تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 7 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):اى مردم همانا نمازگزار هنگام نماز با پروردگار بزرگ و بلند مرتبه اش مناجات مى كند، ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

ضد لک اکسیس وای

طراحی سایت در مشهد

کنسرت حامیم کیش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1871844675




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

حاکميت عقلانيت بر اداره امور کشور از اصلي ترين و مهمترين دستاوردهاي دولت يازدهم است


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۲۶ خرداد ۱۳۹۴ (۱۷:۶ب.ظ)
مشاور ارشد رييس جمهوري؛ حاکميت عقلانيت بر اداره امور کشور از اصلي ترين و مهمترين دستاوردهاي دولت يازدهم است موج - خرم آباد- مشاور ارشد رييس جمهوري و دبير مناطق آزاد تجاري کشور گفت: حاکميت عقلانيت بر اداره امور کشور از اصلي ترين و مهمترين دستاوردهاي دولت يازدهم است.
به گزارش خبرگزاري موج به نقل از استانداري لرستان، اکبر ترکان روز دوشنبه در همايش طلوع اميد ويژه بزرگداشت حماسه سياسي 24 خرداد در لرستان گفت: به طور قطع راي مردم در 24 خرداد بر مبناي سخنان نامزدها بوده و اتفاقي نبوده و البته انجام مناظرات موجب افزايش آگاهي مردم شد.
وي با بيان اينکه دکتر روحاني پيش از انتخابات رياست جمهوري نيز به عقل گرايي مشهور بود تصريح کرد: رييس جمهوري ظرفيت شخصيتي بالايي دارد و امور را با تدبير و عقلانيت پيش مي برد.
وي خطاب به برخي مخالفان دولت گفت: عليرغم ظرفيت بالاي دکتر روحاني در شنيدن و پذيرش نقد مراقب انتقادات خود باشيد چراکه بنا نيست دکتر روحاني مسير سياسي و مشي اعتدالي خود را تغيير دهد و در مسير گروه رقيب حرکت کند.
ترکان با انتقاد از برخي شلوغ کاري ها افزود: بنا نيست اگر اقليتي به دولت و رييس جمهور فشار بياورند دکتر روحاني از مسيري که پيش از اين اعلام کرده، تغيير جهت دهد.
وي اضافه کرد: دکتر روحاني ، رونق اقتصادي، احيا اخلاق و تعامل با جهان را مشي اعتدالي خود اعلام داده و قرار نيست با فشار برخي ها اين مشي اعتدالي به صورت ناقص اجرا شود، به عنوان مثال تعامل با دنيا در دستور کار دکتر روحاني است و اين خط مشي را به تعامل با نصف دنيا تغيير نمي دهد.
وي با تاکيد بر اينکه انتقادها توسط دکتر روحاني بررسي شده اما تبعيت محض نمي شود گفت: در ابتدا حمايت مقام معظم رهبري و سپس مردم بزرگترين سرمايه حرکت دکتر روحاني هستند.
وي ادامه داد: تعامل با جهان راه قطعي رييس جمهور است و ترديد نداريم اين مسير را تحت رهنمودهاي رهبر معظم انقلاب و رعايت خط قرمزهاي نظام ادامه مي دهد.
مشاور ارشد رييس جمهور گفت: در شرايط فعلي، سناريوي اداره کشور سناريوي تحريم است و البته اين به اين معنا نيست که سناريوي جايگزين براي دولت وجود ندارد.
ترکان با بيان اينکه اداره کشور با سناريوي تحريم به استيصال نرسيده اظهار کرد: سناريوي جايگزين بعد از موفقيت مذاکرات هسته اي اجرا مي شود.
مشاور ارشد رييس جمهور و دبير مناطق آزاد تجاري کشور همچنين انتظار برخي مخالفان دولت مبني بر تصدي گري در دولت را ناشايست دانست و گفت: اين انتظار که برخي به رغم عدم همراهي با رييس جمهور هم اکنون انتظار دارند پيشقراولان مديريت امور بشوند، انتظار صحيحي نيست.













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 204]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن