محبوبترینها
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1843226753
تبدیل رسالت آموزشي به تجارت آموذشی! |اخبار ایران و جهان
واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: تبدیل رسالت آموزشي به تجارت آموذشی!
بر اساس تحقيقي كه از ميزان فروش ناشران به دست آمده، بيشترين فروش در بخش دانشگاهي صورت گرفته است.
کد خبر: ۵۰۹۶۵۸
تاریخ انتشار: ۲۷ خرداد ۱۳۹۴ - ۰۸:۰۹ - 17 June 2015
خرداد علاوه بر اينكه فصل پايان سال تحصيلي است، آغازي است براي فصل كنكور، فصلي كه همه ساله حدود يك ميليون شركتكننده در ماراتن بزرگ آموزشي و ميليونها پدر و مادر را درگير خود ميكند، چه بسيار از پدران و مادران كه سالها در انتظار چنين روزي بودهاند و شبها و روزها را با نگراني سپري كرده و همگام با فرزندانشان تا اين مرحله آمدهاند تا آنها را از ديوار بلند كنكور عبور دهند؛ ديواري كه تصور ميرود آرزوهاي آنها در آن سوي آن تحقق مييابد.
به گزارش اعتماد، پايان سال تحصيلي و آغاز فصل كنكور بهترين بهانه است تا به يك مقوله مهم و گسترده مرتبط با اين دو موضوع پرداخته شود؛ مقولهاي به نام بازار آموزشي، بازاري كه از كتابهاي آموزشي و كمكدرسي و راهنما گرفته تا مجموعه پرسشها، پاسخها، تستها و ساير ابزارها از قبيل نرمافزارها و غيره كه سهم بزرگي را در بازار به خود اختصاص ميدهد و بودجه قابل توجهي را از هزينههاي خانوادهها به سوي خود سراريز ميگرداند.
دبير نمايشگاه بينالمللي كتاب گفته بود كتابهاي آموزشي و كمكآموزشي امسال چهارمين رده فروش را به خود اختصاص دادهاند كه حجم بالايي از فروش را شامل ميشود. در ابراز نظرهايي ناشران امسال داشتهاند تنها دلخوشي و اميدواري آنها به فروش كتابهاي آموزشي يا به عبارتي بازار يا تجارت آموزشي است؛ بازاري كه دستاندركاران صنعت نشر بهرغم دلخوريها، انتقادها و گلايهها به آن اميد بستهاند.
اينكه باتوجه به فعاليتهاي سازمان پژوهش و برنامهريزي آموزشي و زيرمجموعههاي آن به ويژه در زمينه تاليف، چاپ و توزيع كتابهاي درسي و كمك درسي باز هم تقاضا براي محصولات آموزشي بالا است جاي تامل و بررسي دارد و پرداختن به ابعاد اين موضوع ميتواند براي دستاندركاران آموزش و پرورش رسمي و فعالان اين حوزه در خارج از ساختار دولتي، خانوادهها، معلمان و مربيان راهگشا باشد تا در پيوند تجارت و رسالت آموزشي به عنوان يك خواست ملي همه با احساس مسووليت، رويكرد كيفي را مورد توجه قرار دهند به همين منظور در گروه مدرسه به طور اجمال ابعاد اين موضوع را مورد توجه قرار دادهايم.
ماراتن كنكور و تجارت آموزشي
اگر سالها پيش فقط از يك سال مانده به كنكور و در سال آخر متوسطه يا پيشدانشگاهي دانشآموزان و اوليا درگير كنكور بودند اما چند سال است كه به دليل گسترش موسسات آموزشي در اين زمينه و تبليغات گسترده و پرحجم اين موسسات از دوره ابتدايي خانواده دورخيز خود را آغاز ميكنند تا از ديوار بلند كنكور، فرزندان خود را عبور دهند؛ دورخيزي كه نگرانيها و فشارهاي روحي و رواني و مالي شديدي را بر آنها وارد ميسازد. هرچند با توسعه موسسات آموزش عالي غيردولتي و گسترش واحدهاي دانشگاه آزاد و پيامنور ظرفيت پذيرش دانشجو بالا رفته و تقريبا همه متقاضيان ميتوانند به يكي از دانشگاهها وارد شوند اما هنوز هم رقابت براي ورود به دانشگاههاي دولتي و معتبر بهويژه برخي رشتههاي پرطرفدار خيلي شديد و تنگاتنگ است به همين دليل با وجود تعدد موسسات كنكوري بازار اين موسسات داغ است يا بهعبارتي تجارت آموزشي از رونق نيفتاده است ما در گوشه و كنار شهرهاي بزرگ موسساتي را ميبينيم كه در حد برخي دستگاههاي دولتي عريض و طويل شده و به ارايه خدمات ميپردازند. اينكه دلايل رشد تجارت آموزشي چيست با وجود پاسخهاي متفاوت و متعدد يك وجه اشتراك دارد يك دبير فيزيك به «اعتماد» در اين زمينه گفت: اگر قيف ورود به دانشگاه معكوس باشد و مانند برخي كشورها ورود به آن آسان و خروج از آن سخت باشد هم اين تجارت كاذب از بين ميرود و هم كيفيت خروجيهاي دانشگاههاي ما بالاتر خواهد رفت لذا سد كنكور از هر جهت زيانآور است كه بايد هرچه زودتر برداشته شود. يك دانشجوي رشته روانشناسي دانشگاه شهيد بهشتي نيز به «اعتماد» گفت: هرچند من براي ورود به دانشگاه از موسسات كنكور استفاده نكردم ولي دوستان و همكلاسيهاي دوره دبيرستان من در سالهاي آخر به اندازه تمام دوران تحصيل خود هزينه صرف كردند كه تعداد زيادي از آنها موفق به قبولي در دانشگاه و رشته موردنظر خود نيز نشدند. يكي از اوليا هم گفت: اينكه يك موسسهاي دانشآموزان نخبه را جمعآوري كند يا صوري نام آنها را در ليست خود قرار دهد و بعد قبولي او را به حساب موسسه خود بگذارد فريبي بيش نيست و اين همان نگاه صرفا تجاري بدون توجه به رسالت آموزشي است و تا زمانيكه سد كنكور باشد اين فريبها و هزينهها نيز وجود خواهد داشت.
منفعتطلبي در بازار نشر آموزشي ريشه در تب و تاب كنكور دارد
اگر در بعضي از حوزههاي نشر به دليل وجود چالشهايي در نظام آموزشي و بهويژه براي دانشآموزاني كه خود را براي ورود به دانشگاه آماده ميكنند، داراي يك نظام ساختارمند نيستيم اين را بايد معلول يك علت دانست و آن هم تب و تاب كنكور و ورود دانشآموزان به دانشگاه است. يك ناشر در همين زمينه ميگويد: بديهي است در چنين وضعيتي منفعتطلبي هم جايگاهي پيدا كند كه با روح صنعت نشر مغايرت دارد. از اين رو توجه به مواردي نظير شناخت كافي از وضع موجود و تبيين نيازهاي آموزشي جامعه، يافتن راهكارهاي موثر و آگاهانه مشاركت بخش دولتي و غيردولتي در تصميمگيريهاي مربوط به توليد مواد و رسانههاي موثر آموزشي، ايجاد محدوديت براي انتشار كتابهاي بيكيفيت، ادامه راهكارهاي موثر براي معرفي كتابها و محصولات فرهنگي همراه با برنامههاي درسي و همچنين تغيير سليقه جامعه مصرفكننده به سمت بهرهگيري از آثار مكمل و مواردي از اين قبيل ميتواند به ساماندهي وضع موجود و جهت دادن اين نوع كتابها به وضع مطلوب موثر باشد.
اقبال روز افزون مردم از كتابهاي كمك آموزشي
مديرمسوول انتشارات شورا در خصوص ضرورت انتشار كتابهاي كمك آموزشي گفته بود: متاسفانه تعريف روشني از محصولي به نام كتاب آموزشي در جامعه ما وجود ندارد به اين لحاظ عنوانهاي كتابهاي كمك درسي، حلالمسائل، كتاب آموزشي، كتابهاي كنكور و امثال اينها وجود دارد كه با وجود تفاوتهايي كه دارند به طور يكسان و با مفهوم برابر بهكار برده ميشوند. فتحالله فروغي ميگويد: منظور از اين نوع كتابها يك نوع رسانه آموزشي است كه در راستاي اهداف برنامه درسي ميتوانند در كنار ساير عناصر و مولفههاي آموزشي درجهت تحقق اهداف به دانشآموزان وحتي معلمان وخانوادهها كمك كنند كه البته مخاطبان اصلي دانشآموزان هستند، بنابراين با اين تعريف نه تنها جامعه ما بلكه تمام جوامعي كه در تعليم وتربيت پيشرفت قابل قبولي داشتهاند از بستههاي آموزشياي كه داراي كتابهاي مكمل است بهره ميگيرند. وي در پاسخ به اين پرسش كه چرا روز به روز اقبال مردم براي استفاده از كتابهاي كمك درسي افزايش مييابد اظهار ميدارد: ابتدا لازم ميدانم به اين نكته اشاره كنم كه برنامه درسي به معناي مجموعه تجربيات پيشبيني شده از سوي برنامهريزان براي پيشرفت دانشآموزان تدارك ديده ميشود. به طور حتم در برنامه درسي ماهيت يادگيرندگان بايد مورد توجه قرار گيرد. بنابراين تفاوتهاي ذاتي و محيطي دانشآموزان جامعه و همچنين صلاحيتهاي حرفهاي متفاوت معلمان به اضافه گستردگي مناطق آموزشي و درحقيقت محدود بودن ظرفيت كتابهاي درسي وكمبود ساير رسانههاي آموزشي ضرورت بهرهگيري از كتابهاي مكمل را قطعي ميكند. از اين رو توليد اين گونه رسانهها در حقيقت معلول هستند، علت ظرفيتهاي آموزشي است كه بايد در جامعه وجود داشته باشد.
كتابهاي كمك آموزشي نياز نظامهاي متمركز و غيرمتمركز
مدير مسوول نشر مبتكران در خصوص انتشار كتابهاي كمك آموزشي ميگويد: نظامهاي آموزشهاي رسمي در جهان امروز به يكي از دو روش متمركز و غيرمتمركز در اختيار معلمان و دانشآموزان قرار ميگيرد كه در نظامهاي متمركز كتابهاي درسي براساس سياستها و اهداف برنامههاي ملي آموزشي توسط يك نهاد كه معمولا نهاد متولي آموزش رسمي كشور است، تهيه ميشوند و به صورت اجباري در مدارس مورد استفاده قرار ميگيرند. در ايران كتابهاي درسي توسط دفتر تاليف وزارت آموزش و پرورش و با يك متن براي همه دانشآموزان كشور تهيه ميشود و مدارس ملزم هستند كه بر مبناي آن كتابها، آموزش رسمي كشور را پيش ببرند. يحيي دهقاني ميافزايد: در هر دو نظام در اغلب مواقع كتابهاي درسي نميتوانند به تنهايي پاسخگوي نيازهاي كل دانشآموزان يك كشور باشند در نتيجه لازم است كتابهايي منتشر شوند كه با توجه به سليقهها و استعدادهاي دانشآموزان، تثبيت و تعميق موضوع يادگيري مطالب درسي را تسهيل كرده و دامنه معلومات و دانش آنها را گسترش دهند و قوه تفكر و استدلال آنها را تقويت كند تا ديد آنها نسبت به جامعيت مطالب علمي عميقتر شود. كتابهايي را كه با اين هدف تهيه ميشوند در اغلب كشورهاي جهان، كتابهاي كمك درسي ميگويند. در ايران نيز از دو دهه پيش اين كتابها را كمك آموزشي نامگذاري كرده و ناشراني كه به توليد اين قبيل كتابها اقدام ميكنند را ناشران آموزشي ميگويند.
سودجويان ازرونق بازار نشر آموزشي سوءاستفاده ميكنند
يك ناشر آموزشي معتقد است موفقيت ناشران آموزشي در نتيجهشناخت درست آنها از نيازهاي جامعه است. او ميگويد: نبايد از حجم گسترده اين نيازها هراسي به دل راه داد، بلكه لازم است افراد و سازمانها را براي برآورده كردن نيازهاي مذكور تشويق كرد. گرچه در برخي مواقع عدهاي سودجو از اين بازار پررونق سوءاستفاده كرده و با عرضه كالاهاي كمارزش در جريان اين مهم اخلال به وجود ميآورند. اما در مجموع اهميت كتابهاي آموزشي و كمك آموزشي برمتوليان آموزش و دستاندركاران تعليم و تربيت پوشيده نيست و نبايد با نگاهي مغرضانه اين حوزه را قضاوت كرد.
كتاب يك محصول صنعت نشر است و بايد سودده باشد
برخي معتقدند كتابهاي كمك درسي به نفع نظام سنجش كشور نيست و صرفا وسيلهاي براي سودجويي محسوب ميشود. در اين خصوص يكي از ناشران ميگويد: به موضوع از منظر يك توليدكننده نگاه ميكنم. كتاب يك محصول و نشر و انتشارات يك صنعت است يعني كتاب كالايي فرهنگي است كه داراي ساختارهاي اقتصادي خودش است. پرسش اينجاست كه آيا درساير صنايع توليد محصول بايد مصادف با ضرر و زيان براي توليدكننده تلقي شود. اگر محصولات فرهنگي كه كتاب در راس آن قرار دارد به ظرفيت اقتصادي بالايي برسد نشانه رشد فرهنگي است كه متاسفانه ما امروزه شاهد اين رشد فرهنگي در صنعت نشر خود نيستيم كه تيراژ وشمارگان پايين كتاب حاكي از اين مساله است.
سهم ناچيز معلمان از بازار آموزشي
يك ميليون معلم شاغل و بيش از ٧٠٠ هزار معلم بازنشسته از بازار گسترده و پرسود آموزشي چه سهمي ميبرند؟ آيا بازار چند هزار ميليارد توماني تجارت آموزشي در اختيار صاحبنظران و متخصصان آموزشي است؟ اگر به موسسات آموزشي مراجعه شود با چه كساني مواجه ميشويم، علاقهمندان به آموزش يانيازمندان به درآمد حاصل از اين تجارت؟ آيا اگر سري به دفتر دبيران در يك مدرسه بزنيم و پاي گفتوگوي معلمان بنشينيم با رضايت از اين بازار سخن خواهند گفت؟
اين پرسش و دهها پرسش مشابه، يك پاسخ به دنبال دارد و آن پاسخ اين است كه از اين بازار معلمان سهم ناچيزي دارند، قادري، دبير رياضي يكي از دبيرستانهاي شهرستانهاي استان تهران به «اعتماد» گفت: من خودم كلاسهاي خصوصي در منزل دارم واين را بركار در موسسات كنكور ترجيح ميدهم، چراكه وقتي با اين موسسات همكاري ميكردم درصد زيادي از حقالزحمه من به جيب كساني ميرفت كه زحمت كمتري ميكشيدند و از طرفي در اين موسسات به دليل غلبه نگرش تجاري بر آموزشي بيشتر بركميتها تاكيد ميشود ومعدود موسساتي هستند كه به رسالت آموزشي توجه دارند. يك معلم نويسنده نيز ميگويد: متاسفانه از معلمان نويسنده حمايت لازم صورت نميگيرد. اگر آموزش وپرورش و وزارت ارشاد حمايت لازم را انجام دهند معلمان به جاي پرداختن به مشاغل غير مرتبط با اختصاص سهم قابل توجهي از نشر آموزشي وكمك آموزشي وكلاسهاي تقويتي ميتوانند در راستاي حرفه خود فعاليت كنند در حالي كه سهم چنداني از اين بازار به معلمان اختصاص ندارد.
كتابهاي درسي از توليد تا توزيع و استانداردهاي كيفي
تيراژ دهها ميليوني كتابهاي درسي و تغييرات گسترده و همهساله اين كتابها كافي است تا تشكيلات عريض و طويل دولتي متولي اين مهم باشد؛ تشكيلاتي كه تحت مديريت سازمان پژوهش و برنامهريزي آموزشي است سازماني كه سالهاست تحت مديريت يك روحاني است و با وجود تغييرات در ساير سطوح و بخشهاي مديريت آموزش و پرورش شاهد عدم تغيير مدير اين سازمان بوديم. دفتري به نام دفتر نظارت بر توليد و توزيع كتابهاي درسي مسووليت اين كار گسترده را برعهده دارد كاري كه همه ساله در آستانه سال تحصيلي جديد تب و تابي را ايجاد ميكند و با تغيير دورههاي تحصيلي و استقرار نظام ٦-٣-٣ تغييرات نيز گستردهتر شده به گزارش مركز اطلاعرساني و روابط عمومي وزارت آموزش و پرورش به نقل از سازمان پژوهش و برنامهريزي آموزشي، محيالدين بهرام محمديان در خصوص كتابهاي جديدالتاليف امسال هم اظهار داشته كه كتابهاي پايههاي پنجم ابتدايي و نهم امسال تغيير كرده است و بين ١٨ تا ٢٠ عنوان كتاب جديد در اين دو پايه در سال تحصيلي جديد خواهيم داشت. حجتالاسلام والمسلمين محمديان در خصوص توزيع استاني كتابها نيز يادآور شده است كه مثل سنوات سابق از ١٥ شهريور توزيع كتابهاي درسي دوره متوسطه اول و دوم (راهنمايي و دبيرستان) از طريق كتابفروشيها اتفاق ميافتد، اما كتب دوره ابتدايي و كتابهاي فني و حرفهاي را در مدارس ابتدايي و هنرستانها توزيع ميشود و فروش كتابهاي پيشدانشگاهي به صورت اينترنتي نيز آغاز ميشود. يكي از انتقادها همواره در زمينه كيفيت كتابهاي درسي است و منتقدان از اينكه اين كتابها با استانداردهاي آموزشي تطبيق ندارد، معترض بودهاند به همين دليل رييس سازمان پژوهش و برنامهريزي آموزشي امسال گفته: اميدواريم امسال با توجه به نظارتي كه دفتر نظارت بر توليد و توزيع كتابها دارد، كتابها از كيفيت و استاندارد قابل قبولي برخوردار باشد.
ناشران آموزشي و تعامل با آموزش و پرورش
امسال هم برگزاري نمايشگاه كتاب فرصتي بود تا مسوولان آموزش و پرورش در ارتباط با بازار نشر آموزشي ابرازنظر كنند؛ ابراز نظرهاييكه در طول سال چندان صورت نميگيرد و در رسانهها چندان مطلبي در اين زمينه به چشم نميخورد. امسال هم در زمان برگزاري نمايشگاه يكي ازمسوولان از نگرش آموزشوپرورش نسبت به ناشران سخن رانده بود و از تعامل با فعالان اين حوزه گفته بود. خبرنگار فصلنامه جوانه از فريبا كيا كه در نشستي بهمنظور گفتوگوي ناشران و پديدآورندگان كتابهاي آموزشي با ارزيابان كتابهاي درسي علومانساني برگزار شده بود، نقل كرده بود كه معاون ساماندهي منابع آموزشي و تربيتي در اين نشست كه در حاشيه بيست و هشتمين نمايشگاه كتاب تهران برگزار ميشد، تاكيد كرد كه بهترين و موثرترين راهكار، براي همراستايي و همافزايي بيشتر آموزش و پرورش و ناشران، ارتباط چهره به چهره و تعامل با مولفان و ناشران كتابهاي آموزشي و تربيتي است. وي با اشاره به كارگاهها و نشستهاي برگزار شده در سال ١٣٩٣، خاطرنشان كرده بود: در سال گذشته بيش از چهار نشست و دو كارگاه آموزشي با حضور ناشران و مولفان برگزار كرديم و امسال تصميم گرفتيم از فرصت نمايشگاه بينالمللي كتاب تهران استفاده بهينهاي در اين زمينه به عمل آوريم. كيا با اشاره به پنج برنامه در نظر گرفته شده براي نمايشگاه بيست و هشتم، از جمله دو نشست درنظرگرفته شده براي موضوع علوم پايه و كتابهاي دوره فني و حرفهاي و كاردانش، گفته بود: در اين نشست ارزيابان كتابهاي آموزشي حوزه علوم انساني، درباره كتابهاي تاريخ، جغرافي، مطالعات اجتماعي، تفكر و سبك زندگي و ادبيات فارسي سخن خواهند گفت و به ابهامات و پرسشهاي حاضران پاسخ خواهند گفت.
مهدي چوبينه، مسعود جواديان، محمد شريف متولي، سعيد راصد و علي رضايي به عنوان ارزيابان كتابهاي جغرافيا، تاريخ، مطالعات اجتماعي، تفكر و سبك زندگي و ادبيات فارسي به پرسشهاي ناشران پيرامون معيارهاي محتوايي و فني موثر در رد يا قبول كتابهاي بررسي شده، پاسخ دادند.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 127]
صفحات پیشنهادی
تجارتي بهنام دندانپزشكي در ايران |اخبار ایران و جهان
تجارتي بهنام دندانپزشكي در ايران در حوزه بیمههای پایه میزان پوشش متاسفانه کم است بیمههای پایه اگر خدماتی را پوشش دهند هفتاد درصدش را میپردازند اما تعداد خدمات کم است کد خبر ۵۰۹۰۳۰ تاریخ انتشار ۲۵ خرداد ۱۳۹۴ - ۰۷ ۳۳ - 15 June 2015 نتايج تحقيقات وزارت بهداشت نشان ميدهدخانههای مجردی به پانسیون تبدیل میشود |اخبار ایران و جهان
خانههای مجردی به پانسیون تبدیل میشود معاون شهردار تهران در تشریح جزئیات اجرای طرح انضباط شهری در منطقه 12 از شناسنامه دار شدن دستفروشان این منطقه خبر داد کد خبر ۵۰۶۰۸۶ تاریخ انتشار ۱۵ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۴ ۲۰ - 05 June 2015 معاون شهردار تهران در تشریح جزئیات اجرای طرح انضباط شهریمحدوده جدید تجارت در پایتخت |اخبار ایران و جهان
محدوده جدید تجارت در پایتخت وزارت راه و شهرسازی مقدمات احداث شهر فرودگاهی حاوی دو منطقه ویژه اقتصادی و آزاد تجاری را در محدوده 13700 هکتاری اراضی فرودگاه بینالمللی امام خمینی ره آغاز کرد کد خبر ۵۰۸۷۲۲ تاریخ انتشار ۲۴ خرداد ۱۳۹۴ - ۰۷ ۱۲ - 14 June 2015 احداث شهر فرودگاهی13 کیلو و 375 گرم مخدر شیشه در زرندیه کشف شد |اخبار ایران و جهان
13 کیلو و 375 گرم مخدر شیشه در زرندیه کشف شد کد خبر ۵۰۷۶۸۲ تاریخ انتشار ۲۰ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۰ ۲۷ - 10 June 2015 فرمانده انتظامی شهرستان زرندیه از کشف 13 کیلو و 375 گرم مخدر شیشه در یکی از روستاهای این شهرستان خبر داد به گزارش ابتکار سرهنگ داود کاظمی افزود این میزان موادمخدر بانقشه تبهکاران برای فراری دادن یک زندانی |اخبار ایران و جهان
نقشه تبهکاران برای فراری دادن یک زندانی کد خبر ۵۰۷۶۸۸ تاریخ انتشار ۲۰ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۰ ۳۸ - 10 June 2015 فرمانده نیروی انتظامی استان لرستان گفت اعضای یک باند شرور چهار نفره در لرستان قبل از دستگیری توسط ماموران نیروی انتظامی اقدام به خودکشی کردند به گزارش جام جم سردار محاقرار به قتل زن سالخورده |اخبار ایران و جهان
اقرار به قتل زن سالخورده کد خبر ۵۰۷۶۸۳ تاریخ انتشار ۲۰ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۰ ۲۸ - 10 June 2015 پسر افغان كه متهم است سه سال قبل زن سالخورده را در خيابان پيروزي تهران به قتل رسانده بود روز گذشته محاكمه شد به گزارش جوان نماينده دادستان تهران در شرح كيفرخواست به هيئت قضايي شعبهبنفشه از قصاص گذشت |اخبار ایران و جهان
بنفشه از قصاص گذشت کد خبر ۵۰۷۶۸۱ تاریخ انتشار ۲۰ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۰ ۲۳ - 10 June 2015 تغییر درخواست شاکی از قصاص به دریافت دیه به خاطر ناتوانی در سفر به ایرانبه گزارش فرهیختگان مرد ایرانی-عراقی که در برلین آلمان زنی ایرانی را تا سر حد مرگ شکنجه داده بود دیروز برای دومینبار درمرگ دلخراش کودک 19ماهه |اخبار ایران و جهان
مرگ دلخراش کودک 19ماهه کد خبر ۵۰۷۶۸۵ تاریخ انتشار ۲۰ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۰ ۳۳ - 10 June 2015 رئیس پلیس راه فرماندهی انتظامی استان زنجان گفت باز هم دختر بچه ای روستایی که فقط 19 ماه از عمرش میگذشت قربانی بی احتیاطی پدر در حین پارک خودرو وانت نیسان شد به گزارش آرمان سرهنگ علی اصغرعامل جنایت ۳۰ هزار دلاری در باند فرودگاه |اخبار ایران و جهان
عامل جنایت ۳۰ هزار دلاری در باند فرودگاه کد خبر ۵۰۷۶۷۸ تاریخ انتشار ۲۰ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۰ ۱۷ - 10 June 2015 تحقیقات پلیس برای رازگشایی از جنایتی مرموز در شهرک غرب که در جریان آن صاحب خانهای با شلیک گلوله به قتل رسیده و از آنجا ۳۰هزار دلار سرقت شده بود به دستگیری عامل این جنایت هنآرامش کنکوریها را به هم نزنید |اخبار ایران و جهان
آرامش کنکوریها را به هم نزنید یک روانشناس با تاکید بر اینکه خانوادهها نباید به دنبال برآورده کردن آرزوهای خود در فرزندانشان باشند به خانوادهها توصیه کرد در فضایی آرام اجازه بدهند فرزندانشان با تمام استعداد و توانایی خود سر جلسه کنکور حاضر شوند کد خبر ۵۰۷۲۰۵ تاریخ انتشار ۱انكار قتل پسرعموي متجاوز در دادگاه |اخبار ایران و جهان
انكار قتل پسرعموي متجاوز در دادگاه ماجراي جنايت هولناک در دوست آباد دختر ۱۸ ساله طراح سرقت از فروشگاه پوشاک بازگشت از چوبه دار همسرم هر روز يک ماشين مدل بالاتر ميخواهد انكار قتل پسرعموي متجاوز در دادگاه 12 مجروح در تصادف زنجیرهای 6 خودرو ربودن مرد بدهكار از وسط خياباناعدام دو متجاوز در كرمان |اخبار ایران و جهان
اعدام دو متجاوز در كرمان کد خبر ۵۰۷۶۸۴ تاریخ انتشار ۲۰ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۰ ۳۰ - 10 June 2015 صبح ديروز دو مرد كه زني را مورد تجاوز قرار داده بودند در كرمان بهدار مجازات آويخته شدند به گزارش اعتماد حكم اين افراد دادگاه كيفري شعبه ٢ كرمان صادر و پس از اعتراض پرونده جهت صدورچرا با هر بادی دینداریمان می لرزد؟ |اخبار ایران و جهان
چرا با هر بادی دینداریمان می لرزد زمانه زمانه تقابل ارزش هاست دیگر یک معیار دقیق از خوبی و بدی در دست مردم نیست معیار سنجش و ارزش گذاری رفتارها و اعمال سلیقه افراد است هر کسی با توجه به گرایشی که دارد باورها را ارزش گذاری می کند کد خبر ۵۰۸۶۵۷ تاریخ انتشار ۲۳ خرداد ۱۳۹۴ - ۲مراقبتهای پیش از بارداری ضروری است |اخبار ایران و جهان
مراقبتهای پیش از بارداری ضروری است کد خبر ۵۰۹۵۴۰ تاریخ انتشار ۲۶ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۶ ۰۰ - 16 June 2015 یک کارشناس مامایی گفت مراقبتهای پیش از بارداری ضروری است به گزارش ایسنا فریبا اسدی اظهار کرد پیش از اقدام به بارداری ضروری است هر خانم تحتنظر پزشک باشد و آزمایشهای لازم رالنزها، باکتریهای چشم را تغییر میدهند |اخبار ایران و جهان
لنزها باکتریهای چشم را تغییر میدهند کد خبر ۵۰۵۲۲۷ تاریخ انتشار ۱۱ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۵ ۳۰ - 01 June 2015 نتایج به دست آمده از یک بررسی جدید نشان میدهد استفاده از لنزهای چشمی ممکن است موجب تغییر در انواع باکتریهای موجود در چشم شود به گزارش ایسنا پزشکان مشاهده کردند در سطح چشم ازلزله فاریاب به خیر گذشت |اخبار ایران و جهان
زلزله فاریاب به خیر گذشت کد خبر ۵۰۸۲۸۸ تاریخ انتشار ۲۲ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۴ ۲۴ - 12 June 2015 در پی وقوع زمینلرزه 4 4 ریشتری در فاریاب کرمان مدیر کل بحران این استان اعلام کرد که این زمینلرزه خسارت جانی و مالی نداشته است به گزارش ایسنا صالحی در این باره گفت این زمینلرزه در ساعت۳ عامل مؤثر در کاهش اضطراب دانشآموزان در امتحان |اخبار ایران و جهان
۳ عامل مؤثر در کاهش اضطراب دانشآموزان در امتحان کد خبر ۵۰۶۴۴۹ تاریخ انتشار ۱۶ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۵ ۱۵ - 06 June 2015 دکترای مدیریت آموزشی به ۳ عامل مؤثر در کاهش اضطراب دانشآموزان در امتحان اشاره کرد و گفت خیلی اوقات خانوادهها فرزند خود را با فرزندان دوستان و اقوام مقایسه میکنند-
اجتماع و خانواده
پربازدیدترینها