تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 7 تیر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):دلى كه در آن حكمت نيست، مانند خانه ويران است، پس بياموزيد و تعليم دهيد، بفهميد و ن...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

خرید یخچال خارجی

ویترین طلا

کاشت پای مصنوعی

مورگیج

میز جلو مبلی

سود سوز آور

پراپ رابین سود

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

مبلمان اداری

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1802402592




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

ردپای گوگل، اپل و مایکروسافت در پرونده جاسوسی از مذاکرات


واضح آرشیو وب فارسی:جام نیوز:


بر اساس تازه ترین گزارش های امنیتی؛
ردپای گوگل، اپل و مایکروسافت در پرونده جاسوسی از مذاکرات
اسرائیل اعلام کرده راه های بسیار زیاد دیگری برای اطلاع از جزئیات مذاکرات دارد و از اساس نیاز به استفاده از روش های جاسوسی را رد کرده است.



به گزارش سرویس سیاسی جام نیوز، خبرگزاری رویترز (Reuters) امروز در گزارشی خبری نوشت: «به گفته کسپرسکی نرم افزار جاسوسی از مذاکرات ایران با استفاده از گواهی نامه های دزدیده شده از یک شرکت معتبر موفق به تغییر هویت شده بوده است.»  
رویترز گزارش داد: «تحقیقات بیشتر بر روی ویروس بسیار پیچیده هک کننده هتل های محل مذاکرات هسته ای، نشان می دهد این ویروس از گواهی تأیید اعتبار سرقت شده از بزرگترین پیمانکار الکترونیک جهان یعنی فاکسکان (Foxconn) استفاده کرده است.     به گفته شرکت کسپرسکی در روز دوشنبه، محققین دریافته اند ویروس دوکو 2 (Duqu 2.0) با استفاده از شناسنامه دیجیتال معتبر شرکت تایوانی "هان های" (Hon Hai)، معروف به فاکسکان، موفق به هدایت ترافیک رایانه ای شده است.  
مشتریان فاکسکان تعداد زیادی از بزرگترین سازندگان تجهیزات الکترونیکی در جهانند و شرکت های اپل، بلک بری، گوگل، هواوی و مایکروسافت از جمله این شرکت ها هستند.  
شناسنامه دیجیتال یک گواهی نامه است که وظیفه معرفی رایانه های معتبر در یک شبکه را برعهده دارد. این شناسنامه ها به عنوان مبنای تجارت الکترونیک و دیگر تبادلات خودکار در فضای اینترنت عمل می کنند.  
درسال های اخیر جاسوسان اینترنتی با سوء استفاده از گواهی نامه های سرقت شده، جهت تأیید صلاحیت مبدأ بدافزارها، اقدام به فریب دستگاه های رایانه ای فریب می کنند. کارشناسان امنیتی افزایش این اقدامات مخرب در سال های اخیر را تهدیدی جدی برای تجارت اینترنتی دانسته اند.     پیش از این شرکت روسی کسپرسکی (Kaspersky) و شرکت امنیتی آمریکایی سیمانتک (Symantec) تأیید کرده بودند ویروس جدید از نظر برنامه نویسی، شباهت هایی با یک ویروس جاسوسیِ از پیش کشف شده با نام دوکو (Duqu) داشته است که کارشناسان امنیتی معتقدند توسط اسرائیل طراحی شده بوده است.»  
فوریه امسال، آمریکا اسرائیل را متهم به استفاده گزینشی از اطلاعات درز کرده از مذاکرات برای تحریف مواضع آمریکا کرد.  
اسرائیل با اعلام این که راه های بسیار دیگری برای اطلاع از جزئیات مذاکرات در اختیار دارد، از اساس نیاز به استفاده از روش های جاسوسی را رد کرده است.     رویترز می نویسد: «تحلیلگران کسپرسکی و سیمانتک معتقدند شباهت هایی میان ویروس دوکو با ویروس استاکس نت وجود دارد، ویروسی که نتیجه پروژه ای آمریکایی-اسرائیلی در سال های 2009 و 2010 بوده است که برای خرابکاری در برنامه هسته ای ایران با تخریب هزار یا تعداد بیشتری سانتریفیوژ مخصوص غنی سازی اورانیوم طراحی شده بود.  
به صورت مشابه ویروس استاکس نت نیز با سوء استفاده از شناسنامه های دیجیتال دزدیده شده از دو شرکت بزرگ تایوانی با نام های جِی میکرون (JMicron Technology) و ریِل تک (Realtek Semiconductor) موفق به فریب سامانه های رایانه ای شده بود. کسپرسکی در گزارش سال 2010 خود به این موضوع اشاره کرده بود.  
کسپرسکی امروز دوشنبه در گزارش خود اعلام کرد: «مهاجمین دوکو تنها کسانی هستند که به این شناسنامه ها دسترسی دارند که این مطلب این نظریه را قوت می بخشد که این افراد برای دستیابی به این شناسنامه ها برخی تولیدکنندگان سخت افزار را هک کرده اند.»     گزارش های پیشین کسپرسکی تأکید کرده اند ویروس دوکو 2 از رخنه های نرم افزاری مایکروسافت که پیش از این شناخته نشده بودند برای آلوده کردن دستگاه های رایانه ای  بهره برده است. ویروس دوکو 2 تقریباً هیچ ردی از خود بر جای نگذاشته است.    

  505  



۲۶/۰۳/۱۳۹۴ - ۰۰:۵۶




این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جام نیوز]
[مشاهده در: www.jamnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 139]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن