغازه ها متفاوت است. نظارت باید بیشتر شود و محصولی که به دست مردم می رسد باید ارزانتر باشد.
عنایت الله بیابانی، رئیس اتحادیه باغداران نیز در استودیو خبر حضور داشت و علت گرانی را اینطور توضیح داد: عدم مدیریت در توزیع و مسایلی نظیر برنامه ریزی هایی برای اکثریت مردم شده، باعث گرانی و سخت شدن کارها است. توزیع شهرداری با بیرون ۳۰ درصد اختلاف دارد این نشان می دهد شهر قابل مدیریت است با مسئولیت شهرداری تهران.
قالیباف پرسید: مسئولیت نظارت بر بازار میوه با کیست؟
بیابانی گفت: با سازمان حمایت از مصرف کننده و تولید کنندگان است. سازمانهای نظارتی دیگر نیز دخیل هستند. نمی خواهیم تولیدکنندگان را زیر سئوال ببریم. وزارت جهاد را نباید زیر سئوال برد. این وزارت توان خود را برای تولید گذاشته.
مجری پرسید: مگر تنظیم بازار با وزارت جهاد نیست؟
بیابانی گفت: نه نیست.
تعزیرات در مقابل گرانی چه می کند؟
امید شهرآبادی رئیس گشت تعزیرات تهران به صورت تلفنی در این برنامه حاضر شد و به این سئوال که چرا میوه گران عرضه می شود؟ جواب داد: اولا با بخشی از صحبت دوستان مخالفیم. تعزیرات مرجع ناظر نیست. ما چون در محل حضور داریم، همکاری داریم، ولی مرجع ناظر نیستیم. ما مرجع رسیدگی کننده هستیم. ما در قیمت گذاری نقشی نداریم. ما به عنوان بدنه مردم "مبتلا به" این گرانی هستیم. ما مرجع گرانی نیستیم، ما مرجع رسیدگی به گرانفروشی هستیم.
قالیباف پرسید: پس چه کسی باید نظارت کند؟
شهرآبادی گفت: سازمان حمایت، سازمان صنعت و معدن و تجارت، ناظر و بازرسی هستند و اگر تخلفی را تشخیص دهند، به ما اعلام می کنند و ما رسیدگی به تخلفات می کنیم.
مافیای خاندان میوه فروش
قالیباف گفت: آقای بیابانی، شما در صحبتهای تلفنی امروز خود به من گفتید ۵۴۰۰ میوه فروشی در تهران از یک خانواده ۱۰ نفره میوه می خرند. این باند و مافیا است؟
بیابانی به جای جواب دادن گفت: ما سالهاست نتوانستیم مشکل میوه را حل کنیم. ما میوه به اندازه کافی تولید می کنیم. علت این که نتوانستیم قاعده بگذاریم؛ عدم نظارت است. وقتی می بینیم انگور شیری را کیلویی ۶۰ هزار تومان می فروشند، این قابل رسیدگی است و باید این سئوال بپرسند که این انگور که روی تابلو زده اید ۶۰ هزر تومان، از کجا آمده؟
قالیباف باز پرسید: این خانواده ۱۰ نفره شناسایی شده اند؟
بیابانی باز هم به جای جواب داده طفره رفت و گفت: زنجیره تحویل میوه به علت تمرکز در میدان مادر، دست گروه خاصی هستند.
قالیباف باز هم سوالش را تکرار کرد: انحصار بازار توزیع میوه دست کیست؟
بیابانی گفت: اینها میوه فروشهای زیادی را در اطراف و داخل شهر دارند که موظفند با ضمانت نامه هایی که از اینها گرفته شده، از اینها جنس بخرند. اگر کسی خارج از تعهدش عمل کند، سفته هایش به اجرا می رود. گیلاس وارد میدان می شود یک قیمت دارد و ۶ بار فکتور می شود و بعد از میدان میوه بیرون می آید.
مجری، رئیس گشت تعزیرات را مخاطب قرار داد و پرسید: چنین اتفاقاتی که آقای دکتر بیابانی گفتند، درباره باند رانت در توزیع میوه است. چرا برخورد نمی کنید؟
شهرآبادی به صراحت گفت که تعزیرات نمی تواند با باندهای مافیایی توزیع میوه مقابله کند: ما مرجع رسیگی کننده هستیم و با افراد و باندها کار نداریم. برخی متولی تعیین قیمتند. ممکن است میوه ای با قیمت تعیین شده مثلا گیلاس ۱۰ هزار تومان باشد. فرضا ما هم فکر کنیم این گران است ولی وقتی ما می توانیم وارد شوید که بفروشند ۱۰ هزار .و یک تومان. ما مرجع قیمت گذاری نیستیم.
مجری که انگار از پاسخ دادن این مسئول تعزیرات ناامید شده بود، گفت: بار اول نیست وقتی می گذاریم یک جا را زیر ذره بین، متوجه می شوید نهادهای مسئول، مسئولیت را به دیگری پاس می دهند. او سئوالش را اینطور پرسید: سیگنال غلط بازار به محصولات کشاورزی، و قاچاق میوه به همراه رانتی که صحبت شد، آیا وزارت جهاد کشاورزی مسئولیتی در قبال این مسایل و قیمت گذاری میوه دارد؟
حسن پور گفت: بحث واردات را فرمودید، باید بگویم واردات میوه ممنوع است به جز میوه هایی که مجوز دارد. مثلا موز اجازه دارد بیاید ولی پرتقال اجازه واردات ندارد. ما به دلیل اینکه ۴ تا ۴.۵ میلیون تن مرکبات در سال تولید می کنیم یعنی سرانه ۵۰ کیلویی تولید مرکبات داریم و حدود ۴ برابر جهان است اجازه نمی دهیم. آیا لازم است واردات داشته باشیم؟ در شرایط خشکسالی هستیم و طغیان آفت می تواند باغها را تحت تاثیر قرار دهد، آیا باید اجازه واردات بدهیم؟ ما در وزارت کشاورزی به تولید پایدار فکر می کنیم. ما باید تولید کشور را برای چند سال آینده تضمین کنیم. همراه این محموله ها، یک مگس وارد کردیم که این توانست خیلی از باغات ما را تحت تاثیر قرار دهد. باید با واردات غیرمجاز که بدون رفتن به قرنطینه می رود، مبارزه کنیم.
قاچاق سرسام آور میوه
عباس نخعی مدیر کل ستاد مبارزه با قاچاق کالاهای هدف نیز به صورت تلفنی وارد برنامه شد و به این سئوال جواب داد: در میوه، با قاچاق سازمان یافته در کشور مواجهیم. وظیفه شما چیست؟
نخعی گفت: سیاستگذاری، برنامه ریزی، هماهنگی و نظارت بر مبارزه با قاچاق با ستاد است و وزرارت جهاد کشاورزی نیز عضو این ستاد است. در این موضوع ۳ بحث داریم، یکی مرکبات که به آن اشاره شد دو میوه های گرمسیری و سه نیز، سایر میوه هاست.
همه ساله از ۳۰ بهمن تا ۳۱ اردیبهشت سال آینده، واردات میوه با ۷۵ درصد تعرفه، آزاد است. وزارت جهاد کشاورزی مسئولیت داشته برای تنظیم بازار و وقتی گفته تولید به اندازه کافی است، واردات قطع می شود. در تنظیم میوه شب عید سال ۹۳ در برخی استانها از جمله غرب کشور دچار مشکل شدیم و مجوز واردات بخش کوچکی صادر شد ولی این مجوز رعایت نشد.
مجری گفت: مسئله در هفته پیش اتفاق افتاد که چندین کانتینر میوه وارد شد؟
نخعی گفت: این مجوزی که داده شد برای ۱۰۰۰ تن واردات میوه بود که تبدیل شد به واردات بخش عظیمی که حدود ۲۵۰ کانتینتر وارد شد و دو هفته قبل، به موقع از سوی سازمان حفظ نباتات، متوقف شد.
وزارت جهاد کشاورزی مجوز واردات میوه داده یا نه؟
مجری پرسید: این مجوز را وزارت جهاد صادر کرده؟
نخعی گفت: بله!
حسن پور، بلافاصله تکذیب کرد: ما هیچ مجوزی برای واردات پرتقال در کشور ندادیم. در کشور اگر پرتقال وارد کنیم، آفت وارد می شود و در کشور این آفات باقی می ماند.
مجری از نخعی پرسید: وزارت جهاد کشاورزی می گوید مجوز ندادند؟
نخعی گفت: پرتقال ازسمت جنوب قاچاقش ادامه داشت. این نیاز شب عید ادامه داشت و کشفیات ما برای اولین بار ۲۰ برابر سال ۹۲ بوده و ۳۳۵ هزار کیلو پرتقال و ۶۵۷ هزار کیلو نارنگی و ۵۵ هزار کیلو لیمو ترش کشف کردیم. عدم تامین اقلام شب عید، شکاف بین عرضه و تقاضا، موجب افزایش قیمت شد و باعث قاچاق شد. تمام این کشفیات در ۲ ماهه پایانی سال گذشته و اردیبهشت و خرداد امسال بوده. امروز در البرز از دو سردخانه و میدان میوه، مقادیر زیادی پرتقال مصری، انگور، گلابی و لیموترش و در شیراز بیش از ۶۴ هزار کیلو میوه قاچاق ظرف دو روز گذشته کشف شد.
بیابانی گفت: برخی مقاطع واردات، ورود به صورت "پیله وری" است. مانند کرمانشاه که ۴۰ کیلومتر بیشتر مجوز توزیع نداشتند. این آمار و اطلاعات آقای نخعی، قاچاق نیست. این مجوز دارد و باید دید چه کسی مجوز داده. مرکبات که قابل قرنطینه پس از ورود نیست. قرنطینه باید در کشور مبدا باشد.
حسن پور، نماینده وزارت جهاد کشاورزی در جواب گفت: در قانون پنجم برنامه توسعه که تا آخر ۹۴ معتبر است در ماده ۴۵، بند ۲، می گوید هر گونه واردات محصولات محصولات کشاورزی باید با مجوز جهاد کشاورزی باشد. چرا؟ چون باید قرنطینه نباتی نظارت داشته باشد و محموله بررسی و گواهی قرنطینه بررسی شود.
نخعی، مسئول ستاد مبارزه با قاچاق گفت: شما مجوزی که از پیله وری سمت غرب کشور صادر کردید!
حسن پور باز هم تکذیب کرد: ما که چنین مجوزی صار نکردیم. من به عنوان مدیر کل وزارت جهاد کشاورزی می گویم مجوز نداده ایم.
نخعی گفت: من شماره مجوز را دارم، چرا بدون قانون، وارد کرده اید؟ باید به صورت قانونی از یک بهمن با تعرفه ۷۵ درصد وارد می شد، باید نظارت بر توزین آنها می شد. این که می گویند پیله وری این یعنی اینکه قرنطینه نمی خواهد. اصل خطا در این است. در واردات میوه، حد مجاز رعایت نشد. هر ماه هم از جنوب قاچاق داریم و به صورت استفاده از اسناد جعلی به استانهای میانی کشور حمل شد. حدود ۱۳۰۰ تن در ۲ ماه اخیر کشف کردیم که عدم تنظیم بازار باعث این وضعیت شده.
مجری وارد شد و گفت: من نمی دانم چه بگویم. شما می گویید میوه به اندازه کافی تولید می شود؟
حسن پور گفت: آمار سازمان خوار و بار جهانی را داریم. سرانه تولید ما ۲۰۰ کیلو است.
بیابانی گفت: عدم آمار درست را باید دید. عدم برنامه ریزی و نظارت درست باعث شد تولید کننده ارزان بفروشد، مصرف کننده گران بخورد.
مجری پرسید: چه کسی باید این وضعیت را درست کند؟
بیابانی گفت: سازمانهای نظارتی باید وارد شوند.
مردم چه کنند؟
مجری پرسید: الان که تعزیرات این می گوید من مسئولیت نظارتی ندارم. پس مردم چه کنند؟
بیابانی گفت: قاچاق را باید زیرمیز قایم کرد. ولی چرا این میوه ها را در عیان می فروشند؟ باید یقه میوه فروش را گرفت انگور کیلویی ۶۰ هزار تومان را از کجا آوردی؟
مجری گفت: مسئولان درد دل می کنند و چرا اقدام نمی کنند؟
حسن پور جواب داد: از کجا بدانیم مصرف سم در این محصولات وارداتی چقدر است؟ وزارت بهداشت نیز نمی تواند نظارت کند. پیشنهاد می کنم ملت، سراغ میوه های فصل تولید شده در ایران بروند. میوه های ما در جهان بی نظیر است.
مجری باز گفت: این که جواب نشد، بازار شفاف نیست، قیمتها سالم نیست. واسطه ها هستند، ولی این رفع مسئولیت نمی کند از شما؟
حسن پور گفت: وظیفه من در جهاد کشاورزی تولید کافی در کشور است که تولید ۴ برابر سرانه جهانی انجام شده.
بیابانی گفت: ما حق نداریم بگوییم مردم نخورند. تولید باید به قیمت ارزان دست مردم برسد.سر جالیز، هندوانه را می خرند ۳۰۰ تومان ولی ما باید بخریم ۲۳۰۰ تومان. باید راه دستیابی مردم را به میوه ارزان فراهم کنیم. شهرداری باید به حد گسترده این دسترسی ها را ایجاد کند.
مجری گلایه کرد: مطمئنم از سازمان میادین، سازمان حمایت، سازمان بازرسی هم بودند، همه به هم می گفتند مسئولیت با دیگری است!
بیابانی گفت: ما تولید کننده ایم، آمر غلط است، سیاستها اشتباه است. عوامل گرانی ساده است، منتهی باید این عزم شناسایی شده را رفع کنیم.
قالیباف نیز میزگرد را اینطور جمع بندی کرد: وزارت جهاد کشاورزی می گوید میوه به اندازه کافی تولید می شود. نهادهای ناظر پاسخگو نیستند و دسترسی مردم به میوه ارزان هم مقدور نیست. امیدواریم در بازار میوه دیگر شاهد این اتفاقات نباشیم!
انتهای پیام
اخبار مرتبط
قیمت میوه در مغازه، 4 برابر میدان تربار
زیرچوبی تخلف پنهان بازار تره بار
میوه های وارداتی کرم كشنده دارند! انگور شیلی، لیموترش برزیلی، شلیل ترکیه نخوريد
نوبرانه هایی به قیمت یک گرم طلا!
معمای واردات میوه قاچاق /تغییر جهت ناگهانی نفت
۲۹ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۳:۴۸
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 51]
صفحات پیشنهادی
رونمایی از انگور کیلویی 60 هزار تومان در بازار/ مافیای میوه تهران در دست یک خانواده 10 نفری است
رونمایی از انگور کیلویی 60 هزار تومان در بازار مافیای میوه تهران در دست یک خانواده 10 نفری است موضوع گران بودن میوه در کشور و آمار شگفت انگیز کشف میوه های قاچاق بحث دیشب گفتگوی ویژه خبری بود اینطور که پیداست بازار میوه با بی نظمی و بلبشوی بسیاری روبروست به گزارش نامه نیوز بورود آلبالو و گیلاس به میادین میوه و تره بار/ آلبالو کیلویی 4 هزار و 700 تومان
بازار خرید ورود آلبالو و گیلاس به میادین میوه و تره بار آلبالو کیلویی 4 هزار و 700 تومان قیمت هر کیلوگرم انگور یاقوتی درجه یک 6 هزار و 200 تومان است به گزارش خبرنگار بازار باشگاه خبرنگاران میوههای نوبرانه مانندآلبالو گیلاس وانگور یاقوتی وارد میادین میوه و تره بار شدند بر اینمیوههای وارداتی رکورددار گرانی / انگور شیلی کیلویی 33 هزار تومان
باشگاه خبرنگاران بررسی میکند میوههای وارداتی رکورددار گرانی انگور شیلی کیلویی 33 هزار تومان میوههای وارداتی در حالی در سبد مصرفی خانوارها میهمان شدهاند که از قیمت بالا برخوردار هستند و متقاضی چندانی برای خرید ندارند به گزارش خبرنگار حوزه کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگارتماس مدیران پرسپولیس با برانکو و اطمینان برای پرداخت دستمزد ۴۸۰ هزار یورویی
تماس مدیران پرسپولیس با برانکو و اطمینان برای پرداخت دستمزد ۴۸۰ هزار یورویی جام جم ورزشی مسئولان پرسپولیس با سرمربی این تیم تماس گرفتند و به او برای پرداخت دستمزد ۴۸۰ هزار یورویی فصل آینده اطمینان دادند برانکو ایوانکویچ در حالی از ایران رفت که از پرداخت نشدن مطالباتش گلایه مندیک مسئول جهاد کشاورزی کردستان مطرح کرد صدور مجوز احداث انبار و سردخانه بالای صفر به ظرفیت 50 هزار تن در کردستا
یک مسئول جهاد کشاورزی کردستان مطرح کردصدور مجوز احداث انبار و سردخانه بالای صفر به ظرفیت 50 هزار تن در کردستانرئیس اداره نظارت و بررسی طرحهای جهاد کشاورزی کردستان گفت در حال حاضر مجوز احداث انبار فنی و سردخانه بالای صفر به ظرفیت 50 هزار تن در استان صادر شده است به گزارش خبرگزاسال گذشته؛ کردستانیها 25 هزار واحد خون اهدا کردند
چهارشنبه ۲۷ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۵ ۴۴ مدیرکل انتقال خون استان کردستان گفت اهداکنندگان خون کردستانی سال گذشته نزدیک به 25 هزار واحد خون اهدا کردند و این در حالیست که بر اساس گزارش سازمان جهانی بهداشت سال گذشته 108 میلیون واحد خون در 167 کشور دنیا اهدا شده که سهم کشور ما 2 درصد از خون هدر گفت و گو با فارس مهدوی کیا: قهرمانان واقعی شهدا و خانوادههایشان هستند/ دست آنها را میبوسم
در گفت و گو با فارسمهدوی کیا قهرمانان واقعی شهدا و خانوادههایشان هستند دست آنها را میبوسمبازیکن اسبق تیم ملی فوتبال ایران گفت قهرمانان واقعی شهدا وخانوادههایشان هستند به گزارش خبرگزاری فارس مهدی مهدویکیا در مراسم تشییع پیکر 175 غواص شهید و 100 شهید گمنام شرکت کتجهيز 44 هزار هکتار از اراضي کردستان به سيستم آبياري تحت فشار
۲۵ خرداد ۱۳۹۴ ۱۴ ۱۳ب ظ تجهيز 44 هزار هکتار از اراضي کردستان به سيستم آبياري تحت فشار موج - معاون مديريت آب و خاک و مهندسي جهاد کشاورزي کردستان گفت مجموع اراضي آبي استان 110 هزار هکتار است که تاکنون 44 هزار هکتار به سيستم آبياري تحت فشار مجهز است به گزارش خبرگزاري موج سيد حسيمستمری ۵۹۱ هزار تومانی برای خانواده ۴نفره
مستمری ۵۹۱ هزار تومانی برای خانواده ۴نفرهتاریخ انتشار چهارشنبه ۲۰ خرداد ۱۳۹۴ ساعت ۱۷ ۲۲ عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس از تهیه طرحی برای حمایت از ازکارافتادن بیدرآمد با امضای ۲۷۶ نماینده خبر داد و گفت در صورت تصویب نهایی به یک خانواده چهار نفره ۵۹۱ هزار تومان مستمریزعفران کیلویی ۷ میلیون تومان!
زعفران کیلویی ۷ میلیون تومان تاریخ انتشار چهارشنبه ۲۰ خرداد ۱۳۹۴ ساعت ۱۲ ۰۰ رئیس اتحادیه صادرکنندگان زعفران خراسان رضوی با اشاره به نوسانات شدید بازار زعفران گفت طی ۲ ماه گذشته شاهد افزایش ۵۰ درصدی قیمت زعفران بودهایم به گزراش ایسنا غلامرضا میری با اشاره به اینتولید450هزارتن گندم درکردستان/550 هزارهکتاراراضی زیرکشت گندم است
ذوالفقاری تولید450هزارتن گندم درکردستان 550 هزارهکتاراراضی زیرکشت گندم است شناسهٔ خبر 2780111 - سهشنبه ۲۶ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۳ ۳۷ استانها > کردستان سنندج- رییس سازمان جهادکشاورزی کردستان با اشاره به ظرفیت های استان در زمینه تولید گندم گفت پیش بینی می شود امسال 450 هزار تن گندمصادرات نفت کردستان عراق به ترکیه روزانه 650 هزار بشکه است
دوشنبه ۱۸ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۳ ۲۷ وزیر انرژی ترکیه گفت صادرات نفت از میادین کرکوک و کردستان عراق به بندر جیحان ترکیه روزانه 650 هزار بشکه است به گزارش ایسنا تانر ییلدیز وزیر انرژی ترکیه در گفتگو با خبرگزاری رویترز گفت این مقدار واردات شامل محموله های نفتی شرکت بازاریابی نفت دولت عمعاون وزیر راه: 130 هزار دستگاه خودروی ناوگان باری کشور فرسوده است
معاون وزیر راه 130 هزار دستگاه خودروی ناوگان باری کشور فرسوده است استانها > ایلام - معاون وزیر و رییس سازمان راهداری و حمل و نقل و پایانه ها با اشاره به افزایش تعداد ناوگان باری کشور گفت بیش از 130 هزار دستگاه خودروی این ناوگان در بخش حمل و نقل کالا عمری بالای 25میوههای کپکزده در لواشک دستساز
میوههای کپکزده در لواشک دستساز اگر شرایط تولید لواشک و آلوچه غیرمجاز را بدانید هرگز به آن لب نمیزنید طعم ترش و دلچسب لواشک و آلوچه ذائقه هر فردی را برمیانگیزد اما اگر از شرایط تولید این محصولات غیرمجاز اطلاع داشته باشیم هرگز به آن لب نمیزدیم مجید عرب عامری کارشناس مسئورئیس شورای اسلامی استان کردستان خواستار شد مشارکت مردمی و استفاده از توان خانواده برای رعایت سبک زندگی اسلامی
رئیس شورای اسلامی استان کردستان خواستار شدمشارکت مردمی و استفاده از توان خانواده برای رعایت سبک زندگی اسلامیرئیس شورای اسلامی استان کردستان خواستار مشارکت مردمی و استفاده از توان خانواده برای رعایت سبک زندگی اسلامی در جامعه شد به گزارش خبرگزاری فارس از سنندج شورای اسلامی استانماجرای دستکاری کاریکاتور مهدی هاشمی/ هشدار مشاور روحانی به ناجا/ سه جرم اصلی جوانان/ اگر از شرم بمیرید بر شما
ماجرای دستکاری کاریکاتور مهدی هاشمی هشدار مشاور روحانی به ناجا سه جرم اصلی جوانان اگر از شرم بمیرید بر شما حرجی نیست نمایندهای که با خانواده به ورزشگاه خواهد رفت شاگرد مصباح و نافرمانی از استاد رصدخانه تابناک خبرهایی برای مخاطبان آماده میکند که غیررسمی هستند یا اینکه40هزار تومان دستمزد برای «آی نسیم سحری»!
یکشنبه ۲۴ خرداد ۱۳۹۴ - ۰۲ ۱۴ آی نسیم سحری صبر کن ما را با خود ببر از کوچهها بیشتر ما یک زمانی این آهنگ را خیلی زمزمه میکردیم همین یک بیت آنقدر بر سر زبانها افتاد که حتی به طنز هم تبدیل شد به گزارش خبرنگار بخش موسیقی ایسنا اواخر دههی 60 یا اوایل 70 بود که یک آقای خوشرو-
گوناگون
پربازدیدترینها