واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۲۷ خرداد ۱۳۹۴ (۱۵:۶ب.ظ)
رئيس سازمان فني و حرفهاي کشور: ارائه آموزشهاي مهارتي به فارغالتحصيلان دانشگاهي در دستور کار قرار دارد/اختصاص ۱۳۰ ميليارد تومان براي توانمندسازي روستاييان موج - خرمآباد - رئيس سازمان فني و حرفهاي کشور گفت: سازمان فني و حرفهاي ارائه آموزشهاي مهارتي و توانمندسازي فارغالتحصيلان دانشگاهي را در دستور کار قرار داده است.
به گزارش خبرگزاري موج از خرمآباد، کوروش پرند در حاشيه در حاشيه افتتاح مرکز آموزش جوار کارگاه دانش بنيان گياهان دارويي خرمآباد، صبح امروز در جمع خبرنگاران، افزود: يکي از برنامه هاي وزارت کار تعاون و رفاه اجتماعي ايجاد بنگاه هاي کوچک، متوسط و اشتغال هاي خرد و خانگي است.
وي ادامه داد: وزير کار تعاون و رفاه اجتماعي اعلام کرده که در سال 94 و سال هاي بعد از آن بايد اشتغال هاي بزرگ از طريق بنگاه هاي کوچک اتفاق بيفتد ودر اين راستا مقام معظم رهبري نيز از SME هاي دانش بنيان حمايت کرده است.
رئيس سازمان فني حرفهاي کشور عنوان کرد: بر اساس سياست اقتصاد مقاومتي، سازمان فني و حرفهاي از چهار سال گذشته بحث توليد، بازاريابي و فروش را جهت راهکار توسعه اشتغال هاي خانگي و خرد در دستور کار قرار داده است.
وي با بيان اين که سعي شده مراحل قبل و بعد از توليد به صورت يک زنجيره ديده شود، تصريح کرد: مراحل قبل از توليد شامل آموزش، طراحي وتسهيلات است و مراحل بعد از توليد به بازاريابي، بازارسازي و برندسازي اختصاص دارد.
پرند خاطرنشان کرد: بايد روند کار به اين شکل باشد که عامل چهارمي که مي تواند با يک پشتيبان، سرمايه گذار، خير و يا کارآفرين باشد تمام مراحل توليد را پوشش دهد.
وي بيان کرد: امروز صندوق کارآفريني اميد با ارائه تسهيلاتي با نرخ چهار درصد در اختيار کارآفرينان و فني حرفه اي قرار دارد و در بخش استاندارد هاي آموزشي، جا و مکان و مشاوره هاي شغلي حمايت هايي را از توليد کنندگان داشته است.
رئيس سازمان فني حرفهاي کشور گفت: سازمان آموزش فني و حرفه اي متولي بخش اشتغال نيست، بلکه مهم تري وظيفه سازمان مدل سازي و طراحي سيستم است که سازمان هاي ديگري در استان بايد اين مدل هايي که از طرف سازمان آموزش فني و حرفه اي ارائه مي شود را تکثير و از آن استفاده کند.
وي افزود: با توجه به پتانسيل استان لرستان در حوزه گردشگري، گياهان دارويي، کشاورزي و دامپروري اميد است که قدم هاي مثبتي در راستاي بهره گيري از اين ظرفيت ها برداشته شود.
پرند عنوان کرد: سازمان فني و حرفه اي به ارائه تسهيلات نمي پردازد، بلکه افراد را به بانک ها و صندوق هاي آفريني اميد معرفي مي کند و برآورد مي شود با راه اندازي اين دو کارگاه در خرمآباد در مرحله اول مي توان هزار شغل ايجاد کرد.
وي تصريح کرد: مهمترين برنامه سازمان فني و حرفهاي در سال 94، توانمندسازي و ارائه آموزشهاي فني و حرفهاي به روستاييان و مناطق محروم با تأکيد بر اشتغال پايدار است.
رئيس سازمان فني حرفهاي کشور ادامه داد: در حال حاضر هشت استان براي طرح توانمندسازي روستاييان در نظر گرفته شده است که در اين سفر ميزان توانايي استان براي همراهي با اين طرح سنجيده ميشود و اگر مسوولان استان تمايل و همکاري داشته باشند، لرستان را بهعنوان يکي از استانهاي ويژه براي اجراي اين طرح مدنظر قرار ميدهيم.
وي عنوان کرد: دومين برنامه مهم سازمان فني و حرفهاي بحث ارائه آموزشهاي مهارتي به فارغالتحصيلان و توانمندسازي آنها با تأکيد بر اشتغال پايدار است.
پرند تصريح کرد: در کارگاههايي که امروز در استان لرستان افتتاح شد، تعداد قابل توجهي از کارکنان آنها افراد تحصيل کرده بودند که سازمان فني و حرفهاي در راستاي حمايت از فارغالتحصيلان و دانشجويان آموزشهايي را در قالب کارورزي، کارآموزي، نحوه توليد، بازاريابي را ارائه ميدهد و بر اهميت توجه به شرکتهاي دانشبنيان تأکيد ميکند.
وي خاطرنشان کرد: سومين طرح مهمي که امسال در دستور کار سازمان فني و حرفهاي قرار دارد، استفاده از آموزشهاي مجازي و شبيهسازي براي اقشار مختلف جامعه است.
رئيس سازمان فني و حرفهاي کشور بيان کرد: در کشور شش هزار استاندارد آموزشي، آموزش داده ميشود و حدود 2 ميليون نفر نيز آموزشهاي فني حرفهاي را در مينههاي صنعت، خدمات و کشاورزي فرا ميگيرند.
وي گفت: با بيان اين که 700 مرکز فني و حرفهاي در کشور فعاليت دارند، گفت: بسياري از مراکز فني و حرفهاي کشور، بهواسطه انرژي خورشيدي برق خود را تأمين ميکنند و از اين نظر امسال موفق به 4.5 ميليارد صرفهجويي در مصرف برق شدهاند.
پرند افزود: يکي از برنامه هاي وزارت کار، تعاون و رفاه اجتماعي ايجاد بنگاههاي کوچک و متوسط و اشتغالهاي خرد و خانگي است.
وي خاطرنشان کرد: وزير کار تعاون و رفاه اجتماعي اعلام کرده که در سال 94 و سالهاي بعد از آن بايد اشتغالهاي بزرگ از طريق بنگاههاي کوچک اتفاق بيفتد و در اين راستا مقام معظم رهبري نيز ازSMEهاي دانش بنيان حمايت کرده است.
پرند تصريح کرد: بر اساس سياست اقتصاد مقاومتي، سازمان فني و حرفهاي از چهار سال گذشته بحث توليد، بازاريابي و فروش را براي اشتغالهاي خانگي و خرد در دستور کار قرار داده است.
رئيس سازمان فني و حرفهاي کشور با بيان اين که سعي شده مراحل قبل و بعد از توليد به صورت يک زنجيره ديده شود، تصريح کرد: مراحل قبل از توليد شامل طراحي، تسهيلات و آموزش است و مراحل بعد از توليد به بازاريابي، بازارسازي و برندسازي اختصاص دارد.
وي با بيان اين که بايد روند کار به اين شکل باشد که يک پشتيبان، سرمايه گذار، خير و يا کارآفرين تمام مراحل توليد را پوشش دهد، گفت: اميد است که بتوانيم از طريق اين مدل که در واقع توجه به مرحله توليد تا بازاريابي محصول است، تعداد قابل توجهي شغل در کشور ايجاد کنيم.
پرند بيان کرد: امروز صندوق کارآفريني اميد با ارائه تسهيلاتي با نرخ چهار درصد در اختيار کارآفرينان و فني حرفه اي قرار دارد و در بخش استاندارد هاي آموزشي، جا و مکان و مشاوره هاي شغلي حمايتهايي را از توليد کنندگان داشته است.
وي عنوان کرد: سازمان آموزش فني و حرفه اي متولي بخش اشتغال نيست، بلکه مهم ترين وظيفه سازمان، مدل سازي و طراحي سيستمم است و سازمانهاي ديگري در استان بايد مدل هاييکه از طرف سازمان آموزش فني و حرفه اي ارائه مي شود را تکثير کرده و از آن استفاده کند.
رئيس سازمان فني حرفهاي کشور خاطرنشان کرد: با توجه به پتانسيل استان لرستان در حوزه گردشگري، گياهان دارويي، کشاورزي و دامپروري و اميد است که قدم هاي مثبتي در راستاي بهرهگيري از اين ظرفيت ها برداشته شود.
وي بيان کرد: سازمان فني و حرفه اي به ارائه تسهيلات نميپردازد، بلکه افراد را به بانک ها و صندوق هاي آفريني اميد معرفي مي کند؛ برآورد مي شود با راه اندازي اين دو کارگاه خرمآباد، در مرحله اول مي توان هزار شغل ايجاد کرد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 134]