تبلیغات
تبلیغات متنی
محبوبترینها
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1834390310
شایعه جدید در باره برج میلاد در فضای مجازی
واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها:
شایعه جدید در باره برج میلاد در فضای مجازی
به موازات عمليات نصب 5 آنتن مخابراتي و مجموعه پرحجمي از انواع گيرنده و فرستنده امواج بيسيم روي دكل برج ميلاد، طی روزهای اخیر يك پيام بلند وبلاگي نيز در فضاي مجازي و شبكههاي اجتماعي –از جمله تلگرام و وايبر- درباره نگاه مهندسان ژاپني به برج ميلاد بازنشر شده است.
روزنامه دنیای اقتصاد: به موازات عمليات نصب 5 آنتن مخابراتي و مجموعه پرحجمي از انواع گيرنده و فرستنده امواج بيسيم روي دكل برج ميلاد، طی روزهای اخیر يك پيام بلند وبلاگي نيز در فضاي مجازي و شبكههاي اجتماعي –از جمله تلگرام و وايبر- درباره نگاه مهندسان ژاپني به برج ميلاد بازنشر شده و پرسشهاي مبهم فراواني را درباره فلسفه وجودي اين سازه عظيم متوجه پايتخت كرده است.
آنطور كه در متن پيام، به نقل از يك نماينده مجلس آمده، سال 91 يك گروه از مهندسان ژاپني در جريان بازديد از قسمتهاي مختلف برج ميلاد، به دو معماي فني به ترتيب درباره «شفت» يا همان سازه اصلي بتني در وسط برج و همچنين «كاربري مخابراتي» برج برخورد ميكنند و زماني كه از مهندس راهنماي ايراني پاسخ ميخواهند، اطلاعات قانعكنندهاي دريافت نميكنند.
شرح كامل برداشت گروه ژاپني از برج ميلاد كه همان زمان در وبلاگ آن نماينده منعكس شد، در حال حاضر در شبكههاي اجتماعي بازنشر ميشود و حكايت از ايرادهايي دارد كه تعدادي مهندس خارجي اولا نسبت به «عدم استفاده از فضاي حجيم سازه مياني برج ميلاد به عنوان كاربري مسكوني يا اداري» مطرح كردهاند و دوما «طراحي اوليه برج ميلاد با هدف نصب آنتن مخابراتي در راس آن» را بيدليل و غيرضروري عنوان ميكنند.
هر چند برخي مسوولان سابق مديريت شهري پايتخت، به اصل موضوع كه «بازديد سرزده و غيررسمي گروه ژاپني» از برج ميلاد را دربرميگيرد، تشكيك جدي وارد ميكنند، اما مطابق آنچه در متن پيام وبلاگي روايت شده است، مهندسان كشور ژاپن بعد از ايستادن در تراس برج ميلاد و مشاهده طول مسافت فوقالعاده نزديك كوههاي مرتفع البرز به تهران، اعلام ميكنند: «تهران با در اختيار داشتن چنين ظرفيت طبيعي، هيچ نيازي به احداث برج مخابراتي مرتفع نداشت و عمده شهرهاي دنيا كه صاحب چنين برجهايي هستند نه از روي رقابت با هم كه از روي نياز به ايجاد نقطه مرتفع براي پوشش امواج مخابراتي، چنين سازههايي ايجاد كردهاند.»
مبناي تحليل فني مهندسان ژاپني درباره بينياز بودن پايتخت به اين برج، «ارتفاع 3962 متري قله توچال در فاصله حدود 10 كيلومتري از مركز تهران» است كه به گفته آنها امكان نصب دكل مخابراتي كمارتفاع در كوههاي البرز را براي اين كلانشهر بهوجود آورده است؛ اين در حالي است كه 6 برج مخابراتي بلند دنيا در شهرهايي قرار دارد كه مناطق فلت (صاف و مسطح و فاقد ارتفاعات طبيعي در فاصله حداقل 100 كيلومتري) محسوب ميشوند.
ژاپنيها در عين حال نسبت به اينكه از شفت بتني برج ميلاد كه به اندازه يك ساختمان 105 طبقه با قطر 60 متر فضا دارد و استفاده نميشود، متعجب شدهاند.
«دنياياقتصاد» با توجه به اينكه در طول اين سالها، هيچ پاسخ فني و تجزيه و تحليل كارشناسي نسبت به «ايراد ژاپني از برج ميلاد» ارائه نشده است، در اين گزارش ضمن گفتوگو با سازنده برج ميلاد و مسوول سابق اين پروژه، درباره ابهامات موجود رمزگشايي كرده است.
بررسيهاي «دنياياقتصاد» نشان ميدهد: 5آنتن اصلي و مجموعه گيرنده و فرستنده شامل آنتنهاي مخابراتي بيسيم، سيستمهاي جديد تلويزيوني، آنتن FM، آنتنVHF و آنتن UHF در بالاترين قسمت برج ميلاد (دكل آنتن) نصب شده است كه نهادها، دستگاهها و سازمانهاي مختلفي همچون مخابرات، راديو و تلويزيون، راهور ناجا، اورژانس و ... براي پوشش 8/ 98 درصد از نياز مخابراتي و امواج بيسيم مرتبط با فعاليتهاي خود، در حال استفاده از اين امكانات هستند. هماكنون اگر چه فقط از 10 درصد ظرفيت بالقوه برج ميلاد در قسمتها و كاربريهاي مختلف آن، استفاده ميشود اما بازگشت كامل سرمايه و هزينه احداث آن نشان از نياز تهران در سال 70 (زمان شروع اولين مطالعه براي ساخت برج ميلاد) به چنين سازهاي دارد.
بازنشر بازديد ژاپنيها به بهانه عرشه شيشهاي
در چند ماه گذشته یک عرشه شیشهای در ارتفاعات بالاي «گنبد آسمان» برج میلاد روي بدنه «دكل آنتن» برج تعبیه شده است که تقریبا از هر نقطهای از شهر تهران قابل مشاهده است و از فواصل دور شبيه يك خط عمود شده بر سازه برج، رخنمايي ميكند.
نصب اين عرشه (سازه موقتي) بر فراز برج میلاد ذهن بسیاری از شهروندان پایتختنشین را به خود جلب کرده است. داغ شدن بحث سازه جدید روی برج میلاد (كه براي انجام عمليات نصب آنتنهاي مخابراتي نصب شده است) سبب شده تا بحث قدیمی که از سوی یکی از نمایندگان مجلس بابت «عدم تناسب میان هزینههای برج میلاد و کاربری مفید آن» حدود دو سال پیش مطرح شده بود، بار ديگر در فضای مجازی و شبكههاي اجتماعي بازنشر شود.
به گزارش «دنیای اقتصاد» برج میلاد و مجموعه یادمان بخشی از طرحی بسیار بزرگتر هستند که پیش از انقلاب اسلامی طراحی شده بود. اما پیشنهاد كاملتر براي ساخت یک برج و تالار نمادین برای شهر تهران در سال ۱۳۷۰، مطرح شد و در پایان سال ۱۳۷۲، پس از دو سال انجام مطالعات جانمایی طرح، محل کنونی یعنی شمال تپههای نصر (گيشا) در غرب تهران از میان 16 نقطه پیشنهادی ديگر، براي ساخت برج انتخاب شد.
کلنگ ساخت برج ميلاد در دی ماه ۱۳۷۶ پس از حدود 4 سال مطالعه فني و شهرسازي در مكان فعلي برج ميلاد به زمين خورد اما در آن زمان، نام «یادمان» -مرکز ارتباطات بینالمللی تهران- براي برج تعيين شد اما بعدا در طول ساخت، به «ميلاد» تغيير كرد. طبق بررسیهای انجام شده ساخت این برج ۱۱ سال به درازا انجامید. در ۸ سال نخست تنها ۴۰ درصد از برج تکمیل شده بود، اما با سرعت بخشیدن به پروژه در دوره شهردار کنونی تهران، ۶۰ درصد بعدی در كمتر از سه سال ساخته شد.
نهایتا برج میلاد با ارتفاع ۴۳۵ متر، به عنوان بلندترین برج ایران و ششمین برج بلند مخابراتی جهان، پس از ۱۱ سال از مراحل احداث، در روز ۱۶ مهر ۱۳۸۷؛ با شعار «آسمان نزدیک است» افتتاح شد.
آخرین آمار منتشر شده از هزینه تمام شده ساخت برج میلاد بیانگر آن است که تا ابتدای سال 87 مجموعه هزینههای انجام شده برای ساخت برج 230 میلیارد تومان برآورد شده بود که این رقم در زمان افتتاح پروژه به گفته مدیرعامل سابق برج (رحیم مطهرنژاد) به 500 میلیارد تومان رسید و حداقل 20 کاربری مختلف برای آن تعریف شد.
ایجاد و گسترش شبکه دسترسی بدون سیم، ایجاد زیرساخت مناسب برای سیستمهای جدید تلویزیونی، بهینهسازی پوشش فركانسهاي رادیويي و تلویزیونی، کاربریهای هواشناسی و کنترل ترافیک، گسترش و بهینهسازی پوشش شبکههای بیسیم و پیجو و کاربری گردشگری مهمترین کاربریهای برج ميلاد را تشکیل میدهند.
چند روز پيش بازنشر متن وبلاگي یکی از نمایندگان مجلس در فضاي مجازي كه به روايت گزارش بازدید تعدادی از مهندسان ژاپنی از مجموعه برج میلاد در سال91 اختصاص دارد، باعث شد ابهاماتی درباره نبود تناسب میان هزینههای احداث این برج و کاربری آن در ذهن شهروندان به وجود بيايد.
به گفته یکی از نمایندگان مردم تهران در مجلس سه سال پيش گروهی از کارشناسان و مهندسان ژاپنی بعد از بازدید چند ساعته از برج میلاد نسبت به هدف ساخت این برج سوالات و ابهاماتی را مطرح ميكنند که از سوی مهندسان ساخت برج میلاد با پاسخهای مناسبی مواجه نشده است.
طبق آنچه این نماینده مجلس در یادداشت خود آورده مهندسان ژاپنی ابتدا نسبت به عدم استفاده مفید از shaft یا همان سازه اصلي بتنی در وسط برج میلاد برای کاربری مسکونی یا اداری ابراز تعجب کردهاند.
این گروه از مهندسان ژاپنی همچنين با مشاهده کوههای 4 هزار متری در اطراف شهر تهران عنوان ميكنند که با وجود چنین کوههایی در فاصله 10 کیلومتری از شهر تهران برای نصب دکلهای مخابراتی، نیازی به ساخت برج حدود 400 متري براي پوشش نياز مخابراتي تهران نبوده است. مهندسان ژاپنی در پاسخ به این سوال مهندسان ایران که چرا در این صورت ژاپن یا سایر کشورها به ساخت چنین برجهایی دست زدهاند؟ میگویند: ساخت برجهای بلندمرتبه برای استفاده مخابراتی در کشور ما و سایر کشورهایی همچون مالزی، چین، کانادا، روسیه و ... به این دلیل است که تمامی این کشورها در سرزمینهای صاف و بدون کوه بلند (حداقل در نزدیکی شهرها) قرار گرفتهاند و برای نصب دکلهای مخابراتی به احداث برجهای بلند مرتبه نیاز دارند.
یادداشت این نماینده مجلس که با عنوان «حرف حق یک مهندس ژاپنی» در وبلاگ شخصی اش منتشر شده این روزها در فضای مجازی (وايبر و تلگرام) بازنشر ميشود و این سوال را ایجاد میکند که آیا امکان پوششدهی مخابراتی از کوههای اطراف شهر تهران بدون ساخت برج بلند و پرهزینهای به اسم میلاد امکانپذیر بوده است؟ آیا صرف کاربری مخابراتی ساخت برج میلاد را به لحاظ اقتصادی توجیهپذیر میکند؟
گروه ژاپني وجود خارجي ندارد؟
«دنیای اقتصاد» برای رفع این ابهامات، صحت و درستی این اظهارات را از مجری برج میلاد و مدیر عامل سابق شرکت یادمان سازه جویا شد. رضا میرصادقی مجری طرح برج میلاد در گفتوگویی با «دنیای اقتصاد» با تشکیک به موضوع بازدید هیات ژاپنی از برج میلاد عنوان کرد: این موضوع برای اولین بار در سال 91 مطرح شد اما بررسیهای مختلف نشان داد شخصیتهای این یادداشت وجود خارجی نداشتهاند.
صادقی که طی سالهای 84 تا 88 مسوولیت تکمیل 70 درصد باقيمانده از مراحل احداث برج میلاد را بر عهده داشته است، تصریح کرد: مطالعات جانمایی برج میلاد بیش از دو سال طول کشید به گونهای که در ابتدا 17 منطقه مختلف برای احداث برج کاندیدا شد و نهایتا تپههای نصر در غرب تهران بهعنوان گزینه نهایی احداث برج میلاد انتخاب شد.
او با بیان اینکه اگر هم بازدید این گروه ژاپنی از برج میلاد صحت داشته باشد نمیتوان بدون مطالعه چنین موضوعی را مطرح کرد، افزود: اینطور نیست که برای برج میلاد یک کاربری ویژه برای پوششهای مخابراتی پیشبینی شده باشد البته در حال حاضر جانمایی دکلهای مخابراتی در بالای برج میلاد به شکلی است که 8/ 98 درصد از پوشش مخابراتی شهر تهران و اطراف آن توسط این دکل تامین میشود.
مدیر عامل سابق شرکت یادمان سازه به تعریف کاربریهای مختلف برج میلاد اشاره کرد و گفت: اگر بخواهیم کاربریهای مختلف این برج را وزنگذاری کنیم، نخستین موضوع ایجاد نماد براي شهر تهران در دهه اخیر است. تهران در هر دورهای با توجه به ویژگیهای خودش نیاز به یک نماد شهری دارد، در عصر فعلی شهر تهران نیاز به نمادی داشت که توان مهندسان ایرانی را نشان دهد.
او با اشاره به کاربری مهم دیگر این برج تاکید کرد: برای پوشش مخابراتی شهر باید محاسباتی انجام شود که یک دکل مخابراتی توان پوششدهی تا چه مسافتی را دارد. هم اکنون دکل مخابراتی برج میلاد بیش از 98 درصد نياز اين حوزه را پوشش میدهد. اما تضمینی نیست که از فاصله دورتر از مکان این برج (مثلا در ارتفاعات البرز) صرفا با تنها یک دکل مخابراتی بتوان تا این حد، آنتندهی ایجاد کرد. او ادامه داد: علاوه بر دکل مخابراتی، تعبیه و ساماندهی سیستمهای بیسیم، سیستمهای فركانسي مورد نياز بانکها و نیروهای انتظامی از دیگر کاربریهای مهم این برج است. او با تاکید بر اینکه هم اکنون با وجود تعریف کاربریهای متعدد برای برج میلاد فقط از 10 درصد ظرفیتهای مختلف برج استفاده میشود، گفت: ظرفیتهای مختلفی برای برج میلاد تعریف شده است که علاوه بر نماد شهر بودن احداث آن را مقرون به صرفه میکند.
صادقی توضیح داد: در حال حاضر توجیه اقتصادی اجرای طرح برج میلاد فراتر از پیشبینیها بوده است، بهگونهای که هماکنون در همین دوره کوتاه برگشت سرمایه آن اتفاق افتاده است.
تاریخ انتشار: ۲۷ خرداد ۱۳۹۴ - ۰۸:۰۷
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 42]
صفحات پیشنهادی
شایعه های جدید در باره برج میلاد در شبکه های مجازی/ چقدر این حرفها درست است؟
شایعه های جدید در باره برج میلاد در شبکه های مجازی چقدر این حرفها درست است جامعه > شهری - دنیای اقتصاد نوشت به موازات عمليات نصب 5 آنتن مخابراتي و مجموعه پرحجمي از انواع گيرنده و فرستنده امواج بيسيم روي دكل برج ميلاد طی روزهای اخیر يك پيام بلند وبلاگي نيز در فضايدر دومین جلسه مرمت برج آزادی مطرح شد حکیمیپور: بهرهبرداری جدید از برج میلاد تا پایان دی ماه/ جاوید: انتقال پ
در دومین جلسه مرمت برج آزادی مطرح شدحکیمیپور بهرهبرداری جدید از برج میلاد تا پایان دی ماه جاوید انتقال پایانه غربدومین جلسه هماهنگی و مرمت برج آزادی در حالی امروز برگزار شد که در این جلسه تأکید شد که پایانه غرب در مجاورت میدان آزادی منتقل شود و بهرهبرداری جدید از برج آزادیتوضیحات اژهای درباره بازداشت بقایی، شایعه بازداشت احمدیمقدم، جیسونرضاییان، بازداشت چند فعال شبکههایاجتما
توضیحات اژهای درباره بازداشت بقایی شایعه بازداشت احمدیمقدم جیسونرضاییان بازداشت چند فعال شبکههایاجتماعی و معاون اول دستگاه قضا در هشتادمین نشست خبری سخنگوی قوه قضاییه در نشست خبری این هفته خود درباره پرونده های داغ قضایی از جمله اتهام بابک زنجانی بازداشت حمید بقاییتکذیب یک شایعه درباره کنکور ارشد دانشگاه آزاد
تکذیب یک شایعه درباره کنکور ارشد دانشگاه آزاد در بین داوطلبان کنکور کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد شایعه ای پخش شده که روابط عمومی مرکز سنجش و آموزش دانشگاه آزاد این شایعه را به شدت تکذیب کرد به گزارش نامه نیوز انتشار خبری درباره کنکور موجب شد مخاطبان سرویس مشکلات مردم مسائل کنکوریبرج میلاد به استقبال ماه خدا رفت/ برپایی نمایشگاه در برج
برج میلاد به استقبال ماه خدا رفت برپایی نمایشگاه در برج مدیرعامل برج میلاد تهران ضمن تشریح ویژه برنامههای جشنواره رمضانی شهرخدا گفت همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان ویژه برنامههای مختلف این ماه برای شهروندان و بازدیدکنندگان برج میلاد تهران برپا میشود که از جمله آنها می توانتصویری که بدسلیقگی، آن را به فضای مجازی بزرگتر کشاند
تصویری که بدسلیقگی آن را به فضای مجازی بزرگتر کشاند همه انگار روی یک بشکه باروت نشسته بودند بی ترس و کمین کرده در انتظار یک جرقه جرقهای که سرانجام هفته گذشته در پی یک کج سلیقگی و بدفهمی زده شد و آتشی به پا کرد که فقط زندگی حرفهای چند خبرنگار را به خطر نینداخت بلکه تبدیل شد بشماره جدید اطلاعات حکمت و معرفت با «دفتر دین و فضای مجازی» منتشر شد
شماره جدید اطلاعات حکمت و معرفت با دفتر دین و فضای مجازی منتشر شدشماره جدید ماهنامه اطلاعات حکمت و معرفت شماره 110 به همراه دفتری برای دین و فضای مجازی به سردبیری انشاءالله رحمتی منتشر شد به گزارش خبرنگار آیین و اندیشه خبرگزاری فارس علیرضا رضایت دبیر دفتر ماه صد و دهم این نشتوضیح دفتر محسن رضایی درباره شایعه مسئولیت جدید او در نیروهای مسلح
توضیح دفتر محسن رضایی درباره شایعه مسئولیت جدید او در نیروهای مسلح سیاست > احزاب و شخصیتها - دفتر محسن رضایی شایعات اخیر در خصوص سپردن مسئولیت جدید در نیروهای مسلح به وی را تکذیب کرد به گزارش تسنیم دفتر محسن رضایی دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام با ارسال یک اطلاعیه شمشروح هشتادمین نشست خبری سخنگوی قوه قضائیه بازداشت بقایی، فعالان ضد انقلابی در فضای مجازی، تعدادی در رابطه با
مشروح هشتادمین نشست خبری سخنگوی قوه قضائیهبازداشت بقایی فعالان ضد انقلابی در فضای مجازی تعدادی در رابطه با مرگ زائران عربستانی و رفتار فحشاگونهسخنگوی دستگاه قضا از بازداشت حمید بقایی معاون احمدی نژاد در دولت قبل 5 نفر به اتهام فعالیت ضد انقلابی در فضای مجازی 5 نفر به اتهام فعروش جدید مردمآزاری در فضای مجازی
به گزارش جام جم کلیک با پیشرفت تکنولوژی و افزایش نرمافزارهای هوشمند برای گوشیهای موبایل علاوه بر تماسها و پیامکهای روزانه در قالب خدمات اپراتورهای تلفن همراه اطلاعرسانی از طریق نرم افزارهای موجود در گوشی نیز تا جایی پیشرفت کرد که تمام اخبار روز دنتندیس و نشان "محیط زیست در فضای مجازی" +عکس
تندیس و نشان "محیط زیست در فضای مجازی" عکس طی مراسمی در سالن سبز سازمان حفاظت محیط زیست جشنواره سالیانه محیط زیست در فضای مجازی آغاز به کار کرد و از تندیس و نشان این جشنواره رونمایی شد به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان حفاظت محیط زیست پام در این مراسم دکفیلمی متفاوت از کارگردان اتریشی برنده اسکار میشل هانکه درباره تفاوت انسانها در فضای مجازی فیلم میسازد
فیلمی متفاوت از کارگردان اتریشی برنده اسکارمیشل هانکه درباره تفاوت انسانها در فضای مجازی فیلم میسازدمیشل هانکه موضوع پروژه سینمایی بعدیاش را اینترنت و فضای مجازی اعلام کرده است که زمان ساخت آن هنوز مشخص نشده است به گزارش خبرنگار سینمایی فارس «میشل هانکه» کارگرداطلاعات جدید درباره سقوط هواپیمایمالزیایی
اطلاعات جدید درباره سقوط هواپیمایمالزیایی شرکت تولیدکننده سیستم های دفاع هوایی روسیه در یک کنفرانس مطبوعاتی به تشریح گزارش خود درباه سانحه سقوط پرواز ام اچ ۱۷ پرداخت به گزارش نامه نیوز شرکت تولیدکننده سیستم های دفاع هوایی روسیه در یک کنفرانس مطبوعاتی به تشریح گزارش خود دربمردمآزاری در فضای مجازی با نام کمک به بیماران
مردمآزاری در فضای مجازی با نام کمک به بیماران گروهی با قرار دادن شماره دیگران به نام مسئول استخدام یک شرکت و یا حامی بیماران اقدام به مردمآزاری و شوخی با دیگران میکنند به گزارش فرهنگ نیوز با پیشرفت تکنولوژی و افزایش نرمافزارهای هوشمند برای گوشیهای موبایل علاوهاستهلال ماه رمضان از فراز برج میلاد تهران
استهلال ماه رمضان از فراز برج میلاد تهرانتاریخ انتشار دوشنبه ۲۵ خرداد ۱۳۹۴ ساعت ۲۳ ۵۶ مراسم استهلال و رصد ماه همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان با حضور نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری و منجمان در برج میلاد تهران برگزار میشود به گزارش تسنیم مراسم استهلال مانگاهی گذرا به غرفه های نمایشگاه جوان موفق در برج میلاد
در هفته جوانان چه گذشت نگاهی گذرا به غرفه های نمایشگاه جوان موفق در برج میلاد برگزاری نمایشگاه جوان موفق وجشنوار های مختلف از جمله برنامه های هفته جوان درسال جاری بود به گزارش خبرنگار شهری گروه اجتماعی باشگاه خبرگاران روز جوان روزی که در تقویم کشورهای مختلتکذیب شایعه درباره یکی از غواصان شهید
تکذیب شایعه درباره یکی از غواصان شهید هرگونه اعلام شناسایی به خانوادههای معظم شهدا فقط از طریق کمیته جستجوی مفقودین بنیاد شهید و ایثارگران نیروهای مسلح صورت میپذیرد در پی انتشار شایعه ای مبنی بر شناسایی شهید مسعود شادکام در شبکه های اجتماعی روابط عمومی کمیته جستجوی مفقود-
اجتماع و خانواده
پربازدیدترینها