تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 26 آبان 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):خوشبخت كسى است كه سراى باقى را كه نعمتش پايدار است بر سراى فانى كه عذابش بى‏پاي...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1830069570




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

با بدرفتاری‌های همسرم چه کنم؟


واضح آرشیو وب فارسی:نیک صالحی: با بدرفتاری‌های همسرم چه کنم؟
مردی ۳۲ ساله‌ام که ۸ سال پیش ازدواج کرده‌ام و اکنون ۳ فرزند دارم. من عاشق زنم بودم ولی کم‌کم به خاطر رفتارهایش روابطمان سرد شد و هر وقت با او درباره رفتارش صحبت می‌کنم، چند روزی خوب می‌شود، اما دوباره مثل قبل رفتار می‌کند. نگران آینده بچه‌هایم هستم چون با آن‌ها هم بدرفتاری می‌کند.
پاسخ مشاور:‌ زندگی زناشویی فراز و نشیب‌های زیادی دارد که می‌تواند در حالات روانی زن و مرد به عنوان پایه‌های اساسی تشکیل دهنده خانواده، تاثیرات مثبت یا منفی بگذارد. این چالش‌ها در همه زندگی‌ها وجود دارد و تفاوت افراد در نوع برخورد و میزان تلاش برای حل آن‌هاست. معمولاً رفتارهایی که شما و همسرتان در قبال یکدیگر نشان می‌دهید، ریشه در نگرشی دارد که از طرف مقابل و زندگی زناشوییخود به دست آورده‌اید.
رفتارهای برگرفته از افکارروانشناسان معتقدند که 5 سال اول زندگی زناشویی پرتنش‌ترین دوران است که شما آن را گذرانده‌اید. پس می‌توان گفت رفتارهای کنونی همسرتان برگرفته از نگرش او به زندگی زناشویی با شما در این 8 سال است.
اهمیت تحلیل 5 سال اول زندگیدر قدم اول باید بررسی کنید که در 5 سال ابتدایی زندگی شما و همسرتان چه اتفاقاتی روی داده است؟ تعداد رخدادها و خاطرات خوب و لذت بخش آن از رخدادهای ناخوشایند بیشتر است یا کمتر؟ کدام یک از این خاطرات برای شما پررنگ‌تر و زنده‌تر است؟ آیا در مجموع، از 5 سال ابتدایی زندگی مشترکتان احساس رضایت به شما دست می‌دهد یا نارضایتی؟ شما به عنوان مرد خانواده و همسرتان به عنوان شریک زندگی شما، هر یک در شکل گیری این خاطرات چقدر نقش داشته‌اید؟ کدام یک از این رخدادها توسط خودتان به تنهایی ایجاد شده و کدام توسط همسرتان و کدام توسط هر دوی شما؟ آیا رخدادهای خوشایند دو نفره واضح ترند یا تلخی‌ها و دلخوری‌های دو نفره؟ آیا رخدادهایی که از نظر شما خوشایند است برای همسرتان هم خوشایند بوده یا خیر؟
ترسیم نقشه راه زندگیشروع هر دوره جدید از زندگی مکمل دوره‌های قبلی است که آن‌ها را گذرانده‌ایم. پس هر تجربه ای که از 5 سال اول زندگی خود به دست آورده‌اید، باید نقشه راهی باشد برای دوره‌های بعدی زندگی زناشویی شما. تمرین مذکور را با همسرتان انجام دهید. اگر کفه رخدادهای خوشایند مشترکتان سنگین تر بود، بدین معنی است که تا این جای راه را درست و خوب طی کرده‌اید و باید بر تداوم این مسیر و رفع کاستی‌های قبلی تمرکز کنید. در ضمن این که گفته‌اید، رفتار همسرتان با گفت و گو به مدت چند روز خوب می‌شود، نشان دهنده این است که ممکن است رفتارهای شما باعث ناراحتی و نارضایتی دوباره او از زندگی با شما و تغییر رفتارهایش پس از آن می‌شود.
مشکلات زندگی را بیابیداگر رخدادهای ناخوشایند مشترک بیشتر از اتفاقات خوشایند در زندگی مشترکتان به چشم می‌خورد، هشدار جدی است که باید به دنبال رفع ناکارآمدی‌ها باشید. در محیطی عادلانه که به هیچ وجه به دنبال مقصر جلوه دادن یکدیگر نیستند و با رعایت اصول گفت وگوی سازنده، بررسی کنید هر یک از شما چه وظایفی در قبال طرف مقابل و زندگی مشترکتان باید انجام می‌داده‌اید که در انجام آن کوتاهی کرده‌اید. بررسی کنید و ببینید که برای حمایت از هم در برابر ناملایمات و تنش‌ها باید چه اقداماتی انجام دهید و سعی کنید دوران بعدی زندگی‌تان را با درس گرفتن از گذشته و رفع عملکردهای نادرستتان، به بهترین شکل ممکن بسازید.
با این حال فراموش نکنید که تنها با تغییر رفتارهای خود و همسرتان است که نگرانی‌هایتان بابت تربیت صحیح فرزندتان کمتر خواهد شد. خراسان

یکشنبه 24 خرداد 1394 





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: نیک صالحی]
[مشاهده در: www.niksalehi.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 131]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سرگرمی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن