محبوبترینها
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1843559986
تکرار یک جمله در گزارشهای آژانس/ جاسوسی استرلینگ تلهای برای ایران/ ارتباط تلفنی صالحی با محل مذاکرات در صورت لزوم
واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: کمالوندی در گفتوگوی مشروح با باشگاه خبرنگاران مطرح کرد؛
تکرار یک جمله در گزارشهای آژانس/ جاسوسی "استرلینگ" تلهای برای ایران/ ارتباط تلفنی صالحی با محل مذاکرات در صورت لزوم
سخنگوی سازمان انرژی اتمی کشورمان گفت: ما در صنعت هستهای به گونهای برنامهریزی کردیم که با وجود تحریمها راه را ادامه دهیم و آنچه که من مطمئنم این است که مسیر با عزم راسخ رو به جلو خواهد بود.
"بهروز کمالوندی" سخنگوی سازمان انرژی اتمی در گفتوگو با خبرنگارسیاسی باشگاه خبرنگاران، پیرامون گزارش جدید ارائه شده از سوی آژانس انرژی اتمی و تفاوت آن با گزارشهای قبلی گفت: این گزارشی است که هر فصل داده میشود و تکرار شده است از این جهت که موضوعات و سرفصلها همانهاست و اگر آنها را کنار هم بگذاریم تنها زمان آنها عوض شده است.
آژانس مکررا میگوید فعالیتهای اعلام شده ایران صلحآمیز است
سخنگوی سازمان انرژی اتمی گفت: نکته مهم این است که این گزارشها پادمانی است و یکسری بحثهای پادمانی و بحثهای مربوط به برنامه جامع اقدام مشترک و کار ایران و آژانس در آبان ماه 1392 را پوشش میدهد و راجع به این موضوعات صحبت میکند.
وی افزود: بحثهای پادمانی آژانس مکررا میگوید تمام اقدامات هستهای جمهوری اسلامی ایران صلحآمیز بوده و تحت نظارت آژانس قرار دارد و در شرایطی نیستند که اعلام کنند که فعالیتهای اعلام نشده جمهوری اسلامی هم صلح آمیز است و این یک بخشی از کار حرفهای است که شاید ضرورت نداشته باشد این جمله را بیاورد زمانی که ضروری نیست.
سخنگوی سازمان انرژی اتمی گفت: هنگامی که کشوری پروتکل الحاقی را اجرا نمیکند و آن کشور هم دسترسی نمیدهد اما وقتی که پروتکل را اجرا میکنید نیازی نیست که اعلام کند مناطق غیراعلام شده، چون این گواهی است که آن کشور میدهد و میگوید تمام آنچه که اعلام کردم صلحآمیز است و کافی است که او همین را تأیید کند.
کمالوندی تصریح کرد: اما براساس برداشت و تفسیری که از ابتدا آژانس داشته منوط به اینکه پروتکل الحاقی و اجرای آن برای ایران الزامآور است چون آژانس، شورای حکام و شورای امنیت تصمیم گرفتهاند و لذا بر همین مبناست که این جمله را بعد از آن میآورند.
وی تأکید کرد: اگر بخواهیم خلاصه بگوییم فعالیتهای هستهای ما صلح آمیز است در گزارش مدیرکل آژانس در حوزه برنامه جامع اقدام مشترک همه تعهدات جمهوری اسلامی ایران عمل شده و براساس مذاکراتی که در قالب 1+5 داشته به نحوی شایسته انجام شده است.
کمالوندی افزود: در خصوص موضوعات همکاری ایران و آژانس که مربوط به گذشته بوده اشاره شده که این دفعه هم به آن اشاره کردند که اطلاعاتی راجع به یکی از دو موضوع گذشته دریافت کردهاند و بهتر بود که گفته میشد کدام یک از این دو موضوع بوده است.
سخنگوی سازمان انرژی اتمی گفت: یکی از این موضوعات مربوط به مقالهای است که در دانشگاه منتشر شده و مباحث انتقال نوترونیک را میگوید که توضیح دادیم و بنابراین سندی نیست که نشان دهد که جمهوری اسلامی ایران محاسباتی برای تولید سلاح اتمی داشته است در کنار این محاسبات بحث آزمایش و انفجارات در مریوان را مطرح میکند و اینها تکههای پازلی است که اگر یک تکه آن اشکال پیدا کند کل پازل بهم میریزد.
وی تصریح کرد: ما گفتیم اگر ادعا دارید بیایید و بازدید کنید و ببینید که در کجا انفجار قوی رخ داده است اما علیرغم پیگیریهای مکرر ما دریغ از اینکه اینها یک بازدیدی داشته باشند و به نظر میرسد که این بازدید به این منتج شود که این اطلاعات غلط است و هنگامی که مجبور شوند و بگویند که این اطلاعات غلط است باید در مورد بقیه اطلاعات هم تردید کرد.
تکرار یک جمله در گزارشهای آژانس
کمالوندی افزود: در حال حاضر یک جمله در همه گزارشهای آژانس تکرار میشود و آن اینکه اطلاعاتی مربوط به برنامه نظامی هستهای جمهوری اسلامی در گذشته آورده شده است و جمله بعدی هم در گزارشات بعدی بوده که اطلاعات گرفته شده بیشتر آنها را تأیید میکند اما ما اطلاعاتی داریم که آنها را کاملا تکذیب میکند و اینها تناقضاتی است که ناشی از عملکرد غیرحرفهای است.
وی افزود: چرا که اگر به صورت حرفهای گزارش تهیه میشد ایرادات دیگری هم در آن وجود دارد مانند اینکه ضرورتی ندارد به جزئیات پرداخته شود چرا که پرداختن به جزئیات در گزارش مدیر کل باعث میشود که اصل قضایا گم شود و یا اینکه اطلاعات در اختیار عموم قرار گیرد که براساس ماده 7 آژانس و ماده 5 موافقتنامه ما محرمانگی فعالیت کشور عضو باید محترم شمرده شود.
کمالوندی تصریح کرد: آژانس از یک طرف تأکید میکند که فعالیتهای ما کاملا صلح آمیز است و از طرف دیگر در مواردی تلاش میکند که این فضا را نگه دارد که هنوز نمیتواند تأیید بکند فعالیتهای جمهوری اسلامی در گذشته هم صلحآمیز بوده است.
آژانس همیشه نمیتواند تقاضای دسترسی داشته باشد/زبان حرفهای باید در آژانس تقویت شود
سخنگوی سازمان انرژی اتمی گفت: ما این بحثها را سالهاست که با آژانس داریم و پیگیری میکنیم، که همیشه نمیشود اینگونه سوال بکنند و تقاضای دسترسی داشته باشند چرا که قبلا دسترسی داده شده، نمونهبرداری شده حتی از یک سایت حساس نظامی مانند پارچین و به نظر من این برای اینکه آژانس اطلاعاتی داشته باشد و دنبال این نگردد که چیزی هست و باید پیدا کند کفایت میکند.
کمالوندی تأکید کرد: جمهوری اسلامی ایران کاملا شفاف بوده است و به نظر میرسد اگر ما بتوانیم زبان حرفهای را در آژانس حاکم بکنیم که این آرزویی است که فعلا نمیتواند محقق شود چرا که سازمانهای بینالمللی تحت فشار قدرتهای بزرگ هستند و سیاسی عمل میکنند اما تلاش ما و کشورهای مستقل این است که سازمانها را به سمت حرفهای شدن ببریم.
جاسوسی "استرلینگ" تلهای برای ایران
وی در پاسخ به سوالی در رابطه با جاسوسی به نام استرلینگ که متهم است که اطلاعاتی را به ایران لو داده است گفت: این برنامهای است که میخواستند تلهای برای جمهوری اسلامی بگذارند و با فکر خودشان اطلاعاتی را که ناقص است اما برای تهیه بمب هستهای است در اختیار ایران بگذارند و بعد ایران را متهم بکنند به اینکه دنبال دستیابی به بمب هستهای است که خوشبختانه جمهوری اسلامی ایران هیچ وقت به چنین اطلاعاتی نیاز نداشته و ندارد اما به هر حال این برنامه خودشان بوده که لو رفته و این خلاف اخلاق و عرف بینالمللی است.
سخنگوی سازمان انرژی اتمی در پاسخ به سوال دیگری مبنی بر اینکه آیا ارائه گزارش مدیرکل آژانس بینالمللی انرژی اتمی در حین برگزاری مذاکرات هستهای تأمدا بوده است گفت: این یک گزارش فصلی است که هر سه ما یکبار ارائه میشود و معمولا یک هفته یا ده روز قبل از جلسه شورای حکام گزارش مدیر کل صادر میشود که این جلسه از 18 تا 21 خرداد ماه است و ما این گزارش را میخوانیم ایرادات آن به لحاظ حقوقی، ساختاری و تناقضات را از طریق سخنرانی نماینده ملاقاتها و یادداشت توضیحی مطرح میکنیم.
وی سازمان انرژی اتمیادامه داد: در بحث PMD ما میگوییم که نمیشود یک موضوعی را مطرح کنیم در حالی که از همان ابتدا در آن اتهام مطرح باشد در بیانیهای که بین آمانو و صالحی در آبان 92 امضا شد 18 موضوع حل شده و 2 موضوع باقی مانده و آژانس در حال حاضر گیر کرده است به همین انفجارات مریوان و این تناقض است چرا که یکجا موضوعات تحت همکاری گام به گام مطرح میشود و جای دیگر در چارچوب PMD مطرح میشود و به گونهای است که همان موضوعات قبلی را در چارچوب قبلی در گزارش مطرح میکنند و کسانی که اطلاعات کافی ندارند ممکن است فکر کنند که جمهوری اسلامی ایران کارهای خلافی انجام میدهند در حالی که ما بارها اعلام کردهایم و این کفایت میکند برای اینکه آنها اعلام کنند که گذشته جمهوری اسلامی ایران پاک است و ما در آینده هم شفافیت خواهیم داشت اهداف ما صلحآمیز است و شاهد بزرگ آن فتوای مقام معظم رهبری است.
اگر آژانس سیاسی برخورد نکند موضوعات گذشته بسته خواهد شد
سخنگوی سازمان انرژی اتمی تصریح کرد: اگر سیاسی برخورد نکنند گمان میکنیم که موضوعات گذشته بسته شوند و نگاه ما باید نسبت به آینده روشن باشد نه اینکه برگردیم و گذشته را ببینیم.
کمالوندی در پاسخ به سوالی در رابطه با PMD و گزینه بازرسی از سایتهای نظامی که آیا در توافق اخیر وجود دارد یا خیر گفت: توافق چارچوبی دارد ما قرار است محدودیتهایی را برای یک دوره داشته باشیم مشروط به حفظ حقوق و اینکه بعد از این دوره زمانی به فعالیتهای خود ادامه بدهیم که این مسئله هم تنها در حوزه غنیسازی است که ما پذیرفتیم تعداد سانتریفیوژها را محدود کرده و در ده سال بعد از آن به سمت توسعه صنعتی برویم و در این مدت هم میتوانیم تحقیق و توسعه داشته باشیم و این در واقع چارچوب اصلی توافق است که در چارچوب توافق ژنو در مورد شفافسازی هم آمده بود که براساس قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران آنچه که در رابطه با آینده مطرح خواهد بود پروتکل الحاقی است.
سخنگوی سازمان انرژی اتمی گفت: اجازه بازدید از سایتهای نظامی را ندادهایم اما تفسیرهایی که میشود مبنی بر اینکه دسترسی برای بازرسی در همهجا داده شده است اشتباه است.
وی گفت: پروتکل الحاقی میوه تلاش کشورهای غیرمتعهد بوده هنگامی که آنها در موضوعات پادمانی که مطرح بود مثلا در مسئله عراق میگفتند چون آژانس نظارت لازم را ندارد این نظارت به شورای امنیت انتقال داده شود اما غیرمتعهدها انتقاد کردند و گفتند که اگر قرار بر تغییر است آژانس باید تقویت شود نه اینکه نظارت به شورای امنیت انتقال داده شود.
تصویب پروتکل الحاقی حاصل تلاش کشورهای مستقل
سخنگوی سازمان انرژی اتمی گفت: با مقاومت کشورهای غیرمتعهد پروتکل الحاقی تصویب شد بازرسی به نقطهای در کمتر از 2 ساعت بدهد که بیایند در آنجا نمونهگیری کنند که در ارتباط با پارچین اجازه بازرسی دادند اما در همانجا در پروتکل ذکر شده است که اگر کشوری معذوریت دارد میتواند بازرسی را به مناطق همجوار ارجاع دهد.
کمالوندی تأکید کرد: وقتی جایی فعالیت اتمی میکنند تقریبا پنهان کردن آن محال است و نمونهگیری از خاک، آب و فضا برای همین است و همینها راههایی است که میشود آژانس را متقاعد کرد مگر اینکه آژانس نخواهد متقاعد شود مثلا همین الان در مورد پارچین معلوم است که هدف سیاسی است نه حرفهای و ما باید حرفهای برخورد بکنیم و جمهوری اسلامی آمادگی شفافیت براساس سازوکارهای بینالمللی شناخته شده را دارد و نه براساس سازوکار یک رژیم خاص.
در مورد پارچین هدف سیاسی مطرح است نه حرفهای
سخنگوی سازمان انرژی اتمی ادامه داد: ما چیزی را حتی در پادمان نداریم که آژانس امروز تصمیم بگیرد بازرسی کند، بازرسی برای جاهایی است که یک کشور بگوید که ما این فعالیتها را در اینجا انجام دادهایم و آنها بیایند و بازرسی کنند و اجازه آن بازرسی دوساعته هم در همین مکان و محدوده بازرسی است و جایی که خود ما دسترسی میدهیم که آن هم قواعد خود را دارد.
وی درخصوص پذیرفتن پروتکل الحاقی افزود: پذیرفتن یا نپذیرفتن حق مجلس است و اگر تصمیمی گرفته شود براساس منطق و استدلال است که اگر بنا براتخاذ چنین تصمیمی باشد ما نیز جلسات و گزارشهای خود را ارائه خواهیم داد.
کمالوندی در پاسخ به سوالی مبنی بر مصاحبه با دانشمندان هستهای و تحقق چنین امری اظهار داشت: این مسائل کی اتفاق افتاده و چه چیزی بوده است چندان مهم نیست و اینکه مربوط به چه زمانی است خیلی مهم نیست چون همه دریک نظام است آنچه که مهم است این است که در دورهای بخاطر رفع مسائلی که انباشت شده و ابهامات بوجود آمده و برای حل آنها گفتوگو کردند و اطلاعاتی دادند که بیشتر از پادمان بوده است که آنها باید یک انتهایی داشته باشد.
کمالوندی گفت: نمیشود که ده سال اینگونه بازرسی کرد در حالی که اطلاعات کافی داده شده است و الان موقع تصمیمگیری آژانس است که در مورد گذشته آژانس یک گزارش مستقل ارائه کند و اگر صحبتهایی میکنند برای فرار از جمعبندی است که ما فکر میکنیم وقت آن رسیده و دسترسیهای زیادی هم داده شده است.
وی تصریح کرد: ما در مذاکرات این را مطرح کردهایم که باید به آنها پایان داده شود با اشاره به شش موضوع اصلی که در زمان آقای لاریجانی بسته شد و تنها یک سوال مطرح شد که در مورد آن سوال 117 صفحه گزارش دادند.
چیزی به نام مصاحبه با دانشمندان ایران نداریم
سخنگوی سازمان انرژی اتمی افزود: چیزی به نام مصاحبه نداریم و نه ما و نه هیچ کشور دیگری هم اجازه چنین امری را نمیدهد و بعید میدانم چرا که در گذشته هم همینطور بوده است آنها سوالاتی را دارند که ما جواب دادیم و بعضا موردی را میگویند که مصاحبه با یک فرد خارجی بوده که مدارکی داشته اما اینها موضوعاتی نیست که ما نگران باشیم.
کمالوندی افزود: برای جواب دادن به گذشته آنها روشهایی را امتحان میکنند و یا اینکه میگویند در گذشته به آنها دسترسی داده شده و این زمینه ترور دانشمندان شده است که مبالغه است جای نگرانی دارد که از اطلاعات ما سوء استفاده میشود یا بیجهت پخش میشود که یا مدیر کل آژانس میآید که مسئلهای است که ضرورت ندارد.
وی تصریح کرد: دسترسی به متخصصین و دانشمندان قطعا داده نمیشود قرار بر این نبوده و نیست و در خصوص موضوعات گذشته سوالاتی بوده که جواب داده شده و آنهایی که میگویند کافی نیست باید یک تصمیم قطعی در این مورد گرفته شود.
سخنگوی سازمان انرژی اتمی افزود: باید نگاه به آینده داشته باشیم چرا که گذشته از نظر ما روشن است.
ارتباط تلفنی صالحی با محل مذاکرات در صورت لزوم
کمالوندی اضافه کرد: امروز آقای رحیمیان به ژنو رفتند و در حال مذاکره هستند جانکری و مونیز هم در آن جلسه هستند و اگر در موضوعات نیاز به حضور دکتر صالحی باشد ارتباط به صورت تلفنی برقرار میشود من خوشبین هستم چرا که چیزی را که بخواهیم و اراده کنیم میتوانیم بدست آوریم و این را از امام یاد گرفتهایم ما تصمیم گرفتیم فضا را باز کنیم ، موانع را برداریم هرچند که با وجود موانع هم پیشرفتهای خوبی داشتهایم.
وی در پایان خاطر نشان کرد: ما در صنعت هستهای به گونهای برنامهریزی کردهایم که با وجود تحریمها ادامه دهیم و آنچه که من مطمئنم این است که مسیر با عزم راسخ روبه جلو خواهد بود.
انتهای پیام/
اخبار مرتبط
مذاکرات به نتیجه میرسد/ اعتراض ایران به آژانس پیرامون PMD
ایران آرمانهای دفاع از مظلوم را سرلوحه خود قرار داده است
صالحی در دوران کسالت نیز از مسائل کاری دور نبوده است/ طبق گفته پزشکان وی تا 2 روز دیگر از بیمارستان مرخص خواهد شد
۰۹ خرداد ۱۳۹۴ - ۲۱:۱۷
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 148]
صفحات پیشنهادی
با تاکید بر اجرای هرچه سریعتر توافقات فی مابین وزرای دفاع ایران و روسیه تلفنی گفت وگو کردند
با تاکید بر اجرای هرچه سریعتر توافقات فی مابینوزرای دفاع ایران و روسیه تلفنی گفت وگو کردندسردار حسین دهقان و ارتشبد سرگئی شایگو در گفتگوی تلفنی آخرین وضعیت روابط دفاعی و همکاری های فنی و نظامی دو کشور و مسائل منطقه ای و بین المللی را مورد تبادل نظر قرار دادند به گزارش اداره کل تاطلاعات شهید شهریاری چگونه به دست آژانس رسید؟ |اخبار ایران و جهان
اطلاعات شهید شهریاری چگونه به دست آژانس رسید سکوت تقریبا مطلق داخلی درباره جزئیات مذاکرات هستهای و نبود روایتی رسمی از چارچوب پیشنهادهای رد و بدل شده میان ایران و غرب سبب شده است که درباره پارهای از مسائل مربوط به مذاکرات هستهای پیش از شروع به کار دولت یازدهم روایتهایی عجیبادعای قریبالوقوع بودن اعلام به بنبست رسیدن تحقیقات آژانس در ایران
ادعای قریبالوقوع بودن اعلام به بنبست رسیدن تحقیقات آژانس در ایران در حالی که پیش از این حل و فصل تحقیقات آژانس در باره گذشته برنامه هستهای ایران پیش نیاز اجرایی شدن توافق جامع احتمالی هستهای بین ایران و 5 1 اعلام شده بود خبرگزاری آسوشیتدپرس مدعی شده است که آژانس در گزارش عصارتباط مستقیم با عرشه کشتی نجات ایران در خلیج عدن
ارتباط مستقیم با عرشه کشتی نجات ایران در خلیج عدن کشتی نجات ایران حامل کمک های بشردوستانه جمهوری اسلامی ایران به مردم جنگ زده و مظلوم یمن در مسیر یمن قرار دارد ناصر فاطمی خبرنگار شبکه خبر هم همراه با این به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر کشتی نجات ایران حامل کمک های بشردوستااعتراض ایران به آژانس پیرامون MPD
اعتراض ایران به آژانس پیرامون MPD سخنگوی سازمان انرژی اتمی ایران با بیان این که مذاکرات به نتیجه میرسد گفت ایران برای تعامل بیشتر از کشورهای مختلف برای سرمایه گذاری و ساخت نیروگاه دعوت میکند باشگاه خبرنگاران بهروز کمالوندی در حاشیه چهارمین همایش ملی کاربرد فناوری هستهایگفتگوی تلفنی وزیران دفاع ایران و روسیه
گفتگوی تلفنی وزیران دفاع ایران و روسیه سردار سرتیپ دکتر حسین دهقان وزیر دفاع جمهوری اسلامی ایران و ارتشبد سرگئی شایگو وزیر دفاع جمهوری فدراسیون روسیه در گفتگوی تلفنی درباره آخرین وضعیت روابط دفاعی و همکاری های فنی و نظامی دو کشور و مسائل منطقه ای و بین المللی تبادل نظر کردند بهعیادت آیتالله تسخیری و جواد لاریجانی از صالحی |اخبار ایران و جهان
عیادت آیتالله تسخیری و جواد لاریجانی از صالحی آیت الله تسخیری و محمدجواد لاریجانی از رییس سازمان انرژی اتمی کشور عیادت کردند کد خبر ۵۰۱۰۳۵ تاریخ انتشار ۲۷ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۱۸ ۲۵ - 17 May 2015 آیت الله تسخیری و محمدجواد لاریجانی از رییس سازمان انرژی اتمی کشور عیادت کردند به گزابیانی در گفتوگو با فارس: آمریکا به بهانه مذاکرات بدنبال جاسوسی از مراکز حساس ایران است/هیچ کشوری اسرار نظامی
بیانی در گفتوگو با فارس آمریکا به بهانه مذاکرات بدنبال جاسوسی از مراکز حساس ایران است هیچ کشوری اسرار نظامی خود را در معرض بیگانگان قرار نمیدهددبیر دفتر تحکیم وحدت با تاکید بر اینکه هیچ کشوری اسرار نظامی خود را در معرض بیگانگان قرار نمیدهد تصریح کرد مسئولین وزارت خارجه نسبتگفتوگوی تلفنی وزرای دفاع ایران و روسیه
گفتوگوی تلفنی وزرای دفاع ایران و روسیه خبرگزاری پانا سردار سرتیپ حسین دهقان وزیر دفاع کشورمان و ارتشبد سرگئی شایگو وزیر دفاع جمهوری فدراسیون روسیه در گفتوگوی تلفنی آخرین وضعیت روابط دفاعی و همکاری های فنی و نظامی دو کشور و مسائل منطقهای و بینالمللی را مورد تبادل نظر قرار داگفتگوی تلفنی پوتین و کامرون درباره ایران
گفتگوی تلفنی پوتین و کامرون درباره ایران سران دو کشور روسیه و انگلیس درباره مسائل مختلف از جمله مذاکرات هستهای بین ایران و گروه ۱ ۵ گفتوگو کردند خبرگزاری فارس فارس ولادیمیر پوتین رئیسجمهور روسیه و دیوید کامرون نخستوزیر انگلیس در یک گفتوگوی تلفنی درباره مسائل مختلف از جمدرخواست بازرسی مراکز نظامی و دفاعی، درخواست جاسوسی رسمی از ایران است
درخواست بازرسی مراکز نظامی و دفاعی درخواست جاسوسی رسمی از ایران استتاریخ انتشار جمعه ۱ خرداد ۱۳۹۴ ساعت ۱۱ ۲۵ فرمانده نیروی هوافضای سپاه در دیدار وابستگان نظامی خارجی مقیم ایران تأکید کرد اجازه بازرسی از مراکز نظامی و دفاعی و پیرامون آن را به هر عنوانی نداده و درخواست غربی هاگفتوگوی تلفنی وزرای دفاع ایران و روسیه | خبرگزاری ایلنا
گفتوگوی تلفنی وزرای دفاع ایران و روسیه سردار سرتیپ حسین دهقان وزیر دفاع کشورمان و ارتشبد سرگئی شایگو وزیر دفاع جمهوری فدراسیون روسیه در گفتوگوی تلفنی آخرین وضعیت روابط دفاعی و همکاری های فنی و نظامی دو کشور و مسائل منطقهای و بینالمللی را مورد تبادل نظر قرار دادند به گزارش اوزرای دفاع ایران و روسیه تلفنی گفت وگو کردند/تاکید بر اجرای هرچه سریعتر توافقات فی مابین
وزرای دفاع ایران و روسیه تلفنی گفت وگو کردند تاکید بر اجرای هرچه سریعتر توافقات فی مابین سردار حسین دهقان و ارتشبد سرگئی شایگو در گفتگوی تلفنی آخرین وضعیت روابط دفاعی و همکاری های فنی و نظامی دو کشور و مسائل منطقه ای و بین المللی را مورد تبادل نظر قرار دادند به گزارش نامه نیوزظریف و هاشمی ستارههای ارتباطی دولت شدند |اخبار ایران و جهان
ظریف و هاشمی ستارههای ارتباطی دولت شدند محمدجواد ظریف و سیدحسن قاضیزاده هاشمی وزرای امور خارجه و بهداشت درمان و آموزش پزشکی در آیین نکوداشت روز روابط عمومی و در جشنواره ستارگان روابط عمومی ایران به عنوان ستاره ارتباطی دولت تجلیل شدند کد خبر ۵۰۱۳۳۵ تاریخ انتشار ۲۸ ارديبهشتگفتگوی تلفنی معاونان وزرای خارجه ایران و روسیه درباره تحولات یمن
گفتگوی تلفنی معاونان وزرای خارجه ایران و روسیه درباره تحولات یمن معاونان وزرای خارجه ایران و روسیه در تماسی تلفنی درباره آخرین تحولات منطقه از جمله مسائل یمن به رایزنی پرداختند به گزارش خبرنگار سیاست خارجی باشگاه خبرنگاران حسین امیرعبداللهیان معاون وزیر خارجه ایران وگفتوگو تلفنی وزرای دفاع ایران و روسیه
گفتوگو تلفنی وزرای دفاع ایران و روسیه سردار حسین دهقان و ارتشبد سرگئی شایگو در گفتگوی تلفنی آخرین وضعیت روابط دفاعی و همکاری های فنی و نظامی دو کشور و مسائل منطقه ای و بین المللی را مورد تبادل نظر قرار دادند فارس سردار حسین دهقان و ارتشبد سرگئی شایگو در گفتگوی تلفنی آخرین وضعیآصفری در گفتوگو با فارس: بازرسی از مراکز نظامی سَرک کشیدن به ساختار دفاعی کشور است/ فعالیت امنیتی ایران ربطی
آصفری در گفتوگو با فارس بازرسی از مراکز نظامی سَرک کشیدن به ساختار دفاعی کشور است فعالیت امنیتی ایران ربطی به آژانس یا غرب نداردعضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با بیان اینکه بازرسی از مراکز دفاعی ایران عملاً سَرک کشیدن به ساختار دفاعی نظام است گفت فعالیتهای نظامی ا-
سیاسی
پربازدیدترینها